Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
keIdor
titán
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #53955 üzenetére
De téged minek is érdekelne amikor ott az 1080?
Tudom, hogy ebben a kategóriában már más a téma, de szerintem te se váltanál ha nem lenne a Ps4 Pro, engem meg nem izgat mert DX12-ben lókaka lesz mint az egész Pascal, én meg nem ezt várom, remélem a Volta hozni fogja amit kell.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #53955 üzenetére
Akkora nem lehet,mert abból egy csomó dolog hiányzik ami egy desktop vgahoz kell.
BTW látván a TitanX pascalt mennyire közel van néha a 1080hoz nem értem a pozicionálást.Az árat igen csak a teljesítményt nem...
Ez van ha nincs konkurencia,már megszámolni sem tudom hány gyorsabb vga van mint a leggyorsabb egy magos AMD.Jön lefelé a Crew,már 6GB-nál azt írta hogy játszható,csak akkor mi a francot tölt még hogy 21GB felett van a végleges mérete? Kíváncsi vagyok van-e a G29nek támogatás benne...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #53956 üzenetére
Nem is érdekel, a 980 és 980Ti között hatalmas különbség volt és voltak játékok is...
A 1080 és Titan X Pascal között meg alig van 25-30%. Ez a kisebb SKU meg, ha igazak a spec-ek, teljesen le lesz kopasztva. GDDR5, 3328 mag, 300k+ a hülyének is megéri...Remélem jövőre jobb lesz a játékfelhozatal és csak a PS4 Pro, Scorpio miatt van idén ennyire kevés cím. (ezekre fejlesztenek)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #53959 üzenetére
Viszont ha meg onnan nézed,hogy rendesen a Titan X pascal nyakán lesz,és ebből még lesz custom hűtős is (jobb OC) +ugyanannyi VRAM,akkor nem tudom kinek fog kelleni a TitanX pascal jelentősen drágábban..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #53956 üzenetére
Egyébként én ebből a mostani DX12-ből nem vonnék le sokat, csak azért írom, mert látom nem tetszik a Pascal teljesítménye alatta. Nem a hardverrel van gond, hanem arról van szó, hogy a másik gyártó áll a DX12 mögött.
Először is, a konzolra fejlesztenek elsősorban mindent, de ezt is te is tudod. Ezekbe GCN van, persze hogy ezt az architektúrát fogja legjobban szeretni a DX12 PC port is, emögött az API mögött az AMD áll, de gondolom ez is tiszta sor...Lehetne úgy is fejleszteni, hogy a 780Ti megint erősebb legyen, mint egy 390X, ugyanilyen látvány mellett.
Ha Keplert kapott volna teszem azt a PS4, XO, teljesen más sorrend lenne, az AMD a konzolok nélkül életben sem lenne már. A CPU és GPU-ikból nem élnének meg, ma már a Polarisból talán, de 1-2 éve nem volt ilyen.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #53963 üzenetére
Ez igaz, de akkor meg legalább erőből hozná azt ami nekem tetszene, de ilyen megint csak a TI-ben lesz, abból meg nem kérek 3kilóért, főleg, hogy ez a széria csak egy Maxwell 3.0, ezért várom a Volta-t, az remélem eleget fog változni és nemcsak az órajelek illetve ez az meg a neve, de a TI után már a Volta-ban se hiszek jövőre, minek adnák ki.
(#53964) Keldor papa
Lassan minden játékuk egyre megy, ctrl c ctrl v, ez egy nagyobb Division de semmi több, olcsón jó lesz, mondom, hogy nagyon kéne a Vivendi és tesópár kirakása.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #53969 üzenetére
Mert az is, nálam a 60fps ellenére se folyamatos a kép.
Ja, és azóta már ágyúgolyó is voltam a forgalom miatt, kicsit érdekesen voltak szinkronizálva a kocsik, de még mindig játszom.
(#53967) TTomax
Betolom a 8xMSAA-t, a TI máris elfogyott ebben a játékban.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #53969 üzenetére
Na csak 10perc idöm volt ránézni,majd később kiderül.Az biztos futni nálam szépen fut, a játékmenetről nem nyilatkozok még.
(#53970) cyberkind
Minek toljak be 8XMSAA-t 5K-n? De nativon se sok értelme,.max 4X,de inkább FXAA,böven elég egy ilyen játékba,itt nincs időd korlátokat nézegetni.Motion Blur és DOF is offon van az elsö dolgok nálam mindig ezek kikapcsolása,nekem ne mossa el a képet nem mozi ez.A meg DOF jó cucc lenne,csak éppen használni nem tudják,igy hát off az is... amúgy 12GB VRAMmal az ember még ezekből is kapcsolhat be két gpuval...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #53971 üzenetére
Minden bizonnyal, amikor nálam a Batman Arkham Knight is tökéletesen ment akkor amikor levették Steam-ről, azóta meg csak jobb lett.
De lehet valamelyik beállítás csinálja, nem tudom, az biztos, hogy nem szép a játék.(#53972) TTomax
Nem tudom, mert FHD-n vagyok és úgy érzem, hogy ez no problem lenne a TI-nek?
Aztán mégse az.Dehogyis nincs idő korlátozni, pont ezért várom a Horizon-t, hogy végre elvesszek abban a játékban és a csodálatos részletiben.
Azokat én is minden kapcsolom ki és nemcsak ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hát ez speciel nem,cserélj monitort.Mem tudom észrevetted-e hogy a kép egy jpg,kb negyede a pngnek,bmpben meg 10x ekkora.
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz TTomax #53967 üzenetére
Meh... ne posztoljatok ilyeneket. Akárhányszor jön valami jobb kinézetű autós móka és kiteszem teljes képernyőre (ez csak FHD 47" de néha 70 cm-re ülök tőle ) jön a kisördög, hogy venni kellene játékra valami vasat.
(#53994) Ezt nem is vitatom, egy FPS-hez vagy bármilyen kifejezetten gyors képfrissítést és élességet igénylő játékhoz mindenképpen jobb a monitor, ezekre én sosem voltam nagy hódolója, de passzív félként remekül szórakoztam, ahogy FPS-ben osztották egymást a többiek (egy régi LAN-party jobb mint egy stand up).
Pár haverral nálunk az autós mókák mentek a főiskolával bezárólag (de semmi sim, vagy komolyra nem kell gondolni, a legnehezebb a Richard Burns lehetett, billentyűzettel persze, kb reumás lettél a végére).Egyébként ilyenkor látnám hasznát a 4K-nak, mert ezt közelről nézni katasztrófa, a 15,6"-os kulis E6540-es notin ugyanezt a felbontást nézem 50-60 cm-ről, így még drámaibb. Ergo egy TV nálam ki tudna váltani munkára (nem grafikai) egy monitort, és lenne az otthoni filmezés kiszolgálója is egyben.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz stratova #53992 üzenetére
Ismerem az èrzést,játszottam én is 42"on egy Sonyval kb egy méterröl.Van egy feelingje az biztos,de aztán csak visszamentem monitorra,jobb az játszani.
-
stratova
veterán
válasz cyberkind #53996 üzenetére
Ezt sem kell véresen komolyan venni. A másik OFF-ban masszívan szétrollkodja egymást a nép, de ez csak akkor móka, ha adok-kapok formában megy és nem vérre. Tessék osztani gyikut humorosan és akkor én is hozhatom a pattogatott kukoricát.
Ja engem is nyugodtan lehet osztani, csak még nem tudom épp mivel. Mondjuk, hogy nincs Maxwellem mit keresek itt (aktív használatban lévő G72M ér?).
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Egyébként merre van Ákos? Nem láttam tőle vicces képet már pár száz hozzászólás óta, pedig reggel mindig jót röhögtem az aktuális termésen (jaj a pika-bundakesztyű).
Szerk.: csak kérdezni kellett, ránéztem az adatlapjára megkaptam a választ:
Szóval nyugi, ha van pálesz lesz kép.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz stratova #53997 üzenetére
SzentSárkányUram nem szívesen feszegetem kinek mennyi az ingerküszöbe mert nem vagyunk egyformák de pl ha a két nappal ezelőtti vs témájú ramazurit veszed a másikból példának..
Szhóval na.., azért megnézném itt mik lennének a reakciók ha Sassal tolnánk egy ahhoz hasonló partyt a srácok szeme láttára.., pedig semmi személyes nincs benne, sőt..!
Mondjuk nem teljesen ugyan az, egy ideje már vagyunk olyan viszonyban, hogy másnap már csak egy jót röhögünk az egészen.., csak.., hamár trolling téma.., nem lehetett nem szóba hozni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest