- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
addikt
Na ez érdekes kis játék:
Mysterious Misadventures of Mollie and Mordecai
Ha bekapcsolom a raytracinget benne 1440p-ben 17 FPS! Ezt nevezem lassan lehúzhatja az ember a retyón a 3000-es szériát?
Aki akarja próbálja ki! -
Werkly
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Igen beszéltünk privát is! Azóta no restart! Páran lehurrogtak mikor azt mertem írni, hogy soha többé Seasonic! (nekem is az volt a probléma forrása) Aztán egy EVGA SuperNOVA 850 G6 azóta teszi a dolgát.
-
Werkly
addikt
Far Cry 6-hoz a HD texture pack 1440p-re felejtős 3080-hoz? Mert akkor nem erőltetem a letöltést. Kösz!
-
Werkly
addikt
GPU hot spot meddig elfogadható gaming alatt? Kösz!
-
Werkly
addikt
Egy aránylag zárt házban 69-71 C elmegy egy 3080 kártyánál gaming mellett? Kösz!
-
Werkly
addikt
Valaki privátban esetleg tudna adni egy kis útmutatót UV terén! Nem akar összejönni pedig régen ment! Kösz!
-
Werkly
addikt
3080 Gaming OC karin van jelentősége boost terén a silent/OC switchnek? (ez DUAL BIOS-t takar?) Mondjuk én silenten használom. Kösz a választ!
-
Werkly
addikt
Hogy lehet UV-t beállítani a kártyán? Valamit nem jól csinálok? Elmentem de így is 330W-ra megy el. Valami hibás az alaplapon? Ha ez így megy tovább megy vissza a GPU 14 napon belül. Táp mizéria meg most ez. Valaki privátban írhatna, hogy mit csinálok rosszul UV terén! Kösz!
-
Werkly
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Elképzelhető, hogy 70-es power limitnél is rebootol a gép? Akkor vagy nagyon fos a PSU vagy valami más van? Hát már tényleg nem értem ezt! -
Werkly
addikt
Erre van valakinek ötlete? Tápomra ezt válaszolta az Alza:
Üdvözöljük!
Köszönjük a türelmét.
Az illetékes osztály vissza jelzése alapján sajnos a linkek a fórumról nem elegek ahhoz, hogy a problémát megoldjuk.
Kérjük küldje el részünkre hogy a gyártó hol tüntette fel a tápegység széria hibásságát és az adott termék szériaszámát, hogy utána tudjuk járni az ügynek.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Akkor cseszhetem? -
Werkly
addikt
Több DP port kimenettel rendelkező kártyán van elsődleges port vagy mindegy melyiket "köti" be a felhasználó? Kösz!
-
Werkly
addikt
Meglett a táp papírja. 4 éves lesz lassan. Van rá esély, hogy Alza csinál vele valamit? Cserél, vagy másikat ad? Valaki gaiztatott e problémás szériából?
-
Werkly
addikt
3080-hoz ezen kettő közül melyik lehetne a befutóbb?
Corsair RM850x (2021) vs. EVGA SuperNOVA 850 GA
Kösz! -
Werkly
addikt
Jó lenne a félmoduláris is nekem de 850 goldos lenne nyerő de ugye milyet? Tápos topik nem igazán bejövős. Ez a TX 850 jó lehet? Ss-tól meg tartok ezekután, vagy GX sorozat talán jó? EVGA-t meg nem ismerem táp terén! Privátban 3080 tulajok javasolhatnak! Kösz! Bocs, hogy ide írom ezt!
-
Werkly
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Amúgy jó game? Néztem gameplayt érdekes hangulatú.
-
Werkly
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ghostwire Tokyo?

-
Werkly
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Nos meglett! Ez a rohadt Seasonic a gyenge láncszem! Visszavettem 70-re ahogy írtad nincs reboot! Ezután kilépek majd vissza 100-ra és shutdown/reboot. Tehát vehetek új tápot! Igaz volt akkor, hogy sajnos ebben a tápban a védelmet túl érzékenyre "teremtették"!
Privát megírhatnátok 3080 tulajok, hogy milyen 850-es táppal hajtjátok. Kösz! -
Werkly
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Minden alapon van sosem OC-ok semmit.megnézem ezt a Plimit dolgot és megírom.
-
Werkly
addikt
válasz
zebra_hun
üzenetére
Á! Föladom! Nem tudom de ez már hardware hiba akkor! AC Odyssey ahogy betöltőképernyő után beadja az ingamet 30 mp-en belül restartol a gép! GTA 4 is kivágott 25 perc után. Most vagy a lap döglődik vagy a tápnál van ingadozás? A teszt egyenletesen terhel gondolom? A játék meg össze-vissza és ezt nem tolerálja a táp? Namost ha veszek egy tápot és marad a jelenség akkor cumi! Ebből megint csak sz@rul jöhetek ki!
-
Werkly
addikt
Valaki hajt itt SS focus plus gold 750-el 3080-at? Esetleg okoz random rebootokat? Karcsú a táp egy 3080 kártyához? Kösz!
-
Werkly
addikt
válasz
zebra_hun
üzenetére
Hát legyen igazad! Amikor volt "első szériás" EVGA FTW3 Ultra no LHR karim akkor AC Odyssey alatt lekapcsolt a gép mikor alapon ment a VGA. Igaz lehet amiatt volt, hogy a game tört volt?! A tápom pont abba a peak kiugrásos problémás szériába tartozik/ott amiről 3080 megjelenésekor írtak külföldi lapokon. Hát majd kiderül.
-
Werkly
addikt
TUF vagy FTW3 3080-ból ha ez a 2 opció adott? Thx!
-
Werkly
addikt
Ismerős venne 3080-at.
Gainward Phantom + mennyire megbízható kártya? Látom 3X8 PIN-es. Dual BIOS-os ez amúgy? UV-ni lehet a típust? Megéri megvenni vagy várni inkább a Ti "olcsóbb" árára? 1440p singleplayer gamingre kéne neki. Kösz! -
Werkly
addikt
3080 vs. 3080 Ti közti árrést megéri megfizetni vagy nem hoz annyi plusszt gamingnél? Ha van jósgömb valakinél nem tudja, hogy esetleg érdemes lenne várni pár hónapot áresés miatt vagy sem.
-
Werkly
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Engem anno HDD szopatott! Azt hittem a 3080 a ludas ezért visszaküldtem a kártyát potyára! De nem bánom! Nem érnek ezek a kártyák ennyit számomra! Pláne nem évi 1-2 játékhoz! AAA szinte nem is volt még idén! A HD 630 kiszolgál! Sokszor egy pár 100 megás game szórakoztatóbb mint egy "triplő é"! Részemről már felejtős ez a VGA hercehúrca!
-
Werkly
addikt
Ha tavaly németből vásárolt EVGA 3080 nem lett anno beregelve akkor annak már lőttek? Tehát olyan mint ha gari nélkül venném meg? Kösz!
-
Werkly
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
Én is 1080Ti-ról váltottam de nem voltam hasra esve tőle! Elálltam a vásárlástól időben és visszaküldtem. Szerencsére még jól is jártam mert a COD elment jó áron. De ahogy követem a topikot belátom jól döntöttem! Látom sokan "köztes" szériának tekintik. Utólag így, hogy a múlté a kártya én is ezen az állásponton vagyok.
-
Werkly
addikt
Na megjött a pénzvisszaküldési értesítő mail. Ha Alzán lesz bontott FTW3 Ultra akkor az, az enyém volt! Viszont jótanács, hogy nem regelhető! EVGA sem segített! Alzás support is annyit mondott: sorry nem tudunk ebben segíteni! Na szevasztok!
-
Werkly
addikt
Kösz mindenkinek aki segített eddig 3080 ügyben! Én ma visszaküldtem éltem a 14 nappal! Használja sok FPS -el akinek van! Szevasztok!
-
Werkly
addikt
válasz
Tengri
üzenetére
Köszi! Na jeleztem az Alzának, hogy elállok a vásárlástól! Kitöltöttem az online űrlapot. Hétfőn megyek a postára föladni a terméket. Egyelőre hanyagolom a számítástechnikát azt hiszem. Az alaplapom vagy valami más meghalt. Pl. Mass Effect A. is 90-100% teker a CPU. Mindent próbáltam elem ki BIOS update de semmi! Pedig nincs tuning! A VGA-t mégsem hajtja annyira! Pl. Cpunk 45 FPS szaggatva! Mivel erre most nincs energiám, hogy nyomozgassak így kártya sem kell!
-
Werkly
addikt
Érdekelne, hogy aki 8700 vagy K-s CPU-val hajt 2K monitort, hogy mennyi a CPU usage? Lehet nálam döglődik valami ezért kérdem. Esetleg egy CPU power is érdekelne aki monitorozza! RDR2, Cpunk 2077, közül valamelyik. Kösz!
-
Werkly
addikt
válasz
Diosbejgli
üzenetére
Jó neked! Engem válaszra sem méltattak! Alzának jeleztem állítólag megkérdezik a beszállítót! Alza szerint új a termék! Ha nem jelez egyik sem elállok a vásárlástól! Amúgy mikortól él a 14 nap? Számla vagy átvétel?
-
Werkly
addikt
válasz
Donnie
üzenetére
Nincsennek lehetőségek azt írja! De nem értem support miért nem reagál már az utóbbi 2 mailemre 2 napja? Na mindegy....... Ha törlöm az user regimet és újat csinálok az sem oldaná meg nyílván? Baszhatom a 14 nap is kifut már lassan! Megy panasz ennek a kurva alzának! De amiért ilyen trógerek, hogy is van ez az elállás dolog? Privibe írja meg valaki! Kösz!
-
Werkly
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Adatlapomon látható!
-
Werkly
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
CSM module disable és jó lesz! BIOS-ban ahol a bootolási sorrendek vannak ott a menüpontja valahol. Ezt beállítod és no beep! Más... tegnap RDR2-nél kitoltam 105% p.limitet plussz mehúztam a VGA-t olyan restart volt, hogy na. Bár nem biztos, hogy táptól de ma majd megpróbálom újra! Új tápot nem veszek. Akkor marad UV. Ha ezt előre tudom VGA-t sem veszek!
-
Werkly
addikt
EVGA support bekaphatja! 2 napja csesztek válaszolni mailemre! Egyébbként mi a bukó, hogy nem tudtam beregisztrálni? Azért az Alza is egy gyökér, hogy nem jelezte, hogy esetleg visszaküldött volt a VGA! Azért fölhívom őket és panaszt teszek valahol! Rohadékok, hogy legalább közölnék, hogy valami patkány már beregelte a kártyát! Csesszék meg! Többet EVGA sem kell!
-
Werkly
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Megy másikkal is! Én adtam el a COD-ot. Elküldte a Accountjainak a belépéseit én beaktiváltam a gépemen majd ő átírta az accountja jelszavát, hogy én ne férjek hozzá és boldogság!
-
Werkly
addikt
Precision X proginál a LED fül alatti negyedik beállítható rubrika mire utal? A színskála megadása? Úgyértem az nem egy negyedik világító része akar lenni az FTW3-nak? Kösz! Már aki érti miről zagyválok!
-
Werkly
addikt
Hát én meg ezzel a regivel nem jutok dűlőre! Már írtam a supportnak akik írták ha jól értelmezem, hogy küldjek "képet" a dobozról meg a számláról! EVGA fióknál my product üres. Pedig regeltem! Vagy volt valami megerősítő link amit kikukáztam? Ha meg újraregelem akkor már írja, hogy ezt a terméket már regisztrálták! Ha kiderül, hogy Alza a ludas kihez fordulhatok? Tuti nem volt bontott a kari doboz alapján! Van akinek sikertelen még rajtam kívül ez a reg procedúra? Ha nem változik mit tehetek?
-
Werkly
addikt
Hát nem lehet kikapcsolni az RGB-t Precisionnal mert első körben firmwaret akar frissíteni azt meg nem akartam így uninstall és marad a "lámpa"! Utálom az ilyen erőszakos softwareker! Más megoldás nincs? Kösz!
-
Werkly
addikt
Komolyan nem tudom mi a gond ezzel a beregisztrálás dologgal? Ha valaki tudja hova kell mailt írni EVGA-nak kérem keressen meg privátban, hogy most mi a szösz van? Köszönöm!
-
Werkly
addikt
Valakinek van tippje, hogy EVGA-hoz miért nem tudom a VGA számlát föltölteni? A kártyát regeltem, de amikor a föltöltés menüponthoz lépek nincs ott a serial! Ha rákattintok ismét a kártya regre ott meg már írja, hogy regelve van a termék! Akkor most mi van? Passzolom!

-
Werkly
addikt
Valakinek van tippje, hogy V-ot miért nem monitorozza az AB? Ki van az opció pipálva a progrmban de nem mutatja! Kösz! Amúgy Mafia 0,9V 1905MHz 60-63C között amin nyomom elvileg.
-
Werkly
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Köszönöm!
-
Werkly
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Jó csak nekem úgy jött le az írás, hogy ha a 17-es széria és az újabb a rossz akkor az én 18-asom beleesik a hibásba.
-
Werkly
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Az enyém: R18001AA1C15002XX
Akkor ez már javított széria? Kösz! -
Werkly
addikt
válasz
Albigator
üzenetére
A játékon belül mik a grafikai beállítások? A "csúszkásak" is maxon? Privátban megírhatnád. Húzás nélkül 2000 fölé boostol a tied? Hát szerintem azért nem kell menni hanyatthomlok új tápért. Meg ha garanciás sok embernek akkor mire hivatkozva cseréli ki? Kicserélnék vajon.
-
Werkly
addikt
Nálam is AC Odyssey alatt kivágott! Elindult a game aztán gép restart! Igaz a játék nem eredeti! A tök vesz most új tápot! Egyszeri alkalomra nem biztos, hogy ez volt az ok! Amúgy eseménynaplót nem néztétek, hogy mit mutat? Mert én sem! Most meg már iPaden vagyok nem gépezek!
-
Werkly
addikt
Na ahogy ígértem helyzetjelentés! Nos a házam az adatlapon látható. Tehát hűvösnek nem mondanám az FTW3 Ultrát. Igaz csak a Mafia Def. Edition amivel nyomattam de bizony átvezetőknél és fás bokros kültereknél 73 C nyaldos. Igaz nem értem mondjuk, hogy pl. esti sötétebb pályákon beesik a VGA használat 55% körülire de FPS jóval 70 fölött van 2K csutka kimaxon. CPU (alapon) 41-42% kihasználtságon.Mondjuk ezt valaki megnézhetné ha megvan a game. Fagyi nem volt igaz én IE-t használok a mai napig nagyrészt! A hőfok mondjuk nem izgat mert az előző VGA-m is kb. így "hőfokolt". Ja 73C körül nálam 1935-ön ketyeg. Alulfesznél igaz csak 0,95 locknál 63-69 között hőfokolt 1890-el. Nem húztam mert nem nagyon vagyok képben vele meg aztán minek? RDR2 MSAA és a másik M-es hülyeségen kívűl ha full csutkára van húzva azért bőven beugrik 60 alá is néha. Mondjuk ezzel nem kísérletezgettem. Régebbi AC Origins is érdekes. Alexandriában pl. random beesik a VGA használat és röcög. Passz, hogy miért de itt biztos nálam van gebasz mivel ez még SATA II-es HDD-ről megy bár nem tudom?! Mást még nem nagyon nézegettem. Nem vagyok nagy gamer ezért nem mondanám, hogy egyértelműen gigantikus ugrás 1080Ti után. De ez az én saját amatőr véleményem. Nyílván egy HC gamer és nagy progitesztelgető rácáfol erre! Így, hogy a Ti-m elment 130K-ért "megérte" a váltás. De 0-rál indulva nem áldoztam volna rá ekkora összeget! Félreértés ne essék nem lebeszélni akarok hangsúlyozom ez az én meglátásom pusztán mint mezei user!
-
Werkly
addikt
A BIOS switchet hol találom a kártyán? Köszi!
-
Werkly
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
CSM disable és nincs sípolás! Nagyon köszi! Jelentem jó minden Nv driver után! Most húzom föl ultrára RDR2 és megkukkantom!
-
Werkly
addikt
Egyelőre gond van fiúk! Nem ismeri föl a VGA-t a Win. 4-et sipol BIOS majd betölt de szabványos microsoft nvidia adaptert ír csak! Most mi van?
-
Werkly
addikt
Brutál a súly és a méret! Emellett az Armor 1080Ti mint egy könnyű parkettaléc! [kép]
-
Werkly
addikt
Köszi mindannyiótoknak! Rendes emberek vagytok! Ma hajnalban jelent csk meg a nyomkövetőn! De csak a kis zöld csík mozgott a szállításra! Az állapot előrejelezte volt változatlanul! Igen az amit le akartam mondani! Kösz mindenkinek mégegyszer! Elnézést akik rossz szemmel nézték a sok off hozzászólásomat! Kívánom mindenkinek aki rendelt, hogy mielőbb kapja meg! Vacak várni az biztos! Főleg én VGA nélkül vagyok 1 hónapja kb.!
-
-
Werkly
addikt
Nehéz szülés volt de meglett végre:
[kép] -
Werkly
addikt
Alapon egy RDR 2 mit fut hőfokügyileg FTW3 Ultrán 1440p-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Privát megírhatnátok 3080 tulajok, hogy milyen 850-es táppal hajtjátok. Kösz!