- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
Domike84 #10497 üzenetére
Szia!
Ha lehet,próbáld ki egy másik WiFi-vel is.
Elképzelhető hogy az a rossz.
Nekem is volt egyszer hasonló jelenség,és a kártyacsere óta tökéletesen megy.
Esetleg,(ha nem kell a LAN,mert nem akarod használni)letilthatod a LAN-t az eszközkezelőben.
Lehet hogy az is kever valamit.
Egyszer egy LENOVO WiFi-je csak akkor volt hajlandó működni,ha nem volt LAN. -
Domike84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! A héten vásároltam egy lenovo z510-et és windows 7et tettem rá.
Problémám a következő: Wlan driver felrak minden műxik aztán csak egyszer elkezdi dobálni a csomagokat és nagyon belassul a net. Próbáltam z500-as drivert is fél napig tökéletesen ment, ma bekapcsoltam a gépet ismét ez a hiba.Kábelről semmi hiba.
Arra gondoltam vmi nem stimm a driverrel, de lehet a wifi adapter a rossz? Meg tudom nézni vhol?
Köszi
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Ilyen problema van a notimmal:
https://www.dropbox.com/s/42wbls1z9tquvgz/Video%202013.11.30.%2017%2021%2032.movVan valami otlet?
Koszonom
Udv -
-
belinho
senior tag
Üdv!
Adott egy Hp notebook, amely a következő hibajelenséget produkálja:
Bekapcsoláskor egy hosszú és két rövid sípolás, gép nem indul, kép nincs!
Gondolom valami megadta magát alaplap? vga? ram? -
geritwo
csendes tag
Sziasztok!
Töltő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A barátnőm már a második Dell Inspiron gépét koptatja. Mivel grafikai munkákat végez, a gép sokat van tápon, és úgy tűnik, a gépnek tönkrement a töltője - legalábbis tölteni nem hajlandó róla, amikor csatlakoztatva van a töltő, villog a figyelmeztetés, hogy mindjárt meghal az akksi.
Amikor az előző, már használatból kivont masina megegyező teljesítményű (65 wattos) töltőjét dugtuk rá, arra hibaüzenetet jelez, és Dell 65 wattos töltőt követel (...), tölteni pedig ugyan nem tölt, de biztosít áramellátást a gép számára. Nekem csak emiatt gyanús: biztos, hogy ilyenkor a töltővel van gond, vagy lehet valami a géppel is?
Mivel most történt a pusztulás (ha az), szervizzel még nem kontaktoltam az ügyben, de gondoltam, hátha ismeri valaki a jelenséget.
-
Disney71
csendes tag
válasz
Captaindeph #10470 üzenetére
Szia! Igen.Vidd vissza,és ők mondják meg mi a baja! Garancia???
-
tko123
újonc
válasz
Megvan a megoldás LenovoG500 - AMD Radeon 8570 WIN7 témában!
Az AMD driverével semmi baj, csak kell mellé telepíteni az Intel-t is, mert ott figyel az isEzt kell letölteni WIN7 64 bit-re, de ha máshova kell Lenovo oldalán fent van mind.
http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/ivga110w764.exeBasszus egy napot szívtam ezzel
-
tko123
újonc
válasz
Dettó ugyanez a hibám, tök ugyanezzel a típussal. Lenovo oldaláról már letöltöttem mindent, amit csak lehet, meg egy csomó minden mással is próbálkoztam, de nem megy.
Egy portálon olvastam, hogy win8 orvosolja a problémát, de nem igaz, hogy az AMD nem képes egy rohadt drivert csinálni win7 64 bit-hez, már olyat, ami működik is. -
BlkdmndMobil
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo ideapad S10-2 netbook -om és a következő problémám akadt vele.
Az akkut nem tölti, így vettem használtan. Egy hete az írta: "51% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik)" most ma rá kukkantottam ismét, ugyan ez a szöveg várt viszont az akkum most már csak 44% -os. Ezek szerint az akku jó, csak nem tölti valami miatt? Mi lehet a probléma? Csak tápról megy a gép. Kb 5 napja újra húztam a gépet full gyári beállításokkal megy a netbook. Segítsetek ha tudtok, pont most akarom eladni jó lenne működő akkuval tovább adni rajta. Köszi és üdv mindenkinek. -
KKK-007
tag
Sziasztok.
Mi lehet annak a laptopnak a problémája, amin a gép bekapcsolása után csak egy homogén fehér kép látható?
Javítható-e? Ha igen mennyi lehet az ára?
A típus: Asus N53JElőre is köszönöm.
-
Sinter 008
csendes tag
válasz
Clown-corp #10480 üzenetére
Ez volt az elso amire gondoltam,de mar 5x bontottam szejjel es semmi nem er hozza.Most kivettem az elemet es igy mukodik,igaz most is ahogy aramot kap indul magatol.Lehetseges hogy az elem csinal/csinalt valami galibat?
-
Clown-corp
tag
válasz
Sinter 008 #10479 üzenetére
nem lehet hogy valami hozzá ér az alaplaphoz és zárlatot csinál mikor össze rakod ??
-
Sinter 008
csendes tag
Üdv mindenki.Ma neki ugrottam HP Compaq nc6320 Notebook-om takaritásának (nem eloszor csinalok ilyet)problémázott a bekapcsoló gomb és azt is alaposan megtisztogattam kiporoltam.Szépen széjjel szedtem a laptopot jól kiporoltam,lepasztáztam a procit.amikor pedig összeraktam nem működött a bekpacs gomb egyáltalán.Újra széjjel szedtem,s amikor összeraktam ujra és bedugtam aram alá magától bekapcsolt (az aksi jo ideje nem mukodik)Ez mitol lehet?tud valaki segiteni?.Eljatszotta ezt a figurat, hogy mire osszecsavaroztam volna mar igysem kapcsolt be,aztan mikor megint szetszedttem ujra bekapcsolt.Ezt a dolgot eljatszottuk vagy 5 x/egyelore most bekapcsolt teljesen magatol.Nme reagal a bekpacs gond abszolute semmit
Valakinek van otlete mi lehet a baj?
-
BobMaster
senior tag
válasz
Próbáld ki, hogy szűz Windows 8-ra csak és kizárólag gyári drivereket telepítesz (ha adtak mellé CD-t, akkor azokat). Így mit mutat?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy pár hónapos Samsung laptop. Win 8 rendszer.
Pontos specifikációt és típust nem tudok, mert nem a sajátom és nem is láttam még.Probléma 1:
- Google Chrome - Facebook- az e-mail cím beírása után a jelszó 1. betűjének beírása után "tálcára" kerül a chrome. Újra előtérbe hozás után újabb betű - újra tálca. Hogy lehet ezt megoldani?Probléma 2:
- Ugyanaz a laptop. Használat közben (csendben csak böngészve) random időközönként pár másodperces fülsértő sípoló hang hallatszik. Sajnos azt nem tudom, hogy hangszóróból jön, vagy sem.
Van hogy sokáig nem jelentkezik a hang. És nem tart túl sokáig.Esetleg valami ötlet?
Köszi előre is!
-
ati012
őstag
válasz
menjapipaba #10473 üzenetére
Szerintem inverter.
-
NEMO1968
őstag
válasz
menjapipaba #10473 üzenetére
Szia!
Valszeg "csak" a az alaplapot a kijelzővel összekötő szalagkábel tört meg.
Relatíve olcsón javítható. -
menjapipaba
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo 3000 n100 laptopom, a probléma vele pedig a következő:
-Egyszer csak elkezdett vibrálni a kép, aztán el is elment, lehajtás-felhajtás után visszajön egy nagyon kis ideig.
Azt vettem észere, hogy nagyon halványan van kép (kb mintha bele lenne égve a monitorba).Monitoron működik a laptop.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Clown-corp
tag
Sziasztok !
Volna egy olyan problémám hogy van egy Fujistu siemens espire v5515 ös laptopom .
S olyan gondom van hogy nem mindig indul el,föleg ha meleg az alaplapi chipset hütö . de ha le ul akkor egeszen jol teszi a dolgat... -
Captaindeph
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Lenovo G500-as notebookot Ati Radeon Hd 8570m-es GPU-val.
De valamiért nem látja az Aida 64 a dedikált VGA-t csak a processzorba integrált Intel HD-t
Föltelepítettem az AMD driverét, de csak az eszközkezelőbe a videókártyáknál irja, hogy AMD Radeon 8570m.
Az utóbbit nnem azért mert feltettema drivert?
Nem lehet, hogy hibásan működik a Videókártya?
Már föltettem a win 7-et win 7es drivert, aztán Win8-at telepítettem szintén saját driverrel azt követte a 8.1.
De nem műkdödött rendesen a kártya, most nem mutatja az Aida, kezdem azt hinni, hogy nincs is benen.
Vigyem vissza a boltba?Mit gondoltok srácok?
-
zocsa001
csendes tag
válasz
ati012 #10465 üzenetére
A kábel másik végére gondoltam. Ami a kijelzőre megy azt tudom.
Közben visszaraktam az eredeti kijelzőt bele, és megmozgattam a kábelt,
hátha jobb lesz,vagy rosszabb, de semmi változás.Így most van egy eladó kijelzőm.
Ha videokártya,akkor gondolom kuka az alaplap ugye?
köszi.
-
ati012
őstag
válasz
zocsa001 #10460 üzenetére
Videó kártya korai elhalálozási stádiumban vagy szalagkábel. Dugd csak be mégegyszer a kijelzőbe a kábelt.
Könnyen kivehető egyébként, vagy darabokra kell szedni hozzá?
Ezt hogy érted? Kijelzőből ugye ki kell húzni a kábelt, és rádugni az új kijelzőre.
Nem olyan könnyen, de kivehető egyébként. És ja, a fedlapot darabokra kell szedni -
mrteacher
csendes tag
Sziasztok! Van egy HP Pavilion 17-e050sh notebook-om, szeretnék vele csatlakozni samsung smart tv-hez wifin keresztűl ,(a routert kihagyva, csak a két eszközt) de nem szeretik egymást. Van, hogy a notebook látja a tv-t, és tv nem látja a notit, van, hogy fordítva, illetve egyáltalán nem látják egymást, pedig közel vannak egymáshoz. A notin win7 van (win8-al még rosszabb volt a helyzet). A HP online technikusára gondoltam (bár nem bízom benne, hogy tudnának segíteni), ha nincs valami jó ötletetek. Köszönet!
-
StreetBizTO
tag
Sziasztok!
Barátnőm új, Asus Eee PC netbookjára telepítettem a Windows 8.1-et ISO fájlból.
Minden szuper is amíg nem akar Metro appokat használni.
Kicsit utána jártam és rájöttem hogy a kép felbontása nem éri el az 1024x768 értéket (1024x600-as).
Arra is eljutottam hogy regedit-en belül a felbontást át állítsam 1024x768-ra, viszont ekkor nagyon összenyomja a képet.
Kérdésem z lenne hogy nem lehet-e valahogy az 1024-es értéket is feljebb állítani valahogy, hogy normális képet adjon és működjenek a Metro-s appok? -
zocsa001
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne egy Asus X5EA notebookkal.
A képernyő, ahol fehérnek kellene legyen, ott világoskék.
Ahol feketének kellene lennie, ott pedig keresztirányú piros csíkok vibrálnak.
Már bootoláskor is csinálja,de azért megróbáltam egy driver reinstallt.
A videokártyát kizárnám,mert a HDMI kimeneten minden rendben.
Sikerült szereznem egy kijelzőt bele,kicseréltem és nincs változás.
A kinyitás-lecsukás nem befolyásolja ahogy észrevettem...Szerintetek mi lehet még?
köszi.
-
tiger74
csendes tag
Üdv Mindenkinek!Egy Acer Aspire 5630 lapi kijelzőjével lenne gondom!Bekapcsoláskor bejön ugyan a kép,de nincs háttér világítás,külső monitorral szépen megy!Néhány újra indítás után visszatér a világítás,következő kikapcsig megy szépen!Kábel hibára gyanakodtam,levettem a fölső kezelőpanel borítását,alatta megy egy vastag,többeres kábel,megmozgattam,de az jó!A LID kapcsoló megnyomásakor elmegy a kép és utána nehezen jön vissza
Szerintetek mi lehet a gond?Köszönöm a segítségeket!
Üdv:Zoli -
T3TIC
csendes tag
Hát power ISO-ból bontottam ki a vista-t közvetlen a pendrive-ra. A pendrive 16 GB-s szal simán ráment. Nah mind1 engem most az izgat lehet-e valamit ilyenkor csinálni...?
-
T3TIC
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám..: Megpróbáltam telepíteni a Windows vista-t pendriveről, de a telepítés egyszercsak kikapcsolt. És most ha bekapcsolom a gépet akkor valami boot hibáról ír és nem enged továbbmenni... két lehetőséget ad: Enter és Esc. Mind1 mit nyomok, kikapcsol és újraindul és ugyanez. Am meg az van írva az elejére hogy rakjam be a telepítő CD-t de nincs, hanem pendriven van... Ha F12-t nyomok amikor még tölt az elején és bejön hogy miről bootoljon és beállítom a Pendrivot és nyomok egy entert (setup), akkor bejön egy szürke képernyő és a bal felső sarokban egy kicsi fehér csík villog. Vártam már 2 órát hátha csinál valamit de nem... Ilyenkor mi a teendő? Mit tegyek hogy normálisan betöltsön a rendszer én ne higgye azt hogy én telepíteni akarok?
Am ezt írja ki:
Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem:
1.Insert your windows installation disc and restart your computer.
(itt még utána van a 2. meg a 3. de az az elsőhöz tartozik.)If you don't have a disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assisstence.
File: \Boot\BCD
Status: 0xc000000f
Info: An error occurred while attempting to read the boot configuration data.
Jah am ahhoz hogy újratelepítsem át kellett állítani a Számítógép\Kezelés\Lemezkezelésnél a C meghajtót aktívvá kellett tenni. Azt írta hogy ha valamit elrontok ott vagy nincs működő op. rendszer a gépemen akk a gép működésképtelenné válhat...
-
lenko
aktív tag
válasz
ati012 #10424 üzenetére
Úgy vettem észre, ha megtalálok a bizonyos szöget(kijelző+egész laptop) a hajtogatásnál akkor igen azonnal továbbmegy.
De pár mp hajtogatás után mindenképpen. Ha nem nyúlok hozzá, akkor ahogy írtam akár percekig is áll , és esetleg magátol feléled, van , hogy mindenképpen hajtogatni kell.Resetet majd megpróbálom. Nem tudok róla, hogy bármi baja lenne valamelyik egységnek is. Utána hibátlanul fut a gép, ha elindult.
-
ati012
őstag
válasz
#59816064 #10413 üzenetére
Kapcsold ki a num lock-t.
Sinter 008: mi a hiba üzenet? Ha meghalna a vga akkor olyat csinálna hogy nem ad képet, pöttyöz / csíkoz a kép, random fagyások stb. Ez szerintem csak valami user error lesz.
Disney71: egy fényképpel tudod illusztrálni esetleg? Takarítás előtt v. után jelentkezett a hiba?
lenko: hdd, memória rendben? BIOS resetet tegyél rá.
Közvetlen bekapcsolás után ha hajtogatod egyből tovább lép?
Lehet kezd felválni a chipkészleted... -
lenko
aktív tag
Vagy csak simán üres a kép, még semmit se ír ki. Mozgatásra feléled, aztán elindul rendesen a proci és memoria mutatásától. Kijelzőnek nincs baja, de ahol illeszkedik alul az egész ott lehet valami kontakt, és ahogy mozgatom az kihatással van az alaplapon valami cuccra esetleg.
-
lenko
aktív tag
Üdv.
Olyan probléma van 1 E machines laptop. 1alapgép.
Szóval minden indításnál +áll a boot menünél. Van amikor percekig is, és magától tovább indul.
Valami kontakt hiba lehet mivel ha elkezdem hajtogatni a kijelzőt / dönteni a laptopot akkor akár azonnal is tovább ugrik.Ezt lehet valahogyan olcsón orvosolni? Vagy használam így? Egyébként teljesen hibátlanul működik. Csak a bootolásnál van ez.
-
Disney71
csendes tag
Sziasztok!!! Segítséget szeretnék kérni! IBM Lenovo g550 es gépem van.Nem sokára 4 éves lesz. A kijelzőn ma megjelent bekapcsoláskor egy csík. Az alsó harmadnál vízszintesen.Nem teljes,olyan,mintha vissza tükrözné ami alatta van...IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Így néz ki,csak láthatóak a színek. Tegnap minden probléma nélkül kikapcsoltam.Ma hazajöttem,elő vettem,és finoman ablak tisztítóval,ahogy szoktam,nem sokat rátéve,nem megnyomva,megtisztítottam. Majd amikor bekapcsoltam,már ezt tapasztaltam. Nagyon szépen kérem,aki tud segítsen.Nem vagyok eleresztve pénzel,és a kis lányaim szintén használják a gépet az iskolai munkához.10,és 6 évesek.
Segítségeteket nagyon megköszönöm,köszönném! Biztos van valami megoldás....Maradok tisztelettel : Bergendi Ferenc email cím: bf71@t-email.hu Vagy aki tud segíteni,és tud megoldást,kérem szépen hívjon,vagy küldjön egy sms-t. +36304759423
-
Sinter 008
csendes tag
,..
-
Captaindeph
tag
válasz
Captaindeph #10415 üzenetére
*rájöttem
-
Sinter 008
csendes tag
Hello.Lenne egy kérdésem,lehet kategóriát tévesztek,de végülis VGA probléma.Tegnap hoztak be hozzám egy Acer Aspire 1620 tipusu Laptopot takaritásra és Op cserére.Minden szép és jó,de egyetlen szépséghibája a sztorinak hogy a videokártya drivert nem telepiti fel.már próbáltam mindenféle drivert,de semmit sem fogad el.Valakinek valami ötlet?vagy valaki találkozott már ilyesmivel?3 féle XP Op rendszerrel teszteltem és mindegyiknél ez a hiba.!Szerintem meghalt a VGA,és a hibaüzenetben is ez található.Valaki találkozott már ilyesmivel?
-
Captaindeph
tag
Ja időközben ,hogy a a CAPS LOCK mód bekapcsolását jelzi.
-
Captaindeph
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy lenovo G500-as notit.A kérdésem a laptop visszajelző LEDjére irányulna, amiből van 3 egy "power" led egy töltést visszajelző led és egy harmadik ami egy kis házikó benne egy "A" betűvel ami nem működik. Attól tartok ez a winchester működését jelző LED.
A kérdésem pedig az lenne ,hogy véleményetek szerint ez tényelg a HDD visszajelző LED vagy esetleg az akkumulátor teljes töltöttségét jelzi ?Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
törölt tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre volna szükségem tőletek zseniktől :-)
Acer laptop billentyűzeten néhány betühöz (f, n, á, b stb.) számokat rendel hozzá valamint a nyilak lenyomásakor is vérüket ír.
Valaki találkozott már ilyen problémával? A billentyűzet magyarra van állítva egyébként.Minden tanácsot, segítséget szívesen veszek, mert így nem tudom használni a gépet.
Nagyon szépen köszönöm aki segít
-
T3TIC
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám..: Megpróbáltam telepíteni a Windows vista-t pendriveről, de a telepítés egyszercsak kikapcsolt. És most ha bekapcsolom a gépet akkor valami boot hibáról ír és nem enged továbbmenni... két lehetőséget ad: Enter és Esc. Mind1 mit nyomok, kikapcsol és újraindul és ugyanez. Am meg az van írva az elejére hogy rakjam be a telepítő CD-t de nincs, hanem pendriven van... Ha F12-t nyomok amikor még tölt az elején és bejön hogy miről bootoljon és beállítom a Pendrivot és nyomok egy entert (setup), akkor bejön egy szürke képernyő és a bal felső sarokban egy kicsi fehér csík villog. Vártam már 2 órát hátha csinál valamit de nem... Ilyenkor mi a teendő? Mit tegyek hogy normálisan betöltsön a rendszer én ne higgye azt hogy én telepíteni akarok?
Am ezt írja ki:
Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem:
1.Insert your windows installation disc and restart your computer.
(itt még utána van a 2. meg a 3. de az az elsőhöz tartozik.)If you don't have a disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assisstence.
File: \Boot\BCD
Status: 0xc000000f
Info: An error occurred while attempting to read the boot configuration data.
Jah am ahhoz hogy újratelepítsem át kellett állítani a Számítógép\Kezelés\Lemezkezelésnél a C meghajtót aktívvá kellett tenni. Azt írta hogy ha valamit elrontok ott vagy nincs működő op. rendszer a gépemen akk a gép működésképtelenné válhat...
-
szente
addikt
Sziasztok!
Tegnap kikapcsoltam egy Win újratelepítésre hozott notit úgy, hogy teljesen fel volt töltve az akksi. Ma beakartam kapcsolni, de semmi. Rádugtam töltőre, úgy elindult. Tehát tegnap óta kikapcsolva nullára merült az akksi.
Ez mitől lehet?
Most meg kiírja, hogy 4%-on van töltődik, de nem megy feljebb az érték, hanem stagnál. -
mezis
félisten
válasz
ati012 #10399 üzenetére
Üdv.!
Mostmár (vagy megint ?) működik a saját kijelzőjével is miután kapcsolgattam a külső illetve saját monitorja között. Ilyet már korábban is csinált.
A HP 550 saját tesztje jól átmelegítette a HDD környékét és olvasási hibát jelzett.
A SuSE Linux hibátlanul működött, hiba nélkül olvasta a WinXP particiót.Az XP telepítése leállt azzal, hogy nincs HDD ! (SATA HDD miatt trükközni kellene ?)
Win7 simán települt, Ubuntu Linux is. Többszöri ki-be kapcsolás, újra indítás után is minden normálisan működik. Hard Disk Sentinel 100/90-esnek minősíti a HDD-t (169 nap üzem, 6500 start, van még 1000 nap.
Meggyógyult ?
-
ati012
őstag
válasz
jagyugyaerik #10400 üzenetére
Csökkentet módba nem tölt be a Windows VGA drivert.
Próbáld meg letörölni, majd normál módba feltelepíteni.De nagy valószínűséggel hardveres gond lesz.
RAM-nak nem hiszem hogy bármi köze lenne, de memtest a barátod.
csoky85 Házilagos javítása nem lehetséges. Töltő / táp áramkör hibára utal a leírásod.
-
csoky85
csendes tag
Sziasztok!Vettünk egy HP Pavilion ZV5000 notit,Aminek sajna van egy kis baja!Ha megnyomom a bekapcsolás gombot 2 led ég a háromból és a töltő bemenetnél valami magas frekvenciáju sípoló hang hallatszik.Pár másodpercig ég,majd elalszik.Sípolás az csak akkor van,ha töltőt dugok rá.de akkor állandó.Valakinek van valami ötlete mi a baja?
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #10404 üzenetére
Ezt csak Te tudod eldönteni, így eléggé használhatatlan szerintem. Ismered a javítókat, kérj egy ajánlatot a helyreállításhoz.
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #10402 üzenetére
Sajnos igen, egyébként meg elég jól be is kerítetted a problémát a vizsgálataiddal. Ha még egy picit jobb állapot is lenne (szokott.), akkor sem bírná ki a telepítési folyamatot.
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #10400 üzenetére
Szia,
Akár lehetne kettő memória modul is, de az nagyon beszédes, hogy illesztő nélkül jó (csökkentet mód). Szvsz GPU hibád van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest