- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Ehez a géphez olcsón tudsz zsanért venni,mert a következőkkel egyezik: Asus X59SL, Asus F5, X50, X59.
Az F5-böl sok van bontva 4-5 ezer ft ért találsz párban.
Én az öntött darabját satuba fogom óvatosan és egy fogóval kihúzom belőle az acél tengelyt,majd egy kis csiszolás és zsírozás után ismét egymásba tolom.
Ha ezt megcsinálod ,többé nem törik a zsanér és a gépházat se feszegeti,de ne vidd túlzásba a csiszolást mert nem tarja meg az lcd-t. -
sptkyle
senior tag
Nekem anno a Dell D620-asban tört a zsanér, de hálisten a burkolatot nem sértette.
A zsanércsere nekem 6000ft-ba került, de ebben volt egy USB forrasztás is, és a helyszínen az egész megvárható volt. Azóta voltam még ott másik gépekkel 2x, és meg voltam elégedve a fórumtárssal maximálisan. Ő volt az: [link] (remélem nem baj, hogy reklámozom kicsit... nem tudom amugy, hogy mennyire aktív (mailben elérhető leginkább) még... kb 1 éve voltam nála utoljára.)@Sonhador: SATA drivert próbáltad újratenni?Esetleg nézni frissebbet?
@palcika.ifj: Hát ha a kép is szétesik, akkor nagy eséllyel GPU hiba. De persze csak tipp.
-
ScrapUnit
aktív tag
Milyen proci van a gépben? Gyakorlatilag megvan a hiba oka, túlmelegedik. Elsősorban a bordára tippelek, lehet, hogy nincs rendesen rögzítve a cpu-ra, vagy ha jól rajta van, akkor elgyengült/elszökött a hőcsőben lévő vezetőgáz és a borda csak a cpu közelében forró, a ventinyílásnál csak langyos levegő jön ki. Hiba ok lehet a fáradt hővezető paszta is.
-
Curian
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Közben dobtam fel a szóban forgó gépre egy everestet, hogy számszerűsítve is megnézhessem a hőmérsékleteket. A CPU temp 38 és 48 C között ingázik, viszont a CPU diode temp 73-ról indul, majd egészen 85-ig kúszik, attól függően, hogy mennyire intenzív a netbook igénybevétele, majd - eddigi megfigyeléseim alapján -, 85 felett kikapcsol. Miután elérte ezt a hőfokot, újbóli bekapcsolás esetén szinte azonnal kikapcsol, kell neki jónéhány pár perc, míg lehűl. Namármost, a portalanítás megvolt, így eléggé meg vagyok lőve. Mi okozhatja még ez az egyedi túlmelegedést (főleg úgy, hogy a CPU temp nem tűnik vészesnek)?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest