Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) Omli85 válasza baphomet (#1099) üzenetére


Omli85
őstag

Egyelőre az a gondom, hogy ismét abba a hibába esnek amibe a fejlesztés alatt is.. kevés kommunikáció..
Aug 18 óta csend van és akkor is a "support bővítése" volt az utolsó infó, jelenleg majdhogynem a közösség többet dolgozik azért, hogy szórakoztató legyen a játék mint a fejlesztő csapat. A játékosok 80+% nem játszik már steamen a játékkal a statisztika szerint ami várható vissza esés volt de ilyen rövid idő alatt.. azért ez elég beszédes "eredmény".

Persze gondolom dolgoznak ezerrel (remélhetőleg) de egy ilyen indulás után kb az lenne az alap dolog, hogy naponta jelentkeznek valami infóval képpel ect épp min dolgoznak mi fog érkezni hamarosan stb.. nem ez a néma csend és hullaszag..

Ezért is írtam többször is és tartom magam hozzá egy ekkora szabású projekthez ez a kis csapat rutintalan és totál nem tudja kezelni a helyzetet :/.
Én még azért nem írom le őket de ezen a téren nem ártana javítaniuk kicsit mert ez így nagyon nem oké..

[ Szerkesztve ]

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1102) baphomet válasza Omli85 (#1101) üzenetére


baphomet
senior tag

Hát én már annak is örülnék, ha PS4-es update-eknél a bug fixes helyett egy normális changelog-ot írnának. :K Ennyire ne legyenek már elhavazva.

(#1103) Brett001 válasza Omli85 (#1101) üzenetére


Brett001
aktív tag

Nagyon egyet értek. :) Sok dologban a modder közösség már beelőzött. Persze a nagyobb dolgok azért remélhetőleg a Hello Gamestől jönnek. pl. bázisépítés. (Mellesleg a belinkelt játék a Planet Nomad egyelőre csak ennyiben különbözik az NMS-től, mire megjelenik addigra már rég benne lesz az nms-ben is. :) )

Arra viszont számítok, hogy ez a procedurális galaxisos műfaj beindítja a játékfejlesztők fantáziáját, - mert látszik a hypból, hogy erre játékmenetre van igény - csak remélhetőleg a Seanék által elkövetett hibákból tanulva dobnak össze jó cuccokat. :) Egy Romvr által felvázolt játék nekem is az álmom.

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1104) Rage47 válasza Brett001 (#1103) üzenetére


Rage47
veterán

Remélem nem az fogja beindítani a kiadók fantáziáját, hogy óriási hazugságokkal is el lehet adni egy játékot. Sean az évtized kamusa, miközben AAA címek árán adja a játékát...

(#1105) Omli85 válasza Rage47 (#1104) üzenetére


Omli85
őstag

Azért ne úgy állítsuk be a dolgot mintha ő lenne az első és soha nem történt volna még ilyen a játékfejlesztés világában :DDD ez persze nem változtat a történteket és nem is kell elnézni csak úgy van kezelve mintha soha nem lett volna még ilyen. Én inkább a túl sokat akart de kinőtte őket a projekt felé hajlok illetve nem értem hogy azok a bemutatott dolgok amik meg voltak fél vagy egy éve azok hova tűntek a "végleges" verzióból.. Esetlegesen minek vagy kinek a hatására jutott oda a projekt, hogy így legyen kiadva stb .. van egy sanda gyanúm, hogy ehhez köze van a Sony együttműködésnek.. és most nem mentegetni akarom őket csak azért van itt sok minden ami "érdekes" :).
Komolyan ahogy jönnek az egyszerűbb modok napról napra amik tök apró dolgokat módosítanak/korrigálnak és minden alkalommal az ember a homlokához csap, hogy ez hogy a fenébe nem jutott eszükbe, hogy ennek ilyennek kéne lennie akkor azért elgondolkozok azon, hogy ez a projekt az elmúlt 6-8 hónapban valahol nagyon félresiklott...

[ Szerkesztve ]

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1106) kraven54 válasza Omli85 (#1105) üzenetére


kraven54
aktív tag

Mivel a sony adta a pénzt és ugye a pénz beszél... valószínűsíthető, hogy leginkább miattuk lett így kiadva. Sőt azt is megkockáztatom hogy az interjúkon is meglett mondva Sean-nak mindenre bologasson. Mert a kutya nem vette volna meg ha kiderül, hogy semmi nincs benne amit ígértek és ezt a sony nem engedheti meg magának. Csak egy vélemény

(#1107) LÁZ válasza kraven54 (#1106) üzenetére


LÁZ
addikt

ez kb igy is történt :K

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#1108) Mister_X válasza Omli85 (#1105) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Valamelyik YT streamer hölgy jellemezte a No Man's Sky-t Molyneux-szindrómával: jó lett a végeredmény, de az ígéretek alapján lehetett volna jobb is :) Peter bá' is kapta az ívet, de én pl. a mai napig örömmel tekintek vissza a Fable 2-re.

Modderek meg egy külön állatfaj, meg tudják alkotni azt, amire a fejlesztők nem gondoltak, nem tudtak vagy nem akartak megvalósítani - ott van pl. a Skyrim is, ami önmagában is nagyszerű játék, de modok kitolják a szavatosságot (van aki komplett küldetéssorozatot, új helyszínt is összedobott, szinkronokkal, mint Falskar és Helgen Reborn)

Kommunikáció meg egy dolog, nem tehetik meg, hogy naponta kiadnak valami progress informationt, mert azzal növelik is az elvárásokat és alá is ássák (meglepetés ereje pl.) az egészet. És nem két nap egy épkézláb patch összedobása. Örüljünk, hogy minden ingyenesesz majd, mert ez is ritka már.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1109) oriic válasza Mister_X (#1108) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Örüljünk, hogy minden ingyenesesz majd, mert ez is ritka már."

Nem lesz minden ingyenes, fizetős DLC-kről szól már a fáma. Pontosítok, feljött már a fizetős DLC témája, és a készítők nem tagadják, mondván "bármi lehetséges". Korábban erről nem volt szó, mert eredetileg kötötték az ebet a karóhoz, hogy minden dlc free lesz.

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#1110) Mister_X válasza oriic (#1109) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Wut? Na nem baj, jó munkához idő és pénz kell, de remélem nem mikrotranzakciókból lehet majd építkezni (basic vessel - 4.99$, ship bay - 2.99$, direct scan - 2.99$, interplanetary badass camouflage 9.99$).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1111) oriic válasza Mister_X (#1110) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Besírok ha kozmetikai cuccokon kívül fizetni kellene bármiért. (Hajók, fegyverek stb)

Live-Die-Respawn

(#1112) Ofanaht válasza oriic (#1111) üzenetére


Ofanaht
csendes tag

+miszter

Elég nagy hülyeség lenne egy szépen lassan felfedezett és tárolt univerzumba, amit elvileg mindenki láthat olyan elemet rakni, amit mégse. HA tényleg akarnak DLC-t, ne merjenek tovább menni skin-en és hasonlókon, mert megbomlik az univerzum téma. Így is vesztettek egy nagy adag játékost, jól jönne ki, ha a saját hülyeségük miatt a maradék várakozót is ellöknék maguktól, akik szerint még lehet belőle bármi.

(#1113) Mister_X válasza Ofanaht (#1112) üzenetére


Mister_X
nagyúr

DLC alatt szerintem kiegészítőket, patcheket értünk. Csak kicsit eldurvult a játékipar... a lényeg az, hogy egy-egy ilyen módosítás érint majd minden playert: látni fogja mindenki, de használni csak a tulajok fogják. Lásd pl. MMO-k, ahol a patchet mindenki megkapja, de nem mehetsz az új területekre, módokra, ha nincs meg a kiegészítő, de látod az új itemeket, mountokat más játékosoknál.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1114) Omli85 válasza Mister_X (#1108) üzenetére


Omli85
őstag

Kommunikáció meg egy dolog, nem tehetik meg, hogy naponta kiadnak valami progress informationt, mert azzal növelik is az elvárásokat és alá is ássák (meglepetés ereje pl.) az egészet.

Egyetértek de azért lássuk be egy ilyen viharos indulás után azért nem az a megoldás, hogy lassan egy hete nem kommunikálnak semmit. Ez szerintem pont a másik véglet valahol a kettő között kéne megállni és azt tartani.
Ide nem meglepetés ereje kell hanem valamit mutatni, hogy igen ez jön ezen dolgozunk stb, hogy tartsák a lelket azokban akik megvették a játékot és játszanak.
Én pl váltottam most pc-re a modok miatt mert egyszerűen a PS verzió nem köt le 50 óra után, PC-n meg van egy két olyan apróság ami miatt meghozta a kedvem, hogy tovább játsszam illetve elölről kezdjem :).
Nem sajnálom a rá költött összeget mert szórakoztatott már a játék annyit, hogy nekem megérte de ezzel a zéró kommunikációval nem vagyok kibékülve akkor se :D.

A fizetős DLC-k engem nem zavarnak ha teszem azt egy év múlva érkezik az első és addigra ingyenes patchekkel olyan állapotba kalapálják a játékot amilyennek ígérték. :)

[ Szerkesztve ]

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1115) Ateszpapa válasza Omli85 (#1114) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Milliomosok lettek, elmentek nyaralni. :D

Majd ha kezd fogyni a pénz, majd kiadnak valamit hozzá.

(#1116) Bazsi1987 válasza Omli85 (#1114) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Kommunikálnak ők csak ne a sean twitter oldalát figyeld hanem a hello gamés oldalát☺ gondolom sean most befogja inkább a száját mert bármit mond szét szedik 😁 igaz a hello games twitter oldala se viszi túlzásba de egy fokkal jobb 😁

(#1117) Omli85 válasza Bazsi1987 (#1116) üzenetére


Omli85
őstag

Jogos most, hogy mondod :R oda legalább írogatnak valamit bár nem viszik túlzásba de félig visszavonom amit írtam :DDD .

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1118) Mister_X válasza Omli85 (#1114) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Képzeljétek, volt idő, amikor az egyetlen hírforrás a havonta megjelenő magazin volt (abban se mindig az adott játékról) és be kellett érni pár miniatűr képpel és pár pletykával, jobb esetben interjúval :) Egy hét az semmi.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1119) Omli85 válasza Mister_X (#1118) üzenetére


Omli85
őstag

Tudom én se mai csirke vagyok PC-X (nem nem a bolt) és társai ugyebár ;) (nevemben a szám megtévesztő egy átitalozott este után regisztráltam így 83-ból 85 lett... :DDD ) de az akkor volt akkor az volt az elfogadott most meg most van. Ez kb olyan mint amikor a nagyszülők mondják "bezzeg az én időmben".... hagyjuk már tessék haladni a korral :].

[ Szerkesztve ]

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1120) ForRedGlory válasza Omli85 (#1119) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Majdnem elkezdtem aggódni, hogy az a szám a hivatalosan elfogadott IQ-d :DDD :DDD
:))

[ Szerkesztve ]

(#1121) Omli85 válasza ForRedGlory (#1120) üzenetére


Omli85
őstag

Kitudja... :DDD :P

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1122) Vesa válasza Rage47 (#1104) üzenetére


Vesa
veterán

Nem ő adja ennyiért, hanem a Sony. Csak hogy pontosak legyünk. Továbbá, szinten a Sony sürgette őket a megjelenéssel, amit nem tudtak tartani, ezért atomjaírja butitották a programot. A Hello Games legnagyobb hülyesége az volt, hogy eladta a játékot a Sony-nak. Egy lelkes, de naiv es tapasztalatlan csapat ez, akik mellesleg meg igy is olyat alkottak a fejlett proc.gen világgal, amit előttük ilyen részletességgel meg senki mas. Bizonyára tanultak az esetből es legközelebb tobb eszük lesz, amikor kiadót választanak.

A tudomány a valóság költészete!

(#1123) Madwe válasza Vesa (#1122) üzenetére


Madwe
nagyúr

Mégis mi köze a sonynak a steames árazáshoz pl? Meg hova sürgette őket? enyhe túlzással kb fél évet így is csúsztak... Nomeg az is érdekes elképzelés h a sony adta a szájába, h miket hazudjon a játékáról...

Bár látom a topik megy el sonyfikázósba meg hellogames mosdatásba, uh. nem szóltam, túl masterrészes már ez a topik nekem :D

[ Szerkesztve ]

(#1124) LÁZ


LÁZ
addikt

ezt a portálos vonalat vágjátok?

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#1125) Cathfaern válasza Madwe (#1123) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ha hagyta volna, hogy steamen $30-ba kerüljön, akkor senki se vette volna meg PS4-re. Szóval van köze a steames árazáshoz.

(#1126) Omli85 válasza Madwe (#1123) üzenetére


Omli85
őstag

Valami ráhatása volt a dolgokra a Sony-nak ez azért kb biztos abban viszont egyetértek, hogy infó hiányában totál felesleges itt bárkit is mentegetni és helyette mást okolni. Hello Games a fejlesztő a kommunikációt és a projekt kezelését ebben formában ők szúrták el és ezért ők a felelősek, igazából az egész kialakult helyzetet köszönhetik maguknak ebből kifolyólag.

Más:

Pár érdekes mod ami dob a látványon :

SpaceStation Main Hall Retext

HD Crystals (Unpacked) (Packed)

HQ Smoke - Fog - Cloud - Rain - Effects

Immersive Space

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1127) Bazsi1987 válasza LÁZ (#1124) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Hol van a lényeg? ☺ elég hosszú a videó és melóba vagyok ☺

(#1128) baphomet válasza LÁZ (#1124) üzenetére


baphomet
senior tag

No Man's Sky: Portal gameplay trailer

A portál épület benne is van a játékban. Én is találtam már ilyet, bár akkor nem is tudtam, hogy ez valami nagy dolog, bosszankodtam csak, hogy szép-szép, de milyen rom már ez, ahol nem is lehet csinálni semmit. :)

Félek, hogy ez is csak egyike a sok be nem váltott ígéretnek, de azért úgy látom elég sok lelkes ember akad, aki mindent megpróbál, hátha mégis meg lehet nyitni ezeket valahogy.
https://www.reddit.com/r/NMSPortals/

(#1129) adise


adise
őstag

igazából már a megjelenés előtt is sejthető volt, hogy ez egy ilyen pár óra alatt megunható játék lesz nulla tartalommal.
10-15$-os ár lett volna a reális.
remélem sokan visszakérték az árát steamen.

(#1130) Madwe válasza adise (#1129) üzenetére


Madwe
nagyúr

Köszönjük emese. Ez igaz a minecraftra, a rustra meg a dayzre is pl, nemigaz? remélem jobban alszol most h ezt leírtad, és megnyugszik a kicsiny lelked ha sokan refundolták. Nyilván aki már most 50+ óránál jár, az végig afk volt, csak hogy növelje a statokat. Az első kb 10 órában szerintem alig van aki ráunt btw... 20 óra felett pedig SZEMÉLYESEN teljesen indokoltnak érzek kiadni 60 dollárt a RÉSZEMRŐL de ez nyilván relatív.

[ Szerkesztve ]

(#1131) kraven54 válasza Madwe (#1123) üzenetére


kraven54
aktív tag

Szeretem amikor itt egyesek nagyon értenek az üzletpolitikához meg a kiadó-fejlesztő kapcsolatáról. Igen képzeld el a Sony mondja meg mi legyen. Aki a pénzt tolja az mondja meg mi legyen és mi lesz. És ha a sony azt mondja, hogy márpedig ezt közöld a világ felé akkor azt fogja tenni a hello games. Sean tudta jol hogy kamuzik látszik a fején, de ezt kellett mondani. De védjük a multikat mert ma ugy is az a divat.

(#1132) LÁZ válasza Bazsi1987 (#1127) üzenetére


LÁZ
addikt

kb annyi, hogy a srác követi a monolitok által mutatott irányt, ha jól válaszolsz, és a mellékelt ábra szerint megtalálod a portált...kérdés, hogy kinyitható e, vagy sem, de erre már reflektáltak is az alatta lévő postban ;)

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#1133) Omli85 válasza Madwe (#1130) üzenetére


Omli85
őstag

Egyetértek :) az mondjuk adta magát, hogy ez réteg játék lesz és tuti nem akkora lesz a játékosbázis mint amit a hype generált :D. Másik fele meg kinek mi mennyit ér meg ugyebár ez megint csak embere válogatja ezen aztán végkép felesleges vitázni.

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1134) adise válasza Madwe (#1130) üzenetére


adise
őstag

én ennek örülök hogy vannak akik a nulla kontenttel eltudnak lenni órákig. Bár persze nyilván le esik az ember álla, hogy az egyik bolygón zöld a másik meg kék volt az állat.
Train Simulatort próbáltad? ott is csak mész előre tök izgalmas.

(#1135) Omli85 válasza adise (#1134) üzenetére


Omli85
őstag

Az említett példának is sok rajongója van sőt az Euro Truck is köszöni szépen jól megvan ahogy az évről évre kiadott Farming Simulator is.. Az, hogy nem a te zsánered az ilyen műfaj az más kérdés.. de szerintem ne is erőltesd ezt itt tovább nyugodtan tovább lehet fáradni nincs itt semmi látnivaló.

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1136) Madwe válasza kraven54 (#1131) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ne haragudj de ki teszi az agyát, az aki azt mondja h biztos a mocskos sony kényszeríti hazugságba a szerencsétlen fejlesztőt, vagy az, aki azt mondja, hogy ezt ne jelentsük ki tényként. Mert mocskos multi, ma úgyis divat itthon őket utálni.

Sean fején meg az látszik hogy röhög miközben hazudok, no comment.

(#1134) adise Igen ez egy rétegjáték mint ahogy a train simulator is az. Miért baj hogy ilyenek léteznek? hidd el, annak a közönségnek akinek való, ez sokkal jobban bejön, mint egy mindenkinek megfelelni akaró játék. Attól még hogy a pop a leghallgatottabb zenestílus, sokan szeretik a goát pl. Mi ezzel a gond?

(azon túl h a félreinformálások miatt pl nagyobb közönség kezdte el hypeolni, valamint azért ez a játék is sok szinten rétegjáték akar lenni, pl nem véletlen nem szimulátoros az űrhajó kezelése, a harcrendszer, vagy nehéz túlélni benne, mert így nagyobb réteget talál be. De eleve egy szűk rétegből indul ki, akinek tetszik a nagy sandbox túlélő/felfedező stílus.)

Itt van pl. TotalBiscuit 40 perces monológja a témában, valid pontokkal.

[ Szerkesztve ]

(#1137) adise válasza Madwe (#1136) üzenetére


adise
őstag

én az egészet az ára miatt írtam és a pénzvisszafizetést is. Hogy szerintem ennyit nem ér meg. Persze igérnek még contentet, de mikor? Ugye így is többet igértek már nekünk mint amennyit kaptunk. És elég sok hír van a zuhant játékosszámokról. Kérdés a maradékkal foglalkoznak-e majd egyáltalán?

(#1138) Omli85 válasza adise (#1137) üzenetére


Omli85
őstag

Nekem lassan 60 órám van a játékban óránként egy eurót nekem megért más különösebben nem érdekel :D
Persze ettől még én is hiányolok ezt azt meg el tudtam volna képzelni jobb startot is :D illetve most kezdem kicsit bánni, hogy türelmetlenségemben steam helyett PS-re vettem mert ott a büdös életben nem lesz modsupport :D

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1139) Madwe válasza kraven54 (#1131) üzenetére


Madwe
nagyúr

New disappointment discovered : No Man's Sky nekem nem úgy tűnik mint akinek megmondják mit mondjon, hanem mint aki röhög hazugság közben s valszeg autista... Azt pl nem is tudtam h a dobozokat átmatricázták, mert először magasabb korhatáros multis játék volt :D

[ Szerkesztve ]

(#1140) body007 válasza Madwe (#1139) üzenetére


body007
addikt

Kínjában röhög. Kicsit már sajnálom is :D

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#1141) Omli85 válasza Madwe (#1139) üzenetére


Omli85
őstag

Az átmatricázásról már a megjelenés előtt pár nappal volt infó meg fotó :D

ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

(#1142) Brett001 válasza Madwe (#1139) üzenetére


Brett001
aktív tag

Úgy látom ez is csak régi videókból összevágott anyag...egyáltalán a megjelenés óta nyilatkozott Sean? Reagált a kritikákra?

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1143) Egonyolc


Egonyolc
aktív tag

Sziasztok,

mivel nincs összefoglaló és a kereső se segítet, milyen játékmenetet segítő MOD-ok vannak?
Az egyszer nyomod az-E-t nem nyomva tartod az megvan. Más ami hasonló hasznosságú? , akár "csalás" közeli
Mondjuk valami nyorsabb mozgás a bolygón jól jönne....

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#1144) Vesa válasza Madwe (#1123) üzenetére


Vesa
veterán

Hallottál már kiadói szerződésről? Abban nagyon kemény feltételek vannak, amennyiben a kiadó pénzt is fektet a projectbe (mert többek között pl. van olyan verzió is, ahol csak a terjesztést végzi).
Nos, itt a Sony komoly összegekkel tolta meg a fejlesztőket, így az árazás is a kiadó hatásköre lehet. A hazugságok alól senki nem akar felmenteni senkit, de abban a kiadói szerződésben simán lehetnek olyan pontok, melyek a kommunikációt szsabályozzák, ez egy teljesen hétköznapi eljárás. A feltételeket az diktálja, aki a pénzt adja, többek között ezért törtémhetett meg már nem egyszer a játéktörténelemben, hogy a kiadók tettek tönkre fejlesztőket. Nem a HG-t védem, mert ők is hibáztak minimum azzal, hogy a Sony-val szerződtek és talán olyasmit vállaltak, amit nem kellett volna. Senki nem akar felmenteni senkit, de az a fajta rendkívül naiv és kissé ostoba hozzáállás sem vezet el az igazsághoz, amikor egyszemélyben Sean M.-et okádják mindenért. Ő is hibás igen, meg hibás a kiadó is.

Sony vs PC masterrace vitát senki nem akart itt kreálni, nem tudom honnan szedted, ez az egész a platform-rajongástól teljesen független.

A tudomány a valóság költészete!

(#1145) Vesa válasza adise (#1137) üzenetére


Vesa
veterán

Ez sem egyedi eset. X Rebirth 2 éve úgy jelent meg, hogy a beígért dolgok fele nem létezett, ami volt, az meg kvázi nem működött. Kaptak is a fejükre, de mára befejezték és egy teljes értékű, mellesleg igen kiváló játék lett belőle! Nem gondolom, hogy ez egy járható út és főként nem erkölcsös. Csak azt próbáltam jelezni, hogy előre ne temessük a projectet.

A tudomány a valóság költészete!

(#1146) scyllafren válasza Egonyolc (#1143) üzenetére


scyllafren
senior tag

http://nomansskymods.com a baratod :)

(#1148) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Megkérnék minden kedves fórumozót, hogy ne térjünk el a téma tárgyától.

A játék olyan amilyen: ez egy rétegjáték, nem mindenkinek jön be. Meg is vannak a hibái, hiányosságai. Aki azért tért be, hogy leírja, hogy ez szerinte egy biológiai úton keletkező végtermék szintjét súrolja, az ne folytassa: leírta a véleményét és csak felesleges konfliktust szül, hogy másokra próbálja ráerőltetni a véleményét - a többiektől pedig kérem, hogy ne reagáljon rá, mert felesleges.

Továbbá ne itt tárgyaljuk ki az fejlesztők esetleges fogyatékosságát, szexuális beállítottságát.

Pár hozzászólást off-ba helyeztem, párat töröltem, a következő kör moderátori szankciót is vonhat maga után.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1149) Vesa


Vesa
veterán

ULTRA mod

A tudomány a valóság költészete!

(#1150) edgR válasza LÁZ (#1124) üzenetére


edgR
őstag

élőben is tolja, talán most sikerül megfejteni, hogy hogyan is kell portalt nyitni ... ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.