Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Egy pletyka szerint júniusban érkezik az új Nintendo.
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

-
_Balee_
aktív tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
morfondőr
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Pont annyira levegőzik, amennyire elég! Nálam alig pörög a venti dokkolva is, handheld meg hangtalan. Mondjuk a v1 lehet kicsit forróbb fejű, de nem kellene túlmelegednie! Még az lehet gond, ha túl van húzva, akkor szintén érthető a melegedés.
Nálam egy több éves Nvidia Shield-ben (ugyanaz az SOC, mint a Switch-ben) pörgött állandóan a venti és már zavart filmezés közben. Szétszedtem, újra pasztáztam, azóta teljesen hangtalan. -
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Az. Ezt nem tudtam, na ennek utána nézek. Azért nekem kicsit furcsa ez a dokkoló tervezés, nem sok hely marad a levegőáramlásnak alul.
-
morfondőr
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Narxis: a kontrolleren a zöld led nem a töltöttséget jelzi, hanem hogy melyik játékos vagy (player 1-2-3-4). Simán lehet, hogy túlmelegszik, mert dokkolva magasabb órajelen dolgozik. Egy újra pasztázás biztos segítene.
-
horkovy34
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

-
Gyerekek életemben először használtam dokkolva a Switch-et és egy óra játék után a TV ledobta vagy nem tudom mi történt de mondjuk jó meleg volt a Switch mikor kivettem dokkolóból de semmi hibaüzenet nem volt illetve a kontroller töltöttségét azok a zöld LED-ek jelzik amiből 4 darab van mindkét oldalon a "tartóban" amibe bepattintod a kontrollert? Nekem mindkettőnél csak a felső világított pedig elvileg fel voltak töltve illetve mivel innen vettem használtan az apróról most vettem észre, hogy nincs adapter a dobozban(vagy én elhánytam de nem hiszem). Így egy Sharge Pouch nevű power bank-ot használtam aminek van lepattintható adapter része.
Néztem összefoglalót de lehet én vagyok béna és átfutottam ezeken az infókon vagy nincs benne. Ez egy V1-es Switch, lehet újra kellene pasztázni de mivel több helyi szervízben is azt mondták, hogy szétszedésnél megsérülhet így hagytam a fenébe. Szerencsére inkább handheld szeretem használni.
Boldog karácsonyt!
-
penge111
addikt
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
30z.Samu
titán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

-
-
Boldog Karácsonyt!
-
kr:sz
tag
Huh srácok…. Első játekom a Mario Odessey a konzolon. Ennyi ötlet, kreativitás…. Elképesztő! Pedig amikor neki kezdtem akkor kb félóra után elengedtem, hogy nem értem körülötte a rajongást. Aztán a feleségem is nyomta s beindult a vezérhangya, hogy hol s hogy lehetne még több holdat beszerezni… innentől kb csak ezzel játszom.
Pedig a Dave the diverbe kezdtem bele s nagyon tetszik az is, de totál parkoló pályára került a kis olasz mellett
-

-
pzstm
titán
The Hits for the Holidays Sale is here! Save on select popular Nintendo Switch games.
Now through 1/5 at 11:59 PM PT.
ninten.do/6017okS2l -
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Miért, most már nem lehet végigjátszani?
-
markknight
nagyúr
Ezt a Persona 5-öt előbb is elkezdhettem volna, atom tényleg.
-
válasz
Tuce1978
üzenetére
A téma tudnivalók a barátod, nem a google.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
-
Tuce1978
csendes tag
siasztok van egy switchem és fel akarom moddolni de nem tudom tudna nekem ebben valaki segíteni kisfiamnak lenne karácsonyi ajándék .Köszönöm mielőbbi válaszotokat és a segítségeteket. Ja és a google a barátod nem érdekel aki jártas ebben az segítsen.
-
l.skywalker
titán
És a DekuDeals szerint is tök random, hogy melyik meddig tart:
eShop Sales | Deku Deals -
3L1T3
addikt
Store-ban a karácsonyi leárazások mikor kezdődnek?
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Sports ( [link] ) mennyire szórakoztató? Megéri az árát?
-
Rigormortiis
veterán

Mondjuk biztos nem pontos, mert az SMT5 Vengeance-ba is elég sok belement. Plusz a XC3 tavaky pörgött többet. De a nemrég befejezett DQ3 is több volt 30 óránál... -
taki01
őstag
-
válasz
cactuar
üzenetére
1 éves lesz karácsonykor a Switch nálunk, mondhatom, hogy ár/érték arányban elég jó ajándék volt...
Super Mario Odyssey ✔: kipörgettem 100%-ra, rá egy fél évre felbátorodott a fiam is, és végigvitte az első főcímig (Assist mode-nak köszönhetően segítség nélkül, baromi jó ez a skálázhatóság).
Bowsers Fury ✔: múlt héten csaptam szét stáblistáig, van még bőven benne
Kirby and the Forgotten Land ✔: a héten vertem le a fő boss(oka)t, stáblista, 95%-ban a gyerekek nyomták, nekem csak a neheze jutott, itt is lehet még gyűjtögetni sz.rásig
Snipperclips ✔
Portal ✔
Portal 2 ✔ (úristen, de jó játék, PC-n toltam ~10 évvel ezelőtt, semmire nem emlékeztem már belőle), coop folyamatban
Braid ✔
Mario vs. Donkey Kong: Level 8-5-nél várja a közreműködést
Pikmin 3: ~70%
Super Mario Wonder: ~50%
Super Mario 3D World: ~60%
Captain Toad: Treasure Tracker: Episode_1 100%-on, Ep_2 50% körül, szóval a fele backlog...
Mario + Rabbids Kingdom Battle: ~20%
Zelda BOTW: ~3 óra van benne, nem merem újra elindítani...
Luigi's Mansion 3: ~3 óra van benne
-
horkovy34
tag
Megérkezett a kicsike!
Talán a hétvégén belekukkantok kicsit. Teljesen belevetni nem akarom magam mert nagyban tolom a Pikmin 4-et. Gyerekek azt kell mondanom hogy az a játék egy csoda! Úgy beszippantott hogy azt el nem tudom mondani!
-
-
atty_hor
tag
Ezt a 3-at vittem végig idén. Az utolsó perceket is megérte :-)
-
l.skywalker
titán
Első évem a Switch-vel:
-
tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Köszi, ez nem tűnik rossznak!
Bár tényleg ez sem olcsó.
@Idave: igen lehet ez lesz a vége, de valahogy elkezdtem rácsúszni a gyűjtőgetésre
@morfondőr: ez életem első konzolja, s nemrég kezdtem, így van lemaradásom.
@koncsik: hat a forinttal napról napra drágább
amúgy kb ilyen 19e… -
pzstm
titán
Terveim szerint utolso szerzemeny eme generaciora, aztan meglatjuk 🙈
-
https://www.fangamer.eu/collections/stardew-valley
Nem olcsó, de fizikai kiadásba ez ennyi, sokáig volt egyébként az Alza-n is, én a HA-n csaptam le egyre, ugyanez a fangamer-es kiadás.
Fangamer-től már többször rendeltem, viszonylag hamar meg is jön, Hollandiából küldik.
-
cactuar
senior tag
Elérhető az éves összefoglaló.
-
tag
Sziasztok! Szerintetek hol érdemes keresgélni Stardew Valleyt? Adtam fel hirdetést a HA-n, két nintendos Fb csoportban is, de semmi. Naponta nézegetem ezeket az oldalakat, de nem jartam sikerrel. Amazon angol oldalán néztem, de ott olyan húzós ára van, hogy elengedtem…
-
Szabi®
veterán
Igen, hát még ha annyira fejleszti magát az emberfia, hogy a Lynel-ek is sétagaloppnak számítanak legyőzésben . . . Rejtett páncélszettek, fegyverek, íjak, sárkányokkal harcok és még kilométer hosszú a sor .. .
Nekem személy szerint a Links Awakening jobban bejött, mint az Echoes of Wisdom, pedig ugyanaz a látvány, lehet mert abban Linkel kell menni. Viszont én a Totk után nem kezdtem rögtön más Zeldát, hagytam leülepedni kicsit, és elég nagy volt a hiány is utána.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
DJosef
üzenetére
Nintendo hivatalos oldala szeirnt:
The following types of microSD cards are supported on Nintendo Switch:
microSD (up to 2 GB)
microSDHC (4 GB - 32 GB)
microSDXC (64 GB and above)In order to improve your gameplay experience, using a microSD card with a higher transfer speed is recommended.
High-speed microSD card guidelines:
UHS-I (Ultra High Speed Phase I) compatible
Transfer speed 60 - 95 MB/sec (the higher the transfer speed, the better gameplay experience on Nintendo Switch) -
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Polcon? Falon, üveg vitrinben!
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Backlog, te vagy az?
-
DJosef
őstag
Hello mindenkinek!
Lehet lama lesz a kerdes de uj vagyok a Switch vilagaban. Ha szeretnek microSD kartyat a gepbe vehetek bele barmilyet vagy van valami kriterium?
128GB Samsung UHS-i van most benne de amikor bekapcsoltam az elobb valami hibat irt es formazni kellett a kartyat vagy mifene. -
Parson
addikt
Srácok, dilemma van... Link's Awakening... megvegyem vagy ne... nem tudok dönteni...

Tears of the Kingdom-ot még nem fejeztem be (kicsit keveset játszottam az elmült hónapokban, meg úgy amblokk ebben az évben), de kell vmi vérfrissítés, viszont nem vagyok biztos benne... -
pzstm
titán
válasz
Indiant
üzenetére
magyar accom van, UK-ra lép be valamiért kereső de vásárlásra kattintva EUR árat írt már ki:
Ez lett belőle:
Item
1x
SteamWorld Dig 2
Required Space
274 MB
Supported Languages
English, Spanish, French, German, Italian, Russian
Age Rating
PEGI 7
Device Type
NINTENDO SWITCH
--------------------
Item Price
1,99 €
Gold Point Discount
-0,29 €
--------------------
Total Charge (incl. VAT)
1,70 € -
Tim82
félisten
Nagyon ritkán szoktam ide írni, de mindenesetre ha valaki nyugati RPG kedvelő és Switch-en is szeret ilyen játékokkal játszani, jelenleg 20 EUR az eShop-ban a Dungeons and Dragons bundle (Baldur's Gate I-II, Icewind Dale, Planescape Torment, Neverwinter Nights).
Továbbá kijött kb. két hónapja Switch-re a Wildermyth, ami szerintem az egyik legjobb indie RPG az utóbbi pár évből és dobozos kiadás létére sem drága, Nintendo tax considered (12,5k-ért már beszerezhető újonnan). A review-ek szerint mondjuk nem kicsit bug-os (főleg grafikai glitch-ek, de írtak valahol mentési problémáról is), de azóta eltelt két hónap, remélhetőleg a fejlesztők már patchelték ezeket.
-
morfondőr
addikt
válasz
Rony949
üzenetére
Aki klasszikus LEGO játékot várt, az nem kapta meg, aki a Horizon Zero Dawn-t várta LEGO köntösben az sem kapta meg, mert eléggé eltértek az eredeti sztoritól, hogy minél szélesebb körben befogadható legyen.
Viszont egy könnyen fogyasztható, egyszerű játékot kaptunk, ami elvileg nagyon jó coop-ban és kimondottan jó lett a switch port is. Elvileg vicces, és könnyed a sztori is. Viszont elég rövid és sokszor kell ugyanazokat a területeket újra végig járni. A bázisépítés (Mother's Heart) és a karakterek öltöztetése valakinek bejön, valakinek nem, engem nem igazán érdekelnek ezek, de a gyerek szerintem ellesz vele.
Most tök jó volna a két hétre, szerintem tovább nem is tartana! Mindemellett szvsz pont kétszer annyiba kerül, mint amennyit ér, de lehet bele fog férni a "Karácsonykor költsünk el mindent is" hozzáállásba!
-
morfondőr
addikt
Gondoltam beszerzek valami jó coop játékot amivel elleszek a gyerkőccel az ünnepek alatt! Eléggé dicsérik az új LEGO Horizont annak ellenére hogy kicsit rövid!
És hát szembe jött a Nintendo tax is:
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Abszolút. Gyönyörű minden szempontból, egyike az ez évben végigjátszott játékaimnak.
(a 4. - The World Before) -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Van már negyedik is, de ahogy nézem, megint csúszik a switches változata (azt hittem, hogy már rég megjelent).
-
Wlac
Ármester
válasz
Okologicky
üzenetére
Van 3?
Az első két részt imádtam, de valahogy elment mellettem, hogy van folytatás. -
Okologicky
kezdő
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem csak 3 van?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
A negyediket se hagyd ki, az az egyik legjobb rész amellett, hogy kiválóan sikerült benne modernizálniuk a kalandjáték műfajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De szerintem jövőre most már tényleg jönnie kellene.

Pedig a Dave the diverbe kezdtem bele s nagyon tetszik az is, de totál parkoló pályára került a kis olasz mellett

Dekudeals-t nézd
Sirandrish