Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4t7h3w
csendes tag
Üdvözletem!
A helyzet az hogy kapott az Acer Aspire One 522 netbookom egy kis vörösbort a billentyűzetre. Természetesen egyből fejjel lefelé raktam, amúgy sem volt bekapcsolva. Szóval pár óra múlva ismét használatba vettem, ragadtak gombok ugye eltelt vagy négy nap, és pár egymás melletti billentyű egyre nehezebben érzékelt.. Majd szétszedtem a gépet, kiszedtem és meggyötörtem a billentyűzetet azóta a problémás billentyűk már sehogy sem üzemelnek, de magán a hardveren egy két foltot az usb felett leszámítva nem tűnt nagynak a kár. Most annyi a gond hogy nem érzékel egyáltalán pár billentyű a felső sorban. A kérdésem az lenne hogy csak a billentyűzetet dobjam ki, vagy az alaplapnak is vége?
Ezzel nem összefüggő másik gondom ezen baleset előttről ugyanennél a gépnél, a hangszóró elnémul változó időközönként, újratelepítés nem segít, de mihelyst bedugok egy jacket és kihúzom újra szól egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autós kamerák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest