Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyendre2

tag

Sziasztok !
    Lenne egy problémám és szeretnék segítséget kérni, esetleg itt találok rá megoldást.
    Hosszú lesz, köszi aki időt szán rá !

Adott egy laptop:
    Acer f5 573g-56xc. Combo jack található rajta és a vadi új Hyper X stringer combo jackes fejhalgatóm mikrofonját nem érzékeli.

Amit próbáltam:
    -A füles mikrofonja más combo jackes laptopon, ipadben, telefonban működik.
    -Újratelepítettem windows (10 pro )…amúgy is kellett, miért ne.
    Relatek HD Audio drivert feltettem amit a saját driver cd-n találtam. Nem jó.
    -Letöröltem minden elemét a relatek drivernek, feltettem a relatek oldaláról a legfrissebbet.

Próbáltam vonalbemenetes, relatek vezérlőpultos stb beállításokat, kevés sikerrel.

Átállítottam a nyelvét a windowsnak angolra, hogy meg tudajm nézni a beszédfelismerési beállításokat (ott neten azt találtam, hogy lehet beállítani mikrofont is de a magyar nyelvű oprendszerrel nem ment. )

Igen, a relatek driver feldobja azt a pop up ablakot, amibe válaszhatok, milyen eszközt csatlakoztattam pl:mikrofon, fejhalgató, diktafon, hangszórós stb, igen végigpróbáltam)

Az acer honlapja szerint tudja a gép a combo jacket, szerintem is mennie kellene, egy új szériás laptop viszonylag.

Nem, a rögzítő eszközökben csak 1 mikrofont jelez ha bedugom a fülest és az a gyári mikrofon, igen letiltottam, akkor se jó.

Új hozzászólás Aktív témák