Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#95645) proci985 válasza ScomComputer (#95618) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

erre a hszre reagalnek:
- 5700XTnel kb 15-20 fokkal magasabb a junction a GPU tempnel. nalam konkretan vizhutesnel is, ha gondolod nezd vissza, en is vakartam a fejem, hogy ez mennyire normalis. ugy, hogy ez a harmadik VGAm amin vizesblokk van es az otodik amin hutest reszben vagy teljesen csereltem (Thermalright HR03GT is megvolt). marmint igy New Dawn alatt 42 fokos CPU (nice), 42fokos GPU (very nice), 37-40 fokos motherboard (oke) es 55 fokos junction (elszurtam a felfogatast?). mikozben 30 fok alatt maradt mindket vizkor, szoval a ventik idlehez kepest fel se porogtek ilyen 4.5Vrol ami kb 400-600rpmet jelent. ide most harom szivecske ikon jonne, ha volt meregdraga custom hutesetek akkor szerintem aterzitek.
- aki nem ismeri a szeriat, annak lehet az az elso reakcioja, hogy nem fekszik fel rendesen a GPUn a hutes (tehat gariztatni kell)
- furmark sajnos nem irrealis terhelesre. nalam a 290X CF Far Cry 4 eyefinity alatt siman Xelt GPU fogyasztasra a furmarkkal, csak ott meg a CPU is kapott. Borderlands2 szinten. Deus Ex: MD szinten. dirt rally szinten. meg meg volt mas is. jellemzoen furmark + prime alatt (abszolut worst case) konnektorbol 880W volt a rendszer fogyasztasa es par jatek alatt 800-850W korul mozgott neha a pillanatnyi fogyasztas, nade orakig (CM 1000W Gold tap). a vizhutes tempjei alapjan ez teljesen realis volt.
- DSR hasznalata mellett hasonlo GPUlimit + CPU terhelve helyzeteket lehet eloidezni.

szoval nagyon nem ertek egyet a hozzaszolasoddal. masik oldalrol en azokon fogom a fejem, akik letoltak egy firestrike extremet, aztan konstataltak, hogy stabil. ja, nalam 1.8 liter folyadek es kb 3 kilonyi blokk mellett be se melegedett a viz (es be se indult a hutes rendesen) ameddig lefutott.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.