Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt

-
3L1T3
addikt
válasz
mahoni
üzenetére
PC-n emulálva, a Nintendo 2024-ben gyakorlatilag minden Switch emulátort eltávolított, így a jó minőségű emulátorok és az azokat fejlesztő csapatok megszűntek. Jelenleg vannak új próbálkozások, de ezek nem igazán jók.
A WiiU-s Zelda BotW-t viszont egész jól lehet emulálni, és magyarítani is lehet, de csak PC-n.
De azért elég kétes területen mozogsz. Egyébként a Zelda játékok angolja nem túl bonyolult, érdemes belevágni, legfeljebb néha szótárazni kell. A Google Fordító kamerás funkciójával képekről is tudsz fordítani. Ha valami mondat nem megy, csak nézd meg a telefonoddal, és tanulhatsz belőle, vagy a gyerek is.
-
mahoni
tag
Olvastam valahol neten h Zeldat valahogy lehet magyarosítani ? Ezt h lehet megoldani?
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
-
TrishtanAG
senior tag
A japán Amazont eléggé fenéken fogja billenti a Nintendo:
[link] -
jcrk
aktív tag
Valakinél nincs egy fölös hely családi csomagban? Minél hosszabb annál jobb
-
horkovy34
tag
válasz
Norb79
üzenetére
Igazán nincs mit!
Örülök hogy tudtam segíteni! 
3L1T3: Igazából nekem ezzel problémám nincs mert ez a Wii korszakból teljesen kimaradt! Másrészt meg van 2 kicsi gyerekem szóval az sem gond hogy 12 éves korig ajánlott.

Már csak ez a Halloween and Ash játék érdekelne hogy meg e éri az árát.
-
ldave
félisten
válasz
nanofocus
üzenetére
Legolcsóbb megoldás, ha épp nincs akció, venni egy 2 játékos kupont és azt beváltani. Ehhez kell Nintendo Online előfiezés, vagy családi csomagba belépés.
-
nanofocus
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Sziasztok!
Most kapott a gyerek, mint legújabb gamer a családban egy switch-et, oled verziót. A super mario wonderst gépen már kiporgette oda vissza emulatorral, gondoltam itt az ideje legálba nyomni neki, megvolt az orom. Most super mario deluxe u-t keresunk. Melyik e-shopbol erdemes vasarolni legolcsobban? Japán bolt mehet, nem lesz gond a fizetessel? elore is koszi!
-
-
penge111
addikt
Én is így vagyok, 45 felé kanyarodva nagyon megválogatom, hogy mivel játszom, most már könnyen elengedek bármilyen játékot, ami 5-10 óra után nem szippant be... Azért 35+ év gaming után az ipar nem nagyon tud újat mutatni, mondjuk engem a Nintendo elvarázsolt, kb. azt érzem amit írtál, valóban a nagybetűs szórakoztatasról szól szinte minden ex címük, tele kreativítással. Ps5-ről nyargaltam át lassan 2 éve, egyelőre nem is vágyom vissza. A Ps3, Ps4 idején nagyot villantott a Sony, ugye ott inkább a story alapú "felnőttesebb" játékok ütöttek, véleményem szerint ez ebben a generációban szinte teljesen eltűnt a kékeknél, maradt a grafikai előny, ami nekem öreg motorosnak kevés...
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
hát igen a Pokemon acreus szerintem is unalmas volt. a technikai dolgok annyira nem érdekelnek már, legyen játszható és kész
animal crossing szinten rejtely -
3L1T3
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
BotW-t nyomom sokadjára, TotK-t csak a nyitó jelenetet néztem meg de az iszonyat epic volt.
-
Farkassacred
őstag
Én most a Totk-nál járok ott, hogy ez életem játéka, a nagybetűs cím amiről max csak álmodott eddig az ember.. Kíváncsi leszek milyen technikával vette el az Elden Ring előle az év játéka címet, most már tényleg érdekel. A következő cím a listámon az lesz.
És lehet mondani, hogy csak egy 2.0-ás Zelda Botw, de sokak szerint az Elden Ring se sokat változott elődeihez képest. Meglássuk.
(Ja és a Totk és a Botw között óriási különbség van szerintem, rengeteget újítottak ebben a részben. El nem tudnám képzelni, hogy hogy tudnák ezt még überelni egy következő résszel..)
3L1T3: Szavak nincsenek rá mennyire epic az egész játék.. Rabszolgák dolgoztak rajta?
A többi stúdió nem értem miért nem tud ilyet lerakni az asztalra.. -
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha erősebb a hardver, a fejlesztői munka egyszerűbb, könnyebb.
-
hombre[EU]
nagyúr
attól függ melyik. egy pokemon lehet 20-30, de egy zelda?
Miyamato explained the following, “Breath of the Wild has over 100 staff, and over 300 people in the credits, spending over 5 years. Our current efforts will be helpful in the next production. The costs will be recovered by selling in large volumes, passing 2 million salessimán 100mil ekkora csapattal, csak a totk QA csapata megevett szerintem 10-20mil.-t

nem tudom japánban mi a helyzet, de pl. eu/usa-ban a grafika a legolcsóbb,mert az art részleg átlagfizetése az egyik legalacsonyabb. a programozók valahol 2x annyit kapnak és pl. a zeldához kell is, nem kevés + custom engine
-
3L1T3
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Nem, a PS az PlayStation first party cím.
Ott egy MSM2 közel 300M USD költségvetéssel produkált 11M eladást, és az a teljes lifetime, de ott kőkemény 65-70% price dropok is voltak és az is járt gép mellé is.Most egy Nintendo first party játék mennyibe kerülhet? 20-30M USD és produkál 20-60M eladást. Egészen elképesztő.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Ez igaz a botw és totk-ra, de én mondjuk a mai napig vakarom a fejem a pokémonok és néhány mario cím bődületes sikerén
Oké, persze, nem vagyunk egyformán, és egy SMO vagy LM3 sikerén nem kell meglepődni, ezek nekem is meg vannak, de mondjuk amilyen technikai szinten a poké játékok megjelennek...hát...az még switchen is halovány, és senkit nem érdekel, garantált, hogy egy huszas elmegy belőle.Ehhez képest egy Fire Emblem vagy
Xenosagábólxenoblade-ből ilyen egy-másfél m talál gazdára, pedig ezek jóval költségesebb játékok. -
pzstm
titán
Igen. Breath of the wild tavaly ev elejen 40 ora belement de valamiert abbamaradt(de majd ujra eloveszem szerintem) most meg Totk ele ultem, es november ota 110 oranal jarok (Switch alapjan)

es a -1 szint fele sincs felfedezve meg kb

es igen…Itt a Super Mario Wonder, az Odyssey, a Kirby, a ket Zelda es mind magas minoseget kepvisel ( es nyilvan ez csak toredekek amikhez en hozzanyultam
)
Mario Party gamek, Mario Kart8, Luigi’s Mansion3……ezeknmind hianyoznak a mintambol
-
3L1T3
addikt
Az általad felsorolt játékok csak játékok, a Nintendo saját játékai meg videojátékok.
Egy Marioban annyi egyedi megoldás és ötlet van mint máshol egy egész generáció alatt. Annyi a titok, hogy nem epénísz meg fotorealisztikus megejelnítés hajszolása van hanem a valós ötletekbe ölik az effortot.Ha jól emlékszem Zeldázol is. Na hát kötelezően leültetném elé az ipar 90%-át, hogy NESZTEK erre vágynak a játékosok b+.
Figyelj itt ülök a high-end gépem elött, ha valaki akkor én utálom ha szaggat valami, vagy mosottas mert hát még is csak 2025-öt írunk. De inkább nyomom úgy ahogy kitalálták switchen mint hogy emulátorozzak. GO NINTENDO!
-
pzstm
titán
Megvolt a Ratchet and Clank, AstroBot, Super Lucky Tale is mas platformokon, de mar a Wonder is teljesen uj dinenziokat nyitott(szo szerint
) ez meg aztan vegkepp olyan magasra teszi a lecet hogy az Astrobot peldaul most ezekutan eros kozepesnek hat
🙈 -
pzstm
titán
Epp most megy a Mario: Odyssey stablista. Kb. 10 ora lehetett szerintem…..uhhhh . Hat ezt meg kell emeszteni. Vartam hogy jo lesz, de ennyire???? Ennyi jatekmechanika, ilyen megjelenites es szerintem 60FPS-ben tolta mindezt ki🙈
teljesen dobbenet, nem nagyon lehet megfogalmazni normalisan vagy szepen ezt a minoseget es szintet amit ez kepvisel.
boven 10/10, de inkabb 11/10 a game
kotelezoen eloirnam mindenkinek akinek van Switch
-
River
Arcképgyáros
Teljesen jogos a felvetésed és az egyik játéknál el is gondolkodtam, hogy már egy párszor megvásároltam

Anno Steamen megvettem a Bioshock Infinite játékot. Oké ott van a könyvtáramban.
Aztán PS3-ra is megvettem, itt a lemez a polcomon azóta is. Ki is játszottam persze.
Aztán megláttam Switchre is, na mondom csak beszerzem itt is.Aztán elgondolkoztam rajta, hogy milyen szép lenne a világ, ha már kétszer megvettem a játékot és valahogy ezt tudnám is feléjük igazolni akkor csak ingyenesen lelehetne tölteni és mehet a játék
De sajnos nem, már már nekem volt kellemetlen harmadszorra is megvenni ugyanazt a szoftvert 
Oké persze ha így lenne a Nintendo nem részesülne a buliból...
-
horkovy34
tag
Na srácok a véleményeitekre vagyok kíváncsi! A Donkey Kong Country Returns HD természetesen kérdés nélkül előrendelve a konzolstúdiótól.
Viszont ez a képeken szereplő 2 játèk is nagyon érdekelne. A Halloween and Ash játékról még egy normális valamire való tesztet sem találok sehol! Videót néztem róla és ez a 2d-s stílus nagyon tetszik.
Erről a mysims kingdome-ról meg nem igazán tudok semmit, csak annyit hogy sims játék cuki formában.
Melyiket lenne érdemes beszerezni?! Lehet mind a kettőt?!

-
Gabonetta
aktív tag
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem kellett egy kis idő, hogy megszokjam (ügyes legyek benne), de ez csak fél órát jelentett kb., utána nagyon elkapott engem is.
A gyerekeknek is nagyon bejött. A LM3-mal én játszottam csak, nagyon bírtam.
Igaz, kellett egy kis segítség, hogy mindent megtaláljak benne. -
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Valami hálózatos dolog lehet, mert repülő üzemmódban nem csinálja. Egyértelműen a rendszerfrissítés után kezdődött a jelenség, akkor vettem a 3. switch-et (én frissítettem v19-re) és az teljes factory reseten esett át mégis merül.
-
-
pzstm
titán
Vegere ertem a Kirbynek, nagyon kivancsi vagyok mit fog tudni az Odyssey
Zseni volt a jatek, nagyon elveztem, a vege is isteni tenyleg. Az ujonnan megnyilo reszt nem tudom megcsinalom-e
-
tboy93
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
En egyszer hallottam eddig az oled ventijet a 1.5 ev alatt. Tavaly nyaron amikor 30 fokban jatszottam akkor kapcsolt ra. Azota sose.
-
TrishtanAG
senior tag
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor valami más oka van
De tényleg csak bekapcsolás után csinálja, rendes játék közben még sosem hallottam annyira hangosnak. -
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nálam a v2 csinálta ugyanezt, az OLED meg nem. Viszont még mindig kínlódok vele, hogy alvó állapotban random lemerül a konzol pár óra alatt. Három switch van itthon, mindháromnál elő fordul. Ez a v19-es szoftverrel kezdődött. Redditen már össze jöttünk páran ugyanezzel, de még biztos megoldás nem született.
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Enyém is ezt csinálja, szerintem ilyenkor ellenőrzi a sok telepített játékot, cloud save-eket, stb. Amiatt gondolok erre, mert korábban nem csinálta, csak ahogy egyre több adat lett a gépen az évek során. Mondjuk ki nem próbáltam lecsekkolni az elméletet airplane móddal
-
Norb79
addikt
válasz
penge111
üzenetére
A day1 V1nek volt hangja az első karantén alatt, 2020 tavaszán, ha kicsit nekifeküdtem egy 3-4 órás etapnak, amikor már a gyerekek bealudtak. Semmi extra, de handheld lehetett hallani már.
A közel felezett csíkszélességű OLED verzió esetén a mai napig nem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán van e benne venti, mert se hangja nincs sose, a levegőt nem érzem, hogy tolná kifele belőle. Pedig kínozva van rendesen handheldben. -
tl-x
addikt
2018-an vettem a V1-est, eleinte csak handheld módban játszottam, de mióta van más is helyette főleg a gyerekek használják tv-n és állandóan dokkolva van. Számítsak rá, hogy megadja magát így, ennyi idősen az akku?
-
pzstm
titán
Szoval van benne venti?
-
Hagyjuk ezt a venti témát, szerintem nektek nem volt PS4-etek 😂
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
totk-ban volt olyan quest,hogy 2x nekimentem, mindkétszer lezuhant elōttem egy szikla, az égen kötöttem ki és a map másik felére ugrottam le.
harmadszor mentem rá, nem megjelent elōttem az égen egy sárkány...hát már csak nem hagyom ott kifarmolatlanul
ebbōl a szempontból a botw dizájn nekem jobban bejött (overall a totk a jobb játék), mert elindultam kelet felé, majd észak és így körbekalandoztam a mapot. ott ugrálok összzevissza,mint az apexben -
Zeldát úgy kell játszani, hogy mész-mész és amit látsz, ami érdekes, arra veszed az irányt.
Kicsit figyelemzavarosoknak kitalált game, olyan érzésem volt.
BotW-nál kerestem a helyem, de rájöttem, hogy így kell játszani ezeket, a TotK-hoz ezért már máshogy álltam hozzá, nem kerestem a főküldiket, csak néha 
Odyssey meg szerintem az egyik legjobb game ever szintén, nem mondanám, hogy nehéz egyébként normálon sem.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

Sirandrish