- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Én Pikmin 1-el kezdtem, azt fullra kitoltam kb 1 éve. Félig felnőtt mód sikerült. Mint minden Nintendo játék ez is extra nehéz felnőtt módban. Eddig csak a Donkey kong vs Mario -t sikerült full felnőttbe kitolni. Most Toad -ot tolom full felnőttbe. 1 könyv meg van , 2ik 1/3- nál tartok.
A pikmin 2-t elkezdtem, de sok volt egymás után, igy az pihen azóta.
A 3 wii u -n van meg, azt párom kezdte el régen.
Jó kis játékok szerintem. -
horkovy34
junior tag
válasz
penge111 #61346 üzenetére
Megkérdezhetem hogy számodra mi volt jobb a Pikmin 3-ban?! Tényleg kíváncsi vagyok mert be fogom most szerezni még mellé a harmadik részt. Már találtam is egy eladó példányt aprón viszont ezt biztos nem fogom megvenni mert 16k-t kér érte az eladó!
Hozzáteszem 14-ért vettem a Pikmin 4-et szintén innen az apróról!
-
mirci18
addikt
válasz
xandrush0831 #61322 üzenetére
Simán belemegy.
Nekem nem csak a dokkolón van egy plusz műanyag lap hanem még a konzol hátlapján is egy. így egyedi a konzol tőle. -
horkovy34
junior tag
válasz
Rage47 #61341 üzenetére
+1! Igaz volt 1-2 bázisvédős küldetés ami nekem személy szerint jól felk@rta az agyam.
De kötelező darab! Igazság szerint gondolkoztam azon hogy, mivel ennyire tetszett, akkor már beszerzem a többit is (Pikmin 1+2, Pikmin 3) de attól félek hogy a 4 után ezek már túl nagy visszalépések lennének minden téren és nem tetszene.
-
Rage47
veterán
Pikmin 4 lepörgött, szerintem az utolso game Switch 1-en
Remek kis game ez is, tartalmas, vegig leköti az embert, folyamatosan fut, szep, stb.
-
horkovy34
junior tag
Lenne 2 játék jó árban a konzolvilágnál. Az egyik a Last Faith a másik pedig a Halloween and Ash. Az a baj hogy már nem merek tőlük rendelni semmit mert vagy újracsomagolt vagy német borítós!
Pedig mind a kettő érdekelne.
-
ldave
félisten
válasz
penge111 #61267 üzenetére
Napokban elkezdtem a Diofiledet, (mondjuk lehet hiba volt, nem gondoltam hogy a Clair Obscur ilyen jó pontokat kap, de most már várnia kell), Chapter 1-et befejeztem, szóval már van kis rálátásom.
A sztori a szokásos japán taktikai rpg-féle középkori dolog, királyságok, nemesi házak, stb, sok eredetiség nincs benne. Van egy fejleszthető bázisunk, ahonnan egy nagy térképen kiválasztjuk a küldetést, aztán hajrá.
A harc real-time, de megállítható a térkép megnyitásával, egység kijelölésével. A pályák viszonylag rövidek, általában van is bónusz objective, hogy 4-6 perc alatt fejezd be az adott küldetést. Négy egységből állhat a csapatunk, egy egység az két fő, bármilyen párosításban, erősíteni vagy kiegészíteni tudják egymást így a karakterek. A képességeken cooldown van, mint minden srpg-ben, a helyezkedés a lényeg, ha valakit hátba tudsz támadni, az extra sebzés, stb.
Így ennyi alapján azt mondanám, hogy a 7 pontos tesztek reálisak. Tetszik, hogy a pályák rövidek, pörgősek, lehet haladni. Switchen tech oldalról elmegy, kb mint a Romancing Saga 2 volt, a Nintendo azért többet kihozott az Unreal motorból ezen a konzolon (pl. Pikmin 4). Itt is van demó (remélem a Sqaure megtartja ezt a jó szokását), ki lehet próbálni, nem zsákbamacska. -
mahoni
tag
Akkor jól éreztem, hogy valami bibi van
IGen a nintendo jel nekem se volt aktív.
Akkor kitolom addig PS-n . A Prince of Persia Lost Crown után ami számomra évek óta az egyik legjobb játék volt , ez teljesen hasonlónak tűnik. -
playmore
tag
válasz
mahoni #61332 üzenetére
Még nem. https://mandragoragame.com Ha megnézed ott a Switch ikon, de nem aktív.
A Play Asia szeptemberre ígéri https://www.play-asia.com/mandragora-whispers-of-the-witch-tree-limited-edition-multi-lang/13/70ig4n
Két dolog lehet. Az egyik, hogy meg akarják várni a Switch 2őt a porttal, esetleg mert a játék kihasználná az új gépet akár egy online, akár egy kártyás patchel. Még mindig nem világos, hogy Switch1 kártyák meddig mehetnek el az új gépen illetve egy kiadó arra is utalt, hogy akár visszafelé is kompatibilisek is lehetnek a Switch 2 kártyák. A másik, hogy volt egy olyan pletyka, hogy a Nintendo kontrollálni akarja a megjelenések ütemét Switch2re. -
peternac
tag
válasz
mahoni #61332 üzenetére
később jön majd valamikor
aki kickstarteren back-elte és switch verziót kért belőle, az most megjelenéskor Steam kulcsot kapott vigasztalásként, aztán majd kapja a switch kulcsot is, amikor elkészülnek vele
-
szerk: itt a link, ahol leírják: https://www.kickstarter.com/projects/primalgs/mandragora/posts/4358856 -
mahoni
tag
Most akkor a MANDRAGORA megjelnet / jelenik SWITC-re vagy sem? Nem talalom sehol a rendelesi lehetőséget
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
koncsik #61329 üzenetére
"linked to this Nintendo Account", de ugye pont azért írja ezt a hibát nekem, mert az OLED factory resetnél (amikor eladtam) leválasztotta a konzolt a fiókomról, ergo nincs jelenleg csatlakoztatva a fiókhoz konzol.
Ezt mondjuk akkor sem tartom logikusnak a Nintendo esetén, nem életszerű. -
válasz
KKaresz45 #61325 üzenetére
Digital Game Purchases Through the Nintendo Website FAQ
How can I purchase a game on the Nintendo website? Do I need to have a Nintendo Switch console?
A Nintendo Account is required to purchase games through the Nintendo website. You do not need to have your Nintendo Switch console with you, but your Nintendo Account must have accessed Nintendo eShop on a Nintendo Switch console at least once before you can purchase digital games on the Nintendo website. -
válasz
xandrush0831 #61322 üzenetére
Passz ilyenem nem volt sose
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
hombre[EU] #61323 üzenetére
Salt and Sacrifice (ha jól tudom a folytatása) meg €6.82 (Lowest price ever), eszem is a kefét, hogy nem tudom megvenni, mert nincs aktív konzolom jelenleg...
-
hombre[EU]
veterán
salt&sanctuary €3.70
-
l.skywalker
titán
válasz
xandrush0831 #61319 üzenetére
was ist das "műanyag előlap"?
-
válasz
xandrush0831 #61319 üzenetére
Hori split pad proval nekem bemegy a dookba siman. Amugy meg ha kikopik lehet cserélni azt a muanyag alkatrészt, nyugodtan vedd le.
-
xandrush0831
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok Switch tulaj. Dokkolóban tartom, és most rendeltem a dokkolóhoz ilyen kis műanyag előlapot. Viszont a Hori Pad-dal igy már nem megy bele a dokkba a Switch.
Az a kérdésem, hogy ezek a Joy Con csatlakozók a le-fel szereléstől lazulnak ki és válnak lötyögőssé, vagy a helytelen tartástól amikor súly nehezedik rájuk? Tehát gond-e, ha állandóan leszedegetem, hogy dokkoljam? -
ldave
félisten
Persze, itt van, valamiért lemaradt, pedig akartam linkelni: How to Delete All Content & Settings on Nintendo Switch
-
ldave
félisten
Készítem elő a Switch Lite gépem eladásra és a van egy elég jó leírás a Nintendo oldalán, hogy miként kell legyalulni a konzol tartalmát, csak van egy pont, amit kérdéses, hátha más már csinálta:
Azt írja, hogy "An internet connection is recommended to format the system. If you are not connected to the Internet while initializing the console, it will remain registered as your primary console." Na most nekem nem a Lite a primary, hanem az OLED, ilyenkor gondolom ez tárgytalan? -
-
pzstm
titán
8 EUR kornyeken vasaroltam, van meg benne siman jopar ora, de nem is gondoltam, hogy ennyire elvezni fogom. Es tipikusan az a game, ami handhelden IS tokeletes. Szoval varos a Hades2 is
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Azt hol tudom megnézni milyen játékokat vásároltam eddig. Köszönöm szépen
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Most elég jó áron van a Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered. Érdemes megvenni? Milyen a játékélmény? Képes lekötni hosszabb időre vagy felejtős?
-
horkovy34
junior tag
válasz
penge111 #61299 üzenetére
Ez a démon nekem egy f@szfejnek tűnik!
Kár hogy nem szeretem a jrpg-ket mert nagyot bővűlhetne a játékrepertoárom switchen. A beszámolóid meg amilyen átéléssel írod őket simán meghozzák az ember kedvét csak hát én az ilyen stílusú jatékokhoz láma vagyok! (Próbáltam már!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest