- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
41jani
csendes tag
Sziasztok.
Hp probook 6440b teljesen piros a háttér kék helyett biosban is!
Mi lehet a baj. Kijelző 14,1" Led. -
Milos136
csendes tag
válasz
kreten67 #16394 üzenetére
Valószínűleg el van törve a lapka, mert próbáltuk (tapasztaltabb ismerősömmel), de visszahelyezés után ugyan úgy "kijárt". Amennyiben ezt az 1 db lapkát akarom kicseréltetni ugyan úgy meg kell vennem az egész billentyűzetet? És amennyiben kicserélném, lehetséges magyar kiosztásúra cserélni, ha gyárilag angol kiosztásúval érkezett?
-
kreten67
senior tag
válasz
Milos136 #16393 üzenetére
Amennyiben a lapka és az alatta lévő mechanika "bill bolha" nem tört el,akkor egy gyakorlott kéz könnyedén összerakja. A lapka vagy bolha törött akkor másik ugyanilyen billentyűzetről pótolható (több beszállító készít ugyanazon notebookba billentyűzetet,bár ránézésre egyformának tűnhetnek lehet eltérés a lapkák között).
-
Milos136
csendes tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5558 notebookomon esett le egy gomb a billentyűzetről. Utángyártott billentyűzeteket találtam ~8500Ft-ért (erre gondolom még jön a beszerelési díj.) Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy 1 db billentyűt lehetséges-e cseréltetni valamilyen formában, és ha igen, akkor ez körülbelül mennyibe kerül?
[kép]
[kép] -
Kudi007
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy ASUS ROG G751J Lap Top om most kb 3 éves és jelentkezett rajta egy olyan probléma most 2 hete lett kicserélve a táp és az akksi is gyárira mind a 2 és ahogy elhoztam a szervizből azt vettem észre hogy a töltés visszajelzés ki be kapcsol csak úgy randomra és ez eddig nem jelentkezett mielőtt elvittem szervizbe és sokszor csak úgy kapcsol be a töltés ha beleerőltetem a kábelt a lap top ba bele feszítem vagy erősen bele nyomom és csak így működik de még így is megszakadozgat és nem értem miért van valakinek esetleg tipp je?
Előre is köszönöm!
-
Tigershark
csendes tag
Sziasztok!
Help! Egy Asus N550L gép visz a sírba: a laptop egy kikapcsolható hálózati elosztóba van bedugva, amit minden éjszaka a wifivel együtt kikapcsolunk. Amikor az elosztó bekapcsolásra kerül, akkor a wifi (meg minden más ami bele van dugva) bekapcsol, a laptop viszont nem tölt (sem kikapcsolt, sem bekapcsolt állapotban).
Viszont ha kihúzzuk és visszadugjuk a töltőjét ugyanebbe az elosztóba, akkor rögtön megindul a töltés.
Ezt kb. 1 hete csinálja konzisztensen. Mi lehet a hiba oka? Laptop?,Töltő? Elosztó?
-
samphone
tag
Sziasztok!
HP Elitebook 745 G3-m van. Ma frissült a windows 10-em, és azóta KEGYETLEN lassan lett a gépem.
Minden programot nagyon nagy késéssel hoz be, böngészni a neten nem lehet, mert lassan hozza be az oldalakat ( percek ), még a töltő karika animáció is szaggatva forog.
Ha írok, késnek a karakterek.Nagyon rossz lett.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Ermac
tag
Hello !
Itt is megkérdezem hátha valaki tud segíteni, a problémám az h van egy laptop 4 éves v5-acer aspire 473 14"
Beszereltem egy ssd-t (samu evo850)régi hdd helyére, közbe kihúztam az aksi kábelét nehogy baj legyen ugyanis ultrabookról van szó így az aksi csak szétszedés után eltávolítható. Már az elején fura volt aksiról nem akart elindulni (61%on volt) adapterrel már elindult viszont azt írja az aksi ikon h csatlakozva de nem tölt, kihúztam az adapter kábelt és ki is kapcsolt a gép, a led működik narancssárgán jelez mint amikor tölt. Már sok dolgot kipróbáltam amit javasoltak de semmi, 20 sec power gomb nyomás windowsba aksi uninstall még biost is frissítettem de semmi. Előtte minden pöpec volt az aksija jól bírta, nincs használva a gép, főleg utazáskor kell így muszáj a jó üzemidő, régi hdd-t visszaraktam de már ezzel is ez a helyzet sajna. Valaki megoldás ? -
Invid
csendes tag
válasz
idegen lény #16372 üzenetére
Igen SDD van benne, Liteon CV1-8B256 tipusu. Lehet, hogy koze van a Windows updatehez, ha a hatterben frissult?
-
Laccoss
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad g510-es laptop (2014es vásárlás), a probléma, hogy abszolút nem kapcsol be. A töltőt bedugva az elején sem világít a led, bár ez lehet csak bekapcsolt állapotban kellene. Ötletek tanácsokat kérhetnék?
Akksival és akksi nélkül is próbáltam, semmi jele annak, hogy egyáltalán töltődne, vagy működne a laptop. Az sem kizárt, hogy teljesen le van merülve és/vagy a töltő pedig rossz. Holnap megpróbálok multiméterrel rámérni a töltőre, hátha lesz valami eredménye.
Esetleg lenne ötletetek?
-
Andy975
csendes tag
válasz
idegen lény #16374 üzenetére
Sajnos semmi nem történik.
Próbáltam mindkét sémával és semmire nem reagál a fényerő. -
Andy975
csendes tag
válasz
idegen lény #16371 üzenetére
Sajnos semmire nem reagál.
Hiába állítom bármelyik csúszkát, nem történik semmi.
Maximumon van a fényerő folyamatosan. -
gregory91
senior tag
válasz
Tibroo #16362 üzenetére
Ha nincs jobb javaslat akkor: Ments le a géped tartalmát: fogsz egy livelinux-ot(pl.: gparted).
A fájlkezelő segítségével lemented egy másik meghajtóra(pendrive külső vinyó stb).Majd ha ezzel meg vagy töröld le a particiót gparted segítségével.Utána próbálkozhatsz a telepítéssel de addig ne enged rá a neted miközben telepít.Az aktivációs lépéseket majd elvégzed utólag.... -
Invid
csendes tag
Sziasztok,
Van egy kb. 2 éves Asus UX305C laptopom, ami rendszeresen lefagy (windows 10), csak a bekapcsológomb nyomva tartásával tudom ujrainditani.
Ujratelepitettem a windowst, frissítettem a bios-t, feltettem a legfrissebb drivereket, de a helyzet nem javult. HDSentinel szerint az SSD 100%-os, a MemTest86 problémák nélkül lefutott, a gépben nincsenek ventillátorok, de a hőmérsékletek nem magasak.
Már végképp fogalmam sincs, hogy mi lehet a baja. Esetleg van ötletetek?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus K52JT (i3-370m, 6GB ddr3, HD 6370M 1GB).
A probléma a következő:
- A bill megadta magát, néha (elég sűrűn) úgy érzékeli, mintha be lenne ragadva valamelyik gomb.
- A hangszórók nem szólnak. Fülessel jó, de ha kihúzom a fülest akkor (nem minden esetben, de) 1 pillanatra megszólalnak a beépített hangszórók, majd full süket lesz. Vissza dugom a fülest ott szól újra.Nem tudom a két hiba mennyire függhet össze (alaplap?), most jön majd egy csere bill, hogy azzal mit művel.
A hang hibára van valakinek esetleg ötlete? Ha a füles be van dugva, akkor néha kicsit meg kell mozgatni a csatlakozót, hogy szóljon. Lehet ott van valami érintkezési hiba és azt hiszi mindig be van dugva a füles?
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,járt már valaki úgy hogy egy 15.4" notebooknál zöldes ,és halvány a kép ? [kép] Nem adja át teljesen a fotó ,pl bekapcsolásnál a Windows betöltési háttere full zöld ,itt pedig ilyen foltokban halvány és zöldes a kép .A Kijelző amit kapott másik notebookban tesztelve hibátlan .Megnéztem az lcd csatlakozókat mind a kijelzőbe menőt mind az alaplapra menőt jónak tűnik .Próbáltam a vezetéket is mozgatni menet közben semmi ,külső monitorra kötve hibátlan képet ad ! Inverter ilyen hibát okozhat esetleg ? egy Acer eMachines E620 as gépről van szó
-
Andy975
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbbi Windows frissítés óta nem lehet állítani a fényerőt a laptopomon.
Hiába állítom a gépházban vagy a billentyűzet segítségével, mégse változik a fényerő.
Fujitsu Amilo Li3910 laptopom van.Előre is köszönöm, ha valakinek lenne tippje!
-
kreten67
senior tag
válasz
idegen lény #16363 üzenetére
Lenovo Service Bridge (LSB.exe) egy Windows program, amely automatikusan felismeri a Lenovo számítógépének sorozatszámát, a gép típusát és a modelljét, és átadja ezeket az információkat a Lenovo webhelyén, hogy segítséget nyújtson a támogatási igényeinek.
Nos ez a program nem akar kommunikálni a gépeddel valami miatt : megoldás Ne foglalkozz vele! -
idegen lény
addikt
Sziasztok!
A Lenovo Service Bridge-től kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
Failed to listen ports: 50128; 50129; 50130
Ez mit jelenthet? -
Tibroo
aktív tag
Írok ide is hátha !?
Sziasztok kis segítség kellene van egy Lenovo Yoga 300-11IBY Laptop (ideapad) netbookom.Windows 10 Op. rendszerrel!Na most én ezt véletlenül mikor összeomlott és belassult és rengeteg ideget ettem tőle,letöröltem,
A probléma az vele,hogy egy belső samsung ssd van benne ami 32 Gb megpróbáltam visszaállítani de állandóan az e-mail kódomat kérte,amit kb,2,5 éve nem használtam így nem tudtam újratelepíteni sem!Ezért win8 telepítővel próbáltam de már nem engedi a rátelepítést!Mit tegyek? Rendeltem hozzá egy kábelt ami SATA HDD-t enged rá csatlakoztatni + egy 500Gb os Seagate Slim 7mm vastag winyót!?
Szerintetek menni fog a windows 8.1 telepítéssel?Válaszokat előre is köszönöm!
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer laptop, kb 2-3 éves.
Ma a következő probléma jelentkezett:
A képernyő meghalt, össze vissza alakzatok jelennek meg rajta.Most így jött be a kép és neki tudtam állni lementegetni a dolgokat külső winyóra.
A kérdésem az lenne hogy VGA elhalálozásról van-e szó szerintetek, esetleg a képernyő adja meg magát?
Mit lehet tenni ezzel?
És ha nem érdemes megjavíttatni, akkor hogyan lehet a laptop winyóját úgy elérni hogy a szükséges adatokat letudjam menteni róla azután is ha meghalt.Köszönöm.
-
starboard001
csendes tag
Sziasztok. Van egy ROG G771JM gépem. Kicsi segítségedet kérem. A gépen nem megy az újraindítás. Ha a windowst alap állapotban újra akarom indítani, ha uefi-t akarom elérni, ha kiveszek minden lemezt, begeszek egy szűz lemezt (ssd m.2) telepítem a win 10 et, és amikor eljut az újra indításhoz, mindig ugyanaz történik, leáll, indulna, de olyan mintha csak hibernált állapotig jutna el, nem indul újra. Így telepíteni nem lehet, uefi biost sem érem el. Ha megy a win 10 és kikapcsolom a leállítom a gépet, majd bekapcsolom, akkor hibátlan. Biost már reseteltem.
További kérdésem, tunning hűtésre csakis házon belül milyen megoldás létezik? -
kreten67
senior tag
válasz
SunMount3r #16348 üzenetére
Ez szoftveres hiba nekem csak a google crome produkálja néha néha.
-
Azie
őstag
válasz
SunMount3r #16348 üzenetére
asztalimon ez van, nem csak PHn, 1-2 másik oldalon is (de fixen azokon)
chrome-ban is előjön és nightly-ban is
szerintem nem hardveres eredetű hiba -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ez milyen hibára utalhat?: [link]
Memória vagy IGP vagy esetleg CPU túlmelegedés? Chrome-ban és eddig csak a PH! oldalán csinálta. Pár napja kezdődött és naponta 1x, 2x jött elő. Csak az oldal bizonyos részein fixen, tehát el lehet őket görgetni, de ha vissza görgetek, ugyan ott vannak. Ráfrissítek az oldalra és eltűnik.
Más nem tapasztalt hasonlót mostanában? Azért reménykednék, hogy hátha csak Browser hiba...
Köszi!
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok van egy medion erazer x6821-es gépem. Gyári bios le lett cserélve rajta MSI GT60-as bios-ra tökéletesen megy minden csak a kis mély hangszóró nem a gép alján. Vissza raktam a gyári Medion bios-t de sajna így sem működik
Mit tudok vele kezdeni? a driver a gyári medion a dolbyval együtt.
-
kreten67
senior tag
válasz
-Sawyer- #16338 üzenetére
Bármelyik nem-lehúzós szerviz kicseréli a DC aljzatot egy 10es-ért egy óra alatt.
Amit meg te kitaláltál az használhatatlan ,már ha csak azt nézzük,hogy ha onnan táplálod a gépet eleve kisebb teljesítménnyel üzemelne mint a dc aljzatról,ahogyan azt az akkuról használva is teszi. -
-Sawyer-
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus X54H típusú laptop, aminek a töltő csatlakozója (power jack) teljesen tönkrement, konkrétan nem lehet vele tölteni egyáltalán a gépet.
Jelenleg csak akksival működtethető a gép amíg le nem merül.
Megoldásként arra gondoltam, hogy valahogy az akksi csatlakozóját, ahol csatlakozik az alaplaphoz, azt kellene összekötni egy töltővel, és akkor így közvetlenül a hálózati adapterről kapna áramot.
Egy ehhez hasonló kábel kellene, csak nem az akksihoz kellene csatlakoznia, hanem a géphez:Létezik ilyen kábel? Vagy van rá valami más megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
draco31
veterán
válasz
king.mp #16336 üzenetére
Az lesz a hibás, sentinelt nem tudtam ráküldeni, garis a gép még, nem szedem szét, nem az enyém. De Win10 telepítéskor formázás csak harmadikra ment, telepítés meg már el sem indult, mert nem tud particiót létrehozni.
Ilyen esetben egyébként hogy van a gari? Gyárilag Win10 volt rajta, az új vinyóra is visszarakják, vagy ilyenkor hogy van ez? -
draco31
veterán
Hali!
ASUS X553-as előre telepített win10-el. Nagyjából 2 éves lehet, most elkezdett már nagyon lassú lenni. Csináltam egy recovery visszaállítást, le is ment gond nélkül. Bekapcsolás után viszont pár perc után ugyan úgy lassú-lefagy, mint előtte.
Valami nagyobb gondja lehet? DVD-ről USB-ről sehogy sem tudom boot-olásra bírni. -
karel4
újonc
Sziasztok,
TravelMate 5320 nem kapcsol be, csak a kezdőkép (acer intel) ismétlődik.
Akkut megmozgattam, de semmi változás.
Van vmi tippetek?
Az utolsó kikapcsnál ki kellett lőni a gépet, fagyás miatt...
Köszi -
atika88
senior tag
Adott a következő noti/konfig: Dell Latitude E6400
Display port-on át külső LG FULLHD LCD tévén 1360x768 felbontáson semmi probléma a géppel. Azonban amint 1920x1080ba váltom át a felbontást gyakorlatilag hangyásodik a kép. Mitől lehet ez?
