- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoell_
csendes tag
Sziasztok,
A kovetkezo misztikus problemam akadt a minap:
Van egy Lenovo B560-as notebook (Windows 7 Ultimate) vs 2 monitor.
Egyik: Acer S222HQLabid es egy LG L1942SE.
A notebooknak csak VGA outputja van, sajnos HDMI nincs. Az Acer monitorral hasznalom este, az LG-vel pedig napkozben. Eddig ugy mukodott a dolog, hogy este radugtam az Acer-re es minden OK volt, reggel pedig az LG-re, es a felbontast elfelejtette igy minden reggel driver installal kezdtem. Este mikor radugom az Acer-re jo, reggel megint rosz az LG-n. A fo problema most mar nem ez hanem az, hogy ha radugom az Acer-re a notebookon latszolag kiterjeszti a kepernyot (at tudom vinni az egeret/ablakokat stb...) de a monitoron Cable Not Connected van :\ Az LG monitorral mukodik, ma reggel pl driver-t sem kellett felraknom, ohyeah... Kiprobaltam az Acer-t egy masik laptopommal, es erdekes modon mukodott.
(vga driver installt probaltam Acer esteben is, nem segitett. masik vga kabelt is probaltam, ugyanaz)
Valami otlet, hogy hogy lehetne ezt "debugolni"? (szoftveres fejjel gondolkodom sajnos
)
Koszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Katana // i7-12700H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest