Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tipikus

csendes tag

Szép napot! De legalábbis szebbet mint az enyém..
    Acerekkel kínlódok. Adott egy 5520-as és 1 7520-as. Utóbbi nem rég jött. Mindkettő cserélhető vga-s. Előbbiben nem volt, utóbbiban igen vga kártya. Egyikhez sem jött tápkábel, de van egy szépen működő 5715-ös, amihez van utángyártott 90 W-os. Szóval ezt rádugva a 7520-ra az nem indult el. Illetve elsőre megpróbált betölteni, de félúton kikapcsolt. Utána már semmi. Vga kártyát átraktam az 5520-asba, ott dettó, félúton kikapcs, utána semmi. Próbáltam ramok cseréjével, hdd nélkül, kis szünettel, stb. semmi. Ám tegnap este egyszercsak elindult az 5520, F2-re betöltötte a Setupot, de 1 bill. lenyomására kikapcsolt. Éjjel pihent, ma reggel minden ugyanúgy, mint este. Ezért a tápot kicsit beraktam a hűtőbe. Pár perc múlva indítottam és elindult (még hdd nélkül). Aztán tettem bele hdd-t, így is elindult, de nem tudta betölteni a windost (7), pedig az 5715-ön csont nélkül megy. Most ott tartok, hogy fixen áll az "Indítás javítás"-nál, de lefagyott, touch padra nem reagál. Billentyűt még nem próbáltam, mert kíváncsi voltam, stabil vagy leáll magától (nem áll le, fél órája stagnál). A tápja különösebben nem tűnik melegnek. Billentyű nyomás után kicsit még próbálkozott a javítással, majd leoldott...
    Viszont eszerint nem vga kártya hiba, talán nem is bga, chip, proci hiba...
    Akkor esetleg mégis a táppal lehet gond? Van valakinek használható ötlete? Előre is köszönném!

Új hozzászólás Aktív témák