Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) smc


smc
addikt

[link]

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#1602) ldave


ldave
félisten

10 fontos akciós áron megvettem végre a játékot. Megvárom ezt az eheti frissítést és utána majd kipróbálom :)

A Slime draws near! Command?

(#1603) duvi


duvi
nagyúr

(#1604) smc


smc
addikt

Próbálta valaki?

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#1605) _drk válasza smc (#1604) üzenetére


_drk
őstag

Tegnap láttam steam-en hogy akcióval is meg mindig 30dollar a kieg.

Hogy van képük? Ez még az alap játék lenne nem?

(#1606) edgR válasza _drk (#1605) üzenetére


edgR
őstag

az alapjáték (és az ingyen kieg.) kerül 20-30$-ba, de igen, ezeknek már 1 éve is benne kellett volna lenniük a játékban

(#1607) freddirty válasza edgR (#1606) üzenetére


freddirty
senior tag

Egy éve raktam le a játékot augusztusban, most hogy megjelent egy új verzió gondoltam letöltöm steamen újra.
Pozitívumként éltem meg, hogy van végre anyahajó (freighter) ahol több cucc és több hajó tárolható. A bázisépítés is van akinek érdekes lehet, de én ettől hidegrázást kapok legyen szó bármilyen játékról (mmo swtor vagy egy bugyuta animal crossing).
Vannak új anyagok, de ezt még inkább csak idegesítő tényezőként élem meg. (pl. van amit nem tudok kitermelni mert kell hozzá vmi advanced cucc a toolba). A scanner hatékonysága valahogy szar lett. Idáig ha nyomtam egy scant egy bolygón, akkor a környéken biztos felhozott valamit. Most semmit. Sőt ha talál véletlenül valamit baromi messze, akkor van úgy hogy útközben elvesztem aztán kereshetem újra. Így ha alsóbb szintről indulnék hát jóval tovább tartana összeszedni a 48-as hajót vagy bármit... Persze lehet építeni vmi signal boostert, de ott manufacturing facility-t vagy crashed hajókat nem csak bázist, resourceot (amit úgyis látni levegőből), emg még vmiket lehet kerestetni.
A felfedezhető tehcnológiák is régen felvehetőek voltak épületekben, most már csak credit szerű pontokat kapni amiből vehetsz eladóknál blueprinteket. Ez egyrészt jó mert nem rnd, másrészt alig jön a pont tehát megint csak lassít. Vannak missziók amiket felvehetsz, kb. a wow ölj meg 25 vaddisznót secondary quest mintájára. De végülis vannak. A fő quest line végre jobban követhető lett.
De még mindig nagyon hiányolok vmi jobb tutorial/howto részt mert el lehet veszni, én most egy év után még nem jöttem rá steam contollerrel hogyan lehet futni. Vagy miért nem lehet törölni anyagot még mindig csak úgy, ha átállítom a controller jobb tapipadját...
Az engine-t csiszohatták, mert steam link-el TV-re streamelve régen nagyon szar volt a bolygó feletti repkedés teljesítménye. 10-15 fps-re leesett pedig PC-n stream nélkül ment 100+ fps-el egy 1060-on. Most sem az elvárt 60fps de 30 stabilan ami már jónak mondható.
Pár órát még eljátszogatok, így megér már némi pénzt a játék, mostanra kiforrott és ajánlható a felfedező típusú játékosoknak. Az akcióhaszhászok kerüljék :)

fred

(#1608) freddirty


freddirty
senior tag

Jah, és nincs ship shop :) Ez úgy hülyeség ahogy van. Álldogálni a freighteren vagy egy űrállomáson és ugrálni a beérkező hajókhoz kreténség. Ha már összegyűlt pár száz milla egy éve, akkor hadd költsem már el ahogy akarom. Nem kell, hogy minden rendszerben minden hajó elérhető legyen, de legalább lehessen látni mi a választék, ha van venni és legyen valami támpont merre érdemes menni/fejlődni.

fred

(#1609) zharkanyi


zharkanyi
tag

Valaki meg tudja mondani, hogy az miért van, hogy mikor a hajómba beszállok, akkor az esetek kb. harmadában olyan nézetet mutat, amivel nem látok ki a hajóból?
Nem tudom átváltani és míg nem repülök egyet, addig ez a béna nézet van. Olyan, mint ha nem a pilótaülésből vezetnék, hanem a 3. sorban ülve. Kilátok, de alig...

(#1610) Brett001


Brett001
aktív tag

Nem tudom mit basztak a legújabb patchnél az űrhajó irányítással, de HASZNÁLHATATLAN! :((( :((( Remélem gyorsan lesz rá mod. A másik amivel tele a hócipőm, hogy majdnem minden patch után megváltozik a bázisbolygóm éghajlata. Keresek nagy nehezen egy nyugis, békés éghajlatú bolygót, aztán a jön egy patch és a trópusiból lesz egy extrém mérgező... :W Mindig szedhetem szét a bázist és állhatok odébb.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1611) Mister_X válasza Brett001 (#1610) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nemár, ez most komoly, hogy még mindig beletúrnak a bolygóalkotó algoritmusba? :Y

El nem merem képzelni, hogy mi van a régi kedvenc bolygómon (mérsékelt, fenyves, este azért kurva hideg) most.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1612) hengelhof


hengelhof
senior tag

Amikor hajót cserélek, a régi ott marad végleg, vagy eltűnik egy idő után? Hogyan lehet egyszerre több hajóm, hogy tudjam váltogatni attól függően, mit szeretnék csinálni? Ugyan ez a kérdésem a multitool -al kapcsolatban.

(#1613) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Jön Xbox One-ra is a játék

"Coming in Summer 2018 is No Man's Sky NEXT, a free update for PS4, PC, Xbox and WeGame. It's our largest update so far, and we're working our socks off"

[link]

Live-Die-Respawn

(#1614) jonnyjoker01 válasza oriic (#1613) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Amiről mostmár tudni lehet, hogy multiplayer élményt hozzák be teljes mértékben. Kíváncsi vagyok, mindig is tetszett a játék, de ha a multiplayeren kívül mást nem raknak ebbe az update-be, akkor nem hinném, hogy újra elkezdek vele annyit játszani, mint atlas rises után. :(

Üdv. Johnny

(#1615) Mister_X válasza jonnyjoker01 (#1614) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Elvileg a NEXT lesz az eddigi legnagyobb tartalmú frissítés, aztán majd meglátjuk.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1616) Brett001 válasza jonnyjoker01 (#1614) üzenetére


Brett001
aktív tag

A multi engem se érdekel, de remélem lesz benne más változás, bővítés is. Mostanság elég sokat röpködök, mert letöltöttem a RayRod's Overhaul modot és nagyságrendekkel változatosabbak a bolygók. :)

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1617) duvi


duvi
nagyúr

(#1618) Mister_X válasza duvi (#1617) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én mondjuk várom. Minden hír kommentszekciójának 2/3-a abból áll, hogy "ami ürülék volt, az is marad" meg "már eljátszották a bizalmat".

Pedig rengeteget fejlődött a játék. Ha a Sony nem üll a Hello Games nyakára és még egy évig fejlesztik, azaz az eddig megjelent DLC-kkel jött volna ki, akkor más lett volna a fogadtatása. Nagyon. Ha neadjisten a NEXT is a launch része lett volna, talán az évtized játéka.

De a játék az ipar legnagyobb mártírja lett. Hosszabb távon jótt tett az iparnak: a játékosok, most már nem vágják a kiadóhoz előrendelés címszóval a pénzt és a fejlesztők nem is hülyítenek már minket minden hihetetlen dologgal.

És ami a Hello Games becsületére válik, hogy odaálltak a sorfalhoz, benyelték a golyókat, majd felkeltek - eltelt két év és még mindig gőzerővel dolgoznak a játékon, hogy olyan legyen, mint amilyennek megálmodták.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1619) duvi válasza Mister_X (#1618) üzenetére


duvi
nagyúr

Én is így gondolom :K Részemről respect és tisztelet a Hello Gamesnek, amiért befejezik a játékot és nem hagyják magára. Ez így korrekt és kevesen csinálnák utánuk. Max. fizetős DLC formájában..

(#1620) Apollyon


Apollyon
Korrektor

További részletek: [link]

Szintén nagyon várom már, én nagyon kedvelem ezt a játékot.
Leginkább az tetszik benne, hogy el lehet vele lenni, nincs feszkó, totál chill az egész. Jobban kedvelem egyébként a realisztikusabb dolgokat, inkább a szimulátor jellegűeket, de ide azért nem kell egy osiris new dawn komolyság (nem mintha az érdekelne így early access státuszban).
NMS-nak meg olyan feelingje van, ami semmilyen más játéknak nincs.

Mondjuk még nem vittem végig az Artemis küldit, így kicsit tovább fennmaradt az érdeklődésem. Steam szerint már 300+ órám van benne :D

De kellene a content. Remélem nem csak multiplayer rész lesz, hanem + küldik, kihívások stb. Hiányzik a late game challenge, ha már elértél egy szintet, abszolút könnyű a játék, még permadeathen is. Remélem ezen is segít majd a patch.

Gondolom nem lőtték le az összes poént még így a patch előtt, szóval én nagyon bízom benne, hogy überkirály lesz a játék.
Már csak azért is biztat a dolog, mert itt nem csak arról van szó, hogy a NMS-nak jónak kell lennie, hanem Sean Murray-nek kb. a karrierje múlik ezen az egészen. Így gyakorlatilag belekényszerült, hogy instant get legyen a cucc.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1621) Brett001 válasza Apollyon (#1620) üzenetére


Brett001
aktív tag

Ami meg mégsem lesz benne megcsinálják a modderek. :) Ja és +1 respect tőlem is a Hello Gamesnak, hagyhatták volna tényleg a francba az egészet, de beleálltak keményen. :R Anno mikor nem sokkal az Atlas Raises után megjelent egy hír, hogy a Hello Games programozókat, művészeti grafikusokat keres, lehetett sejteni, hogy tovább kalapálják a játékot.
Szóval várom a NEXT-et, még ha a multi része nem is igazán érdekel, de a többi fejlesztésre nagyon kíváncsi leszek....és a játék megjelenése után biztos beindul a szokásos modder gőzhenger.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1622) Apollyon válasza Brett001 (#1621) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Azt amúgy lehet tudni, hogy ha a multi nem érdekel, akkor mit szoktál még ott csinálni?
Mert blueprinteket összegyűjtöd, meglesz a legjobb multi tool, ship, freighter stb. onnan hova tovább?
Esetleg gyűjtesz unitot, de ott is van egy 4,2 milliárdos max. Egy idő után tényleg kifogynak a lehetőségek, a multiplayer erre megoldás.

Ott van az unreal tournament, ami ugye egy szimpla aréna lövöldözés, de a multival mégis kb. a végtelenségig fenn lehet tartani az érdeklődést.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1623) Brett001 válasza Apollyon (#1622) üzenetére


Brett001
aktív tag

Egyszerűen csak felfedezek. Mivel használom Rayrod modját, mellyel nagyon változatosak lettek a bolygók, mindig kiváncsi vagyok, hogy a következő bolygó milyen lesz. :) Meg igyekszem felfedezni az összes állatot - mivel erre is van mod - sokkal nehezebb, mint a vanilla játékban, ez a kihívás. Tudom, nem nagy cucc, de leköt. Amúgy a multi nem csak itt nem érdekel, hanem általában. Én az FPS-ekben is kijátszom az SP kampányt, azt kalap kabát. :D A multi résszel sohasem foglalkozom.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1624) Apollyon válasza Brett001 (#1623) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Értem. Én nem modolok, most jelenleg az a terv, hogy haverral egy bolygón csinálunk bázist, aztán "ott várjuk meg" a peccset.
Ahhoz még egyelőre át kell mennem abba a galaxisba amiben ő van. :D

De ez is lutri, mert még azt sem tudni, milyen lesz az egész. Azért örültem volna, ha elmondják, hogy akkor most a multis részhez mindenki elölről kezdi az egészet, vagy mindenki marad ott, ahol van...
Meg remélem megy nekik a netcode, és nem lesznek anomáliák. Meg hogy az eddig befolyt pénzből vettek fel pár plusz embert és nagyobb lett azóta a dev team. :D

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1625) Brett001 válasza Apollyon (#1624) üzenetére


Brett001
aktív tag

Mondjuk a helyetekben nem építenék valami puccos bázist, mert a terrain generation változni fog, akkor lehet, hogy a peccs után a föld alatt találjátok magatokat. :D A terrain változtató modoknál mindig felhívták a figyelmet, hogy az utolsó mentést egy űrállomáson végezzük el, igy elkerülhető a "beragadás" a felszín alá. Nem tudom itt hogy oldják meg, lehet, hogy nem az utolsó mentési helyről indul, hanem mindenképp űrállomásra vagy egy másik bolygóra tesz a játék. :F
És igen, a multiról sem tudunk bővebbet. Mondjuk valószínű, hogy nem lesz muszáj csapatban játszani, lehet tovább nyomulni egyedül is.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1626) morfondőr válasza Brett001 (#1625) üzenetére


morfondőr
őstag

Én úgy tudom, hogy full reset lesz! Az sem kizárt, hogy mindenki előröl kezdi.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1627) Mister_X válasza morfondőr (#1626) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Kizárt, van akinek több száz óra tartalma veszne el.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1628) Apollyon válasza Brett001 (#1625) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Dehogy építünk, csak az a lényege a dolognak, hogy a patch után szinte egyből mehessen a co-op game.

Feltéve, hogy mindenki ott maradhat, ahol volt, és nem vész el az eddigi mentésed, és nem rebootolják az egész galaxist. Mivel, ha tegyük fel meg is lenne az összes erőforrás, szerintem nincs annyi player, hogy az Euclid galaxy-n kívül könnyen összefussunk más playerekkel. Ráadásul úgy, hogy van több, mint 256 más galaxis is, amin belül még további szinte végtelen mennyiségű rendszer.

Pláne, hogy mi pc-n toljuk, ami kb. töredéke a ps4-eseknek, sőt, most már lesznek boxerek is.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1629) Apollyon válasza Mister_X (#1627) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Pedig van benne ráció.
De én se örülnék neki, mert elég jó cuccokat összevadásztam, ráadásul modok nélkül, a jelenleg 204 órán járó mentésemben.

Most ha elveszteném az extra rare multi toolomat, meg a többi zsear cuccomat, elég morcos lennék. :D

Szerk: de máshogy hogy oldanád meg? Pl. azt amit a trailerben lehetett látni, hogy 4-en nyomultak egyszerre? Random soha az életben fogtok találkozni, még ketten se, akkora a galaxis, ha mégis, azt is felrakják youtubera :D Nem sok ilyen van.

Persze ha lehet majd kézileg portálozgatni, akkor nyilván egyszerűbb lesz a dolog.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1630) Mister_X válasza Apollyon (#1629) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Elite Dangerous-ban, ha indítasz egy multi-crew sessiont (egy hajón a csapat), akkor odateleportálnak, de a multi végével visszakerülnek a saját hajójukba. Itt is megoldható, sőt.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1631) dinostaRR


dinostaRR
tag

Sziasztok! Keddtől én is elkezdem a felfedezést, úgy érzem már elég dolog lesz a játékban, hogy lekössön. Viszont keresek cimbiket akik tolják ps4 platformon😁

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#1632) Apollyon válasza Mister_X (#1630) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Közben megvan már hogy lesz.
Lesz egy külön network menü, ahol be kell állítani tevőlegesen (tehát afféle "opt-in") hogy multiban szeretnéd tolni. Egyelőre egy "Join random network game"-et mutattak, és abba betöltheted bármelyik mentésedet.

Illetve lehet simán friend-et inviteolni, ez tetszik, mert akkor lehet úgy tolni a játékot multiban, hogy más még véletlenül sem tud belecsicskítani a dolgokba.

Viszont ahogy láttam a leakelt boxos videókon, hogy az alienek nagyon idétlenek lettek, a kinézetük maradt a régi, de úgy hadonásznak, hogy röhej. Pedig ezek a mozgások csak gesztikulálást akarnak kifejezni, szerintem nem néz ki jól, de lehet még ezt is módosítják.

Egy csomó mindent kiderült már, de azt, hogy mi lesz a PC-sek és PS4-esek eddigi mentéseivel, még mindig nem tudni.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1633) Apollyon válasza Apollyon (#1632) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Találtam egy ilyet, remélem kamu:
"Rebooted"

Szerk: nem az...

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1634) Rison77 válasza Apollyon (#1633) üzenetére


Rison77
senior tag

Szerintem ez csak a változásokra vonatkozik. Biztos, hogy megmaradnak az eddigi mentések.

(#1635) Thoomaster


Thoomaster
csendes tag

Szevasztok!

A múlt héten megvettem én is a játékot PC-re elég jó áron. Már megjelenés óta gondolkodom azon, hogy megvegyem, de elnézvén hogy milyen sokat fejlődött, azt mondtam adok egy esélyt, és őszintén megmondom, hogy nagyon lefogott a játék, nagyon sok lehetőség van, szép az elképzelés, gyönyörű képeket lehet készíteni. Viszont seggítséget kérnék abban, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban Unit-ot keresni. Az elején mine-oltam Gold-ot meg Emeril-t, de most találtam egy bolygót, ahol bázist csináltam, és arra kíváncsi lennék, hogy kezdésnek mit érne meg termelni? Vagy ha nem is termelni, hogyan szerezzek sok Unit-ot okosan? Esetleg ha van PC játékos és majd akar játszani a Next updat után, a nevem a Steam-en reekoonix. :)

(#1636) Mister_X válasza Apollyon (#1633) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Arra céloznak, hogy a játék gyökeres változásokon ment át az eredeti megjelenés óta, nem arra, hogy a patch újraindítja nulláról a galaxisokat.

@Thoomaster: tessék, ezt nézegesd: [link], neutral fémekben gazdag bolygón meg tudod szedni magad (nikkel, alumínium), én aranyat és platinát is mindig felszívtam. Egy toxic bolygón volt valami virág, ami káliumot adott (és sok volt belőle), na ott meg tudtam szedni magam.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1637) gyuribácsi88

Hol lehet most jó áron beszerezni a játékot? Mert a steam-es ára (meg a g2a) is elég nevetséges.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#1638) Mister_X válasza gyuribácsi88 (#1637) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Update előtt? Mondhatni sehol.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1639) Thoomaster válasza gyuribácsi88 (#1637) üzenetére


Thoomaster
csendes tag

Attól függ, hogy mit értesz te azalatt, hogy jó ár. Én tudok egy pár oldalt, ahol gyakran van leárazás, és olcsók a játékok. Ilyen például a cdkeys, én a múlthéten vettem meg kb 27 euróért ami szerintem olcsó. Több játékot is vettem az oldalról, és nem volt semmi baj, reviewokat is nézheted. Itt a link ha érdekel: No Man's Sky

[ Szerkesztve ]

(#1640) gyuribácsi88 válasza Thoomaster (#1639) üzenetére

Ne vicceljünk már, egy évvel ezelőtt volt 20 euró a játék, most meg jó ár a 27? Na mindegy, akkor felejtős. Azért köszönöm.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#1641) Apollyon válasza gyuribácsi88 (#1640) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Most nagy a hype az update miatt, meg a forint is elég tré, sajnos épp nem a legjobb időzítés.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1642) oriic válasza gyuribácsi88 (#1640) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Price history

Néhány havonta leárazzák azért. (20 euróért mondjuk nem láttam sehol még, tavaly év végén volt 22 euró Steamen rövid ideig). Mivel most újabb nagy update jön, nincs esély rá, hogy fixen alacsonyan marad az ára.

Esetleg lehet vadászni valahol Humble kulcsot, az 24 euró volt most áprilisban. Hátha van akinél van pluszban és adná annyiért. (Nem sok esélyt látok erre)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#1643) ldave


ldave
félisten

Fura, PS4 volt már jóval olcsóbb, mint ez a 20 euró, tavaly asszem 10 font volt, amikor én vettem. Pedig azt hinné az ember, hogy PC-n olcsóbb.

A Slime draws near! Command?

(#1644) gyuribácsi88 válasza ldave (#1643) üzenetére

Pc-n is volt olcsó (22 euró steam-en, ezzel egy időben g2a-n asszem 15 volt), ezért nem értem most ezt az árazást. Hiába a hype az update körül, mikor megjelent óriási bukta volt, oké hogy most majd "jó lesz", de olyan áron adni mintha most jelent volna meg (steamen 55 euró) elég vicces.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#1645) morfondőr válasza gyuribácsi88 (#1644) üzenetére


morfondőr
őstag

Teljesen egyet értek! Egy Batman Arkham Knight a megjelenéskori bukás után szűk egy évvel már 10 euró körül mozgott, és azt is helyre kalapálták! Meg nem beszélve arról, hogy az tényleg tartalmas és nagyon jó játék, csak technikailag volt rossz!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1646) Apollyon válasza gyuribácsi88 (#1644) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Amennyi változás lesz a játékban, szinte tényleg nevezhetjük új megjelenésűnek.

Más steam game-eket is elborult árakon tudnak árulni úgy, hogy már évek óta early access stáuszban van, és még garantáltan további évekig abban is marad. Amiről biztosíték sincs, hogy be is fejezik. Mondjuk itt se volt, de ezzel az update-tel úgy tűnik kész lett 2 év után. :DDD

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1647) MrDrake válasza morfondőr (#1645) üzenetére


MrDrake
tag

Jó, hát ilyen alapon a konzolos PUBG-t ingyen kéne, hogy adják. Ennek ellenére mennyibe is kerül? :U

(#1648) MrDrake


MrDrake
tag

Szóval lecsorgott az update PS4-en és hát...ő...szóval a hyperdrive kivételével minden upgradet buktam. Úgy néz ki, a tervrajzokat is.

(#1649) Kicsimix


Kicsimix
őstag

Nekem úgy tűnik volt reset.. Én nullán vagyok.

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#1650) morfondőr


morfondőr
őstag

AKCIÓÓÓ:
Steam 27,49€
Greenmangaming £16.97
Utóbbi jó magyar forintban jobbra jön ki!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.