- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy Aspire 7745G típusú notim, amin a múltkor netezés közben a touchpad egyik pillanatról a másikra megadta magát. Működött, majd hiába húztam rajta a kezem, illetve kattogtam a gombokkal, semmi nem történt. Gondoltam bekavar valamilyen progi, majd egy win reinstall megoldja, úgyis rég volt már újrahúzva. Telepítés alatt működött szépen a touchpad, nem ment tönkre (hála az égnek). Majd miután feltelepült a windows megint nem érzékelte. Régebben driver nélkül is ment, most hiába rakom fel a drivert - amit az acer weboldaláról szedek - meg sem mozdul. Ok, betudtam valami vírusnak, ami lehet hogy a D: meghajtón van, hisz telepítés alatt működött, ezért kimentettem az adataimat és letöröltem mind a két partícióm és újat hoztam létre, tehát full szűz rendszert raktam fel mindenféle adatok nélkül. Telepítés alatt megint jó volt, windows alatt már nem. Drivert hiába telepítem, windows sem szedhetett le semmilyen gány frissítést, nem voltam felcsatlakozva netre.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Eszközkezelő sem jelez semmit. Totál kifogytam az ötletekből. Találkozott már valaki hasonlóval? Ahogy néztem biosban még csak erre utaló beállítás sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest