Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) MrDrake válasza Kicsimix (#1649) üzenetére


MrDrake
tag

Volt bizony. Kb. a nulláról indulsz. De ami rosszabb, hogy PS4 Pro-n mocsok szarul fut a játék. Kifagy, akadozik, egy-egy másodpercre megáll a kép... Amennyire vártam, annyira elment tőle a kedvem. Nagyon remélem, hogy a teljesítményen, meg a kifagyáson hamar javítanak.

(#1652) morfondőr


morfondőr
őstag

Steamen tölthető az update!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1653) Apollyon


Apollyon
Korrektor

A mentés tényleg megmaradt, de pl. a technology-k mindenhol (multi tool, startship, exosuit) mind obsolote lett, és használhatatlan.
Teljesen új a játék.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1654) Kicsimix válasza MrDrake (#1651) üzenetére


Kicsimix
őstag

Nálam nincs ilyen probléma pro-n hmm. Igaz én csak 1 órát toltam ma..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#1655) freddirty


freddirty
senior tag

Némi next játék után, 1 év kihagyással azt látom, hogy az alap anyagrendszert kidobták, a technologiai fejlesztésekkel együtt. Pl space stationön volt a régi save most se a pulse se a launch hajtóművekhez nincs anyag pedig előtte halomban állt. Persze vmi useless ferrit meg dögivel van. Multit nem néztem de én single player játék miatt vettem elő ergo nem is érdekel ezen része. A fejlesztéseket újra le kell gyártani persze új és ismeretlen anyagokból.
A hajók kaptak nagyobb felbontású textúrát ez dob a kinézeten.
Egyenlőre nem látom be miért is lenne jó újra felfejleszteni a régi szintre a cuccokat csak most más nevű anyagokból. Ezt nem nevezném content updatenek... na mindegy adok még neki 1-2 órat aztan meglátjuk...

fred

(#1656) MrDrake válasza Kicsimix (#1654) üzenetére


MrDrake
tag

1 órát? Azta. Engem 20 percen belül négyszer dobott ki. Felvettem egy küldit, majd miután rájöttem hogy ahhoz bázis is kéne vissza akartam adni, de akkor mindig kidobott. Minden alkalommal reportoltam leírással és videóval + a hivatalos probléma bejelentő oldalukon is. Amúgy itt resetera-n többen írják hogy gond van.

(#1657) Apollyon válasza freddirty (#1655) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Én most havarral toltam 1 bő órát, a játék használhatatlan. (Steam-es PC verzió)
Betöltés után ami először fogad: új technology-t tanultál: Terrain Manipulator...
Aztán, mindketten a saját bázisunkon mentettünk utoljára még a patch előtt, egy rendszerben külön bolygón. Aztán amikor elkezdtük a patch után, mindketten ugyanazon a space stationön kezdtük.

A grafika jobb lett, sokkal részletesebb a hajó is, jobban néz ki. Ennyit a pozitívumokról.

Irtó gáz: mindketten ugyanúgy globe-oknak láttuk egymást, mint eddig, a patch előtt. Egymás hajóját nem láttuk. Hiába váltottunk skint, ugyanúgy globe mindenki.

A multi tool, exosuit, starship fejlesztései, ahogy írtam, mind obsolote tech-ként van megjelölve. Csak lebontani lehet, de én nem tudtam mert nem működött a középső egérgomb, de csak a játékban nem.

A régi anyagok kuka, az aszteroidamezők most már silvert adnak legfőképp, némi goldot, meg Tritiumot vagy mit, amivel tudod tölteni a starship pulse engine-jét.

Leszálltam a bolygómra, sehol a bázisom, a beaconök mind eltűntek. A bolygók át lettek nevezve, némelyik kapott ringet, de a biome nem módosult. Belekötöttem egy sentinelbe, de kár volt, mivel a multi tool fejlesztései nélkül kb 1 perc, míg lesebzem a sentinelt. Aztán utána jön a sentinel reiforcments, immár armored sentinelekkel. Kösz, így már az armort is le kell ütni róla.
Mivel nem volt mivel lőnöm, újratöltöttem a játékot.

Újratöltés után semmi nem működött, se a bill se az egér, csak a mászkálás része. Havernál ugyanez.

Ezt így nem kellett volna. Inkább késtek volna még 3 hónapot, de most már játszhatatlan a játék.

Az viszont érdekes, hogy a resource-öket annyira átdolgozták, hogy hiába toltál bele eddig több száz órát, fogalmad sincs, mi hol van, és mit kell csinálni... Kb. újra kell tanulni az egészet.
Majd, ha végre használhatóra peccselik.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1658) morfondőr válasza Apollyon (#1657) üzenetére


morfondőr
őstag

Mi is toltuk kb. 1 órát, mivel én most vettem meg full új játékot kezdtem, de havernek volt mentése. Mi semmi hibával nem találkoztunk eddig (steam verzió)!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1659) Rison77 válasza Apollyon (#1657) üzenetére


Rison77
senior tag

Hát körülbelül egyetértek. Nem 2 óra volt amíg kb mindent fullosra fejlesztettem, nyilván megértem, hogy kukáztak mindent, de azért ismét megnyilvánult a "kommunikáció" hiánya, amiben semmit nem változtak e téren. Elhiszem,hogy óvatosabban ábrándoznak nyilvánosan, de azért nem kell teljes hírzárlatot kiáltani. Mert így elég hideg zuhanyként ért, hogy aha, oké. A kedvencem a launch thruster. Már megszoktam, hogy mindig van nálam legalább 4k plutonium, amivel folyamatosan töltögetem. Hát most konkrétan szedjél hydrogent, csináljál metal plate-et, aztán craftoljál lötyit, és szépen tölts bele a thrusterbe ami úgy félig dobja 1 dobozzal. Most komolyan? .. A kalózok meg.. minden 2. bolygóelhagyásnál nekem jönnek, nullos hajóval és 2 lövés után overheated fegyverrel sok esélyem van, eddig működött, hogy visszamegyek a bolygóra és elmennek, hát most bizony utánad mennek a felszínre és megtömködnek^^

Ráadásul nálam megint előjött, hogy lockolja magát 30 fps-re, ha nagyon gyorsan rángatom az egeret felugrik 40-re, meg felszállásnál 60-a, aztán szépen vissza fix 30-ra...

(#1660) MrDrake válasza Rison77 (#1659) üzenetére


MrDrake
tag

Igen, hát úgy látszik Sean szótárában egészen mást jelent a quality of life improvements. :DDD Én csak azt nem értem, hogy a majd 1 év fejlesztési idő alatt nem próbálták ki egyik célhardveren sem?

(#1661) freddirty válasza Rison77 (#1659) üzenetére


freddirty
senior tag

Plusz egy óra játék után én is ezt látom. Úgy gondolták a contentet megoldani hogy lecserélnek minden anyagot és kidobják az össze techet majd más néven, hosszabb folyamatokon ugyanazt tudd elérni.
Az egyetlen új lényegi dolog amit láttam az a flotta. Valósidejű küdlik. De kb. ennyi.
Nem is értem annyi de annyi mindent lehetett volna belerakni. Pl. egy rahedli új hajótípus, hajókereskedelem (komolyan ott kell állni egy állomáson és szaladgálni hajótól hajóig? komolyan? két év után?), kböző fregattok amikben lehet akár flóra fauna, bázisépítés hajón belül, acsik akik ezt szeretik, kozmetikai bibaszok a széplelkűeknek. De nem ők inkább a már meglévőeket átdolgozták. Hát gratula. Ez így uninstall...

fred

(#1662) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Nekünk semmi problémánk nem volt, nagyon élveztük a gamet. Tetszenek a változtatások még akkor is ha azok radikálisak is. Azt ígérték, hogy a next megjelenése után hetente jönnek majd a frissítések plusz új tartalmak. Én bizakodó vagyok, most először elkapott a no mans sky, pedig már 1 éve a steam fiokomban van.

(#1663) Apollyon válasza Apollyon (#1657) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Közben azóta kiderült, hogy a régi mentésekkel lehet gond, a haveré régebbi, mint gondolnánk. Lehet az csicskít be, és okoz durva bugokat. Azért nagyon jó lenne, ha ezt még a héten javítanák.

A legacy base-eket is vissza lehet állítani a base computerrel, bár még nem próbáltam.

A patch notes-ban viszont egy szót sem említenek a portálokról.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1664) Apollyon válasza Apollyon (#1663) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Még annyi, hogy remélem ha már megint mindent újra kell grindelni, és meglesznek az upgrade-ek stb. akkor lesz late game challenge is, azaz nem 1-2 lövésből fogok elintézni mindent...

Ami tök új még, hogy a nanite-ból nagyon sok kell. Azt hiszed, hogy 5000 elég? Aha.. én 6 ezret szedtem össze még patch előtt, és elég valószínű, hogy még kell kétszer-háromszor ennyi az upgradekre. Főleg, hogy most már jól meg kell gondolni mit hova rakunk. Veszel egy blueprintet, és egyszer installálod. Bontani le tudod, de újra rakni nem...

Az a mák, hogy az a system amiben vagyunk tele van S class exosuit upgrade-ekkel a space station-ön, így a legfontosabbakat be tudtuk szerezni, pedig nem is wealthy volt a system a patch előtt.
Sajnos a többi cucchoz való upgrade-ről ez már nem mondható el.

Krúzolsz a bolygón, és vannak helyek, ahol default tele van sentinel kutyákkal. Szóval upgrade nélkül csak óvatosan...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1665) Infernohun


Infernohun
tag

“Ez a frissítés a No Man’s Sky kétéves évfordulóját jelenti és rengeteg minden megváltozott benne” – Írta az egyik fejlesztő az 1.5 bemutatójában.

Ami pedig a változásokat illeti:

A bázisépítést több száz új résszel bővítették és a teleportálokat már a bolygó bármely pontján elhelyezhetjük. A játékosok több bázist is építhetnek már, ráadásul bárhová.

Mivel most már a karakterünket harmadik-személyben is láthatjuk, ezért hozzáadtak egy karakter készítő eszközt, amit az űrállomáson érhetünk el. Ennek segítségével változtathatunk a karakterünk külsején, megjelenésén, de még a faján is
.
Másik érdekesség, hogy ahelyett hogy egyedül szárnyalunk az űrben, most képesek lehetünk egy egész flottát irányítani. Felszólíthatjuk őket, hogy segítsenek az űrcsatákban és segítséget nyújthatnak a csillagrendszerek feltérképezésében is.

A gyártást is átdolgozták, új erőforrások kerültek be a játékba és a már meglévőket is átdolgozták, illetve kiegyensúlyozták a realizmus növelése érdekében. Vannak olyan erőforrás-finomítók is, amelyek a nyersanyagokat más anyagokba konvertálják.

A vizuális fejlesztések közé tartoznak az új felhők, a gyűrűs bolygók, a veszélyes viharok és a bolygók változásai, amelyek lehetővé teszik a nagyobb és mélyebb óceánok és eltemetett barlangok felfedezését a Terrain Manipulator segítségével. A felhasználó felületen is vannak változások, ahogyan a hanghatások is sokat javultak.

Az élőlények már csoportokba is verődhetnek és reagálnak arra, ha etetjük őket. Továbbá képesek megismerni minket.

Az animációk már természetesebbek és intelligensebbek, jobb MI-vel vannak ellátva a lények és átdolgozott animációkkal.

Forrás: Hardmode.hu

(#1666) MrDrake


MrDrake
tag

Na ez igen. [link]

Jól gondolom, hogy freighter nélkül nem nagyon lehet 150-200 fényévnél messzebbre ugorni?

[ Szerkesztve ]

(#1667) Brett001 válasza jkrisztian (#1662) üzenetére


Brett001
aktív tag

Tulképpen nekem is tetszik, különösebb gondom nem volt. Viszont egyrészt előny és pozitív változás a jóval több alapanyag, felszerelhető upgrade cucc, jelentősen bővült a craftolási, fejlesztési lehetőség, de ez akkor ütősebb élmény, ha valaki most kezdi a 0-ról a játékot. Ugyanakkor nekem se esett jól éhgyomorra, hogy az előző fejlesztéseim nagy része ment a kukába. :( Már fontolgattam azt is, hogy inkább előlről kezdem, de mivel a slotjaim megmaradtak, nincs kedvem megint 5-6 slotos hajóval kezdeni, úgy hogy elvetettem.

"Ami tök új még, hogy a nanite-ból nagyon sok kell. Azt hiszed, hogy 5000 elég? Aha.. én 6 ezret szedtem össze még patch előtt, és elég valószínű, hogy még kell kétszer-háromszor ennyi az upgradekre."

De legalább most a növények, állatok, bolygók felfedezéséért nanitot kapsz, nem pénzt.

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1668) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Na igen, hiába van meg nekem a játék már egy éve, most játszottam vele először úgy igazán. Nem volt mit elbuknom és nem kell újra tanulnom az egészet.

(#1669) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Akinek gondja van az új patch-csel, az rakja fel az experimentalt. PC-n 2,7 GB frissítés, és egy csomó mindent javít benne, ami tegnap problémát okozott.

Még nem próbáltam, előtte újrahúzom az egészet steamestül, állítólag ez megoldás arra, hogy ne orbnak/globe-nak lássuk egymást más playerrel.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1670) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

GOG verzióban nincs multi

Talán később lesz.

Live-Die-Respawn

(#1671) Brett001


Brett001
aktív tag

Hát én ezt nem értem! :F
Hogy a francba kell bázist építeni? Arról volt szó, hogy most már bárhol el lehet kezdeni, nem kell alapépületet keresni. De hiába hívom be a build menüt az csak 3 jármű platót kínál fel, meg a technikai cuccokat (save point, signal booster stb.) de épület alkatrészek sehol!

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1672) morfondőr válasza Brett001 (#1671) üzenetére


morfondőr
őstag

Először kell gyártanod egy base computer-t.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1673) twi452


twi452
senior tag

Xbox-on teljesen jól fut hiba nélkül a játék legalábbis 2 délután/este alatti játékidő alatt jó volt, gondolom a már meglévő régi verziós mentés okozhat gondokat a többi rendszeren.
Ami mondjuk szívás ha már beleölt az ember sok sok órát de ez van.
Talán érdemes tiszta lappal indulni úgyis annyi minden más lett.

(#1674) front3r válasza twi452 (#1673) üzenetére


front3r
őstag

X-en? Ps4 Pro-n sajnos amikor a Terrain Manipulator-t használom akkor komolyabban szaggat a játék. Én is új játékot kezdtem a Next patch-el.
Most viccen kívül, vegyem meg X-re a játékot?

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1675) twi452 válasza front3r (#1674) üzenetére


twi452
senior tag

One x-en játszom igen és high quality módban. Eddig egyedül egy űrállomáson lassult be de csak 1-1 pillanatra lehetett érezni.
Mondjuk most a 27-28 fokos szobában tekeri is a ventilátort benne rendesen és okádja kifelé a meleget közben.. a Forza horizon 3 ilyen szempontból fele ekkora erőforrást igényel mert ott szinte csendes a box :D Mondjuk kb minden ilyen 3rd party játékra igaz ez.. monster hunter is izzasztja rendesen de ez ilyen.

A játék meg eddig nagyon bejön de én anno az eredeti első verziót próbáltam ki (nagy patchek nélkül) ...ahhoz képest mintha egy második rész lenne ez már :)

[ Szerkesztve ]

(#1676) Apollyon válasza Brett001 (#1671) üzenetére


Apollyon
Korrektor

A build menüben két opció van, a geobayek, meg a tech cuccok. Utóbbinál lehet a beacon-t, save pointot stb-t építeni, és ahogy a fórumtárs előttem mondta, ott lehet kiválasztani a base computert is, amit ha leraksz és aktiválsz, tudsz csinálni bázist. Ajánlom a sík területeket...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1677) Apollyon válasza twi452 (#1673) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Az én esetemben végül nem a régi mentéssel volt probléma, hanem a steam privacy beállításokkal, nem kerültünk a másik playerrel egy lobby-ba, azért láttuk egymást orboknak.

Amúgy nem érdemes "tiszta lappal" kezdeni, mert így, hogy van cucca az embernek sem könnyű a játék.

Pl. a max slotos S class freighterem nem kis pénz volt, benne a 4 max slotos haulerrel, amik tele vannak töltve összeválogatott anyagokkal.

A base building a nulláról a patch előtt is elég nehézkes volt, összevadászni a növényeket stb. Nagy része ennek mondjuk a repkedés elég sok időt elvesz.

Apropó többi hajó... eléggé bugos még a dolog, ugyanis, a freighteren nincsenek ott a hajóim, és summonálni csak a bolygóra lehet. Azt viszont még nem mertem kipróbálni, hogy mi van akkor, ha otthagyom őket, hogy nehogy elvesszen.

Még az experimental patch-csel is vannak bugok, amik nincsenek javítva.

Ja, és ha lobby-ban vagyunk, nem lehet újratölteni a játékot, azaz nincs reload.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1678) twi452 válasza Apollyon (#1677) üzenetére


twi452
senior tag

Csak egy tipp volt.. ugye box-on csak újat lehet kezdeni :D
Eddig úgy 10 órám lehet benne de gyakorlatilag most tanulom a játékot és ehhez szépen vezeti a questline a kezemet.
Úgyhogy lehet h előjönnek majd problémák de eddig még nem futottam bele semmibe kivétel h egyszer összeveszett a Mixerrel de azzal én is össze szoktam úgyhogy megértem :D

(#1679) MrDrake válasza Apollyon (#1677) üzenetére


MrDrake
tag

Egyik korábbi update sem volt még annyira gázos, mint ez. Kíváncsi leszek, mikorra fognak ebből egy játszahtó verziót összetákolni.

(#1680) Brett001 válasza Apollyon (#1676) üzenetére


Brett001
aktív tag

Ok, köszi mindkettőtöknek. :)
Tényleg annyi minden változott, hogy elölről kell tanulni az egészet.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1681) Apollyon válasza MrDrake (#1679) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Igen, sok a bug, de szerintem fogják javítani hamarosan.
Most már még nagyobb a nyomás, mert ott vannak a boxosok is. Szerintem ők már launchkor többen voltak, mint steamesek meg gogosok együttvéve :D

De jóval nagyobb lett a user base, az fix. Gyakorlatilag azon kívül, hogy megcsinálják, azaz befejezik jól működőre a dolgot, nincs más opció. Biztos vagyok benne, hogy most is gőzerővel dolgoznak. Tegnap, mielőtt felraktam az experimentalt, jött amúgy is egy public patch a játékra.

Most PS4-en nem jó, de elvileg ők vannak a legtöbben, szóval előbb-utóbb tutira zsear frankó lesz a játék. :D

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1682) MrDrake válasza Apollyon (#1681) üzenetére


MrDrake
tag

Nem is kétlem, hogy majd javítják, csak azért itt komolyabb gondok vannak annál, hogy mondjuk átlátok a barlang falán. Tényleg nem fikázni akarom a játékot, vagy őket, de most erre mit lehet mondani?

Legalább amig nem javítják, visszarakhatnák opcionálisan az Atlas Rises-t.

[ Szerkesztve ]

(#1683) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Valaki a patch óta eljutott már a galaxy középpontig?
Mert jelenleg azt se tudjuk, hogy most milyen galaxyban vagyunk. Mivel eddig Hilbertben voltunk... Vagy most mindenki vissza lett rakva euclidba? Mert az nagyon nem jó...

Bár a hilbert az elvileg euclid 2, én szerettem volna átmenni eissentam-ba, mert ott több a lush <tropical> bolygó, és akad egy kritikus raw material, amik csak ott van....

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1684) MrDrake válasza Apollyon (#1683) üzenetére


MrDrake
tag

Ez egy Hilbertes mentésem. A színe alapján még most is az:

[ Szerkesztve ]

(#1685) Apollyon válasza MrDrake (#1684) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Áhh, kösz hogy megnézted.)
Nálam is lila, az megvan, csak ugye sehol nem írja...

Amúgy arra is kíváncsi lennék, hogy vajon mi történik akkor, ha mondjuk én teszem azt átmegyek egy másik galaxyba (feltéve hogy még lehet), haver marad ott hilbertben, és mégis játék előtt egy lobbyba hívjuk egymást (steamen invite game vagy akármi).
Akkor nem engedné betölteni a mentést, csak új játékot kezdeni? De az újak meg euclidban kezdenek... hmm...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1686) MrDrake válasza Apollyon (#1685) üzenetére


MrDrake
tag

Nincs mit. Megnéztem a korábbi euclidos mentésemet is, az fehér/sárga. Amúgy nézz rá steamen, mert úgy néz ki, ti most is kaptatok egy javítást. Én meg addig csorgatom a nyálam. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1687) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

1.3 gigás javító frissítés. Dolgoznak a srácok, nagyon helyes.

(#1688) Apollyon válasza MrDrake (#1686) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Na most úgy néz ki, hogy szinkronban van a kettő, szóval te is megkaptad elvileg ezeket a frissítéseket.)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1689) saelin válasza twi452 (#1675) üzenetére


saelin
veterán

Remélem pro is kap állítható grafikai részletességet. Gondolom performance és graphics quality opciók vannak.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#1690) Rison77


Rison77
senior tag

Granted players nanites when they dismantle their Obsolete Technology – spend nanites on new upgrades in Space Stations

Ezt aztán tényleg most kellett, mikor már mindenki az első belépés után szétzúzta az összeset mert túl sok választása nem volt ^^

Más, valakinek van információja arról, hogyan lehet a hyperdrive-ot fejleszteni? Már kicsit idegesítő rendszerről rendszerre vándorolgatni, elég egy fostos helyen vagyok,mert eddig csak konkrétan radioaktív bolygót találtam, és hát alap felszereltséggel jó ha fél percig bírom..
Illetve azt vettem észre, hogy 1 fő technek max 4 upgrade-et enged, utána kiír valami olyat hogy technology overload, és egyiket se veszi számításba.

(#1691) Brett001 válasza Rison77 (#1690) üzenetére


Brett001
aktív tag

Igen ez a 4-es korlátozás elég bosszantó. Remélem kiveszik, ha nem, majd valaki megoldja moddal. :D Amúgy viszont tényleg respect, hogy doloznak a srácok, és olvassák a steames fórumot, meghallgatják a sirámokat. Lásd a fenti eset, bár akinek ebből nem lettek nanitjai annak már késő, DE megcsinálták, hallgattak a panaszra.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1692) Apollyon válasza Rison77 (#1690) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Meg van még egy olyan finomság, hogy aki a NEXT előtti mentésével játszik, annak nincs blueprint analiser, ami egy elég durva bug, ugyanis az új játékot kezdők automatikusan megkapják. Remélem a régi mentéssel rendelkezőknek is kedveznek.. (:

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1693) MrDrake válasza Apollyon (#1688) üzenetére


MrDrake
tag

Bár úgy lenne. A HG már elküldte a Sony-nak, de nekik előbb jóvá kell hagyniuk (ellenőrzik, nem-e tesz kárt mondjuk a hardverben), így még mindig semmi. Mondjuk érdekes, mert a rapid patching pont ezt hivatott orvosolni...

[ Szerkesztve ]

(#1694) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Ez elég érdekesen néz ki.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1695) Rison77


Rison77
senior tag

Szerintem régi mentéssel a scanner se működik megfelelően. Nagyon furcsálltam, hogy repülök a bolygó felszínén, és hiába scannelek semmit nem jelez, pedig több épület felett is átrepültem. Ugyanez ez a lezuhant hajóknál, amikor a cargot kell összeszedni, hiába scannelek semmit nem mutat sehol.. úgy furkálok random a földbe hátha találok valamit.

(#1696) Infernohun válasza Rison77 (#1695) üzenetére


Infernohun
tag

Érdemes újra kezdeni, a régi mentéssel nem kapsz meg csomó mindent sajna.Nekem is ott kellet hagyiam a full slotos hajóm meg 45 millio kest..stb :(

(#1697) KisApám


KisApám
addikt

Antimatter Housing-ot akarnék csinálni, de nem tudom hogy kell.
Van Oxygén meg Ferrite Dust, de HOL meg HOGYAN kell belőlük csinálni?
A Craft Product-ban nincs ilyen lehetőségem.

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#1698) Apollyon válasza Infernohun (#1696) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nem érdemes újrakezdeni!
Tegnap délután is, sőt, este 10-kor is érkezett frissítés, igaz, experimentalba, de elég major bugokat javítottak: [link]

Pl.
Fixed the Base Restoration mission failing to find a proper site for your legacy base
Fixed an issue where players would not know the Living Glass recipe after upgrading their save
Fixed an issue where players would not know the Blueprint Analyser after upgrading their save

Már csak a freighteres részt, meg a medium és large refinery-s elemeket kell javítani, és klassz lesz.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1699) morfondőr válasza KisApám (#1697) üzenetére


morfondőr
őstag

Haladni kell a sztorival és meg fogod kapni a blueprintet. Először én is kerestem mindenfelé, ha jól emlékszem egy NPC-vel kell beszélni és utána már tudsz gyártani mindent!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1700) Rison77 válasza Apollyon (#1698) üzenetére


Rison77
senior tag

De jó, hogy tegnap már a hajamat téptem, hogy nem találtam a helyet a base-nek...most már akkor értem miért. Bár gondolom ha már csináltam másikat és upload-oltam, akkor a réginek már annyi így is úgy is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.