Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje elkezdett haldokolni pár betű a notebook billentyűzetén: Esc-0-1-q-a-y. Jelenleg ott tartok, hogy már nagyon sokáig kell nyomva tartani / rengetegszer megnyomni a betűket, hogy megjelenjenek. Ha egyszer "bekattantottam" őket, egy ideig működnek, majd újra blokkolnak. Napról napra rosszabb a helyzet, valószínűleg hamarosan végleg behalnak.
A rosszalkodó billentyűk gyanúsan egy vonalban helyezkednek el. Nézegettem képeket a billentyűzet belsejét alkotó vezetési rétegekről, valamelyik elektronikai kontaktus adhatta meg magát. Épp ezért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egyes billentyűk cseréjével semmire nem mennék (pedig potom pénzért rendelhető eBayről pl.), a komplett billentyűzetet kellene cserélnem. Jól sejtem, vagy van azért valami remény egy kevésbé drága megoldásra? A laptop típusa amúgy Samsung R580, a 2 év garancia lejárt már fél - 3/4 éve. A komplett billentyűzetcsere kb húszezer forintba fájna, amit azért sokallok érte. A billentyűket amúgy le is pattintottam, kitisztogattam alatta, nem sokat segített. Egy olcsóbb külső billentyűzet lehet még megoldás, csak akkor azt is cipelhetném magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx