- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
morpheus1111
csendes tag
Sziasztok.
Remélem lehetetlen helyzetemen tud valamelyikőtök segíteni.
Van egy vadi új (5 hónapos) Asus k53sc tipusu laptopom. A gond hogy minden grafikai leterhelésre kék halált kapok ami visszavezethető videókártya hibára. Ezt gondoltam, ezért mivel garis visszaküldtem az asusnak, ott alaplapot cseréltek és bevizsgáltak mindent, a hdd és mem rendben. Visszakaptam felraktam több játékot is mindnél ez a hiba előfordúl. Aból indulok ki hogy a hardverek már jók, így elindultam szoftver téren, kipróbáltam új win 7 home rendszerrel a gyári drivereket, a legújabbakat, a legfrisebbeket, mindig kék halál. Az asusosok azt mondták optimus alaplapom van és ez nem alkalmas játékra, (mi az hogy nem alkalmas, tudnia KELL!!! Ez kb olyan mintha vennék egy mosógépet, ami baromi szép csak nem mos) A fazon úgy magyarázta, hogy a játék inteles vidkártya driverrrel indul és nem vált át a gforce-ra (az intelest drivereket is próbálgattam).Nekem ez nem magyarázat, a gépem hardverikussal kell hogy tudja az új játékokat is 4gb mem, 1gb vidmem, dupla 2 körüli proci.Már azt fontolgatom, hogy bevonom a fogyasztóvédelmiseket, hogy nyomást gyakoroljanak az asusra, hátha történik valami.
Ha ez tényleg valami driveres hülyeség amire nem jöttem rá LÉGYSZI segítsetek, mit tegyek, mit nem csináltam jól?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest