Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Lenne egy problémám és szeretnék segítséget kérni, esetleg itt találok rá megoldást.
Hosszú lesz, köszi aki időt szán rá !Adott egy laptop:
Acer f5 573g-56xc. Combo jack található rajta és a vadi új Hyper X stringer combo jackes fejhalgatóm mikrofonját nem érzékeli.Amit próbáltam:
-A füles mikrofonja más combo jackes laptopon, ipadben, telefonban működik.
-Újratelepítettem windows (10 pro )…amúgy is kellett, miért ne.
Relatek HD Audio drivert feltettem amit a saját driver cd-n találtam. Nem jó.
-Letöröltem minden elemét a relatek drivernek, feltettem a relatek oldaláról a legfrissebbet.Próbáltam vonalbemenetes, relatek vezérlőpultos stb beállításokat, kevés sikerrel.
Átállítottam a nyelvét a windowsnak angolra, hogy meg tudajm nézni a beszédfelismerési beállításokat (ott neten azt találtam, hogy lehet beállítani mikrofont is de a magyar nyelvű oprendszerrel nem ment. )
Igen, a relatek driver feldobja azt a pop up ablakot, amibe válaszhatok, milyen eszközt csatlakoztattam pl:mikrofon, fejhalgató, diktafon, hangszórós stb, igen végigpróbáltam)
Az acer honlapja szerint tudja a gép a combo jacket, szerintem is mennie kellene, egy új szériás laptop viszonylag.
Nem, a rögzítő eszközökben csak 1 mikrofont jelez ha bedugom a fülest és az a gyári mikrofon, igen letiltottam, akkor se jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mozilla Firefox
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Windows 11
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Macbook Pro 16" A2141 2019 / i9 / 1TB
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest