- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Alzán ma a piros/kék oled ára megugrott 199e rendelésre… elgurult a gyógyszer?!
-
Hulladék a 99%-a az ilyen mekis menuknek. Nálunk szatyor szamra van otthon ilyen cucc, na nem azert mert mekibe jarunk, hanem nagymuter dolgozik ott es a maradek kifutott cuccokat hozza szazaval haza a gyerekeknek. Az egyetlen valamire értékelhető dolog benne a mesekonyv.
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon egyben van az Unicorn Overlord Switch kiadása. Tűéles kép, gyönyörűen fut és szó szerint csak pillanatokat tölt.
Az év egyik "legjobb" játéka (nyilván szubjektív, de a ragyogó audiovizualitás mellett olyan friss és kreatív játékmenetbeli megoldásai vannak, amit máshol még nem láthattunk).
A kos oled kijelzőről pedig kb lemászik, erősen ajánlott!
-
Köszi. Este majd beugrok a helyi étterembe, hátha van még valami ott. Tök jó egyébként, hogy ilyesmiket is adnak, pont nem rég beszéltünk egy ismerősömmel arról, hogy a mi gyerekkorunkban (20+ éve) még milyen király játékok voltak a Happy Mealban és a Kinder tojásban, manapság meg egy négy darabból álló kirakóssal szúrják ki a gyerekek szemét.
Egyébként ha már Nintendo merch, pár napja ezt a Super Mario mágnes szettet láttam az Aldiban. Nem tudom, hogy mennyibe kerül, mert nem volt kiírva az ára, de talán ez is az 1500 forintos részhez tartozott.
-
Szabi®
addikt
Az is nagyon jó, sztem ne habozz a kalanddal.
#59387 markknight "Már az utolsó hét van a legtöbb étteremben" Sztem hamarosan szemtanúi lehetünk annak a szcenáriónak, hogy elfogják lepni ezek a figurák a piactereket egy infantilis árazással megtoldva.
-
Troy.
addikt
No man's sky dobozos verziója kifutóban van?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
markknight #59387 üzenetére
Nekem sajna nagyon új volt,'lemaradtam róla ez a kettő féle volt már csak
-
markknight
veterán
Már az utolsó hét van a legtöbb étteremben, szóval nem lesz könnyű beszerezni őket. De h beírod, hogy happy meal 2024 mario kart, akkor kapsz releváns infót hozzá, itthon nem divat már kirakni őket, sőt egyes éttermekben nem is volt. Szerencsére nekem sikerült begyűjtenem mind a 10-et
-
tag
Sziasztok! Valaki nyomta az animal well-el, vagy a sea of stars-al? Milyenek ha igen? Illetve a Mario karttal a feleségemmel tudunk online játszani mindenki ellen, osztott képernyőn?
-
Kis Samurai
tag
Na megérkezett a blackfriday, a be-va chip szponzorálásával, az egesz pakk volt egy teljes árú játék ára
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Meki happy meal:
-
penge111
addikt
válasz
Rony949 #59378 üzenetére
Köszi, a listámra fel is raktam.
Pont most fejeztem be a Tails of Iront, kb 10 óra volt. Itt ajánlották, valóban jó kis játék. Kicsit souls, kicsit metroidvania. Kellően nehéz, főleg a bossharcok. Jó a grafika, még a sztori is elmegy. Van parry, dodge ezeket használni is kell, mert nem fogunk boldogulni. Rengeteg féle fegyver, páncél, skin van. A narratíva hangja Geralt a Wicher 3-ból. Buggal nem találkoztam, de kb 5× kifagyott a játék. A legdurvább amikor a végső bosst lenyomtam, és az ezt követő töltőképernyőnél fagyott ki. A töltések is kicsit hosszadalmasak. Mindezeken túl kellemes meglepetés volt.
-
Rony949
őstag
Silksong még mindig nincs, de végre megjelent konzolokra is a Nine Sols. (PC-n már kint van egy ideje) Nagyon jól néz ki, gyakorlatilag egy manga-anime stílusú metroidvania. [Trailer]
-
Rigormortiis
veterán
Végére értem a DQ3 HD2D-nek. Mármint a "sztori" végére. Mert habár sajnos new game plus lehetőség nem kapott helyet a játékban, a stáblista után akad még tennivalónk (ultimate dungeon, buffolt bossok), ugyanakkor egyenlőre beérem azzal, ahol vagyok.
Az első néhány óra után elég lelkes voltam a játékkal kapcsolatban, ami teljesen nem is múlt el a végéig, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem árnyalódott bennem a kép.
-
penge111
addikt
válasz
TrishtanAG #59374 üzenetére
Trails of Cold Steel 1-2 létezik Switchre, csak Koreai, Kínai nyelven, angol lokalizáció nincs legálisan...
-
iRiver
Ármester
válasz
markknight #59372 üzenetére
Igen neked kell őket egyesével felfedezni
Miután felfedezted utána látod az aktuális területet minimapon. Amúgy a játék nemnagyon szórakozik, meg nem fogja a kezed. Már az elején elmehetsz és felfedezheted az egészet. AMúgy nem kötelező felfedezni az összeset ahhoz, hogy befejezd a játékot, sőt
-
markknight
veterán
Abszolút noob kérdés: A breath of the wildban nekem kell megkeresni a sheikah towereket és azok aktiválják azt, hogy a minimapon normálisan lássam a térképet, igaz?
-
penge111
addikt
Azt hiszem ezekre már ebben az életben nem kerül sor, kettőhöz volt szerencsém, mindkettő nagyon jó volt: [link] Szinte az összes megjelent tudtommal Switchre is.
-
hszilard666
veterán
válasz
taki01 #59364 üzenetére
Ohhh nooo. Igen, ez lesz az issue, köszönöm a gondolatot. Nem baj, majd legközelebb beszerzem ha lesz rá valami komoly kedvezmény
DevilAqua:
Köszönöm a tippet! Viszont switchre csak a hivatalos storeból vagy boltból vásárolok, hogy hivatalos eladást generáljak és biztosan lássák a kiadók hogy érdemes ide kiadni játékokat. Könyvtáram nagy része AAA cím, volt olyan is amit csak azért vettem meg hogy honoráljam a portba beletett munkát, pl a Crysis trilógiát rongyosra játszottam PC-n de a megjelenés napján behúztam őket fullprice switchre is.
-
Norb79
őstag
Csak hazatalált ez is.
-
morfondőr
addikt
válasz
Kroni1 #59366 üzenetére
Mozgásérzékeléssel tudsz célozni, vagyis a célkeresztet a kontroller (joy con vagy pro conti) vagy handheld játéknál a konzol mozgatásával tudod irányítani. Néha gyorsabb egy precíz célzásnál egy picit mozdítani a kontrolleren, mint az analógot "pöcögtetni". Viszont néha meg rossz, ha pl. a kanapén pozíciót váltasz, akkor rángatod a karaktert is a játékban. De én általában bekapcsolva hagyom ha a játék támogatja, de mindenhol kikapcsolható, ha nem jönne be.
-
l.skywalker
titán
-
taki01
őstag
válasz
hszilard666 #59362 üzenetére
Csak az USA store-ba akciós és EU store-ba meg nem. Szokott ilyen lenni.
-
iRiver
Ármester
válasz
hszilard666 #59362 üzenetére
https://www.eneba.com/nintendo-doom-nintendo-switch-eshop-key-europe
Csak ajánlani tudom a helyet, én már vásároltam innen, azonnal jött a kód és váltottam is be a játékot :-)
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Srácok!
Bő 4000hsz el ezelőtt hártam erre, remélem mindenki jól van!
Ránéztem az eshopra és láttam hogy komoly black friday van, be is húztam a wolfenstein 2-t, viszont a DOOM 2016 ra is fáj a fogam mert én butus eladtam a dobozos játékomat. Viszont neten azt írják hogy 8 USD, de amint belépek a shopba 40 EUR-t kér érte a felület. Hogy lehet ez? Elrontok valamit?
Köszi a segítséget előre is!
-
cactuar
senior tag
PCX-en vannak akciós Switch játékok. Lehet elárazás, és nem küldik ki, de egy próbát megér.
Miitopia 2900 Ft
Bravely Default 2 3400 Ft
Mario + Rabbids: Sparks of Hope - Cosmic Edition 3600 Ft
WarioWare: Get it Together! 5700 Ft
Splatoon 3 6800 Ft -
Szabi®
addikt
válasz
penge111 #59329 üzenetére
Nálam is a hosszabb komplexebb játékok vannak terítéken ilyenkor. Mondjuk én a Totknak is úgy álltam neki, hogy egyszerre kezdtem az Elden Ring Shadow of the Erdtree-vel, de közben még jött Astral Chain is, mellettük pedig "szórakozásként" még a Contra Operation Galuga is lefutott, csak hogy ne unatkozzak.
-
markknight
veterán
Igazi genyó ez a Lets Go Eevee sok helyen. Csal a gép, de olyan igazán pofátlanul.
-
ggeleven
őstag
Srácok eladás előtt csak nyomjak egy factory resetet a gépen avagy van valami, amire érdemes még figyelni? Cloud backup megvolt a támogatott játékoknál. Offline mentést lehet mozgatni SDre? Sosem volt benne mivrosd, szóval nem ismerős az opció.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Rigormortiis #59343 üzenetére
De mi ez? DragonQ?
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #59333 üzenetére
Szerintem bitang jó, nem viccből van szinte mindenütt 90% feletti értékelése. Nekem bejött az első is, de a második rész mérföldekkel jobb. 8 különböző karakter történetét játszuk itt is végig, de ezek a történetek 1-2 leszámítva zseniális, szinte mindegyikben van egy-két olyan fordulat, hogy az ember csak pislog. Nagyon sok szívbemarkoló pillanat is van. A zene mindezt megkoronázza, mindegyik!!! fantasztikus, fülbemászó, vannak epikus, redkívül kiemelkedő szintűek is. Pl: [link] A hangeffektek is kiemelkedőek, az angol szinkront is csak dicsérni tudom. Ugye minden karrakternek van két speciális képessége amit az NPC-ken tud alkalmazni, pl megtudhatjuk az adott személy rövid történetét, esetleg ha eldugott valami kincset az adott helyen, lophatunk tőle, felbérelhetjük, megküzdhetünk vele, spéci skillt tanulhatunk tőle. Így egy új faluba, városba érve rengeteg időt el lehet ütni. Ezt a részt sose unom meg, baromi értékes cuccokhoz, skillekhez lehet jutni. De ami meglepő, hogy még az utolsó kis NPC-ről is tök érdekes infót lehet megtudni, ami szépen beleilleszkedik az adott hely történetébe. A 8 játszható karakter mind nagyon jól eltalált, teljesen eltérő skillekkel, mindezt tetézi a játékban fellelhető 10 alosztály. A harcrendszert én imádom, nagyon jó ez a pajzsleverős rendszer. Az effektek csodásak a kis oled masinán harcközben. A boss harcok pedig redkívüliek, kellő kihívást, olykor brutális nehézséget tartogatnak. A grafikán sokat csiszoltak, nekem nagyon bejön ez a fajta 2d stílus, a bossok dizánja elképesztő. Azt hiszem te írtad, hogy hiányzik egy olyan jrpg, ahol van kellő kihívással kecsegtető endgame tartalom. Én most értem a 8 sztori, és a 4 cross-sztori végére. Innen nyilik meg az igazi endgame tartalom, egy teljesen új chapter sorral, bitang erős endgame bossokkal, egy FF7 Ultimate Bosshoz hasonló nehézségű secret bossal. Irgalmatlan tartalom van a játékban, rengeteg titok, 8 alosztály, 2 titkos alosztály, speciális kihívások, sok extra dungeon stb... 75 óra idáig, kiváncsian várom mit tartogat a játék legvége!
-
tag
válasz
Rigormortiis #59334 üzenetére
Mondjuk pont az a videó amire első körben ráakadtam az kb 20-30 másodperces töltési időket mutatott. Na ez mondjuk egy ilyen pixel art játéknál eléggé lehangoló, mert teljesen kiszed a játék flowból. Megnézve pár videót jobb volt a helyzett, ott olyan 10-15 másodpercek voltak :/
-
Norb79
őstag
válasz
Rigormortiis #59343 üzenetére
Ki akartam várni, míg odaér a gamepassba, de annyi jót írtatok róla, meg a képek, hogy berendeltem én is. Tok menni fog a felső sorba, pont van még egy hely!
-
Rigormortiis
veterán
Odáig és vissza vagyok érte
-
Norb79
őstag
válasz
TrishtanAG #59341 üzenetére
Van ahol ők fizettek, hogy hozzam el, csak náluk ne legyen láb alatt!
A boltban, első nap...
-
Norb79
őstag
válasz
markknight #59338 üzenetére
Igen, köszi, sajnos elsőre okosabbnak hittem magam a plexivel dolgozás kapcsán, mint a valós helyzet és a 20 furat közül kettőnél is berepesztettem a cuccot.
A két törés után tudtam mi kéne, hogy jól csináljam, de az nem volt, szóval az alsó meg a felső léc az 6-6 helyen van fúrva, a középső 4 meg csak a két végén 1-1 helyen, és emiatt közepén a gravitáció lehúzza. Nem mertem a középsőkre többet fúrni, mert akkor 50-50, hogy bereped végig és kuka az egész.
Jövőre festeni akarok, amikor az utolsó átalakítás lement a lakáson, már idén is kellett volna, ahogy a képen is látni a gipszkarton illesztéseknél reped a fal, de még hátra van egy két helyiséges fal szétverős sztori és a nagy álmos könyv szerint ilyesmi után praktikus festeni és nem pont előtte.
Ezért bátran estem neki ennek a falnak, majd jövőre kijavítja a festő, én meg okosabban állok neki a plexi fúrásnak és az eredmény is szebb lesz. Ez csak ilyen bemutató béta darab, hogy kb mire gondoltam.Eredetileg lett volna furnér háta is, az is vízszintesen tartaná a léceket pl, de tegnap nem volt ott a lapszabás a Praktikerben, és emiatt lett pl a fal a hátlap.
Gyerek imádja, és erre a fél évre jobb, mint az üres fal.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #59329 üzenetére
Ennyire jó? Az első részbe pár órát beletettem Switch-en (máson nem is lehet
), de valahogy nem kapott el és nem is tudtam, mit kéne tennem. Állítólag a szereplőket váltogatva lehet előrébb jutni....valahogy nem jött be ez a narratíva. De azért megvettem ps5re fóliásan a második részt
-
tag
Sziasztok srácok!
Aki játszik a dave the diverrel milyen töltési időkkel találkozik? A YouTube-on láttam egy videót, amiben összehasonlították pc-vel, de az eléggé lehangoló volt. Hátha jött valami patch ami javított ezen.
köszi a választ! -
atty_hor
tag
Szia!
Online boltban is vannak nagyon jó leárazások néha. A 10 éves fiamnak bejöttek az Ori-k, most pedig a Ni no Kuni™ II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition varázsolta el (most 9,5 eur). -
horkovy34
junior tag
Én most szereztem be pár napja ezt a Super Mario RPG-t. 1 órát bele is tettem és eljutottam az első bossig. Hát........! Szerintem a grafika a játék stílusát tekintve több mint rendben van, és a sokak által kritizált zenèk is SZERINTEM rendben vannak nagyon is. A gond nem itt van. Imádom az összes Mario univerzumos játèkot de ennél valahogy nem éreztem EDDIG azt a beszippantós érzést mint a legtöbb Marios játéknál. Mivel számomra az RPG mint műfaj eléggé idegen így gondoltam a lehető legkönnyebb nehézségre teszem, és még úgy is levert az ELSŐ boss mint a sz@rt! Ilyen gyík szerű valami akit a játèk eljénél kergetünk. Hát nem tudom még. Csak belenéztem mert sok a backlogom, de hogy sikerülnie fog beszippantani azt még nem tudom.
-
morfondőr
addikt
Az hogy xbox lényegtelen, csak meg kell tanulnia, hogy 3D-ben tudja irányítani a karaktert. Ahol meg kamerakezelés is kell (mindkét analóg egyszerre) egy másik szint. A 6 éves lányom már tökéletesen kezeli a kamerát is, szóval nem nehéz bele jönni.
Ha nagyon kezdő, akkor ott van a Yoshi's Crafted World, és a 2D-s Kirby-k (Star Allies és Return to Dream Island) amikben nagyon "meghalni" sem lehet. -
morfondőr
addikt
Super Mario Odyssey, Luigi's Mansion 3, Paper Mario-k, Mari Kart, Zelda Echoes of Wisdom, Donkey Kong Tropical Freeze, Super Mario 3D World, Bayonetta: Cereza and the Lost Demon, Kirby Forgotten Land és akár a "nagy" Zeldák (Breath of the Wild és Tears of the Kingdom) is már 10 évesen jók lehetnek.
Kérdés, hogy volt-e már kezében kontroller, ha már megy az irányítás, akkor akármelyik, ha nem akkor a 2D-sekkel érdemes kezdeniszerk: Pokémonok kimaradtak, én a Legends Arceust ajánlom, a lányom nagyon elvan vele.
-
need
addikt
Sziasztok...
Szeretnénk egy kis segítséget kérni és némi információt mivel nem vagyok jártas a témában..!
Vettem a gyereknek egy nintendo switch lite készüléket..
Még nem bontottam ki nem keltettem életre.. majd hamarosan..!
Játék tippek vagy öteletek kellenének nekem amit majd felrakok rá..
10 éves gyerekröl van szó..
Mivel nem ismerem ezeket kellene pár tipp amivel el tudna játszogatni..
(azt már léttam hogy van Minecraft is Magyar feliratal azt biztos hogy lesz)
Mászkálos játékok de ahogy látom ebből is oríási a választék..csak hát melyiket..?
Na meg a következő kérdés hogy hogyan érdemes meg venni.. feltételezem itt is lehet valami féle store-bol venni meg fizikálisan is..! -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #59315 üzenetére
Elnézést el is felejtetem azt a topikot, pedig régen sztem még töltöttem oda is pikcseket.
#59316 l.skywalker Nagyon-nagyon jó a Botw is, de számomra sokkal "narráltabb" a Totk. Ebben már nagyon jól egymásba kapcsolódnak a sidequestek is a mainquesttel. Sztem a története is sokkal jobb és összetettebb. Azon lehasaltam a Totkba hogy a földalatti rész, közel akkora, mint a föld feletti , és ha ez még mindig valakinek nem elég, ott az égbolt.
Én most sokat kínlódtam direkt a Totkba, hogy lássam mit is ad ez a játék, ha szinte mindent megcsinálok, felfedezek, és ezek után érződik az űr. Már nincs mi elé leülnöm, "elvették a játékomat" érzés.
-
Szabi®
addikt
Pár Totk képet itt hagynék, hátha triggerel valakit, hogy belecsapjon ebbe az epikus kalandba. Másodszor értem a végére, elég nagy űrt hagy maga után. Természetesen ha gond, nyugodtan törölje az illetékes.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Brandon182 #59312 üzenetére
Visszamásolod a Nintendo mappát az SD kártyára (valahol azon belül vannak a mentések valami saját formátumban), és Edizonnal vissza lehet valahogy rakni az adott játékba belőle.
-
Brandon182
újonc
válasz
TrishtanAG #59311 üzenetére
Csak az a baj hogy az összes adat a pc n van lementve onnan kellene visszarakni
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Brandon182 #59310 üzenetére
Akkor pedig az EdiZon mentés dadajgató homebrew kell neked.
-
Brandon182
újonc
válasz
TrishtanAG #59309 üzenetére
Mókolt a switch 😅, én is olvastam ezt a chipes dolgot de az csak feltételezés és az új rendszer működik hibátlanul.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Brandon182 #59308 üzenetére
Gugli, meg a Reddit azt mondja, hogy ez hardveres hiba, és a M92 chip okozza, bármi is leggyen az. Érdemes lenne megnézetni egy szervizben.
Save Cloud nélkül mókolatlan konzolon szerintem sajnos sehogy se lehet visszhozni a mentéseket.
-
Brandon182
újonc
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Már másodjára szállt el a rendszerem 2002-4075 hibával . Nem találtam rá megoldást de úgy gondolom hogy az lehetett a baj hogy több napig úgy volt alvó módban hogy futott közben a játék. Minden játékot tudok pótolni de a mentéseimet nem . Minden adatot lemásoltam az mem. kártyáról és újra raktam a rendszert most működik de hogyan lehetne bemásolni a mentéseket? Tudnátok segíteni?
-
pzstm
titán
Koszi mindkettotoknek. Kirbyt lehet elveztem volna de Vecsesre kedvem es idom sincs kimenninerte Euronicsba, es mas szallitasi modot nem talalok vagy en vagyok bena
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari