Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) Brett001


Brett001
aktív tag

Nektek nem szaggat a játék? Mióta VulkanAPI-s Beyondra frissült azóta időnként pl. mikor egy sik területről sok fa közé érkezem beszaggat, mint az állat. :( Pedig 1080-as felbontással a next verziónál semmi gond nem volt. Már levettem a beállításokat standardra de nem használt. Nem a legújabb a vga-m, de nem is özönvíz előtti. (GTX 960 4 giga vram).

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1902) Apollyon válasza Brett001 (#1901) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nálam most nagyon jó, 60 fps simán megvan, effekteket mondjuk ki szoktam kapcsolni, meg a blurt se szeretem, de a textúrák ultrán vannak. Igaz én csak 1680x1050-ben tolom, de hasonló kártyám van (1050ti).

Azért érezhetően nőtt a perfomancia a beyond előtti időkhöz képest. Szerintem jobb ez a Vulkanos megoldás, DOOM is ugyanilyen szépen futott.
----

De látom az sajnos még nem változott, hogy a nullkilométeres starter shippel is simán le lehet nyomni a 3-4 tagból álló pirate-eket, pedig permadeathben tolom.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1903) CsaBully


CsaBully
aktív tag

Sziasztok!
Nvidia 940mx 4Gb-val érdemes nekikezdeni a játéknak?

Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.

(#1904) Brett001 válasza Apollyon (#1902) üzenetére


Brett001
aktív tag

Akkor nálam gubancolódott össze valami. Mindegy, újra telepítem a nvidia drivert meg az NMS-t is.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1905) - = Zk = - válasza Brett001 (#1904) üzenetére


- = Zk = -
félisten

dejóneked :C
én ha "újratelepítek" valami nagyobb játékot, pecselek stb akkor fogom a fejem,. na nem a gépem miatt, hane ma profi, hihetetlen angol vidéki VDSL+ internetnek... :DDD :W
amiket felsoroltál, mennyi?! 5,5-6GB?! nah az nekem fél nap kb :D

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#1906) mrzed


mrzed
senior tag

A bázison a terminálokat át lehet úgy helyezni, hogy ne lépjen le a felvett melós?
Kezdéskor csak fabungiba lettek beköltöztetve, nem ártana átköltözteni őket az új részbe.

(#1907) mrzed


mrzed
senior tag

Normális az, hogy már harmadjára csinálja azt, hogy néhány óra játék után kapok egy-egy drop pod koordinátát, viszont már harmadjára nem ad semmit, csak elveszi a nyersanyagot?

(#1908) Apollyon válasza mrzed (#1907) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Sajnos ja.
Beyond előtt a navigation datát, meg ugyanúgy a drop pod deciphert ahogy most is kellett közvetlenül a signal boosterhez felhasználni, és így lehetett keresni és találni minor settlement, manufacturing facilityt satöbbit.

Azonban néhány találat után "elfáradt" és jó esetben egy másik bolygóra dobta be a markert, vagy ugyanúgy ahogy most láttad, nothing found.

Ez ellen azt lehet tenni, hogy 3-4 találat után átwarpolsz mindig egy másik systembe, és akkor nem lesz ilyen probléma.

Egyébként meg ha exocrafthoz kifejleszted a signal boostert, akkor ott ingyen tudsz vele drop podot keresni korlátlanul – bár ez is "elfárad" egy idő után és ugyanúgy át kell warpolni máshová.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1909) mrzed válasza Apollyon (#1908) üzenetére


mrzed
senior tag

Értem, köszönöm.
Félreértettem a logikát, azt hittem, hogy a pod data aktiválásával generálódik a helye...
Jól értem, hogy akkor a több milliárd bolygó mindenféle objektummal együtt a szerver már legenerálta, és oda csöppenünk bele egy új játék kezdetekor?
Még mindig nagyon tetszik a játék, viszont van egy-két bosszantó dolog. A legfrusztrálóbb, hogy nem voltak képesek rendesen portolni az irányítást pc-re, egérhez és billentyűzethez optimalizálva. Őrület a menüben pörögni két kattintás helyett. Nehezen viselem, hogy nincs lehetőség rendes tájékozódásra, poi-k rögzítésére, nagyon észen kell lenni, hogy kétszer megtaláld egy-egy bolygó ugyanazon pontját, hiába teszek le jelölést a visorban. Azt sem értem, hogy a kibányászott teléreket miért nem veszi le a szkennerről...

(#1910) Apollyon válasza mrzed (#1909) üzenetére


Apollyon
Korrektor

"a több milliárd bolygó mindenféle objektummal együtt a szerver már legenerálta, és oda csöppenünk bele egy új játék kezdetekor?"

Nem. A játék egyik lényege a "procedural generation". Minden objektumnak van egy véletlenszerűen generált seed sorszáma, ami alapján megy ez a procedural dolog. Szóval amikor belépsz egy új systembe, akkor a te géped generálja le a Hello Games által kifejlesztett procedural gen. technológiával az objektumokat. A szerveren elvileg csak ez a seed sorszám van megadva, bár ebben sem vagyok 100% biztos mivel offline is lehet játszani a játékot. De elvileg ha ugyanabba a rendszerbe lépsz te is meg én is, és mindketten offline játszunk, ugyanazt látnánk mind a ketten. Vagyis ugyanolyan shipek, multi toolok, a bolygók stb.

Plusz úgy, hogy ezeknek az előfordulása még pluszban be van randomizálva. :DDD Na mindegy, szóval egy nagy matek az egész játék, azért is ilyen szenzációs egyébként.

Legalábbis NEXT előtt az volt, ugyanis utána hozzányúltak a procedural gen-hez, és egyes bolygókon a flora (vagyis a növények, fák stb.) "kézzel generált", vagyis néhol előfordulhat hogy ugyanolyan biome-ban ugyanazok a fák lesznek máshol is. Bár most passz, hogy így maradt-e Beyond update után is, én most főleg az űrben repkedek.

A PC-s irányítás szerintem nem olyan szörnyű ahhoz képest, hogy elsődlegesen ez egy konzolra kifejlesztett játék, plusz a VR még rátesz.
De én is inkább bill-egér fan vagyok, de itt nem is kell olyan fokú pontosság mint egy aréna lövöldében, ez egy chill game.

"nagyon észen kell lenni, hogy kétszer megtaláld egy-egy bolygó ugyanazon pontját, hiába teszek le jelölést a visorban. Azt sem értem, hogy a kibányászott teléreket miért nem veszi le a szkennerről..."

Ebben a játékban azt tudod csinálni, hogy unlockolod a "Beacon" nevű eszközt, és ha van valami, amit be akarsz jelölni, akkor craftolsz egy ilyet. Mondjuk egy bolygón csak korlátozott számban tudod őket elhelyezni, de szerintem nem is kell belőle neked többszáz darab.))) Az űrből is látszik, bár én még beyond óta nem használtam, csak láttam hogy az anomaly-n lehet unlockolni. Eddig bázisépítésnél lehetett, most nem tudom hogy ez változott-e. Ez mindenesetre megoldja a gondot. Én most próbálom euclidet elhagyni, valami Tranquil galaxyba, de így is simán találni olyan temperate lush bolygót, ahol nem frenzied sentinelek vannak...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1911) mrzed válasza Apollyon (#1910) üzenetére


mrzed
senior tag

Köszi a részletes választ... hazudnék, ha most rávágnám, hogy értem... inkább csak sejtem... :U
A NMS hivatalos oldalán rengeteg patch kiadásáról írnak, viszont a steam-en sokkal ritkábban jön frissítés. Ezt tényleg jól látom, vagy csak egyszerűen nem veszem észre a letöltését?

(#1912) Brett001 válasza mrzed (#1911) üzenetére


Brett001
aktív tag

Ha beállítod, hogy a béta peccsek is lejöjjenek, akkor gyakrabban van frissítés. :)
Steam -> Tulajdonságok --> Béták --> experimental kód: 3xperimental

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1913) mrzed válasza Brett001 (#1912) üzenetére


mrzed
senior tag

Köszi, mindjárt kipróbálom.

Egyébként fullos exocraftok mellett van értelme gyűjtögetni a Navigation Data -kat? Igen sok van már, nem győzöm felhasználni, így meg csak a helyet fogják.

(#1914) icemad


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Sziasztok. Tegnapelőtt megvettem én is a játékot xboxra. Eddig nagyon tetszik, a fiaim is elkezdték. Most még pár dolog nem világos, de majd rájövünk. A játék viszont zseniális, tényleg megérte, szerintem pár száz órát beletolunk. :)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1915) mrzed válasza Apollyon (#1910) üzenetére


mrzed
senior tag

A tegnap esti frissítéssel kaptunk egyszerű iránytűt a fejünk fölé, legalább két égtáj már jelölve van. :C

Melyik csoportban keressem a beacon-t? Átnéztem az összes feloldható dolgot, nem találom, lehet elsiklottam felette...

(#1916) Brett001


Brett001
aktív tag

Na igy 1-2 hét játék után írok pár szóban a Beyondról. Nagyon sok olyan dolog került a játékba, ami fenn volt a kívánságlistámon, mintha a HG kitalálta volna a gondolataimat, ugyanis én nem írtam meg nekik. :D De azért biztos voltak jó páran akik viszont igen. Ezek egy része nem annyira játékmenet befolyásoló, de életszerűbb, hozzájárul a hangulat javításhoz:

- az űrállomásokon a lények nem csak álldogálnak, jönnek-mennek
- mikor megérkezik egy űrhajó a pilóta kiszáll, és ha üzletelek vele nem a hajóhoz beszélek, hanem az illetőhöz :D
- amikor megjavítok egy manufacturing-ot, akkor lehet jutalmat választani, a blueprintet is én határozom meg milyet kérek, nem véletlenszerűen adja a játék
- a bázisoknak áramellátás kell. Ez így sokkal valószerűbb, hisz ha egy bolygón a semmi közepén leteszek egy épületet annak nafta is kell. A farmolás és craftolás rajongók pedig újabb órákat szórakozhatnak a hozzávalók gyűjtésével

Viszont itt rögtön írok negatívumokról is. pl. ami engem nagyon bosszantott, hogy az ajtónak külön áramellátás kell. Ez még hagyján, de ha áram alá helyeztem, akkor bezáródott és nem akart kinyílni, hiába álltam elé. Először azt hittem, hogy bug, de kiderült, hogy kapcsolókat kell craftolni. Ott van közelségérzékelős kapcsoló is, betettem az áramkörbe, de amikor eltávolodtam kinyílt, mikor közeledtem meg bezárt az ajtó. :((( Kb. egy fél délutánba került, mire rájöttem, hogy inverter kell oda. De az se mindegy, hogy milyen sorrendben kötöd be. Az istennek nem akart működni! Szerencsére találtam egy screenshotot a bekötésről, mert talán még mindig azzal szenvednék. :W
Ami hülyeség még, hogy a biofuel generátor akkor is fogyasztja az üzemanyagot, mikor leválasztod az áramkörről. Szerencsére napelem+battery kombóval ki lehet váltani, ennyire azért nem szeretek gyűjtögetni, hogy mindig azt a szart etessem. :)
Ami nem volt a listámon, de belekerült, az állatok szelídítése és lovaglása, háát jópofa, de szerintem nem különösebben hasznos én nem is foglalkozom vele, járművel is lehet jutni mindenhova.

Ami nekem még hiányzik:
- Nem tudom lesz-e még nagyobb fejlesztés, de nagyon örülnék, ha lenne légkör összetétel, ettől függően bázisépítésnél mérgező légkörnél/légkör hiányánál zsilipkapu építés szükségessége, ahol belélegezhető a légkör (illetve a bázison belül) le lehessen venni a sisakot, nincs szükség ilyenkor a létfenntartásra.
- Időjárásnál villámlás, mennydörgés.
- Most már le lehet ülni, de jó volna még, ha bele kerülne a fekvés is, sőt időnként szükség lenne alvásra is mely befolyásolná a teljesítőképességedet.

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1917) mrzed válasza Brett001 (#1916) üzenetére


mrzed
senior tag

Ezzel az ajtóval én is próbálkoztam egy darabig... hiába oldottam fel az összes kapcsolót, mégsem jelenik meg a kraftolható cuccok között. A farmeres küldetéssorozatot is végigvittem, az utolsó feladat, hogy ültessek egy nipnip növény, viszont ehhez sem kaptam meg a szükséges blueprintet. Ha jól bogarászom, akkor a nipnip palántát gek nip -ből kellene kraftolni. Ez valami bug? Rendbe lehet ezt hozni valahogy?

(#1918) mrzed


mrzed
senior tag

Menetrend szerint én is megkaptam a freighter-t. Vettem hozzá még egy frigate-t, azóta már mind a kettő "S"-es lett. Napi 5 küldetést lehetett vállalni, 1-3 óra hosszúságúak voltak, kb egy nap alatt meg is lehetett csinálni mind az ötöt. Most vettem még két frigate-ot, már összesen négy van, viszont a küldetések ideje drasztikusan megnőtt 5-23 óra egy.
Mi a csoda történt? Így csak napi 1-2 kört tudom őket kiküldeni, nem enged egyszerre több csapatot eltérő irányba indítani. Normális ez így?

(#1919) Apollyon válasza mrzed (#1915) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Sorry, hogy csak most válaszolok, de nem az anomaly-n kell keresni a save beacon-t, hanem a construction resarch unitban. Salvaged technology, amit kérni fog érte.

A frigate-ekkel viszont sosem foglalkoztam, pedig már a tavaly nyári next update óta van, valahogy nem az én stílusom.))

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1920) Werkly válasza Brett001 (#1912) üzenetére


Werkly
őstag

Szia! Hol van ez a beállítás? Eddig fekete verzió volt, most megvettem 18€ a játékot. Nekem bejön eddig! 33 órát tettem bele.

(#1921) Brett001 válasza Werkly (#1920) üzenetére


Brett001
aktív tag

A Steam kilensben. Jobb egér gombbal rákattintasz a No Man's Sky-ra, az így felbukkanó menüben a tulajdonságokra, a tulajdonságok menüben az utolsó fül a béták.

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#1922) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Sziasztok!

Sok CS GO, R6 és WoW után, tegnap megvettem a játékot PS4-re.
Eddig azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, annak ellenére, hogy sokan szidták, bár ahogy látom elég szépen foglalkozik a fejlesztő a játékkal 3 év után is.

Eddig kb 3 órát játszottam és szinte alig csináltam bármit is... még csak barátkozok a játékkal és a lehetőségekkel benne.

Mekkora az esély arra, hogy találkozok idegen játékosokkal? Vagy multi csak akkor van ha meghívom a barátlistáról?

Lenne rögtön is egy kérdésem:
A játék legelején egy küldetés fogad, amiben az űrhajót is életre kell kelteni, majd később az űrállomásra is elküld... stb. Az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy az ilyen fajta küldetések végig kísérnek a játékban vagy ez csak egy tutorial és ezután magamra vagyok utalva?

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#1923) nak0n válasza Ra's al Ghul (#1922) üzenetére


nak0n
aktív tag

A main mission-ök szépen végigvezetnek nagyjából mindenen, amit tudsz csinálni a játékban. Aztán meg rád van bízva, mit csinálsz.

(#1924) psycroptic


psycroptic
őstag

Na, :C csak újra le lett akciózva és megvettem. Hetekig ott pihent a fiókomon, kb. egy hete, hogy elindítottam és rögvest beleszaladt vagy 40 óra jätékidö. Nagyon tetszik. Asszem elleszek még vele egy darabig.

PSNID: Tomy83PS

(#1925) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Van jelentosege a fokuldiknek hogy hol vagyok, melyik galaxisban akar?

(#1926) Apollyon válasza whitezo88 (#1925) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nem, nincs.
Ezek a küldik nem galaxispecifikusak (sőt, semelyik sem), és ha esetleg félbehagyod a főküldit és továbbmész X galaxissal arrébb, akkor se történik semmi, ugyanúgy folytathatod tovább a sztorit, ahol abbahagytad.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1927) Citroware


Citroware
addikt

Miben lett jobb a játék a megjelenése óta?

Megjelenéskor a sok negatív vélemény miatt ki sem próbáltam, de azt hallottam, hogy sokat javítottak rajta azóta. Arra volnék kíváncsi, hogy a gyenge játékból mit sikerült kihozniuk: egy közepesen jót, vagy egy nagyon jót?

(#1928) Apollyon válasza Citroware (#1927) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Mindenben jobb lett.
Teljes áron nem venném meg, de egy 7-8 ezer forint körül simán megéri. Legalábbis én anno annyiért vettem meg akcióban, és a közel 3 év alatt beletoltam egy párszáz órát, szal a pénzét már többszörösen visszahozta.

Alapvetően egy nyugis játék, de mielőtt megveszed, nézz meg róla pár videót youtube-on, lehetőleg olyat, ami 2020-as, hogy egyébként tudd, mire számíthatsz.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1929) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Az úgy komoly. Alig jött ki az új frissítés máris itt egy újabb 5 gigás peccs, ami "Alienessé" teszi a játékot.
[link]

(#1930) Apollyon válasza bobalazs (#1929) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Na végre, valami kontent.
Bár visszarakni ettől még nem fogom, de az első NEXT update után hasonló tartalommal kellett volna jönni. De mindegy, ne mech-et és társait... mert ez az irány jó, még több hasonlót. :K

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1931) bobalazs válasza Apollyon (#1930) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Csináltam ízelítő videjót.

[link]
Bocs a hülye zene miatt elfelejtettem kikapcsolni.

[ Szerkesztve ]

(#1932) Rage47


Rage47
veterán

(#1933) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Új frissítés óriásgiliszták!

(#1934) Apollyon válasza bobalazs (#1933) üzenetére


Apollyon
Korrektor

~ fél év után elindítottuk a játékot haverral, hogy megnézzük ezt az új frissítést.

Nálam nem volt gáz, szokásos új fícsörös apróbb bugok voltak csak.
Nála viszont a lush planet kissé megváltozott: [link]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#1935) bobalazs válasza Apollyon (#1934) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Olvastátok a patch notest? Talán ott láva storm volt éppen.

(#1936) sztanozs


sztanozs
veterán

Tegnap rendesen megszívatott a patch.
Egy teljesen "üres" bolygón mentettem el, a patch után a hajóm egy tenger fenekén volt, és elsőre nem is jöttem rá, mert nem a tévét néztem. Mire rájöttem mi történt, már halott voltam a vízben. :D
Ja, és az összes felfedezett bolygó úgy néz ki újra meg lett tömve "felfedezhető" cuccokkal, az egyik bázisom pl tele lett bányászható cuccokkal úgy, hogy mozdulni sem lehetett tőle. Elég weird volt...

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#1937) Ganzer


Ganzer
aktív tag

Gondoltam újra kipróbálom a játékot az Origins patch után.
Irtózatosan laggol, mindegy hogy totál lowra veszem, vagy ultrára, ugyanaz az eredmény.
Napok óta túrom a megoldást rá, semmi nem használ, driverek frissítése, settings.ini módosítása, beállításokkal kisérletezés, ssd-re átrakás is megvolt. Tegnapelőtt jött rá egy kb 170 megás update ami konkrétan a stutteringet is javítaná, az sem segített. Valakinek van esetleg valami tippje hogy még mivel próbálkozzak?
Game pass ultimate, pc. Laptop, hp omen 15, rtx 2060, 16 gb ram, i7 8750H.
:R

(#1938) Dlite


Dlite
tag

Sziasztok! Hülye kérdés következik :D 2018 után újra elővettem most a játékot...és nem tudok kamerát állítani. Csak belső nézet van :D Már vagy 10X átnéztem a beállításokat......melyik gombbal állítjuk a kamerát? :)

RTX2060 I5-9500

(#1939) Skynet258 válasza Dlite (#1938) üzenetére


Skynet258
veterán

A quick menuben van (billentyűzettel "X", gamepaddel meg le a D-Pad-on). Onnan már meglesz, a fogaskeréken belül van. ;)

https://geekpulse.hu

(#1940) Dlite válasza Skynet258 (#1939) üzenetére


Dlite
tag

Köszönöm! Közben megtaláltam, el is felejtettem, hogy ez játékon belüli menü :)

RTX2060 I5-9500

(#1941) s7evcsenko


s7evcsenko
addikt

Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy ha letettem egy finomítót valahol az egyik bolygón, azt meg tudom valahogy találni anélkül, hogy végigrepülném a bolygót 4x? :B
Nem a finomító a lényeg igazából, csak találtam egy helyet, amit nem tudtam hogy lehetne megjelölni, hogy oda bármikor visszataláljak, és úgy emlékeztem, hogy a finomító felett lévő csillag messziről látszódott az első készítésekor, de most nem látszik.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1942) bobalazs válasza s7evcsenko (#1941) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Azt hiszem csak úgy találod meg, ha megjelölöd, azáltal hogy bázist épitesz mellé.

(#1943) s7evcsenko válasza bobalazs (#1942) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Köszönöm. :R
Ez nem jó hír... ennyi bázist nem akarok építeni. :B
Állandóan megtelik a férőhelyem és el kell mennem eladni a cuccokat, így viszont soha nem fogok ugyan oda visszatalálni. :O

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1944) bobalazs válasza s7evcsenko (#1943) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Pakolj hajódba. Idővel majd nő az inventoryd is.

(#1945) s7evcsenko válasza bobalazs (#1944) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Az is fullon van. :B
Most találtam egy brutál nagy hajót, de annak meg tele van az inventoryja sérült elemekkel és meg kell javítsam őket, hogy felszabaduljon a hely.
Ez viszont brutál anyag mennyiség, de már haladok vele. :K

Viszont a lézeremet nem tudom fejleszteni.
A multi eszköztáram is tele van, így nem enged oda feljeszteni mást.
Széd kell szednem valami meglévőt, ahhoz hogy fejlesszem, vagy ezt az inventoryt is tudom valahogy növelni?

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1946) bobalazs válasza s7evcsenko (#1945) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Vehetsz jobb multitoolt, aminek nagyobb az inventoryja.
Van amúgy bázishoz való nagy box ami tároló, rakás cuccot lehet betenni, az anomalyba? lehet megszerezni a blueprintet.

(#1947) s7evcsenko válasza bobalazs (#1946) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Közben egy ellenséges alak felszólított, hogy adjam neki a multitoolom, a vége az lett, hogy adott egy 2x annyi slotost :)
Igen, építettem olyan boxot, mosz már aszem haladok, de nagyon lassan. :B
:R

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1948) sztanozs válasza s7evcsenko (#1941) üzenetére


sztanozs
veterán

Nem kell bázis mellé, csak egy save beacon. Egy csillagos karikával jelzi a helyet. Engem az bosszant, hogy a fontos helyeket nem lehet fent tartani a térképen (tulajdonképpen nincs is térkép - ami egyébként nagyon hiányzik).

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#1949) s7evcsenko válasza sztanozs (#1948) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Ezt én sem értem, hogy egy ilyen brutál nagy területre miért nem tudtak egy rohadt térképet összedobni.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1950) s7evcsenko


s7evcsenko
addikt

Arra esetleg van valami okosság, mod vagy bármi, amivel ki lehet íratni egy lelőhely mennyiségi tartalmát?
Csak mert kicsit frusztráló, hogy olyan réz lelőhelyeket találok folyamat, amit már kibányásztam, mégis jelzi őket a skenner. :W

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.