- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morpheus1111
csendes tag
Sziasztok.
Remélem lehetetlen helyzetemen tud valamelyikőtök segíteni.
Van egy vadi új (5 hónapos) Asus k53sc tipusu laptopom. A gond hogy minden grafikai leterhelésre kék halált kapok ami visszavezethető videókártya hibára. Ezt gondoltam, ezért mivel garis visszaküldtem az asusnak, ott alaplapot cseréltek és bevizsgáltak mindent, a hdd és mem rendben. Visszakaptam felraktam több játékot is mindnél ez a hiba előfordúl. Aból indulok ki hogy a hardverek már jók, így elindultam szoftver téren, kipróbáltam új win 7 home rendszerrel a gyári drivereket, a legújabbakat, a legfrisebbeket, mindig kék halál. Az asusosok azt mondták optimus alaplapom van és ez nem alkalmas játékra, (mi az hogy nem alkalmas, tudnia KELL!!! Ez kb olyan mintha vennék egy mosógépet, ami baromi szép csak nem mos) A fazon úgy magyarázta, hogy a játék inteles vidkártya driverrrel indul és nem vált át a gforce-ra (az intelest drivereket is próbálgattam).Nekem ez nem magyarázat, a gépem hardverikussal kell hogy tudja az új játékokat is 4gb mem, 1gb vidmem, dupla 2 körüli proci.Már azt fontolgatom, hogy bevonom a fogyasztóvédelmiseket, hogy nyomást gyakoroljanak az asusra, hátha történik valami.
Ha ez tényleg valami driveres hülyeség amire nem jöttem rá LÉGYSZI segítsetek, mit tegyek, mit nem csináltam jól?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Clash of Clans
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest