Új hozzászólás Aktív témák

• Tibitabi

tag

válasz Tibitabi #9018 üzenetére

Kedden "megjavította" a szakember, a DELL M5030-asunkat, bár kevesellte a port amit talált benne.
    - A probléma tegnap este újra jelentkezett!!! Eltűnt a kép NET-ezés közben! Csupán háttérvilágítás volt.
    Megnyomtam a kikapcs gombot, de a LED-ekből ítélve készenléti módra váltott, majd újra megnyomtam és a meglepetésünkre a Win7 belépési képernyő jött be.
    - De sajnos nagyon kevés színnel (talán 256), és a képernyő felső, majd az alsó fele "diszkófényben villódzott" (először azt mondtam, hogy ez VGA hibás). Pár másodpercig villogott, a fotó készülésekor már stabilan ezt a rossz felbontású képet adta.
    - Rákattintottam erre a belépési ikonra, az eredmény az lett, hogy tökéletesen onnan folytatta a gép a dolgát, ahol tartott a NET-ezés, tökéletes felbontásban. Tehát jelenleg is problémamentesen üzemel! (Amúgy egyetlen mozzilla ablak volt megnyitva, terhelve nem volt.)
    Félünk, hogy nem ez volt az utolsó ilyen jelenség, és erős a gyanúm, hogy nem a szakember által "felállított diagnózis és megszüntetett hibaforrás = minimális por" idézték elő a bajt!
    Szerintetek mi okozza?
    - Mi a teendőnk? ( Bosszant minket, hogy a gép garanciális, és az eredménytelen javításért 4.000- forintot kidobtunk az ablakon és a továbbiakban nem szeretnénk ilyet. Elvégre, ha garanciális baja van és valamit mégis cserélni kell benne, akkor sem hagyták volna benne a port, nem!? )
    Vigyük vissza a szervizben azzal, hogy most tökéletesen működik, de félünk, hogy bármilyen fontos folyamat közben újra eltűnhet a kép és elveszhetnek az adataink? Vagy várjunk amíg tényleg bedöglik? A DELL központban azt mondták kedden, hogyha újra előjönne hívjuk fel őket. (Esetleg egy Win7 újratelepítés segíthet? Azaz szoftveres vagy hardver hiba lehet?)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés