- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic #5546 üzenetére
Annyira nem is nehéz megcsinálni. Úgy látszik nem tört le a gombról semmi, mert, ahogy kicsit pontosabban megnéztem, hogy melyik pöcöknek hol van a helye és úgy illesztettem oda, akkor már viszonylag kis nyomásra is visszapattant a helyére.
Az igazat megvallva próbáltam gépelni gomb nélkül is, de a kis gumiharang elmászott és féltem, hogy elkavarodik valahová. Mondjátok, hogy nem lesz belőle baj, ha egyébként a gomb működik
.
Amúgy összesen öt apró illesztési pontot találtam. Kettő a fém drótot tartotta:a kis kampókat be kellett akasztani. Három pedig az "emelő" rögzítési pontjait tartotta, amikre rápattintottam a gombot. A bal felső kattant be utoljára, bár gondolom ez nagyon fontos információ
.
Egyébként nyugtassatok meg, hogy a gumiharang egyébként nincs rögzítve, vagy ha van, akkor azt írjátok le, hogy még időben orvosolni lehessen a gondot.
Ui.: Elnézést a sok szövegért, de örülök, hogy sikerült megcsinálni, még ha csak apróság is.
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest