Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20685) tildy válasza Integra (#20684) üzenetére


tildy
nagyúr

Azt azért kalkuláld bele- bár nem tudom késői "gyerek" vagy-e - , hogy ha mondjuk az első gyereked 40 -45 éves korodban születik, és netán ő is hasonlóképp gondolkodik, akkor vajon láthatod-e az unokáidat , vagy ha láthatod is mennyi időt tudsz eltölteni az életükben.Félre ne érts , ezt csak így megemlítettem, ahogy változnak a nők, változnak a férfiak is, és van aki 40 éves kora előtt élni, utazni, dolgozni, stb. akar , nem pedig esetleg gyereksírásra ébredni hajnal.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha most akarsz összejönni komolyan gondolkodó (ez a nehezebb) 20 éves csajjal , aki kb 10 évig még nem akar gyereket (ez a könnyebb), az nem lesz egyszerű móka. Oké, ha 10 év múlva akarsz megállapodni, az már más.

Érdekes dolog ez a kor , kölök téma, nálunk is felmerült, ugye én is benne vagyok a korban(Na ezért Orsi lecsap) , Esm meg azért fiatalabb, szerencsére meg tudtuk beszélni ha így alakulna: 2-6 éven belül az első.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.