- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isike88
újonc
Sziasztok!
Nagy gondom van. Van egy Acer 5755g laptopom. Kb 2,5 éve vettem. Egy bő éve víz jutott a rendszerbe é selfáradt az alaplap. Elküldtem szervízbe, 8000-ért megmondták, hogy elromlott az alaplap, nem javítható és kb 100000 Ftért raknak bele másikat. Hazajött elraktam pihenni és most sikerült olcsón találnom, használt tesztelt alaplapot 90 nap garival egyenesen Kínából. Hamar meg is jött, azonnal beszereltem. Sajnos a gond ott van, hogy indítom. Led világít szépen meghajtó tudatja meglétét, képernyő villan egyet szürkén és visszasötetedik, ventillátor felpörög, majd le is áll. Olyan mintha menne, ha a dvd gombját megnyomom ki is adja a tálcát, de semmi ezenkívül. Projektort csatlakoztattam, hátha csak képet nem ad, de ma a probléma. Egyébként a rossz alaplappal is ez volt a gond. Azon szemmel láthatóan egyébként a zárlat okozta égési sérülések, a most vásárolton szemrevételezessel nem találok hibát. A kis kínai emberkevel egy ébként mindenki meg van elégedve. Egy rossz vissszajelzés sincs róla. Bármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok. Nem tudok rá többet költeni sajnos. Élőre is nagyon szépen köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Riasztó topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest