- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skeleton01
aktív tag
-
-=RelakS=-
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
Miért villogna? 105 vagy 110 fokig vannak hitelesítve. Anno a bányában sokan ennyin hajtották, mert ott ugye a memória tuning hozta a legtöbbet a konyhára, s léghűtések nem voltak hatékonyak. Túlspilázod a dolgot.
#40265 Találtgyerek : Kevered a memória sebességet és a memóriavezérlő sávszélességét.
-
CyberGekko
csendes tag
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Tomassy00
senior tag
" Sztem normálisan használva nem hal meg 20 év múlva sem. Amelyik megpusztul, az az elején már ledobja a láncot. "
Ezt a témát is meg lehetne hámozni mint egy krumplit...Mert a valóság az, hogy a "megy vagy nem megy" , e két véglet közt még van pár lépcsőfok. Pl rejtett hibás / szervizelt kártyák a használt piacon. Amiről az eladók szeretnek sumákolni... De lehetne ezt ragozni a végtelenségig. Én úgy vagyok vele hogy HA van lehetőség akkor inkább boltból veszem, mert ha gond van "már az elején", akkor inkább az Alzával intézem, és nem a Józskagyerekkel
-
Kókuszdió
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
KAMELOT
titán
-
Kókuszdió
nagyúr
Igazán örülök annak ,hogy megoldod ,mert ha Neked ez így yo
Nekem nem
-
Kókuszdió
nagyúr
Egy hibátlan kártyának nem kell UV ,vissza olvasva te is ki tudtad hozni a crash et ,ez meg nem normális.
Az ,hogy UV al lehet használni elég baj ,nagy gondok vannak ezzel a szériával.
Szerencsére megoldom ,ahogyan az elmúlt 30 év számtech előéletemmel.Én még vissza tudtam lépni ,de akiknek a nyakán maradt ez a széria azoknak mehet tovább a UV meg a szoppancs ,más lehetőségük nem maradt.
-
Grave_444
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
Kókuszdió
nagyúr
-
Találtgyerek
veterán
-
Kókuszdió
nagyúr
Biztosan legalább 1000-res tápod van ,megérzés.
Ott te semmi tüskét nem fogsz érezni ,tele van az internet a 650w os tápegységes problémákkal ,gondolom ez téged messziről sem érint.3080 esetében 400–450W pillanatnyi tüskék vannak 2x 8 pin en ,egy evga 3x 8 pin el még feljebb szalad ,ez nem baromság hanem tény.
Grave_444
Majd lefog ,főleg egy Focus.
Jó szándékkal figyelmeztettelek ,nem az én gépem szerencsére.Még 65tdp cpu val sem! "
Ez hülyeség.
Alap 5700x mellett is lekapcsolt ,pedig az csak 65tdp.
-
ColdBoot
őstag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata 7900xt és 3090 videókártyával egyaránt?
A kérdésem az lenne, hogy 1440p és 4k-ban ray tracing és fsr, valamint dlss használata mellett melyik jobb.
Nézegetem a videókat, de számomra nem egyértelmű, főleg mert sokszor nincs kiírva pontosan milyen paraméterekkel megy a játék épp. -
zebra_hun
veterán
Egy 4070TiS jobb lenne, hiszen azzal van pariban elvileg, de olyanom nincs.
Mindegy, hasonlításra megcsináltam FSR3-mal a 4090-nel 1440-ben és 2160-ban is. Hátha vkinek érdekes egy hasonlítás.
FSR3 jóval több FPS-t tol elénk, és semmivel sem rondább. Ilyen az eredeti nvidia FG -
PAtr0n
addikt
-
CJ4567
nagyúr
Őszinte leszek, számomra a DLAA, és a quality szinte megkülönbözhetlen ebben az esetben
Balanced alá nem mennék még az új modellel se, ettől függetlenül sokkal használhatóbb a perf mód, mint valaha volt. Jelenleg a legjobb implementáció szerintem a Cyberpunk-e, viszont az a játék kb. az Nvidia techdemojává nőtte ki magát, szerintem még a 7090-re is kapni fog frissítést
-
Busterftw
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
NV app-ban átállítottam a DLSS model preset-et, hogy a legújabb model-t használja, és működik gond nélkül.

Állóképet felesleges lenne küldenem, mert mozgásban jön ki, hogy mekkora a régi DLSS, és az új között a különbség, sokkal több részletet megőriz az új modell, és aggresszívabban lehet használni a felskálázást.
Teljesítménybeli különbség minimális, abszolút megéri.
Régi:
Új:
Megjegyzem, az FSR FG-el valamit csináltak, kicsit próbálgattam, és sokkal jobban megdobja az FPS-t, mint amikor utoljára novemberben játszottam a játékkal. -
CJ4567
nagyúr
-
zebra_hun
veterán
-
laychi
veterán
-
F e Z o
veterán
-
CJ4567
nagyúr
Visszakerült a 3080
Ilyen beállításokon NV kártyával már az 5800X3D a gyenge láncszem, hozzáteszem, a RAM-ok elég alapon mennek (3600 CL16-20-20 XMP, GDM on, mert kikapcsolva meghal az alaplap sajnos), szóval abban egy kicsi még lehet.
És az NV driver CPU igényessége 720p very lowon még jobban kijön:
-
zebra_hun
veterán
Egy nagyon kicsi kiegészítés. Kapkodás közben a Vsync on maradt az RTX3080 esetén.
Most megcsináltam "szabályosan", illetve GPU OC nélkül.
Mivel ez a Gigabyte Gaming OC, ezért hiába reset-eltem, ez 1980MHz-en fut alapon.
Annyi, hogy alapon 1,07V-ot ad neki, és nincs VRAM OC.
Tehát totál gyári.
CPU visszavéve 5400MHz-re, mivel az is sok bőven.HZD RM 1080p High Preset/Nativ:
-
CJ4567
nagyúr
Ezekhez a képekhez azért hozzátenném, hogy nagyon nem fedi le a benchmark a teljes játékot, a városig még nem jutottam el, ami a benchmark-ban szerepel, hanem a vadonban mászkálok, ott pedig a 3080 és a 6800 között a 3080 javára jelentős különbség van.
A 720p low-os méréssel egyetértek, másképp nem nagyon lehet procit tesztelni, mert a mai játékok nagyon gyorsan GPU limitesek lesznek magas-ultra beállításokon.
-
CJ4567
nagyúr
Ne tévesszen meg az upscaling quality, láthatod, hogy ki volt kapcsolva, csak kicsit hülyén néz ki a menü
Mérhetek élsimítás nélkül is, de nem hiszem, hogy sokat változtatna.
Csak a héten van nálam a 6800, úgyhogy jövőhéten le tudnám futtatni a 3080-at 1080p-n is
És addig kell az összes tesztet lefuttatnom, amit tudok 
Mérhetek 720p very low-ot, csak van egy olyan érzésem, hogy amíg a 6800 van a gépben, addig a videókártya lesz a hátráltató tényező
-
CJ4567
nagyúr
Hibakeresés miatt hozzám került egy XFX RX6800, amin 16GB VRAM van, úgyhogy első dolog, amit kipróbáltam rajta, az a Horizon Zero Dawn Remastered, a VRAM miatt

Ezeket az eredményeket úgy nézd, hogy papíron 30%-al gyengébb, mert egy 3070 ellenfele, csak nem fut mint a VRAM-ból.
Natív high, élsimítás az egyetlen különbség, de a TAA, FSR3 native AA, XeSS native AA, DLAA között mérési hibahatár a teljesítménybeli különbség.

És a vicc, very high

És valamiért a frame gen sokkal nagyobb hatásfokkal működik ezen a kártyán, szinte tisztán kétszeres FPS-t ad, itt a 160FPS korlátba bele is ütköztem, úgyhogy nem is teljesen mérvadó
Ezt már nem összehasonlításképpen tettem ide, mert a 3080 teljesen elfogy very high + FG-el, ezekkel a beállításokkal még felskálázással is 12-13GB VRAM le volt foglalva.
-
CJ4567
nagyúr
Nem akarom elképzelni, hogy a very high hogy néz ki kikapcsolt adaptív sync mellett, még bekapcsolt adaptív sync mellett is látható, ahogy rángat, mint az állat
Nálam high, DLSS quality + FG a befutó, amíg nem javítják, addig ez is bőven játszható
Adtam a FG-nek egy esélyt, mert alapjáraton az ötletet se szeretem, de az olyan játékokban, amit kontrollerrel játszol, és alapjáraton ~80FPS körül fut, ott egész használható. -
zebra_hun
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Nálam is ki volt kapcsolva minden felskálázás, élsimítás, direkt a te képedről néztem le

Őszintén szólva, én alig látok a high, és a very high között különbséget, kicsit jobb textúraminőség, és a parallax occlusion mapping hiányán kívül, de a POM bekapcsolható utólag is. High + DLSS-t kell még kipróbálni
-
CJ4567
nagyúr
Te beállításaiddal tesztelve, natív high, és very high. Az a 25% különbség high-on ak két kártya között elég brutálisnak tűnik
Emlékeim szerint nincs annyi a 3080 és a 3080Ti között. Very high-on pedig elég biztos vagyok, hogy a very high textúrák megfekszik a 3080 gyomrát a benchmark alatt, mert láthatóan rángatózik a kép.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Discordon van, aki benchelt 13500, 3200MHz DDR4, 4070 kombóval, átlag FPS-re szint ugyan azt hozza, mint a 3080-am, szóval lehetséges, hogy a játékkal van valami gond jelenleg.
Csak nála a proci miatt az 1% low-ok se fényesek.
Észrevettem, hogy átvezetőkben is szeret az FPS beesni, de ott még tűrhető.

És a DLSS FG se tűnik jobbnak teljesítményben, mint az FSR FG.Amit meg kell hogy említsek, hogy a játék gyönyörű lett, az eredeti se volt csúnya, de ez egy más színvonal.
Amit linkeltél videó, ott a 4090 és az 5950X is nagyon visszafogott, 90W korláton megy a proci, és a 4090 is nagyon durván alul van feszelve, és 2,3GHz-en fut.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Az FSR3 FG valami oknál fogva mintha bugos lenne, látható mikroakadásokat okoz, és nem ad sokat az átlag FPS-hez. Valami oknál fogva a CPU FPS-be belenyúl
És a GPU se fogyaszt annyit, mint FG nélkül.
És nem VRAM-ból fogy el, mert nem kezdi el a RAM-ot zabálni, és alacsony textúrákkal is ugyan úgy, szinte ugyan azokon a helyeken mikroakad, szóval lehetséges, hogy kelleni fog ide egy patch.
Vagy a legújabb, a játékhoz ajánlt videókártya driver a gond, ki tudja

-
CJ4567
nagyúr
Gyors tapasztalatok, még csak a benchmark-ot futtattam:
Fullmax grafikához elfogy a 3080-on a VRAM, a játék nem használja ki a kártyán levő összes VRAM-ot, 9,1-9,3GB körül láttam a max fogyasztást, viszont a RAM-ot megzabálja reggelire (11GB volt a max
), és ez a folyamatosságon, és az FPS-en is meglátszódik:
Marad a fullmax grafika, de magas textúrákkal:
DLSS minőségre állítva, kicsit túl van élesítve.
-
CJ4567
nagyúr
-
SkyTrancer
senior tag
Köszi, megnézzük majd neki.
Nekem 4080-van már a megjelenés napja óta, de itt is vannak (főleg voltak )anomáliák főleg DLSS3 frame gen esetében de folyamatosan javítják
Engem zavar, észreveszem egyből, csak azt nem tudtam hogy már megoldották 3000-re is
meg néztem youtubeon és ha itt zavart akkor ott meg halálomon is lennék látva hogy miket művel
De majd alakul
Köszi
-
SkyTrancer
senior tag
-
laychi
veterán
-
zebra_hun
veterán
-
t72killer
titán
Ja, hogy ez reccsenésig van mókolva? Úgy már érthető. Mit hoz azokon a beállításokon, ahol hosszabb távon játszol? Annak több értelme van, ennyi erővel sűrű imádkozás közepette felnyomhatnék egy strix, vagy ha van még nagyobb áramfelvételt engedő biost aztán megtépném úgy, hogy kibírja azt a 30 másodpercet...
Komolyan, rövidek ezek a tesztek, fél órás verzió kéne.
-
t72killer
titán
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
CJ4567
nagyúr
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
CJ4567
nagyúr
-
laychi
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
zebra_hun
veterán
Ez lett a vége, fogalmam sincs, hogy milyen a 99.5%
Én így használom, hogy ami van energiatakarékos mód, minden aktív. CPU végig ugrált 1400-3600MHz-ig.
GPU:210-1965MHzPort Royal Stress Test RTX 3080Ti:
Remélem le tudom még mérni a sima 3080-nal is. Eszement egy terhelés.
-
Laraxior
titán
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
laychi
veterán
-
Joshi
titán
Különösebben nem érdekel a dolog. Én csak laychi hsz-ére akartam egy 3090-es tesztet tolni, csak hát eléggé kesze-kusza lett az egész.

-
laychi
veterán
-
Laraxior
titán
-
zebra_hun
veterán
Megtaláltam. Ez még a 2.02 verzió, itt nem volt FG az RTX30xx-re.
UV: 1965MHz@0.900V (víz, 1db 280-as radi)
-
MasterDeeJay
veterán
A770-en a legújabb verzió: (fullhd ultra RT)
A régebbi verzió az jobban futott ott kicsivel 60fps felett volt az átlag ugyan ezen beállításokkal. Használok modokat is, reshade-t stb de benchnél kikapcsoltam őket azok még visznek le fps-t.
Értelem szerűen a path tracing az játszhatatlan értéket produkál, de az nem is érdekel.
Nekem elég a fullhd ultra RT, de legyen a minimum 60, max meg átlag nem érdekel mivel vsync-el játszom 60hz-en. Használok modokat is, reshade-t stb de benchnél kikapcsoltam őket azok még visznek le fps-t.
Starfieldben reménykedem hogy viszi rendesen fullhd 100% scale-n normálisan mert az bizony az A770-nek csak FG-el ment normálisan 60fps-el (lossless scaling frame genje) az meg nálam csinált grafikai anomáliákat. (célkereszt konkrétan néha megtört)
A 3080-as majd egy hét múlva érkezik kb össze fogom vetni. Várok tőle javulást, az A770-es ilyen 3060-3070 szint. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
zebra_hun
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
Attix82
addikt
-
CJ4567
nagyúr
Kompetitív játékokban nem hülyeség, ha több FPS-ed van, mint amit a monitor meg tud jeleníteni, az alacsonyabb input lag miatt.
Nekem az általános profilom (165Hz monitor) a 160FPS korlát, driverből bekapcsolt vsync (nagyon fontos, hogy nem a játékbeli van bekapcsolva, állítólag a driver vsync-e nem okoz input lagot bekapcsolt adaptív sync mellett, ha nem éred el a monitor maximum képfrissítését), és természetesen gsync be.
Aztán külön beállítom a kompetitív játékoknak hogy FPS limit off, vsync játék által kezelt, így mindig boldogság van
insyde5: Mert így sose éred el, vagy mész véletlen a monitor adaptív sync tartománya fölé, így nem lesz képtörés.
-
insyde5
aktív tag
-
Találtgyerek
veterán
-
kzolee216
senior tag
Visszaraktam 900mv es 1950 mhz-ra. Itt a hofokok ACC-ben olyan 90%-os terheles mellett egy 40 perces verseny alatt atlagosan 63 fokon tartotta a kartya. (Felrekacsintottam idonkent, nem lattam magasabb erteket) Igen, szerencsere annyira nem melegszik ez a kartya, pedig a szimulatorom egy 1.5mx1.7m kis helysegben van.
Egyik oldalrol nyitott azert a helyseg. -
CJ4567
nagyúr
1440p165-öt hajt nálam is, 3070-ről váltottam. Tudtam, hogy nem egy csodahűtő az XC3, de beállítva vállalható, egy 3080 meg így is egy 3080, van benne azért erő még mindig
Nagyobb a különbség, mint amire számítottam.
A 3070-et eladva meg olcsón kijött a váltás, így számomra vállalható az, hogy nem egy olyan 3080-am van, amiből az utolsó cseppet is ki lehet hajtani
-
CJ4567
nagyúr
"A 800-850mV-os UV-okat viszont sosem fogom megérteni ilyen 1700-1800MHz-eken amiket látni néha. Ott már van veszteség, 1965-ön nyereség van."
Ez attól függ, hogy mi az alapod, amihez méred, és mit szeretnél elérni.
Egy FTW3, TUF, stb. kártyánál, ahol a hűtés is jó, és elengeded 350W+-ra a kártyát, és ahhoz méred a nyereséget/veszteséget, úgy persze, hogy rossznak tűnik a 800-850mV-os UW 1800MHz körül. Viszont ha FE, XC3, hasonló kaliberű kártyákról van szó, 320-330W PL-el, akkor az ilyen extrémebb értékekkel még mindig a gyári teljesítményt hozod, vagy akár icipicit felette lehetsz.Saját példa, 3080 XC3, netes tesztek alapján szegényen FE-nél rosszabb hűtő van, ráadásul papíron 340W/366W-ig mehet fel, valóságban viszont, legalább is nálam, 330-335W-nál már PL-et ír, hiába állítod a csúszkát, és már itt is ordít a hűtés, és melegszik is, egy jól szellőző házban (Asus AP201 Mesh, alul kettő P12, hátul egy P12, felül kettő P14). És PL-en 1755-1770MHz körül megy, elforrja az agyát.
1815 @ 837mV-on átlagosan 240-270W-on megy, normális zajszint mellett, 65-70 fokon. VRAM alapon, mert így is melegszik, és 2-3FPS-t (kiteszteltem, 0 és +1000 között van 3FPS különbség) nem ér.Az én kártyám pl. nem is tudna 1965-öt, mert nem sikerült olyan jól, 1965 @ 930 valószínűleg instabil lenne, ha meg valahogy mégis menne, akkor PL-be ütköznék.
-
- = Zk = -
félisten
-
nutella1
őstag
Nem is értem az EA miért nem tesz több időt és energiát ebbe a sorozatba.? Simán odaverhetnék a COD-ot. Mi volt az a pont, ahol elcseszték a legutóbbi részt, amit azóta is ugye toldozgatnak. Én mindegyik BF-et szerettem, az 1942 óta, sokkal jobban ütött, mint ezek a mai COD-ok.
Ezeknek még a tereptárgyak rombolhatósága sem megy, a kezdetek óta..
-
nutella1
őstag
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
Köszi, én nem a képernyőre rakom ki, külön "dashboard" van minden adattal, így ha visszanézem, akkor feltűnhet valami turpisság, vagy melyik szakasz rossz a játékban, és ha konstansan az a szakasz gyenge teljesítmény, a többi nem, akkor nem valami beállítási hibát keresek hanem elkönyvelem, azt rosszul írták meg.
Az átlag kijelzés így ha állandóan be van kapcsolva, nem épp pontos. menü fixed 60fps meg a játék közben érték elviszi -
biker
nagyúr
-
gainwardgs
veterán
-
MaddeNNNN
addikt
-
gainwardgs
veterán
-
gainwardgs
veterán
Azonos rendszerben lenne 100%-os a mérés pl. tiedben
14900K az kicsit combosabb
Persze jó dolog hogy 3000 sorozatban is van már FG
De ez egyértelmű volt hogy ez csak marketing feature volt a 4000 szériához.
Mostmár azt sem hiszem el, hogy a chip-en belül kellenek azok a részegységek amelyek ugye FG-hez nélkülözhetetlenek.(ugye ez volt a marketing szöveg Nv részéről) ugye nincs Optical Flow Accelerator nevezetű csoda -
gainwardgs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Emlékeim szerint nincs annyi a 3080 és a 3080Ti között. Very high-on pedig elég biztos vagyok, hogy a very high textúrák megfekszik a 3080 gyomrát a benchmark alatt, mert láthatóan rángatózik a kép.
És a GPU se fogyaszt annyit, mint FG nélkül.