- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoell_
csendes tag
Sziasztok,
A kovetkezo misztikus problemam akadt a minap:
Van egy Lenovo B560-as notebook (Windows 7 Ultimate) vs 2 monitor.
Egyik: Acer S222HQLabid es egy LG L1942SE.
A notebooknak csak VGA outputja van, sajnos HDMI nincs. Az Acer monitorral hasznalom este, az LG-vel pedig napkozben. Eddig ugy mukodott a dolog, hogy este radugtam az Acer-re es minden OK volt, reggel pedig az LG-re, es a felbontast elfelejtette igy minden reggel driver installal kezdtem. Este mikor radugom az Acer-re jo, reggel megint rosz az LG-n. A fo problema most mar nem ez hanem az, hogy ha radugom az Acer-re a notebookon latszolag kiterjeszti a kepernyot (at tudom vinni az egeret/ablakokat stb...) de a monitoron Cable Not Connected van :\ Az LG monitorral mukodik, ma reggel pl driver-t sem kellett felraknom, ohyeah... Kiprobaltam az Acer-t egy masik laptopommal, es erdekes modon mukodott.
(vga driver installt probaltam Acer esteben is, nem segitett. masik vga kabelt is probaltam, ugyanaz)
Valami otlet, hogy hogy lehetne ezt "debugolni"? (szoftveres fejjel gondolkodom sajnos
)
Koszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest