- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curian
csendes tag
Sziasztok,
Egyik cimborám Benq joybook u102 DH1000 típusú, ~3 éves netbookja teljesen kiszámíthatatlan kikapcsolásokat produkál. Mielőtt bekapcsoltam volna, amennyire tudtam szétszedtem, kifújtam, mivel az ilyen jellegű problémákat 90%-ban elporosodás okozta túlmelegedés okozza. A külső borítás retkessége ellenére, közel sem volt annyira vészes a belső felület, így nem is lepett meg, hogy nem oldotta meg a problémát.
Napközben tesztelgettem működés közben. Elsötétülés előtt közvetlenül egy halk, kattanó hang figyelhető meg, kicsivel erősebb, mint szabályos leállításkor. Melegszik a gép, de nem abnormálisan, nincs lassulás, amíg megy. Semmiféle bug, vagy rendellenesség nem észlelhető (Win XP SP3, gyári beállítások). Állítólag vírusos (RandomTurnOFF2013?
), de akkor egyébként teljesen tünetmentes.
Végigtapogattam, hajlítgattam a tápkábelt, de a zsinór nem tűnik kontakthibásnak, nem tudtam generálni a hibát.
A kikapcsolások teljesen rendszertelen időközönként jönnek, pont úgy, mint mikor lecsapják az áramot. Van, hogy 2 perc elteltével, majd bekapcsolás után, már a rendszer betöltése közben OFF, ez a minta akár többször is. Van, hogy 20-40 perceket működik a váratlan leállás előtt.
Gondoltam windows reinstallra, de ha telepítés közben is lecsapja, akkor bukom a jelenlegi állapotot is, és még ezekre a fél órákra sem lehet beüzemelni a masinát.
Szerintetek mivel lehet a gond?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- 27% SZÁMLÁVAL! Dell Precision 5560 / I7-11800H / T1200 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / BeszámítOK!!!
- HP 250 G10
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest