Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#89913) Puma K válasza Devid_81 (#89908) üzenetére


Puma K
veterán

Az a gondom, hogy a korábbi Asus Z97 Pro Gamer alaplapomon voltak LED-ek amik jelezték ha a CPU, DRAM, DVGA, SATA részeken gond lett volna valamelyik komponenssel. Ami jól is jött mert ügye így derült ki, hogy elqrtam az alaplapot... aztán jött az Asus Maximus VII Ranger amin meg rajta van a 2 karakteres digitális kijelző, ami jóval pontosabban megmondja mi a gond. Ha van gond.

Szóval most ott tartok, hogy már csak olyan alaplapok jönnek nálam szóba saját gépembe amin rajta van gyárilag a kis két karakteres digitális hibakijelző.

Persze lehet érdemes lenne már most csírájába elfojtanom ezt a burjánzó agymenést, de elég hasznosnak vélem saját meglátásom szerint azt a kis kijelzőt. Már csak azért is, mert ha nem jelzi vissza a kis kezdetleges LED-jeivel a Z97 Pro Gamer, hogy mi a nyűgje, akkor lehet a mostani Maximus VII Ranger-re sem csapok le időben aztán ott lennék az LGA1150-es procimmal meg DDR3 ramjaimmal alaplap nélkül...

Az Intel és LGA1200-re meg az általad írtak-linkeltek alapján annyit mondok így a PH! fórumáról személyesen az Intel-nek, hogy akkor nem veszek LGA1200-at! :(( :))

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.