- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
egyébként nem értem,miért nem maradtál a ts-en megbeszélni,ha bajod van,miért kellett iderohanni rögtön csinálni a feszkót,meg is lehet mindent beszélni,mint ahogy a stratégiát is.ne haragudj,ha megbántottalak,azt hiszem nem csak én voltam ideges,elnézést a többiektől is,sajnálom.de azt nem vállalom be,hogy nem vagyok csapatjátékos.azt,hogy hamar bemérgelem magam,azt igen.mégegyszer sorry,emberek.
-
BandiHUN
veterán
akkor sértődj be...nem tudom,miért nem lehet várni egy kicsit,minek kell a rohadt rush,a seggem meg nem fedezi senki,és persze hogy lelőnek pl.plant közben,arra nem gondolsz,hogy ez is fontos a csapatnak?marhajól fest a statom,amikor füst ide vagy oda 5ödszörre lőnek ki a planton,mert mindenki megy mindenfelé.ha védünk,meg azt veszem észre,hogy még plant sehol,és mégis 5emberre maradok egyedül...és jogosan mondanád,ha én lennék az utolsó a statban,de ez soha nem igy van,akkor mit kritizálsz?tököm a rohadt nyomulásba,az rontja el az egészet,mivel teszi jobban a dolgát,akit kilőnek,mert nem tud nyugton várni 1-2mp-et?a mai warban sem az volt,hogy leplanteltek,mert lassúak voltunk,hanem leplanteltek,mert 2ember maradt,akik nem rohantak ezerrel be,ez a bajod?kiváncsi vagyok,hányat plantoltál,mert nekem azért volt jópár.ha már bevállalom ezt,akkor azt hiszem jogos igény,hogy közben valaki fedezzen...mit mondjak bémeg,sajnálom?örülsz,mert jó játékosként mindenképp neked lesz igazad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest