Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
üzenetére
megoldódott....
-
addikt
Sziasztok!
Van egy Aspire 7745G típusú notim, amin a múltkor netezés közben a touchpad egyik pillanatról a másikra megadta magát. Működött, majd hiába húztam rajta a kezem, illetve kattogtam a gombokkal, semmi nem történt. Gondoltam bekavar valamilyen progi, majd egy win reinstall megoldja, úgyis rég volt már újrahúzva. Telepítés alatt működött szépen a touchpad, nem ment tönkre (hála az égnek). Majd miután feltelepült a windows megint nem érzékelte. Régebben driver nélkül is ment, most hiába rakom fel a drivert - amit az acer weboldaláról szedek - meg sem mozdul. Ok, betudtam valami vírusnak, ami lehet hogy a D: meghajtón van, hisz telepítés alatt működött, ezért kimentettem az adataimat és letöröltem mind a két partícióm és újat hoztam létre, tehát full szűz rendszert raktam fel mindenféle adatok nélkül. Telepítés alatt megint jó volt, windows alatt már nem. Drivert hiába telepítem, windows sem szedhetett le semmilyen gány frissítést, nem voltam felcsatlakozva netre.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Eszközkezelő sem jelez semmit. Totál kifogytam az ötletekből. Találkozott már valaki hasonlóval? Ahogy néztem biosban még csak erre utaló beállítás sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fn+F7 ... 
Pyttawrx