Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#101135) proci985 válasza Habugi (#101131) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

(mild spoiler)

mashogy reszletesek. gondolj az elarasztott varosra, a yachtra, amikor a Bigmouth elmebajat keverik be egy standard tanklopas kuldetesbe. a dontesekre, hogy par tortenetszalat kivettek a main storybol hogy lerovidetsek, gondolok itt pl Rougera. a negy(+) egyenkent kb legalabb oras befejezesre. arra, hogy az egyik NPC adott esetben betoncsizmat kap, de ez nem tunik fel, ha nem mesz buvarkodni egy dokkba ahol egyebkent az egvilagon semmi dolgod. az ipari mennyisegu shardra. a teljesen random meditacios mellekkuldetesekre es az "osszeeskuves-generatorra". arra, hogy utoljara a Far Cry 2 mertek ennyire meglepni a designerek, hogy rahagyjak a jatekosra a tortenet interpretalasat, csak itt annyival sulyosabb a helyzet, hogy a negy vegkifejlet mind kell a teljes kephez. a politikus kuldetesszal vege.

amikor a Tinitus jatszik a Maelstrom clubban, es egyertelmu, hogy a club owner egy poser, viszont a jatek designer ismeri a noise (Merzbow) es experimental speedcore / idm vonalat. az obskurus tru kvlt death metal radio. az, hogy mennyire a jatek szerves resze a zene, a punktol a dark synthig. nekem ez az, ami a reszletesseg. ahogy az ember vegigjatsza Johnny utolso napjat.

es persze, az AI jelenleg hulye, a rutinok joresze ki van kapcsolva. a spawn/despawn es a texturak kb szenne vannak optimizalva, par esetben rondan (a 2ds auto spriteoknal nem hittem a szememnek :DDD). ez mind javithato. hogy a sound engine egyszeruen nem jo, mert nem csinal sztereo athallast ha kell. a viz alatti macskak es gyertyak. a T modellek. hogy mennyire nem hasznalja ki a jatek, hogy mennyi lehetoseg van a ruhakban es craftolasban es jarmuvekben. a rendorseg AIje amit egesz biztos, hogy nem teszteltek rendesen ki.

egy evet varni jo dontes, addigra szerintem bekerul az, amit hianyoltal.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.