Köszönöm a segítséget. -
atti1848
senior tag
-
hodi01096
újonc
Sziasztok.
Van egy lenovo y500-am aminek a billentyűzetével elég nagy problémám akadt...valahogy összekapcsolódtak billentyűk..PL: megnyomom a '' Q '' -t és a gép ''Q0''-ír vagy a ''W''-t és ''WF1''-et ír vagy az ''I''-t és ''IÓ''-t ír...stb. Na most nagyon úgy néz ki, hogy nem software probléma mivel már újrahúztam a gépet és még mindig csinálja(habár ez nem teljesen kizáró ok). A fő kérdés h megoldódik e attól ha veszek bele egy másik billentyűzetet vagy a probléma valahol máshol van? Mert ha nem segít akkor nem szívesen adok ki pénzt rá
Előre is Köszi a segítséget!!
Roli
-
kreten67
senior tag
Egy csoda hogy az a betegágy mostanáig kihúzta,mert ez egy híresen chipset-hiba hajlamos notebook.
Házilag semmit nem tudsz vele kezdeni ,csak a szerviz a megoldás.
Szervizes létemre hülyén jönne ki ha lebeszélnélek annak a 8-éves Amd chipseset notebooknak a javíttatásáról pedig az lenne az ésszerű döntés. -
kreten67
senior tag
válasz
ad4m1337 #16315 üzenetére
Minek rendelnél bele teljesen gyárit,mikor ez a Modell N156BGE-LA1 egy szimpla 1360×768 -as felbontású 40pines slim led kijelző ami nem egy minőségi darab?
Vegyél bármilyet ami 40 pin slim led 1360×768-as használt bontottat is vehetsz ha nem karcos kb:12-20e ft között vagy új kijelző 20-30 e-ft között. vehetsz LG, Samsungot ,CHIMEI INNOLUX, stb a gyártó lényegtelen mert ez kb mind egyforma gagyi.
Ha nem probléma hogy ez fényes és nem matt akkor akár ezt is megveheted :
https://www.jofogas.hu/budapest/Dell_15_6__Slim_LED_LCD_KijelzO_Inspiron_3537_5537_N3KMP_LP156WH3_78745732.htm
Az eladó megbízható jól ismerem és új az árú.
Matt verziót most hirtelen nem találok,de a fényesen a színek kicsit szebbek általában. -
ther
aktív tag
Sziasztok!
Masina: Compaq Preasario CQ56 160-SH
Történet: Kihúzott laptopot bedugtam, majd a billenőkapcsolót felkapcsoltam.
Tünet: Bekapcsolás esetén felvillannak a ledek egy fél másodpercre aztán kikapcsol. (Próbáltam csak akkuról, csak tápról, akku nélkül is, ugyanez a tünet.
A táppal szerintem nincs probléma, mert amikor a tápot bedugom és áramot kap a laptop, akkor a bemenetnél világít a led, illetve az alaplap az USB csatlakozókra is leadja azt, mert pörög az USB-s hűtőpadon a ventillátor (ez eddig is így volt).
Amit csináltam, hogy szétszedtem, amit tudtam, kivettem az alaplapot és a gombelemet majd újra össze, de semmi nem változott.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek:
a.) Tudok-e még valamit csinálni vele otthon, ami segíthet a problémán?
b.) Érdemes-e egy laptopszervízbe elvinni?Ha valakinek van ötlete, és megosztja velem, azt megköszönöm!
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
Sikerült sajnos benyomni a notebook kijelzőt ( Lenovo Z500 matt ) , és ki szeretném cserélni. Milyet rendeljek? Aida -val megnéztem és elvileg ez a típus: Modell N156BGE-LA1
Honnan tudnék 100% gyárit rendelni? Mire figyeljek rendeléskor?
Köszi a válaszokat előre is!
-
cstom
aktív tag
válasz
atika88 #16313 üzenetére
Telepítéskor mikor másodjára újraindul a gép, akkor elviekben rosszul inicizálja az LCD kijelzőt, ezért nem ad képet. Kapcsold ki, majd köss rá egy külső monitort, DE NE A HDMI portra, hanem a D-Sub kimenetre. Aztán belépsz adminként a Windowsba, feltelepíted a vga drivert és elsődleges képernyőnek beállítod az LCD kijelződet a megfelelő felbontással. Utána restart és lehúzod a külső monitort.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI CR640 notim, jelenleg Windows 7 rendszerrel.
A probléma a következő: Windows 10 telepítés rendben lezajlik/lott, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Gép újra indul. Windows 10 logó szokás szerint beugrik, majd nagy feketeség a kijelzőn. Se több, se kevesbb. Újratelpeítés, másik win10 telepítő nem segített. Windows 7 nél a probléma nem jött elő egyszer sem
Ötletek? Tippek? Miért nem akar a Windwos 10 felmenni rá vajon?
Hibaüzenet nincsen, külső HDMI-re kötve sem ad képet Windows 10 telepítés után.Köszönöm a segítséget.
-
samphone
tag
Ha a laptop hálózati áramforrásról megy, akkor a ventillátor felszokott pörögni és úgy megy egész hosszú ideig, csak úgy fújja ki a levegőt, zúg egy hosszú ideig majd leáll.
Akksi nélkül ilyen nemigen szokott lenni.Belehet állítani valahol a ventillátorok működését, mert ha felpörög hangos és idegesítő.
Nem porra gyanakszom, mert ez régen is így volt, meg figyelek rá. -
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
4 éves dell inspiron 3521
Egyik napról a másikra belassult, de nagyon. Mi lehet vele a gond? Memóriára tippelek. Szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm! -
RoSSo3
senior tag
Hurrá, sikerült megoldanom a problémát a mikrofonnal. Megírom, hátha valakinek egyszer hasonló gondja lesz.
Szóval az egyik forumon találtam ezt a javaslatot, kipróbáltam, és működött:"Go to Task Manager, then Services, and find the PID for Audiosrv
Open a command prompt as administrator and run:
Taskkill /PID 1111 /F
(1111 is whatever pid Audiosrv was)
That'll kill it, then you can right click on it in task manager and start it again. Listen to this device then works again for a while.
I find I have to do this about once a day."Tehát Ctrl+Alt+Del, ott SZolgáltatások fül, majd az "Ausiosrvr" melletti kódot kell megjegyezni.
Aztán parancssort indítani, fontos, hogy rendszergazdaként. Itt bepötyögni, hogy "Taskkill /PID kód ide /F" ahol értelem szerűen a "kód ide" az előbb megjegyzett kód. Ekkor a rendszer letiltja a hangokat, és mikor legközelebb megnyitottam az óra mellett a hangerő ikont, azon belül a Reögzítőeszközöket, már végre működött a mikrofon, láttam a kis zöld csíkokat, és Skype-ban is teszteltem, lehetett hallani.Hurrá!
-
kreten67
senior tag
válasz
sestertius #16301 üzenetére
Ez egy NVME pci m.2 ssd és neked valszeg NGFF sata alapú ssd kellene a gépedbe.
[link]"Interface - SATA 6 Gbps
Drives supported - One hard drive and two M.2 Solid State Drives (SSD)
Hard drive - One 2.5‑inch drive
SSD -Two M.2 drives "Egyébként a te géped nem Alienware m15 hanem Alienware 15 (az M betüt csak 2012 ig használták és biztosan SATA NGFF kell bele IME: [link]
-
cstom
aktív tag
válasz
sestertius #16301 üzenetére
Az, hogy egy másik lap ki tudja olvasni az adatait, még nem garancia arra hogy jó az SSD. Érdemes lenne megpróbálnii telepíteni az illesztőprogramot, és megformázni. Egy modern op rendszer elviekben kéne hogy kezelje, bár mindig vannak új, vagy "egzotikus" hardverek, melyek nincsenek alapból támogatva. Esetleg vmilyen linux live-ról bootolva GParted-ben megnézni. Más öteletem sajna nekem sincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest