Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Először is Boldog Újévet mindenkinek!
Sajnos az első hozzászólásom egy rossz tapasztalat a laptopommal kapcsolatban, ezért is tévedtem ide.
Adott egy Asus ROG G751JY laptop, amiben egy Intel Dual Band Wireless-AC 7260 WiFi van.
Mostanában elkezdett rosszalkodni és folyamatosan megszűnik a WiFi kapcsolat. Hirtelen semmi előzmény nélkül egy sárga felkiáltó jel lesz a WiFi ikon mellett és megszűnik a kapcsolat, de ez teljesen random módon. Van hogy 5 percenként csinálja, de van hogy bírja 12 órán keresztül is. Úgy vettem észre ha valamivel játszok ami elég nagy internet kapcsolatot igényel pl GTA V akkor gyakrabban történik ez.Magától persze nem kapcsol vissza, csak ha újra indítom a laptopot vagy ki-be kapcsolom a WiFi-t. De akkor valamiért picit szaggat az egész laptop pár mp-re. Próbáltam kikapcsolni már azt a lehetőséget is hogy energia megtakarítás miatt kikapcsolhatja automatikusan , illetve teljesítmény centrikusra van állítva a séma.
Már a drivert is frissítettem, sőt a windows is újra telepítettem már. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest