Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #100897 üzenetére
es itt nagyon tomor 60 orarol beszelunk. kb az eredeti Deus Ex es a Rage2 szerelemgyereke meretre. a sztori kuldetesek meg magukban kb akkorak, mint a Dishonored 2 kuldetesei, csak erre meg jon egy egesz open world jatek.
a kedvencem az, hogy van egy teljes, mukodokepes hullamvasut, csak ugy a jatekban, extra szerep nelkul. es tele ilyen apro reszletekkel. meg ipari mennyisegu easter egg, a topikjaban pl valaki belefutott egy Hard Target refbe is.
CJ4567: ja meg gondolom a legrovidebb befejezes, mert azok kozott is van ami tenyleg, nagyon hosszu ha minden opciot vegigprobalsz. meg a mellekkuldetesek ignoralasa.
shardok tele vannak erdekes sztorikkal, latszik, hogy a sima "NCPD" kuldetesek egy reszebe is energiat fektettek, hogy mukodjon a loreval es a hangulattal. persze ha az ember ezt ignoralja, akkor persze nem fog stimmelni.
a befejezesek es mellekkuldetesek egy reszet ki lehet hagyni, namost a jatek legszebb pillanatairol is beszelunk.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #100902 üzenetére
Sebaj, az emberek turelmetlenek es aggresszivan allnak a dolgokhoz.
Mar perelik is a CD Projekt RED-et mert nagyon nagyon buggy es a befektetoket megvezettek meg minden IS.Komolyan az eszem megall az ilyesmitol, bezzeg akarhany UBIfosh cimet megnezel mind egy halom bug, nem csak amikor indul, hanem sokszor evekre ra is meg az.
Vagy ide sorolhatnam a Borderlands 3-at amivel meg mindig sok baj van, kb soha nem fog mar javulni.De most ez egy ilyen ev, mindenki "bezarva" es barmi ami jo az k.rv@sz@r
...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #100897 üzenetére
Az a fura, hogy most nyomtam le a Quake 2 RTX-et, és ha nem babráltam volna a beállításokkal, keresgéltem volna a titkos helyeket, stb, szerintem rövidebb idő alatt letoltam volna, mint a Doom Eternalt. Szerintem egy mai játéknak egyetlen pályája legalább olyan hosszú, mint a Q2-ben egy egész Unit, hacsak nem két Unit... Pedig régen milyen hosszúnak tűnt valahogy
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
FLATRONW
őstag
válasz -=RelakS=- #100907 üzenetére
Nagyon meg tudta hosszabbítani a játékidőt az alacsony fps-ből adódó szerencsétlenkedés. :)
-
cyberkind
félisten
-
ScomComputer
veterán
Na ez most jó FREE game,bár én végigtoltam vagy 100-szor a magyarítás miatt amiben részt vettem anno... [link]
-
ScomComputer
veterán
Ez a valós Epic Free lista:
17-12-2020 Cities:Skylines
18-12-2020 Oddworld: New n Tasty
19-12-2020 The Long Dark
20-12-2020 Defense Grid
121-12-2020 Alien: Isolation
22-12-2020 Metro2033
23-12-2020 Tropico 5
24-12-2020 Inside
25-12-2020 Darkest Dungeon
26-12-2020 My Time in Portia
27-12-2020 Night in the Woods
28-12-2020 Stranded Deep
29-12-2020 Solitairica
30-12-2020 Torchlight II
31-12-2020 Jurassic World Evolution[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #100914 üzenetére
Alien-en és Metro-n kívül nem sok nagyágyú van közte.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
CJ4567
nagyúr
válasz proci985 #100659 üzenetére
"csak eppen tapasztalatok alapjan a vekonyabb betont is atviszi. tehat mondjuk a fedezekek nagyresze mogul ki lehet vele szedni az ellenfeleket. ja meg mondjuk a gyengebb kapukat leviszi es roncsolja a kornyezetet."
Saját tapasztalatok alapján sokszor még egy házat is keresztülvisz. (direkt kerestem vissza, eddig nem igazán használtam, csak van egy hangtompított változata, és azt néha használom, csak elég inkonzisztensnek tűnik.)
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz CJ4567 #100917 üzenetére
egyebkent ket verizo van, a hangtompitott (Overwatch) es az anti-minden (O'Five).
critre konzisztensebb, illetve az alkalmas az ellenfelek rombolasara. marmint szo szerint el lehet felejteni, hogy non-lethal modban hasznalja az ember.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
CJ4567
nagyúr
válasz proci985 #100918 üzenetére
Én az Overwatchot használom, az O'Five-al nem találkoztam még. Eléggé jó cucc, csak az a bajom, hogy távolabbra nem tudom használni, mert akkor általában egyből mindenki combat státuszba ugrik, úgy, hogy én közben egy ház/fal/akármi mögött vagyok, amilyen távolságban meg normálisan működik, oda tudom használni a revolverem. (Kivéve falon keresztül persze.)
A ping + Overwatch egy vicces kombó.No Sana No Life
-
Puma K
nagyúr
Anno legutoljára az Assasin's Creed szériából a Black flag-et vettem meg az Odyssey előtt.
Azt is letéptem majd megvetem, mert jónak ítéltem. De mikor már megvolt, akkor elvesztette a varázsát és csak 3,4 órát tettem bele. Pedig a virágmezős verzióval szerintem 15-20 órám lazán lehetett.
Minden mást csináltam csak a fő küldetést nem. Azt mindig csak addig ameddig muszáj volt. Figyeltem persze a történetét de inkább a felfedezés és a hajó fejlesztés kötött le meg a harcok a tengeren.
Az Origins-re rá sem néztem. Azzal a címmel kapcsolatban csak annyit tudtam, hogy CPU zabáló. Meg hogy a 6mag/6szálas procik kevesek.
Az Assassin's Creed Odyssey a világa miatt érdekelt és abba első körben 27 órát raktam bele. Majd az is megtetszett és az eredetibe 52,3 óra szaladt bele.
Ott is inkább felfedeztem, gyűjtögettem, fejlesztgettem. Meg nyomtam a hajó csatákat ahogy csak tudtam. A mellék küldetéseket is figyelemmel követtem, de szintén csak addig vittem a fő történetet ameddig éppen kellett hogy tudjak szabad lenni és mozoghassak.
Na de a Ghost Recon Breakpoint...?
Első bétába valami 2 óra ment bele. Aztán a második bétába 15 óra. Így 18-19 órám volt akkor már a játékban. Megjelent eredetibe és kuka volt az a címHa azt veszem észre magamon, hogy leköt valami és érdekel mi történik a világában akkor megveszem. A GR Breakpoint jó lehetett volna de valahogy mégsem sikerült. Baromira éreztem az ismétlést... egy AC-nál ez valahogy ez később érződött.
2019-ben 65k Ft-értékben vettem játékokat. Azóta a meglévő címeket pörgetem. Az is leginkább Overwatch
Volt egy kis RDR Online kitérő meg GTA Online vissza tekintés.
Most a CP2077 nem tűnik rossznak, de ezek az offline címek amikben egyedül pimpelem szét magamat és egy idő után uralom a játékteret annyira nem izgalmas számomra. Inkább online-multiban szeretnék hasonlóan fejlődni csapatban és sokad magammal nyeregben lenni.
A Division széria sem volt rossz, de az addig volt érdekes amíg az ember a történetét vitte és egyszer-kétszer lementek az adott főellenségek... azon kívül nem volt egy idő után semmi ami ott tartott volna. Értem én hogy looter-shooter de a fejét lövöm félórán keresztül vagy más gyenge pontjait történet annyira nem fekszik...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #100903 üzenetére
Egyébként a Valhallával semmi bajom, igaz az 1.1.0.
A többit nem tudom.Azért nem értek egyet én sem a pereléssel, mert akkor ennyi erővel perelni kéne az EA-t is az Anthem miatt. A Bethesdát a Fallout 76 miatt. Vagy ott a No Man’s Sky esete is.
Én nem szeretem a Blizzardot, sem a játékaikat, de ott is voltak ilyenek, Warcraft 3 Reforged pl.Szóval akkor elég sokakat lehetne perelni...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
Nézegetem ezt a RTX 3060 Ti-t és egyre szimpatikusabb... de most nem kéne venni semmit
Meg mondjuk ha 10-12 GB-os lenne és nem 8...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz proci985 #100925 üzenetére
Hülyéskedtem csak, kb. 8 óra után abbahagytam a játékot.
Nekem tetszik a játék, de konzolon olyan szinten bugos, hogy én is élek a refund lehetőségével. Majd PC-re megveszem, ha kaptam videokártyát. Jövőre.
Addig is parchelik, hallom azért PC-n is ráfér, mert 8MB save után állítólag corrupt lehet a save file.Jó játék lett ez, csak nincs még kiadható állapotban.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #100924 üzenetére
Mint felhasználó nem izgat. Szépen összeillő párossal oldják-oldhatnák meg... a 8GB-nál több VRAM-ot azon a kártyán.
Egy a lényeg, hogy ne ilyen GTX 970 féle susmussal csinálják meg a bekötést
De abból a kártyából úgy sem lesz már másmilyen memóriával szerelt verzió...
Egy kis számháború az általam birtokolt kártyákból:
GF4 MX440 : 64 MB / 64 Bit
GF 6800 GT : 256 MB / 256 Bit
GF 7600 GT : 256 MB / 128 Bit
GF 7900 GT : 256 MB / 256 Bit
HD 4850 : 512 MB / 256 Bit
GTX 275 : 896 MB / 448 Bit
HD M 5670 : 64 MB / 64 Bit
GF GT555M : 1024 MB / 128 Bit
GTX 760 : 2048 MB / 256 Bit
GTX 1070 : 8192 MB / 256 Bit
GTX 1050 Ti : 4096 MB / 128 Bit[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Puma K #100927 üzenetére
Hová tűnt az GTX 1080 Ti és a RTX 2060 rész a felsorolásból...?
Utálom ezt az új kinézetet... tisztára használhatatlan
Pedig nem azért sipákolok mert mintha valami 60 éves fószer lennék akinek full kínai ez az egész gép-internet-fórum használósdi... egyszerűen a használhatósága rossz a gyakorlatban ennek az új kinézetnek-felépítésnek-motornak...
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Puma K #100928 üzenetére
Tutira legalabb 59 eves lehetsz
Miert nem logout-rol csinalsz mindent?
En az osszes tobbitol hanyok, az az egyetlen ertelmes felulet.
De a mostansag jol bevalt "upgrade"eknek koszonhetoen biztos majd a logout-ot is jol atformaljak hamarosan undoritora, csak ugy mint a tobbit[ Szerkesztve ]
...
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #100929 üzenetére
Nah lebuktam...
Ugye PH!-n belül minden oldalnak más a színvilága.
Számomra a korábbi "PH" színei voltak az elfogadhatóak-megszokottak. A Mobilaréna meg az IT café számomra offosak... nem tetszenek azok a rikitó-neon színek... nem Cyberpunk témájú oldalon fórumozok
A Logout színvilága sem tetszetős.
Igaz nálam fent van a Firefox-hoz egy olyan kiegészítő ami minden oldalt lesötétít vagy tompít, de még így sem az igazi. Utálom ha egy fehér-világos lap az arcomba világít ha előzőleg valami sötétebb-visszafogottabb színvilágú oldalon voltam (nem kell rosszra gondolni )
-
-
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #100933 üzenetére
"Arra hova 16GB? Így is drágák a kártyák.
Lehet úgy optimalizálni is, hogy elég legyen a 8GB évekre."Ajj már Veled nem lehet értelmetlenül fecsegni a semmiről, mert túl képben vagy ezeket a kütyüket illetően
Amúgy jogos amit írsz csak kicsit rinyáltam hogy meg legyen a napi rinya mennyiségem
Amúgy nagyon bika az a kis kártya Kár hogy nincs értelme már az SLI-nek és nincs is rajta SLI csatlakozó...
-
nagyúr
Na holnap jövök egy ROG STRIX 3080 OC-val.
Kíváncsi leszek milyen véleménnyel leszek a Sapphire Nitro+ 6800 utánÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Erdei88 #100938 üzenetére
Fent van aprón.
Kicsit tartok amúgy tőle, mert a 6800-on is már 10GB felett evett a Tarkov is, 2560x1080 felbontás esetén is#snecy20
Kíváncsi leszek rá, mert amúgy abszolút meg vagyok elégedve vele, ha lett volna XT verzió elérhető akkor tuti azt veszek, de nagykerem azt mondta egyelőre esélytelen hogy érkezzen.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz keIdor #100943 üzenetére
Áhh ez szerintem még ma el fog menni. Rengetegen érdeklődtek STRIX után korábban is, most sem jött sok, és a fő gond, hogy folyamatosan drágul. Illetve elvileg FTW3 jön még 12.28-ra de az sem olcsóbb sokkal.
Az elmúlt 2 hétben drágultak a listás árak is az itthoni nagykerekben. De ez volt a Ryzenekkel is.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz keIdor #100947 üzenetére
Az a baj, hiába jelent bármit, abból szerintem csak február március körül lesz bármi.
Ez az Asus is most úgy esett be, hogy az egyik előrendelő visszamondta a foglalást, és így felszabadult pár darab.Erdei88
154 390[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- iPhone topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest