Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy notebookot amin ez az endless operációs rendszer van! Próbálkoztam boot lemezről windows telepítővel de mindig elindult az endless ahelyett, hogy a telepítő ment volna. Olvasgattam neten mindenhol és egy külföldi oldalon azt találtam, hogy endless alól le kell törölni a linux particiókat (disks) nevű programmal és utána nem indítja el az endlesst mindig. Így is tettem, viszont most azt csinálja, hogy bekapcsolás után egyből biosba ugrik. Bármikor bekapcsolom egyből biost indítja. Mit csináljak vele? vagy mit lehet vele csinálni?

köszi segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx