Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy TUF 3080-hoz mennyi és milyen padokat kell vennem pontosan? Gelid extreme gondolom, de milyenek és azokból hány csomag?
Egyszerűen nem tudom kiszámolni.
-
Werkly
őstag
GPU hot spot meddig elfogadható gaming alatt? Kösz!
-
Puma K
nagyúr
Most vagy nem tudod, hogy lassan 400 Ft 1 euró... vagy csak egy jót szerettél volna orbánozni meg szokás-divat szerint a szülőországodat-anyaföldedet szidni. Esetleg egyszerre a kettőt-hármat.
Amúgy ha tudsz külföldiül vagy a képesség meg van, hogy akár fordítóval de rendelj külföldről, akkor itt nézelődj: [link]
A másik meg az, hogy lehet rossz cikkszámú terméknél ütötte be a dolgozó a 833.450 Ft-ot.
-
zebra_hun
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Megtette. Legalább itt ne kelljen ezt olvasni, épp elég az életbe. Nekem a PH egy ilyen témáktól mentes szakmai fórum. Annak a témának van helye az életben bőven sajnos, de legalább itt ne olvassak, lássak. Sokkal jobb mindenkinek, ha fel sem hozzuk. Én magam már ki nem állom, borzalom az egész. A sok szakértő is.
Ettől még a bánya téma is jobb téma, pedig ismered a véleményem
-
Wilks
aktív tag
Ugye ez most csak egy kibaxott vicc.....
Sose volt normális a helyzet orb...... magyarisztanban,de ez azért kemény. -
bobalazs
nagyúr
Van egy új gpu benchmark, lehet izzasztani a kártyákat vele.
EzBench Benchmark on Steam -
Laraxior
titán
válasz
keIdor
üzenetére
Minden attól függ, hogy mikor jelentetik meg... ha még akkor amikor még él a bányászat, akkor nagyot szakíthatnak ismét, ergo nem nagyon kell készülni a vásárlással, hacsak nem non-stop figyeled az oldalakat, akkor talán elcsíphetsz egyet-egyet.
Gondolom most a 3090ti tud ~140MH/s-t, akkor az új széria biztosan veri a 200-as értéket, márpedig akkor a bányászok betolják a cuccot, még ha csak 2-3 hónapig is megy a dolog... illetve még senki nem tud semmit, hogy meddig is.
A gamer meg pláne, ha le tud belőle faragni bányászattal párszáz eurót, akkor jóhogy ott fog kikötni.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
20 Gb ?
-
ScomComputer
veterán
Na tessék tesztelni..jöhetnek az "e.penish" pontszámok... EzBench Benchmark
-
keIdor
titán
válasz
Bennyboy
üzenetére
Biztos drága lesz, de ilyen +60-70% azért már nagyon komoly ugrásnak számít.
Az összes mostani kártya a piacon év végére jóindulattal max középkategória lesz.
+100%-ról írnak, de azt érdemes azért óvatosan kezelni, szerintem +60-70% lesz az inkább. De az is rohadt jó. -
Bennyboy
őstag
köszi szépen a válaszokat, max fél éves lehet a vga de akkor mindenképpen cserélek rajta mert nagyon megszerettem, a 4000-es széria meg sztem baromi drága lesz, illetve nem éri meg majd váltanom rá. Ha meg még is akkor rádobom majd az árra a padcserét
-
keIdor
titán
De melyik kártyádon? Mert neked nagyon sok Strix-ed volt.

A hővezető pad "el tud fáradni", fél év bánya után már sokat romlik a gyári pad és ha utána cserélsz, akkor -20-25°C fokot is hozhat egy új. Szerintem a zsír új kártyát nincs is értelme megbontani, csak pár hónap folyamatos járatás után.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok,
van egy fasza EVGA 3080Ti-m. Teszi is a dolgát ami a bánya meg néha játék. Bánya alatt 104fokra megy fel a ram hőfok. Érdemes padot cseréltetnem rajta? Kb 30k lenne az összköltség és ha jól tudom nyernék vele kb 10fokot ami jól jön majd a nyári melegbe.
köszi előre is -
zebra_hun
veterán
[RTX4090] Teszt, majd a végén a Ti is bemutatásra kerül
-
keIdor
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Biztos, hogy nagyot fog, én is látom a számokat és én is arra következtetek belőle.
Eleve nV-nél árulkodik erről a fogyasztás, ahogy az Amperenél, úgy itt is kitaposnak mindent a kártyából, hogy ne maradjon le.A másik a 2x80CU adat. Ha az úgy fog skálázódni, mint az 5950X mondjuk, akkor nagyon erős lesz.
-
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
4080
TDP--400W akkor ez lesz 500W simán. -
keIdor
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Persze hogy vesszük, veled együtt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nem hiszem el, mert a 3090Ti csak most jött ki és amíg nincs RDNA 3, addig minek? Az meg Q4.
De ott is az értelmetlen 6x50 refresh is most jött ki.Szerintem ugyanúgy szeptember lesz a bejelentés. Az is Q3.
09.02 egy pénteki nap, pont ideális egy műsorra. Megjelenés (papír) meg rá 2-3 hét, ezt szokták csinálni. -
Raz3r
tag
Üdv Mindenkinek!
3090 kérdés, warzoneba gpu temp 88fok, mem 87fok.
34"-1440p-maxMennyire normális?
Padolva van mert bányászik is (stock padokkal 58fok mem temp 104, geliddel 51-88, gelid extreme.)
-
-
omfgk
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az AMD elébe mennek ezzel?
Más értelmét nem látom ennek.
Csak ha tudják ,hogy az AMD nagyobbat fog előreugrani. Teljesítményben. -
Zolbak
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Gigabyte 3080ti-t és érdeklődnék, hogy ha csak játékra használom van-e értelme padot cserélni, vagy ne bántsam? GPU 70-75 a MEM 80fok körül van. Előre is köszönöm a válaszokat
-
ScomComputer
veterán
2Hónap és veszitek az RTX 40** vga kat..tudom úgy is így lesz..

[link] -
nexwo
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
ha 50%-al erősebb lenne akkor mi maradna a refresh-re?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Ha JayzTwoCents számai helyesek lesznek, akkor talán. Nem nagy előrelépés a 3080-hoz képest.
-
Rent
senior tag
Van még értelme most váltani 1080ti ről 3080-ra vagy inkább 6900xt-re? Vagy érdemesebb lenne megvárni a 4000-eseket?
3440x1440 165hz 34"-os monitort teljesen jól meghajt, viszont a második megjelenítőt a tv-t lecseréltem egy új 4k 120hz-re, amit sehogy nem hajt meg a 1080ti a hdmi 2.0 miatt. 10bit 4k 120hz RGB helyett eleve maximum 8bit 4k 60hz RGB, ha pedig a hdrt is bekapcsolom, akkor csak 30hz. Szóval a tv most csak filmezni jó, arra brutál a 85", viszont ha játszani is szeretnénk a tvn (amit persze, hogy szeretnénk), kellene egy hdmi 2.1 kompatibilis kártya. Elvagyok bőven a monitoron is őszig, ha érdemes várni, viszont mindenképp cserélni fogom a kártyát. 3080, vagy 6900xt, vagy várjam meg az új szériát? Köszi a válaszaitokat előre is! -
-=RelakS=-
veterán
válasz
KAMELOT
üzenetére
Még jó, hogy nem realtime

A figura valami 7fps-t ír, de így sem semmiKíváncsi lennék, hogy hányan vennék észre a különbséget, ha egy filmet megcsinálnának a szokásos renderfarmmal is, meg a játékszoftverek összes trükkjét bevetve úgy, hogy akár realtime legyen ugyanaz a scene. Ugye, eleve elég lenne FHD 24FPS-t kiizzadnia magából a rendszernek.
-
KAMELOT
titán
UE5...elég durva [link]
4090 SLI
-
keIdor
titán
válasz
venom8888
üzenetére
Számolj azzal, hogy Kínában lockdown van pl. Covid miatt megint, lásd Sanghaj, akármilyen alkatrészhiány lehet miatta. Számolj azzal, hogy TSMC 5nm lesz a Zen 4 meg a Lovelace is, megint mindenki arra fog ráharapni.
Számolj azzal, hogy megint lehet versenyezni a scalperekkel.
Én örülni fogok, ha a bányászok kiesnek a képből, de még az sem kizárt, hogy visszakapaszkodik az árfolyam.
Számolj azzal is, hogy 1 USD = 1.04 EUR, legalábbis 2 napja néztem és így álltunk. HUF engem se érint szerencsére.Én is egy Ryzen 7800X (?) és RTX-4080-ra pályázom, csak 32GB DDR5-el. Viszont számítok rá, hogy lehet nem tudok mindent összerakni 2022-ben. Mert meg van hülyülve a világ. Jól írták ott fent… szerintem még a céges iPhone 14 Pro se fog 2022-ben megjönni, olyan hiány lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tisztaban vagyok az EU -s es a magyar arakkal is.

Az elején teljesen azt gondoltam, hogy ez kamera felvétel, aztán elképedtem.