Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Érdekes hogy valakit annyira be tud szívni. Mi anno amikor Game Boyra is kijött, úgy vágtuk egymáshoz a kazettát, mert nem kötött le minket. Nekem asszem egy teknős egy ágyúval volta borítóján, de egyáltalán nem húzott be, hamar gazdát is cserélt. Wario+Donkey-ért volt mindenki oda meg vissza. Bennszülött Bálna eléggé lehúzta az Acreus részt.
-
l.skywalker
titán
Újra kapható SNES kontroller:
Super Nintendo Entertainment System (SNES)-Controller für Nintendo Switch - My Nintendo StoreEzek szállítanak Mo-ra is?
-
-
válasz
morfondőr
üzenetére
Lehet én kezdtem rossz résszel (Pokemon Sword), de engem 5-6 óra játék után elvesztett a sorozat. Borzasztóan sekélyes, csúnya, unalmas játék benyomását keltette és képtelen voltam megérteni, hogy ezért miért rajonganak ennyien. Pedig én vagyok az, aki szánt szándékkal feszegeti a határait és kipróbál új stílusokat csak azért is, még akkor is, ha régebben nem tetszettek. Így szerelmesedtem bele a Resident Evil szériába, így játszottam végig a Final Fantasy 15-öt, a Yakuza 0-t, Astral Chain-t, de a Pokemon egyáltalán nem tudott lekötni.
-
morfondőr
addikt
A hétvégén lepörgött a Cereza and the Lost Demon és nagyon kellemes meglepetés volt! Nagyon jól össze rakott spin-off, bő 15 óra volt a végigjátszás ami elég is volt, de maradtak még gyűjtenivalók azért. Ezúton is köszi aki ajánlotta itt!
Közben bele kezdtem életem első Pokemon játékába a Legends Arceus-ba. Sosem értettem, hogy mi a jó abban, hogy szaladgálunk a játékban és egy golyóval össze szedünk kisállatoknak látszó valamiket és ráadásul mindezt egy nem túl tetszetős köntösbe burkolva, sokszor a vicces bugvideókat egészestés mozivá össze gyúrható technikai megvalósításban. Még most sem értem, hogy mi a jó benne, hogy össze szedjük a Pokémonokat, de alig bírtam letenni a játékot este 11-kor!
Egyelőre bugba nem futottam bele, a látvány nem túl szép, de megszokható. Már csak azt remélem, hogy kitart a lelkesedés a játék végéig! -
Balazs_
senior tag
Láttam linkeltétek már a Stalker review-et, de van aki játszott vele már?
Milyen az FPS a játék vége fele? Mennyire zavaró az fps és a látótávolság? -
morfondőr
addikt
Érdekes gondolat:
What Nintendo didn't tell you about Xenoblade Chronicles X
Eközben az eshop oldalán:
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Valamelyik pokémont én is vadásztam. De összességében imádtam a játékot.

-
markknight
nagyúr
Fú, hát ezek az Eeveek úgy ki vannak halva az Arceusba, hogy hihetetlen. Rögtön a játék elején sikerült fogni egyet, csak sajnos az evolúció kisiklott, mert azt gondoltam, hogy a fire stone előtt nem fog tovább fejlődni, hát tévedtem, valami rózsaszín-fehér akármivé alakult. Na sebaj, összegyűjtöttem a nép elhagyott cuccait, végre lett 1000 meritem, van fire stone is. Viszont én hiába váltogatom a napszakokat, hiába érkezek reggel-délben egyszerűen nem találok többet. A pokédex ír még egy locationt (azt hiszem a harmadik) ahol lehet, de azt én elengedtem. Rovaroktól kezdve minden van, én ott azokon kívül kb semmit nem láttam. Pikachuból is már egy raklapnyi van, Onyx, Electabuzz, tényleg bármit megtalálok. Ezt nem

-
-
Hat a paper mario ezer eves ajtó utolso bossa iszonyat nehez… elment a kedvem, órákat kene meg beletennem, hogy összegyűjtsek cuccokat, hogy esélyem legyen.
-
markknight
nagyúr
A Soul Reaver 1-2 Remasteredből vajon lesz rendes kártyás verzió? A Platinum shopnál elő lehet rendelni a játékot, de egy szóval nem írják, hogy digitális-e, illetve a Tomb Raider 1-3-hoz is van, szóval fura lenne ha itt nem lenne.
-
Rigormortiis
veterán
Köszi mindenkinek, rájuk fogok nézni!
Más: A második végigjátszás közepe felé tartok a 3 Houses-ban, és a lassúsága ellenére nagyon kidolgozott szociális hálót kapunk benne. És az Engage-hez képest egy határozott, önálló entitás (amaz sokkal inkább hajaz egy összeollózott fanservice), ugyanakkor az ng+ mechanika elég véleményes...sem a karakterek szintjét, sem a képzettségeket nem kapjuk meg, igaz ez utóbbiakat megvehetjük renown-ért. Ugyanúgy az elért kasztoknak és képességeknek is búcsút mondhatunk. A professor levelt is visszavásárolhatjuk...de na ez a része nem a legjobb.
Ám ezzel együtt is egy mocskosan erős exkluzív cím.
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Skul: The Hero Slayer
Rogue Legacy 2
Have a Nice Death
Summum Aeterna
Curse of the Dead GodsEzek a jobbak szerintem, ha csak az általad említett két játék a fókusz.
-
Rony949
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Enter the Gungeon
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amúgy esetleg még: Into The Breach (bár ez is körökre osztott, nem akció). Most van ez új Shogun Showdown, de még nem próbáltam. Vagy a két Rogue Legacy.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kevés pörgős kártyajáték létezik
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Végtelen
Ha ilyen random, roguelite szerű játékokra gondolsz, nekem 40+ órám van a Slay the Spire játékban és nem tudom megunni. -
Rigormortiis
veterán
Milyen olyan nagyobb indie cím van, amit egy polcra lehet tenni a Dead Cells, Hades, Children of Morta trióval (ezek a kedvenceim)?
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Első komment reggel az volt a videó alatt, hogy ilyet is csak a Nintendo tud megcsinálni, hogy szivárog mindenhol a következő hw-ük speckója, de erre nem bejelentik, hanem jön egy ébresztő óra bejelentés meg egy mobil zene app.
Trollkodás lvl végtelen!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Nem annyira főhősorientált játék, mint a legtöbb JRPG, hanem inkább a régebbi nyugati CRPG-ékre hasonlít, ahol generálsz magadnak egy szereplőt, aki aztán bambán figyeli, hogy a csapata többi tagja mit csinál

Rigormortiis: A harcrendszer az, ami az elején hasonlít az első részben lévőhöz (elvégre utána készítették nem sokkal), a játékmenet többi része nagyon eltér, sokat kísérleteztek benne úgy, hogy szerintem a készítők se tudták mindig, hogy mit akarnak, de talán pont ezért jó móka. -
Rigormortiis
veterán
Előrendelte valaki a Dragon Quest 3 Remake-t?
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gyorsan ki is próbáltam! Azért kicsit többre számítottam volna: Nintendo Music - Every Nintendo System, Series And Song Included
Remélem azért kiegészítik majd Xenoblade-el, Paper Mario-val, Astral Chain-el, Bayonetta-val meg még sok mással, mert ezekenek is nagyon jó zenéjük van. De hogy egy játék zenéjét meddig hallgat az ember a játékon kívül, ahol amúgy is órákat hallgathatja, nem tudom... -
NF-
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már egy órája beírtam az Apple notebook topikba
-
l.skywalker
titán
Új - zene - mobilalkalmazást adott ki a Nintendo. Online előfizetők Nintendo játékok zenéit hallgathatják:
[link] -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mivel a Xeno 2 előtt jelent meg
Pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy mennyire nyúlnak bele a játékmenetbe. -
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én bele néztem pár gameplay-be, a grafika sokat nem fog változni, de ezzel nincs is sok bajom. Viszont ahogy látom kuka főhősünk van? Ez nekem sosem tetszett, hogy a karakterem mindig csak áll mint az a bizonyos a lakodalomban és bambán néz az összes többi szereplőre! Azért is furcsa, mert a többi részben elképesztően jól kitalált és szerethető főhősök voltak, talán a videójáték történelem legjobbjai között is említhetnénk őket!
-
Rigormortiis
veterán
Néztem pár review-t a Xenoblade Chronicles X-ről, és hát játékmenet szempontjából inkább az első részre hasonlít, mint a 2 vagy 3-ra. Ami baromira nem jó, de majd kiderül, milyen lesz.
-
adalbert1
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kicsit irigyelek
, hogy ennyi időd és kedved is van játszani.
Én kb. a legjobb játékokat is elunom 50-60 óra után, újrajátszani meg nem igazán van ingerenciám az ilyen játékokat. -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Keress egy másik hobbit is
-
Rigormortiis
veterán
Az a bajom ezzel a masinával, hogy mindig visszahúznak a régebbi játékok, hiába van tele a fiók újabb címekkel. Pl elég sokat beletettem már a FE3H-ba ng pluszban, és annyira élvezem! Persze az Engage kárára... De az SMT5V-t is újra kezdtem, pedig az alapverziót figyelembe véve már a harmadik végigjátszás... de piszkálja az agyamat, hogy a Xenobladeket is újra kéne játszani már...
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A zóna bossát le kell tolni.
A fordított piramisban van. -
Rigormortiis
veterán
SMO-ban hogyan tudom a sivatagos világban kiolvasztani a sok fagyott bizbaszt?
-
morfondőr
addikt
Black Friday az Alzánál:
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Nintendo Switch 11 890 Ft -
válasz
Szabi®
üzenetére
Nekem az egyik kedvenc Switch jatekom. NIER nem volt még meg, de Bayonetta a videok alapjan hasonló. Szerintem baromi jo scifi hangulata van, egy eleg egyedi iranyitassal, nem tul nagy spoiler ha elmondom hogy mas dimenziobol karakterunkhoz lancolt lényeket lehet iranyitani, nehol logikai feladatokat, nyomozást vegrehajtani, na meg persze harcolni
Nagyreszt linearis, de vannak benne bőven nyitottabb reszek ahol az opcionális side content leledzik. Azert érezhetően japan, a pl kiegtemwc papír gyűjtésen
A zeneje szerintem nagyon jo, handheld modban nekem a grafikával sem volt bajom, az art design kifejezetten tetszett. -
taki01
őstag
-
morfondőr
addikt
Ha végzek a Cereza-val, elmegyek egy helikopterpilóta vizsgára! Szerintem elsőre sikerülni fog!
Ez, hogy a két stick-et teljesen függetlenül kell kezelni egymástól, elég komoly kihívás!
Egyébként valahogy így kell kinéznie egy spin-off-nak! Nagyon jól hordozza a Bayonetta elemeit és mégis egy teljesen más stílusú játék! -
Szabi®
veterán
markknight Rigormortiis Köszönöm
Adni fogok neki egy esélyt mindenképpen. -
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A második játék a frenchise életében, kipróbáltak mást, aztán vissza tértek a gyökerekhez szvsz. Nekem még nem volt hozzá szerencsém, de mivel mindhárom XC-t imádom, remélhetőleg ez is tetszeni fog attól függetlenül, hogy egy kicsit más irányba mentek el!

-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szinte kizárt sajnos - remélem tévedek.
-
válasz
markknight
üzenetére
Pont most volt a napokban 7 éves a játék
-
markknight
nagyúr
Mario Odyssey kitolva, marha régen játszottam már vele és teljesen elfelejtettem mekkora fun ez a játék.
-
-
30z.Samu
titán
Egy személy jelentkezését szívesen venné a Cshalád!
A bővített előfizetéssel megyünk. -
válasz
TrishtanAG
üzenetére
20 óránál még nem adta meg
, ugye? Nekem úgy rémlik, hogy az ilyen 30+ óra volt minimum.a mecha pilóta lehetőséget -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amúgy tavaly nyáron már nem bírtam magammal és emulálva beletettem egy jó 20 órát az eredetibe. Igazán kellemes játék, de jobban járt volna, ha nem Xenoblade néven jelenik meg, hanem indítottak volna vele egy új frenchise-t, mert annyira különbözik a sorozat bármelyik másik tagjától.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
En ugy ereztem, hogy az Astral Chainben tesztelgettek a Bayonetta 3-ban finomított rendszert, hogy hozzad van kötve egy társ.
-
adalbert1
veterán
Nekem a Grid sokkal jobban tetszett, igaz más műfaj, mint az NFS (ugye itt pályán kell körbe menni, de pl drift versenyek is vannak). Az NFS is megvan, de azzal csak fél órát játszottam, így sokat nem tudnék róla mondani, valahogy a Grid után nem fogott meg a hangulata (ennek ellenére lehet, hogy később adok még neki esélyt).
markknight: köszi
-
Gondolkoztam, hogy vennék egy autós játékot, a Grid Autosport és a NSF Hot Pursuit közül mindkettő ajánlott?
-
adalbert1
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Nekem ez a Switch fiók - 7 és fél év termése
(2 játék nem látszik a hátuljában)
3DS és DS is együtt van kb 70 cím, GBA kb 60, Wii U kevesebb, de azt helyhiány miatt le is vittem vidékre anyámhoz.

A Nintendo az egyetlen gyártó, aminek a gépeire veszek még fizikai játékot, illetve nem is adok el belőlük később sem (csak nagyon ritkán, es utólag az is bánom már.(szerk: illetve van meg pár digitális játék is, pl. az NBA-t az elmúlt pár évben csak úgy vettem meg)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Szabi®
üzenetére
Inkább a Bayonetta 3-ra hajaz (meglepő módon), mivel egyszerre irányítjuk a karakterünket, és a "segítőjét". Elsőre nehéznek tűnhet, de nem az és be lehet állítani úgy is, hogy a segítő automatikusan harcoljon. Javarészt sötétben játszódik (nyilván ez is egy trükk, hogy jól tudjon futni) de teljesen korrekt úgy a játékmenet, mint a történet.
-
markknight
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Közben a végére értem. Szerencsére tisztult a kép a játék utolsó negyedétől. A legvégső boss rendesen megizzasztott, de nem volt pofám unchained módra kapcsolni. A sztoriban mondjuk
nagy meglepetés nem volt, már az első jelenetben leleplezte magát a bácsi. Szabi®: Nem túl nagyon a pályák, sok helyen csalnak azért valamicskét. Amúgy csak nyomokban hasonlít a Nierre, bár a klasszikus platinum elemek megvannak itt is. Meg aztán vannak nyomozós küldik, ahol embereket kell kérdezgetni, területeket felderíteni stb. A kritikák azt írták, hogy unalmasak, meg nehezek, én speciel élveztem azokat is.
-
válasz
markknight
üzenetére
Nekem kezreallt. De ertem amit mondasz, bonyolodik egyre jobban. Van melysege
-
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mi a hiba? Mert ha "You cannot join this family group. Your ability to join a family group has been restricted due to frequently joining and leaving family groups.", akkor korlátozva lett a csoport, és csak élő support tud segíteni. Saját csoportommal legalábbis így jártam, miután egy srác be- aztán kilépett (lásd. #55069 ), de nem foglalkoztam vele eddig. Novemberben jön a forduló, ha lesz más kilépő, akkor majd meggondolom, hogy megéri-e vpn-nel, usa supporttal bohóckodni (Reddit alert).
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Valaki tud segíteni? Felszabadult egy hely a csoportban, gondoltam akkor behívom Asszonyt, de valamiért azt írja neki hogy a csoport limite miatt nem tud belépni. Mi lehet a baj?
-
A DOOM I + DOOM II a megjelenése óta talán először akciós most digitálisan, ha valaki nosztalgiázna
-
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ez egy nagyon drága hobby sajnos, ha valaki havonta vesz 1db "aaa" címet mondjuk 20 ezer forintért, akkor már drágább a hobbyja, mint a high land golf klub éves tagsági díja, az ilyen-olyan gyűjtői kiadásokról nem is beszélve.
Én egyébként úgy emlékszem hogy a Nintendo már a 90'-es években is a legdrágább volt. Mind N64/Game Boy vonalon. A 90'-es évek végén vettem a Donkey Kong Land 3-at, valami 12-14 ezer forintra emlékszem.
Én is kíváncsi lennék a Wii U-s gyűjteményre, olyan jól néz ki ez a sok játék "egybe", nah meg az amiibo-k.
-
Szabi®
veterán
Van benne egy gombelem, azt szokta elfingani magát. Egyszerű a cseréje, utána sok-sok évig jó megint.
#58908 koncsik Igen, kilehet fogni, de résen kell lenni, és nagy mázli kell hozzá. Egy 6-8 éve még sok-sok volt nagy kínálattal rendelkezett, mára ezek javarészt már magánkézben vannak, ebayen vagy itt fent hirdetve.
-
Rony949
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Tény, hogy fogynak a DS játékok, mintha nem lenne holnap. Tavaly még Iponból vettem újonnan, Nintendo fóliásan The Legend of Zelda - Majora's Mask-ot 3DS-re. Szerencsés voltam hogy le tudtam még csapni rá.
MÁS:
Ha már Zelda, szeretnék egyetérteni morfondőr fórumtársammal. Habár én még nem végeztem az Echoes of Wisdom-mal, de 10 óra játék után ki merem jelenteni, hogy nagyon szolid darab lett. Ugyanaz a csapat áll a játék mögött, akik 2019-ben kidobták a Link's Awakening remake-et, ami meglepetésemre az egyik kedvenc Switch címemmé vált, szóval mikor megláttam az első EoW előzetest és felismertem az LA artdizájnját, nagyon örültem.
Kicsit aggódtam amiatt, hogy mivel itt konkrétan Zeldát irányítjuk, a core gameplay túlzottan sokat fog változni, már-már a játék kárára és netalántán még túl egyszerű, könnyű is lesz. De semmi ilyenről nincsen szó. A játékmenet változott persze, Zelda nem egy harcos, ő egy hercegnő. Ő nem fog a kalandja nagy részében karddal hadonászni. Emiatt behozták a varázslás mechanikát, ami nagyon üdítő ízt ad a szériának.
A Zelda játékok mindig is nagy hangsúlyt fektettek a puzzle-ökre és itt hatványozottan még nagyobb hangsúlyban van, ami számomra szimpatikus. Zelda nem az erejével, hanem az eszével győzi le a gonoszt. Temérdek módon küzdhetünk meg az ellenséggel, illetve az sincs kőbe vésve hogy miképpen jussunk tovább egy-egy pályaszakaszon. Van, aki ládákat pakol egymásra, hogy feljusson egy magaslatra, míg más csak szimplán levarázsol magának egy pókot és azzal mászik föl. Teli van a játék ilyen kreatív szabadságokkal.
A grafika nagyjából egy az egyben Link's Awakening. Nekem bejön, de megértem ha másnak nem. Szerintem a karakterek aranyosak, a pályák rendben vannak, OLED-en kifejezetten szépek a színek. Sajnos LA-hez hasonlóan itt is vannak framedroppok. A teljesítmény nem a játék erőssége.
Zene ugyanaz mint a grafika, roppant mód aranyos, kellően meghozzák a hangulatot, jókedvvel töltenek el, nagyon kellemes hallgatni. Járkálsz Hyrule földjén és egyszer csak azon kapod magad, hogy a háttérzenével szinkronban dúdolgatsz.
Tehát nagyon tudom ajánlani, még felnőtteknek is.
Néhány kép:

-
TrishtanAG
senior tag

Switch Pro-n SH2 remake
Na jó, amúgy nem, sima Switch Gamesir G8+ controlerrel. Olyan marha jó használni, hogy megbarátkoztam végül a súlyával
, plusz a márka többi tagjával szemben hivatalos third party controllernek számít, aminél, ha valaki akarja fizikailag is felcserélheti akár a gombkiosztását, de mobilon és PC-n is használom, így hagytam a boxoson.A Silent Hill 2 remake persze nem a konzolon fut, hanem a Pc-ről streamelődik Moonligttal amolyan Remote Play-szerűen (ehhez sajna kell mókolni, pedig simán engedhetné az N az ilyen meg a cloud gaming appok használatát is).
-
válasz
Szabi®
üzenetére
Akartam írni, hogy a GP-ban van 3DS játék bőven, de csak 16 db. van az oldalukon. A boltban sokkal többet láttam még múlt héten is. Volt már eset, hogy itteni barátnak USA-bolt hozott a család egy DS játékot, én meg bementem a GP-ba és ott volt a boltban. Igaz, használtan.
-
Persie12
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Hát nem tudom, mikortól datálható, de van például olyan pokémon játék, asszem a Crystal, ami bontatlan doboz formában 3,8 millió forintért van fent eBay-en.
-
morfondőr
addikt
Lepörgött az Echoes of Wisdom 25 óra alatt. Néhány dolog még maradt hátra, de oda keveredtem a final boss-hoz és már nem fordultam vissza. Nekem végig élvezetes volt a játék, nem voltak benne kötelezően játékidő nyújtó dolgok, sőt mellékküldetésből is nagyon kevés van. A történet nem a leggrandiózusabb, de végig érdekelt, hogy mi lesz a vége, de egyébként a legvégét kicsit összecsapottnak éreztem. A játék végig könnyű, de szórakoztató, nem a kihívást kell keresni benne, hanem felhőtlen szórakozást. Én mindenkinek ajánlom!
-
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Sajnos meg. Komplett megélhetési szekció jött létre a 3ds, New 3ds, Game Advance Sp, és régebbi gépekre, nah meg ezek játékaira. Pokémonok, Zeldák, Donkey Kongok tarolnak.
Az ország összes konzolboltjában szinte nincs is ezekre játék, mert a scalpereknél lapulnak otthon, amit vagy itthon, vagy ebay-en árulnak. Egy 15 éve még az ember felcsapta a netet, beütöttem: Gamepark, és rendeltem valami régebbi konzolt vagy esetleg egy Super Mario Land játékot, . Mára ez már elképzelhetetlen.#58900 TrishtanAG Brutális, én is alig tudtam eladni a New 3ds xl snes edition-t 50ért. Most olyan ára lett dobozosan, hogy le sem írom . . . Pedig nem 30 éves konzolról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyelőre bugba nem futottam bele, a látvány nem túl szép, de megszokható. Már csak azt remélem, hogy kitart a lelkesedés a játék végéig!

A sok jelvényt meg elég hosszú grind össze szedni sajnos.
, hogy ennyi időd és kedved is van játszani.

, plusz a márka többi tagjával szemben hivatalos third party controllernek számít, aminél, ha valaki akarja fizikailag is felcserélheti akár a gombkiosztását, de mobilon és PC-n is használom, így hagytam a boxoson.
Sirandrish