Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1251) Vesa válasza scyllafren (#1247) üzenetére


Vesa
veterán

Sajnos ez nem megoldás, mert kiszállni sem tudok.

A tudomány a valóság költészete!

(#1252) Vesa válasza Cathfaern (#1248) üzenetére


Vesa
veterán

Egy patch notes, nem egyenlő a korábbi interjús félrebeszélésekkel.
A kommunikáció hiánya ilyen helyzetben, amikor a játékosok 90%-ka már letette a játékot, nem járható út. Nem félrebeszélni kellene most is, csak tényszerűen leírni legalább egy kommentben, hogy mi az amin dolgozni fognak a közeljövőben.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1253) Cathfaern válasza Vesa (#1252) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ha mos kijön egy patch notes, hogy mondjuk 2016 novemberben érkezik, sokkal több űrhajó lesz benne, lehetőség lesz co-op játékra, és a bolygókon lévő NPC-k életet is mutatnak, nem csak egy helyben állnak, akkor mit reagálnál rá? Azt, hogy na végre, akkor nem kérsz refundot / megveszed a játékot, vagy azt, hogy "hiszem ha látom"? Szvsz emberek többsége utóbbit, innentől kezdve teljesen értelmetlen bármit kiadni, már csak azért is, mert ha véletlen valamit abból nem tudnának teljesíteni (akármilyen okból, aki szoftverfejlesztéssel foglalkozott már, az tudja, hogy ez nem egzakt tudomány), akkor meg aztán tényleg rájuk borítanak mindent (ugye a valószínűleg nem túl fényes eladások miatt továbbra is a Sony pénzeli őket. Tehát az is benne van a pakliban, hogy azt mondja a Sony, hogy bocsi holnaptól mással foglalkoztok).
Nem, itt a professzionális megoldás, hogy csendben dolgoznak, és ha van kézzelfogható eredmény akkor előjönnek vele. Addig meg síri csend, mert "bármit mondanak az felhasználható ellenük".

(#1254) Vesa válasza Cathfaern (#1253) üzenetére


Vesa
veterán

"...akkor mit reagálnál rá?"

Kiderülne, hogy nem dobták be a törülközőt és folyik a fejlesztés! Ennyi elég is. Ebben a helyzetben fontos, hogy éreztessék, érkezik még tartalom. Itt most az a lényeg, hogy a nyilvánvalóan csalódott játékosok tömegei előtt világossá tegyék, hogy a játékot nem dobták el és a történtek nem egy tervezett átverés miatt alakultak így.

"...akkor meg aztán tényleg rájuk borítanak mindent"

MIvel -sajnos jogosan- nagy a népharag, ezt akkor is megkaphatják, ha csendben adnak ki bármit 3 hónap múlva. Aki így akarja kitölteni a dühét, annak édesmindegy, mikor mit adnak ki, úgyis szórni fogja az áldást.
De a normálisabbja, aki még mindig hiszi és bízik abban, hogy a játék csak valamilyen egyéb ok miatt tér el jelentősen attól, amit az E3-mon láttunk, vagy amit a Steam traileren mai napig mutat magáról a program, azokkal szemben arculcsapás és az ő semmibevételük a teljes hallgatás. Én így gondolom.

Pont így járt anno az Egosoft az X-Rebirth-el, vagy az Nvizzio a Rollercoaster World-el. Mégis mindkettő folyamatos dev blogot vezetett arról, hol tartanak, mit csinálnak, mi várható. X-Rebirth esetén bár 2 évbe telt mire nagyjából azt kaptuk amit ígértek, de megcsinálták (bár így is hatalmas játékosbázist vesztettek, de vissza is hoztak valamennyit azzal, hogy nem hagyták magára a projectet).

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#1255) ForRedGlory válasza Cathfaern (#1253) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Nem, itt a professzionális megoldás, hogy csendben dolgoznak, és ha van kézzelfogható eredmény akkor előjönnek vele. Addig meg síri csend, mert "bármit mondanak az felhasználható ellenük".

WTF? Te melyik bogyón élsz? Hallottál már marketingről? Nyilván az a jó álláspont, ha kussoljanak és még jobban leszarják azokat, akik adtak 60 dollárt ezért a szarért. Vért izzadva kellene kapálózniuk és beszélni a jövőbeli terveikről, amivel csökkenthetik a "kárt". .

[ Szerkesztve ]

(#1256) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Megkérnék mindenkit, hogy csitítsátok le a kedélyeket, egyre gyakoribbak a nyomdafestéket nem tűrő melléknevek és kötőszavak.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1257) SirRasor válasza Mister_X (#1256) üzenetére


SirRasor
őstag

Amúgy totál igazad van, de mégis mire számítasz?
Az oktatás színvonala esik, a családok egyre stresszesebbek, egyre kevesebb idő marad a gyerekek nevelésére, ami kb. ehhez vezet.

A saját családomat kivéve nem találkoztam még olyannal, akik ne beszélnének csúnyán valamilyen szinten és ez nagyon elszomorító.

Make Love not war!

(#1258) pomk válasza banana_joe (#1238) üzenetére


pomk
őstag

Engem már 2 ügynök is elutasított... :S

(#1259) banana_joe válasza pomk (#1258) üzenetére


banana_joe
tag

érdekes, én ez alapján mentem h mit kell mondani:
[link]

és egészen pontosan ezt dobtam be amint bejelentkezett:

Hello, I am here to try to get a refund on the game No Man's Sky.
I have never asked for a refund before, but I've heard that its possible to get a one time only courtesy refund.
I am really hoping this possible as the game has been very unsatisfactory.

ezek kérdezett 2-t a profilomról és jött a refund

PSN: bananosjoe84

(#1260) pomk válasza banana_joe (#1259) üzenetére


pomk
őstag

Én másik reddit cikk alapján, de ezzel a szöveggel:
"As a loyal Sony customer for many years, and have more than 65 games in my library, I can say I have never had such dissapointing experince like I have today.

I've bought the game No Man's Sky for PS4 in the US store around 3 weeks ago, but I've faced bugs which was frequently crash my game and ruining my experience. But besides of those from the first announcment I was totally excited about the game, but I feel like the game has been entirely falsely advertised. The game hasn't got the promised features what were advertised and confirmed by developers, for example the endless universe and adventure what we can experience, for the mindblowing story, for the classes and for the space adventures, for the fights and the exploration.

I'm just wandering, if there is any way I could get a total or partial refund for my purchase?

I have never refunded anything from Sony before as I'm always totaly satisfied with my purchases, and hopefully this would be the first and the last dissatisfaction in my purchasing history. So is it possible to handle this is as a onetime gesture?"

Mindkettő elutasított. :((( Bár második elég normális volt, de első kapásból, és rám is zárta a chat ablakot. :D

(#1261) Ofanaht válasza SirRasor (#1257) üzenetére


Ofanaht
csendes tag

Attól még, hogy jelenleg a társadalom milyen helyzetben van, a szabályok vonatkozni fognak rájuk. Ugye a szabály nem tudása nem mentesít. Ha pedig direkt megszeged, vállald a felelősséget.

Neki pedig jelen helyzetben (topictulaj) "feladata" figyelni és reagálni, ha valami nem úgy megy, ahogy kellene.

Szerk. A magam részéről, én is káromkodok. De tudom hol szabad és hol nem, ez nem mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#1262) Fred23


Fred23
nagyúr

Kipróbáltam én is a játékot, nem vagyok elájulva tőle az első másfél óra után, viszont mégis leköt egyelőre. Tudja valaki, hány hajó van a játékban? Ugye megjavítottam a sajátomat, elrepültem egy űrállomásra, és ott találkoztam egy idegen űrhajóssal, akinek meg is vehetném a hajóját, ha lenne rá elég pénzem. Ahogy számolok, 3-4 óra alatt össze tudnám farmolni biztosan az új hajó árát, de még azt se tudom, folytatom -e ezt a játékot ennyi ideig. Mindennek ellenére kicsit unalmas, vontatott. Hiányzik az adrenalin, több akcióra vágyok! (Ki is kezdtem már néhány Sentinellel, jó volt őket lelőni!) Kalózok titeket támadtak már meg? Engem nem, uncsi az űrutazás, és az űrhajó olyan furán repül. Lesznek később nagy űrcsaták? Milyen célokat lehet kitűzni magunk elé a fő célon kívül, ami adott? Az állatok nektek nem mennek az agyatokra a játékban?

Az utolsó néhány kommentet olvastam csak itt a topikban, hát nem túl örömteliek! Az oktatásról meg annyit, hogy nagyapám (is) középiskolai tanár volt, matekot és fizikát tanított, és Nála mocskosabb szájú embert nem ismertem, de nagyon szerettem. Engem sosem zavart a káromkodás, időnként én is szoktam, de akkor ebben a topikban teljesen visszafogom magam.

[ Szerkesztve ]

(#1263) Madwe válasza pomk (#1260) üzenetére


Madwe
nagyúr

Próbálkozni kell, ügyintézője válogatja, de napokban is jelezték h megy még. Eddig én is 2x lukra futottam (most épp ip címem miatt nem is engedett a chathez, igaz 10 perce rázott le Wendy, lehet ő ütötte le :D) mondjuk fura hogy telefonszámot is kérnek, de szó nélkül elfogadják ha nem ad meg az ember, mert épp nincs - szerencsére nincs törvény arról h köteles legyen mindenki telefont venni :D

Naponta 1-2x én tuti rápróbálok még majd :D Az első pár órát élveztem úgy ahogy, de azóta hozzá se nyúltam, évek múlva érkező dlck miatt meg nem akarom tartogatni.

[ Szerkesztve ]

(#1264) ForRedGlory válasza Madwe (#1263) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Erdekes. Pedig hogy vedted a jatekot...

(#1265) tesztuser válasza Fred23 (#1262) üzenetére


tesztuser
kezdő

Nem a hajók száma a fontos, hanem hogy hány tároló rekesz van bennük, a többi tulajdonságuk majdnem mellékes.

Az űrkalózok egy idő után támadni fogják a hajódat, ha bolygók között utazol, és értékes rakomány van nálad. Más űrcsata nincsen.

A fő cél a galaxis középpontjának elérése.

Az állatok nálam békések és velem nem léptek interakcióba, tehát nem mentek az agyamra.

(#1266) Viper26 válasza tesztuser (#1265) üzenetére


Viper26
nagyúr

Ha megtámadnak nem tudsz visszamenni a légkörbe állítólag, mesterségesen az űrben vagy tartva...röhej. :U

iPhone 14 | FR955

(#1267) baphomet válasza Viper26 (#1266) üzenetére


baphomet
senior tag

Állítólag nem. Valójában viszont igen. :K
Az igaz, hogy nem lehet a pulse engine-t, vagy hyperdrive-ot használni, nehogy meglóghasson az ember, de normál sebességgel elmenekülhetsz egy bolygóig, vagy az űrállomásig, persze ez akár 1-2 óráig is eltartana, ha éppen mindentől távol ütnek rajtad, de ha bolygó közelében történik a dolog, akkor minden további nélkül beléphetsz a légkörbe, ahova utánad mennek és lehet folytatni a harcot, vagy, ha landolsz akkor lelépnek.
Többször toltam már légköri harcot, még egy csöppet élvezetesebb is, mint az űrharc, bár ez nem nagy szó, mert egyébként az űrharc úgy szar, ahogy van. (az Elite-et véve a jelenlegi etalonnak)

[ Szerkesztve ]

(#1268) tesztuser válasza Viper26 (#1266) üzenetére


tesztuser
kezdő

Nem így van. Téves infó.

(#1269) Viper26 válasza baphomet (#1267) üzenetére


Viper26
nagyúr

"Az igaz, hogy nem lehet a pulse engine-t, vagy hyperdrive-ot használni, nehogy meglóghasson az ember."

Eldöntik helyettem, hogy mit tehetek, és mit nem, sokkal jobb. :D

iPhone 14 | FR955

(#1270) edgR válasza Viper26 (#1266) üzenetére


edgR
őstag

lol. Az is "röhej", hogy a kommentedből ítélve egyetlen percet nem játszottál vele, mégis idejöttél, hogy megmondd, hogy ez egy szar! :))

(#1271) Viper26 válasza edgR (#1270) üzenetére


Viper26
nagyúr

Tévedsz papa, de nem baj, ilyen is kell. ;)

iPhone 14 | FR955

(#1272) Ateszpapa válasza edgR (#1270) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Miért, tán lehet használni őket?

(#1273) edgR válasza Ateszpapa (#1272) üzenetére


edgR
őstag

Igen, lehet. Egy raj legyőzése után vígan visszamész a bolygóra. Ahogy lelőtted az utolsó hajót, már indíthatod is...

(#1274) Ateszpapa válasza edgR (#1273) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Valahogy mindig lelőttek, 1- vagy 2 hajót tudtam csak kilőni. :(
Egyszer sikerült az űrállomásra bejutnom. :)

De kár, hogy közben mikor támadnak nem tudok Angolosan távozni.

(#1275) Omli85 válasza Ateszpapa (#1274) üzenetére


Omli85
őstag

Ha időben kapcsolsz akkor el tudod nyomni még a pulse aktiválást és meg tudsz lógni :) bár engem konkrétan követtek a bolygó felszínre ott kellet lenyomnom őket :D

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1276) edgR válasza Viper26 (#1271) üzenetére


edgR
őstag

Biztos ezt jelezted az "állítólag"-gal felénk, hogy olyan sokszor előfordult már veled ;)

(#1277) Ateszpapa válasza Omli85 (#1275) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Na, most sikerült kilőnöm egyet. :D

Amúgy most kiírta, hogy scannelnek és gondoltam kipróbálom, hogy le tudok-e lépni.
Nyomattam neki és képzeld el követett és lelassultam.

Tehát pulseból kiléptetett nem tudtam lelépni.

Szerencsére egyedül volt, ezzel el tudtam bánni.

:)

(#1278) Omli85 válasza Ateszpapa (#1277) üzenetére


Omli85
őstag

Én még előtte nyomtam el, hogy kiléptek volna a hipertérből de lehet elég közel voltam a bolygóhoz így beértem éppen a légkörbe :). Mondjuk azt elmondom felszínen katasztrófa levadászni őket 100x jobb az űrben :D persze kimenni már nem tudtam.

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1279) Ateszpapa válasza Omli85 (#1278) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Most azt próbáltam ki, hogy mi van akkor ha nagy hajóra lövök.
Azokra amik csak úgy kiugornak a térből azt nem csinálnak semmit.
Az orruknál van fegyver azt ki tudtam lőni, erre sentineleket riasztottak rám.
:Y

Azokat nem vártam meg, inkább teret váltottam.

(#1280) Omli85 válasza Ateszpapa (#1279) üzenetére


Omli85
őstag

:DDD azokat amúgy ki lehet rabolni :) vannak rajtuk rekeszek azokat szétlövöd és vagy szerencséd van vagy nincs viszont egyből elég szép kis riasztást kapsz a nyakadba azzal számolni kell :)

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1281) Ateszpapa válasza Omli85 (#1280) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Ezt nem is tudtam, köszi!

Tényleg elkélne egy összefoglaló a hasonló kopaszoknak mint én :D
Valaki elkezdte magyarítani is, annak is örülök, majd ha kész lesz. :)

(#1282) zharkanyi válasza Ateszpapa (#1281) üzenetére


zharkanyi
tag

Halad szépen a magyarítás projekt. - http://garasu-re.gportal.hu/gindex.php?pg=37014184

[ Szerkesztve ]

(#1283) Ateszpapa válasza zharkanyi (#1282) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Ez aztán a jó hír!
Kitartást a csapatnak!

Fordítani sajna nem tudok, de majd ha tesztelni kell abban tudok segíteni ha abban a fázisban lesz.

:R

(#1284) baphomet válasza Viper26 (#1269) üzenetére


baphomet
senior tag

Bizony azt is eldöntötték helyettünk, hogy ne lehessen focizni a játékban. Nem is értem. Hiszen még a FIFA-ban is lehet. Micsoda hulladék ez az egész! :W

De most komolyan. Mintha ez volna az első eset a videojátékok történetében, ahol egy megkezdett harcból nem tudsz elmenekülni.

Mutatom, hogy kritizáljunk ésszel:
A baj azzal van, hogy nincs olyan játékmenetbeli megoldás, amivel elkerülhető volna az ilyen szituáció. Ha a kalózok elkezdenek szkennelni, és nem vagy bolygó/állomás közelben, akkor így jártál.

[ Szerkesztve ]

(#1285) Madwe válasza ForRedGlory (#1264) üzenetére


Madwe
nagyúr

A legtöbb pontom továbbra is tartom, de nekem monoton lett sokkal hamarabb mint gondoltam volna (5 óra körül) s már elő se kerül - igen, ez nálam ennyi ideig elhúzódik, ritkán ülök le játszani, s akkor is 1-1 órákat max :D Ha ne lett volna ennyi visszásság, vagy 10+ órát megél, akkor szó nélkül hagyom, de ahogy alakult úgy már próbálkozom. De érzem én is ebben a visszásságot, nem tagadom.

(#1286) Mister_X válasza baphomet (#1284) üzenetére


Mister_X
nagyúr

El lehet menekülni, fejleszteni kell a hajtóművet. Alapjáraton 150U egy átlagos hajó sebessége, ennyi kb. a kalózoknak is, nekem 190-210 között megy boost nélkül, kicsit cikázni kell, utána váltanak beam laserre a kalózok, majd miután kiértél a hatótávból, lehet angolosan távozni. Így volt az egyik olyan hajómmal, amin csak a hajtómű volt fejlesztve, mert fel-le járkáltam a bolygó és a rendszer állomása között, 2-3 alkalommal menekültem el.

@SirRasor: nem érdekelnek az egyének szociális hátterei, az én múltamnál kevesen tudnak rosszabbat mutatni. Mégsem itt élem ki a frusztrációim magánélet és/vagy No Man's Sky miatt. Elvárom másoktól is, hogy az alapelveknek megfelelően használják a topicot: egyéb esetben elsőre szólok, ha nem hagyja az egyén abba, moderációra lesz jelölve. Tud itt békés is lenni a hangulat, megértem, hogy az elégedett felhasználók (mint én) vannak kisebbségben, de nem is megyek be egy népligeti kocsmába elküldeni a fradit melegebb éghajlatra.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1287) Viper26 válasza baphomet (#1284) üzenetére


Viper26
nagyúr

Majd én eldöntöm köszi.
A szándékot azért értékelem. ;)

iPhone 14 | FR955

(#1288) Omli85 válasza Ateszpapa (#1283) üzenetére


Omli85
őstag

Bele adunk apait anyait :DDD ;)

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1289) pomk válasza Madwe (#1263) üzenetére


pomk
őstag

Dettó. Pár órát játszottam, de azóta én sem nyúltam hozzá...
Próbálkozom majd, köszi a tippet!

(#1291) Sixkiller6 válasza Romvr (#1202) üzenetére


Sixkiller6
őstag

ez mikori infó? én múlt héten (talán előtte) próbáltam refundolni, mondván ez kb 10%-a annak, mint ami be lett ígérve, de a lejátszott órák (50-55 talán) számára hivatkozva elutasították

- no es importante -

(#1292) Fred23


Fred23
nagyúr

Úgy néz ki, engem le tud kötni a játék, örülök neki! Van már új hajóm, és gyűjtök a következőre. Se a sztori nem érdekel, se az idegenek nyelve, kultúrájuk, de bejönnek a hajók. Tetszik a szabadság is, noha nem látok jelentős eltérést a bolygók között egyelőre, a színvilág pedig kissé zavaró számomra.

Nagy hibának tartom, hogy ha eldobsz valamit, az nem kerül melléd a földre, mint más játékoknál, hanem elpárolog végleg. Remélem, erre majd ki fognak találni valamit, simán meg lehetne oldani, hogy a felszerelésed feldolgozta a felvett cumót, tehát akár kis kockák formájában újra fel tudd venni, amit kitettél korábban! (Gömb ne legyen, mert nem szeretek futni a guruló hordók után se! :D )

(#1293) Hunbeast87 válasza Fred23 (#1292) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Nem csodálom, hogy nem érdekel a sztori, mert kb. egy mondatban összefoglalható mindaz, amit a játékban erős jóindulattal sztorinak lehet nevezni. :DDD

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#1294) zharkanyi válasza Hunbeast87 (#1293) üzenetére


zharkanyi
tag

Pedig engem pont ez érdekel. Nagyon tetszik ez a nyelv tanulás is, hogy egyre többet értek a 3 faj mondandójából.

(#1295) Sixkiller6 válasza Sixkiller6 (#1291) üzenetére


Sixkiller6
őstag

most nyitottam egy steam support ticketet, hogy adják vissza a pénzt, de nem adják.

- no es importante -

(#1296) scyllafren válasza zharkanyi (#1294) üzenetére


scyllafren
senior tag

Keszulj fel, hogy a 3 faj ossz-szoszama 1000 koruli :) Nekem mar megvan mindharom faj fullra+par tucat atlasz szo, igy vagyok 1010-en.

(#1297) Brett001


Brett001
aktív tag

De jó, hogy több mint 2 hét játék után jöttem rá arra, hogy nem csak a leszállóplatformokról lehet plutónium felhasználás nélkül felszállni, hanem a kis hajóhívó oszlopok (amin les-fel mennek a futófények) mellől is. :D Leszálláskor be kell célozni őket, ha megjelenik a nagy fehér célkereszt akkor E gomb.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1298) Mister_X válasza zharkanyi (#1294) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Pacsi. Én most minden Vy'keen monolith szövegéről készítek screenshotot, mert lehet ebből "könyvet írni" (értsd: van olvasnivaló). Bár nem csodálkoznék, ha valami fanatikus nem gyűjtötte volna már össze :DDD A korvaxokkal is össze kéne barátkozni, mert az Atlas miatt megnőtt náluk is a standingem.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1299) Fred23 válasza Brett001 (#1297) üzenetére


Fred23
nagyúr

Én meg takarékoskodtam a Thamiummal, és növényekből bányásztam csak. :D Aztán mikor először szétlőttem egy aszteroidát! :DD Vettem Hyperdrive-ot, feltöltöttem Warp Cell-ekkel -egy még maradt is-, most mehetnék át a következő rendszerbe, de inkább maradok aranyat bányászni. Már kábé 6-8 órám van a játékban, meg nem mondanám pontosan, hogy inkább melyik, repül vele az idő, pedig időnként még unalmas is! Összességében viszont bejött. Van már új fegyóm is.

(#1300) Brett001 válasza Fred23 (#1299) üzenetére


Brett001
aktív tag

Én meg Sac Venommal tömöm most épp magam. Egyébként érdekes, hogy mikor ilyen drága cuccot nyúlsz le ugye, akkor rögtön jön a robotkutya meg a sentinelek. Ha legyakod őket és tovább folyatod a gyűjtést akkor egy darabig nem zargatnak. 6-7- et is össze lehet szedni, mire újra jönnek. :) Gondolom, hogy a gyorsaság az oka; feltételezem, hogy a sentinelek folött annak a felkiáltójeles kör alakú állapot jelzőnek nem szabad lejárnia mert akkor leadják a drótot a többieknek...még előtte kell kinyírni.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.