- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodrayne2
tag
válasz
m4t7h3w #4920 üzenetére
Üdvözlehelletem!
ha olcsón megakarod úszni az egészet,akkor használj USB-s billentyűzetet
én is úgy tolom,ha az asztalon van a gépezet.kímélem a billentyűket.Én inkább távolabb teszem le az üdítőt vagy a boros dolgokat a laptopomtól,bár,ha kiborulna se lenne olyan a laptopom,mert hűtőpadon van és az megtámasztja
-
Bloodrayne2
tag
válasz
stonerzsebi #4850 üzenetére
winyó?
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4826 üzenetére
De a Torrent mostanában panaszkodik,hogy a Lemez túlterhelt
-
Bloodrayne2
tag
Hát jó enne egy külső winyó legalább vagy egy asztali,amin van hely,mert a nagy gépemen otthon nincs annyi hely.De nemrég raktam újra a rendszert,most kár lenne ismét,mert most megy rendesen,bár az előző rendszerrel,amikor megcsináltam a HDD Regeneratorral a winyót.utána már nem fagyogatott le
de ha megint sz@rakodni kíván,akkor szó nélkül,mindent kimentek egy winyóra,ha kel la föld alól is szerzek és megy a teszt
jobb már nem lesz sztem,de lehet rosszabb se
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4820 üzenetére
megtalálta,de sajna,ahhoz,hogy megtudjam csinálni a lemez felületének újrainicializálását,ahhoz törölnöm kell mindent
hát remélem kibírja a winyóm legalább nyár végéig
-
Bloodrayne2
tag
Köszönöm a segítő válaszokat
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4807 üzenetére
ja és hozzá tenném,hogy Seagate winyóm van a gépbe és van hozzá egy SeaTool for Dos nevű program a winyóhoz,ami még javítjatja a problémát,de amikor megcsináltam a HD regeneratort,ugye eltünt a 2 gyengélkedő sector,de a 16 hibás megmaradt és amikor hozzá kezdtem a SeaTool for Dos nevű programmal egy utolsó lehetőséggel,akkor nem hogy nem javított,de plusz 1 sector hibám lett -.-" Infomatika én így szeretlek,picit adtam egy ofont a szarnak -.-"
Még olyan kérdésem lenne,hogy a HD sentinelben a S.M.A.R.T. nevű menüben vannak különböző attribútumok és,amelyiknél felkiáltójel van és ha elkezdem minuszba vagy pluszba tolni,ugye akkor vagy nő vagy csökken a kondició értéke,ha beállítóm úgy,hogy tökéletes legyen,az jelent-e egyááltalán valamit,teljesítmény javulást,vagy hasonlót vagy csak az érték megváltoztatására jó?
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4798 üzenetére
hááát mit ne mondjak, a HDD sentinel szerint 16 hibás szektorom van és 2 ami gyengélkedik és ebből a HDD Regenerator csak a 2 gyengélkedő szektort hozta rendbe
-
Bloodrayne2
tag
Akkor ott valamit nem jól csináltál,mert én tegnap este olyan éjfél előtt kezdtem el csinálni és ma reggel 7 órakor tartott a felénél,meg írták az oldalon,hogyha 3 óráig tart amit csinál,akkor ott valami baj van,beállítási gondok.Hát remélem nekem valamit csak csinál
Köszi a választ -
Bloodrayne2
tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem a HDD Regenerátorral kapcsolatban,hogy kinek milyen tapasztalata van róla és hogy mennyire hasznos a program?mert most nemrég kezdett el szarakodni a gépem vagy inkább a winyóm,hogy tömörítek ki és 52 %-nál lefagy a gép,akkor alig tudom behozni a feladatkezelőt,meg I/Q hbát ír ki és HDD sentinellel megnéztem és ez ta hibát kaptam:
A lemez felületén található 16 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 2 hibás szektort.
A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).Sztem a hibás szektor miatt áll meg a kicsomagolás és bolondul meg a gépem,és kb menniy ideig tarthat egy javítás?kb egy éjszaka?
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Unbaised-Ben #4700 üzenetére
Sztem ég add vissza neki, mielőtt kaputt lesz belőle és kérj egy másikat
-
Bloodrayne2
tag
na találtam egy oldalt,ahol ugyan ez a gond,hogy csoamgvesztés van és lassú a net,és azt a megoldást találták rá,bemásolom
Cserélték a modemet és a tvkábel bejövő elosztóját. Az osztó+szűrő páros helyett egy olyan osztót raktak be, ami egybe van építve a szűrővel. Tehát: IN, TV OUT és MODEM OUT csatlakozásai vannak.
És jó lett az illetőnek a net,mert ugye a szervizben cserélték a laptopból a wifit és ott ment,a szervizesek elmondása szerint
-
Bloodrayne2
tag
Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot,amivel ki lehet kapcsolni gomb kombinációval a laptop képernyőjét?mert az előző laptopomon volt és azon volt ilyen bilentyű kombináció
-
Bloodrayne2
tag
Helló!
Csatlakoznék kali hozzászólásához,én sztem is lehet ki kellene takrítani a lapost,emrt nemrég járt nekem is a kezembe egy olyan lapos,ami alapjáraton úgy ment a ventije mint az állat
és egyszer e is állt.Egy alapos takarítás és olyan csendes lett a gép,hogy rá se lehetett ismerni
-
Bloodrayne2
tag
válasz
zolee-coul #4604 üzenetére
helló!
szedd le a laposod alját és nézd meg,hogy a venti megy,ha megy akkor jó,másrészt takarítsd ki a ventidnél a szellőzőnyílást,mert gondolom a por miatt nem tud kimenni a meleg levegő.
-
Bloodrayne2
tag
válasz
D-Phrag #4548 üzenetére
Helló!
A hőmérsékletét azt nézted?vagy esetleg a ramod kevés,de lehet a procid inkáb kevés.Néztem egy oldalról pár ilyen gondú probléma megoldást,ami lehet hogy kicsit segít rajtad.Ezeket a kis netbookokat,inkább routerok konfigurálására vagy diagnosztikai dolgokra használják"A baj az ssd meghajtóval van.Az a lassú, de van pár trükk hogy gyorsabb legyen először is a win telepítésénél válasszd a fat32 -t ne ntfs-t.Aztán ha lehet állísd be hogy ne használjon lapozófájlt.A rendszervisszaállítást is kikapcsolhatod.És minden egyebet ami eszedbe jut ami használhatja a lemezt."
-
Bloodrayne2
tag
válasz
kaligula #4546 üzenetére
hűtőpad nélkül a proci képes főlmenni magas hőfokra játék közben,jó nem kritikus szintre,de engem már az is zavar,ha a gépemnek magas a hőfoka,ha van hűtőpad alatta,akkor már nyugodt vagyok,mert megtámasztja a gépet és két kis venti tolja neki alul
abban igazad van,hogy belső hőre nem nagyon hat,de az függ a laptop aljátol is,hogy hogy vannak rajta a szellőző nyílások és,hogy milyen a hűtőpad
-
Bloodrayne2
tag
válasz
kaligula #4543 üzenetére
Hát valamennyire megoldás,mert legalább nem engedi,hogy a gép magas hőfokon menjen és legalább kicsit hosszabbít az élettartalmán is.Én használok hűtőpadot és játéknál azért látom a különbséget,ha hűtőpad nélkül és hűtőpaddal tolom,am nem rossz ötlet ez a hűtőpad találmány,én a helyedben használnám,ha gamelek a lapossal,legalább nem nyírja a gépet a hőfok
DE TE TUDOD!
-
Bloodrayne2
tag
válasz
kaligula #4543 üzenetére
Hát valamennyire megoldás,mert legalább nem engedi,hogy a gép magas hőfokon menjen és legalább kicsit hosszabbít az élettartalmán is.Én használok hűtőpadot és játéknál azért látom a különbséget,ha hűtőpad nélkül és hűtőpaddal tolom,am nem rossz ötlet ez a hűtőpad találmány,én ah elyedben hasznélnám,ha gamelek a lapossal
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #1899 üzenetére
vagy ha valaki tud nekem egy compaq n800v alaplapot akkor kérem írjon nekem privibe,nagyon megköszönném
Üdv:Sándor -
Bloodrayne2
tag
halli!
hát bevittem szervizbe ott aztmondták elsőnek hogy szalaggkábel,de felhívták az egyik szerelő ismerősüket és azt mondták hogy a grafikus kártya vagy chip szált el a compaq n800v-be -
Bloodrayne2
tag
helló mindenkinek!
Olyan problémám van,hogy van egy Compaq N800V laptop,amely olyat csinál,amikor bekapsolom ,hogy bejön minden faszáúl,de elkezd remegni a kép elfut meg ugrál amikor már bejött az oprendszer.és ha nagyon ugrál a ép akkor lefagy,de valamikor nem csinálja,de az nagyon ritka,meg mozgatás hatásra csinálja,és ha nem mozgatom akkor is csinálja,de ha nem ugrálna akép akkor meg működne.MI LEHET A GOND?Tanácsokat inkább privibe kérném inkább
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest