Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
ranlomadi
üzenetére
Nekem venom töltőm van és azt vettem észre, hogy sunyi módon nem tölti mostanában
le kell húzzam és vissza kell rakjam, akkor feltölti, de aljas módon ha rajta van hagyva akkor simán hagyja lemerülni. PS kontroller töltőnél ugyanúgy szoptam a venommal, de én hülye switchhez is azt vettem, hát tényleg soha többet nem veszek töltőt tőlük. -
ranlomadi
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam 3 joy van.. azt hittem korábban, ha 3man akarunk játszani vele, akkor ennyire lesz szükség.. nem tudtam ezt a joy osztást.. de így legalább tudunk vele akár 6an is játszani..

-
ranlomadi
tag
Szeretnék érdeklődni, ki milyen dokkolót használ a joy-okhoz? Az ilyen fajta kerülendő? Bármi bb?
link -
Rigormortiis
veterán
A Star Ocean Second Story R és az Octopath Traveler 2 is 30 euro az eShopban. Nem gondolnám, hogy ennél sokkal olcsóbbak lesznek egyhamar. Ha nem lennének meg PS-re, ennyiért behúznám őket...
-
kislaci
senior tag
Nekem megvolt mind a 3, kettő meg most is. A sima partyban van mozgásszenzoeos játék is, a superstarsban nincs. A jamboreeban megint csak van, ez a legújabb és legjobb is egyben szerintem.
-
NF-
aktív tag
válasz
moklys1
üzenetére
A Jamboree ugyan nincs meg nekem, de arról még csak jó véleményt hallottam.
A Super Mario Partyt mi szeretjük. A Mario Party Superstars pedig nekem egyáltalán nem jött be, viszont ismerek olyat aki inkább azt preferálja a Super Mario Partyval szemben.Tudom, nem segítettem semmit
-
moklys1
aktív tag
Egy hónapja kb. van switch-em. Party játékot még nem játszottam soha. Szerintetek melyiket érdemes beszerezni kipróbálás végett?
Super Mario Party Switc
Super Mario Party Jamboree
Super Mario Party Superstars -
pzstm
titán
Nem sajat de marhajol nez ki
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Megvettem én is, mert a demója nagyon tetszett, de szégyen, egyelőre még nem került sorra. Azt többen mondták már, hogy nagyon könnyű lesz a játék egy idő után, érdemes kicsit feljebb emelni a nehézséget, hogy kitartson a mechanika.
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled: [link]
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Melyik játékról van szó?
-
Rigormortiis
veterán
Még nem értem teljesen a végére, de simán megelőlegezem neki a tavalyi év legjobb játéka-díjat. A Meaphor lett volna még esélyes, már a vége felé járok, de piszok vontatott, a FF7R-t pedig végig sem vittem, annyira elhúzták a sztorit (már akkor is ez volt a bajom vele, amikor hallottam, hogy 3 részre szedték).
-
Norb79
addikt

-
Szabi®
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Az a Totk-ban nem Kiltonnál van, hanem egy kimondottan betyáros helyen. Egy aréna a sok közül a föld alatt, és nem könnyű megszerezni , talán a legnehezebb része a játéknak. Az Elden Ring dlc egy-egy küzdelme jutott róla eszembe . . .
Kilton utolsó kívánsága az, hogy szedd össze az összes bubbul gemet a játékban (105db) és akkor fog adni valamit, de nem lövöm le a poént.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A Voidwrought című metroidvania játékban van magyar nyelvű felírat. UK fiókom van nem tudom, hogy ez számít vagy sem. A játék elején vagyok így nem igazán tudok mit mondani róla. Bár az első boss harcban már volt kihívás számomra.
-
cactuar
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Volt már a BotW-ban is, Kiltonnál lehet megvenni.

-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
4 bubbul gemért tőle tudod megvenni.
Botw-ban sztem nincs.
-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az az, jó kis cucc.
-
ldave
félisten
válasz
Balazs_
üzenetére
Can I redeem Gold Points in a different country?
(Google translate
)
Az aranypontok csak azokban az országokban használhatók fel, amelyek ugyanazt a pénznemet használják, mint abban az országban, ahol megszerezték.Ha módosítja a Nintendo-fiókjához tartozó országbeállítást, az aranypontjai a Nintendo-fiókjában maradnak, de nem jelennek meg, és nem használhatók fel más pénznemmel rendelkező országokban.
-
Balazs_
senior tag
Redditen írtak össze-vissza, inkább hozzátok fordulok, mert az itteni infóknak hiszek is.
Ha most UK régióban vagyok, van pár fontnyi Gold Coinom, ha én átmegyek pl. japán, vagy amerikai store-ba, vásárlok valamit, visszajövök, akkor a Coinom megmarad, vagy elveszik?Nem igazán értem miért veszne el, azt értem, hogy nem kellene tudni felhasználni egyik régiós Coint egy másik régióban.
-
Szabi®
veterán
Közben ez a storyline úgy folytatódott, hogy eladom a fenébe a game-t, már a végén 9ért volt fent
, de aztán barátnőm "kínlódott" vele, így maradt. Most egy vonatos résznél úgy megakadt két napja, hogy hiába néztünk videókat, és csináltuk kottára ugyanazt, egyszerűen nem történik semmi. Már mondtam neki, dobjuk a francba a kukába ezt a játékot, 3ft-ot nem ér, egy öncélú kínlódos f@s, és még akkor bele kellett tenni ezt a vonatos részt, ami nekünk ebbe a formába sehogy nem jön össze, rogy a reddit is, hogy mekkora barom állat volt, aki ezt kitalálta, de mondom megkérdezem már tőletek is, ti is szívtatok itt ? Vagy mit rontunk el ?
-
Szabi®
veterán
De én régiót akarok mindenképpen. Amúgy is szükségszerű lesz nemsokára tehát . . .
és ugye amit euba megvettem storeba nem cartridge játékokról van szó, hanem digitális, az kérdéses hogy megy-e utána az usa profillal.
Azt tudom hogy a játékok régiómentesek fizikai változatban.
-
-
morfondőr
addikt
Nem úgy van, hogy USA e-shop-ból nem enged itthoni kártyával venni, ezért vouchert kell venni, de ha marad rajta akár 1 cent, akkor nem engedi vissza váltani a régiót? Én még nem trükköztem, csak valami ilyesmit olvastam.
Egyébként a játékok játszhatóak, nekem kártyásan van egy USA régiós játékom, nem szólt érte semmit a konzol. -
morfondőr
addikt
Érdemes szétnézni az Alzán, van pár játék elég jó áron az akciók között: [link]
-
Szabi®
veterán
Amikor úgy állhatsz mellette hogy nem bánt . . .
-
morfondőr
addikt
Pikmin 4-ben 20 óra után lepörgött a stáblista aminek a végén van egy meglepetés, utána egy meglepő fordulat is!
Ismét egy nem túl nehéz, de rendkívül szórakoztató játékot kaptunk a japán barátainktól! Elképesztően cuki minden, nekem nagyon szép a látvány is, viszont nagyon komoly mechanikát tettek alá, minden elem szépen ki van dolgozva! A sztori nagyon egyszerű, de megvan végig a késztetés, hogy haladjunk tovább!
Én mindenkinek jó szívvel ajánlom!
-
moklys1
aktív tag
válasz
moklys1
üzenetére
Na megoldódott az e-shop-os vásárlási probléma
Vártam 8 napot és újrapróbáltam a vásárlást, és működött. A Nintendo support is ezt írta gyakorlatilag, na meg hogy forduljak a bankomhoz
A lényeg, hogy ha ilyen hibák jelentkeznek, az utolsó hibára futott próbálkozás után kell 7 napot számolni, és a hiba magától megszűnik.
Csak azért írtam le és ha másnál is előfordul ilyen hiba.Credit cards:
Error Code: 9001-2470
This credit card cannot be used.
For more information, please contact the issuer of your credit card.PayPal:
Error Code: 9001-1470
An error occurred when using the designated payment method.
Please use another payment method or try again later. -
morfondőr
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nálam gyári kábel, igaz AVR-en keresztül megy, de az meg 4K 10bit-et tol ki magából, ha azt tudja, akkor a fullHD meg se kottyanna neki. Mivel kb. 2 havonta fordul elő, így sokat nem foglalkoztam vele, tesztelgetni sem tudom, mert évekig tartana!
-
tl-x
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Rá is van írva a kábelra, hogy nintendo a ha esetleg elkeveredett volna a többivel.
-
River
Arcképgyáros
válasz
Farkassacred
üzenetére
Igen a HDMI kábel okozhat ilyen problémákat.

A gyári a legjobb középút mindig.
Én vettem egy ilyet, tudom sok a marketing bullshit, de a kisjézusra esküszöm, hogy erősebbek a színek és sokkal teltebb a kép
Mivel itthon 2 ugyanilyen monitor van egymás mellett és volt két Switchem egyidőben könnyen láttam a különbséget ami még csak nem is minimális volt. Sokkal fakóbb volt a képe az olcsó HDMI kábelnek. A gyári Nintendo kábelnél is legalább 2 fokkal jobb.Csak nem az 5 méteres verziót hanem az 1 méterest. Az lényegesen olcsóbb... [link]
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
azzal, de csak most fordult elō elōször
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Gyári kábellel használod? Én majd megpróbálom vele is, aztán jelentek.
-
Micsurin
nagyúr
Fuh hát látom a cucc nem tud mit kezdeni az UltraWide-al…
Switchez nem fog menni az 1440 UW, jól megszívattam magam a PC upgrade-el.
-
tl-x
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egy próbát megér.
-
tl-x
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
A gyári HDMI kábelel használod? Nekem is csinált ilyet a V1 de a kábelcsere megoldotta.
-
Farkassacred
őstag
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
pont ma reggel volt,mintha eldobta volna a hdmi-t, mariokart közben
-
River
Arcképgyáros
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mikor kiadású a Switch? Úgyértem V1-V2-OLED?
HDMI kábel milyen minőségű? -
-
morfondőr
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez nálam is előfordul ritkán, de nem lesz utána lagos, csak kicsit sötétebbek lesznek a színek. Én kiveszem és visszarakom a dokkba és helyre jön, de volt már hogy úgy játszottam tovább. Most OLED TV-n van, de a régi LCD-n is elő fordult.
-
Farkassacred
őstag
4k oled tévén szoktam néha dokkolva is játszani és ritkán, de csinál olyat a switch hogy pár másodpercig fekete kijelzőt kapok utána meg visszajön a kép, de amolyan furcsán fényes lesz és laggol is. Tapasztaltatok már ilyesmit? Kb 2-3 hete fordult elő utoljára, alvó módba rakás helyrehozza. Mivel ilyen ritkán csinálja inkább csak a kíváncsiság hajt.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Toppon vagy
. Csak le ne szédüljön szegény Link
. -
hombre[EU]
nagyúr
a világ tetején
-
Úgy felidegesített ez a Nikoderiko: The Magical World , hogy letöröltem.
Most kezdhetem elölről gondolom. -
taki01
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Érzetre hasonló súlyba van mint az eredeti joycon.
-
tl-x
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amikor megjelent, rögtön megvettem, hát akkor elég csúnya volt. Azóta sokat szépítettek rajta. Teljesen rendben van, de azért dokkolva felejtős.
-
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Korábban szembe jött egy nagyon jó deal térképpel, füzettel, matricával és nem bírtam ellen állni, hogy meglegyen kézzel fogható formában is. Kipróbáltam és valóban teljesen játszható, de azért látszik, hogy erősen le van butítva!
Én nagyon remélem, hogy kapunk hozzá egy next-gen patch-et és akkor újra bele fogok merülni!
-
Rigormortiis
veterán
Pár órát beletettem a Witcher 3-ba, és azt kell mondanom, teljesen jól játszható port.
-
taki01
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Kb ugyan azt tudja, mert ezen is cserélhető az analog, a gombok, meg az előlap is
. Ja és van NFC benne az amibo figurákhoz. Van hozzá egy app, amin keresztül lehet programozni mindent rajta.
https://www.mobapad.com/products/mobapad-m6-hd -
TrishtanAG
senior tag
válasz
taki01
üzenetére
Ennyiért már van egy Gamesir G8 Plus is, ami tudja mindezt, plusz kivehetőek és cserélhetőek az analógjai (van gyárilag a dobozban hosszabb-röviebb, meg homorú-domború is), és a gombkiosztása is megcserélhető virtuálisan, vagy akár fizikailag is. Meg persze hátsó programozható két gomb is van rajta, ahogyan olyan mókák, mint pl. a különféle szintű turbó fokozatok.
Egyedüli hátránya, hogy mivel mindenhez is jó, nem csak Switchez, a konzol kicsit kilóg belőle (de majd, ha jön a Switch 2
)
Amúgy nagyon jó, és minőségi cucc pro controllerként is; ízlések és pofonok persze, de szerintem csak a DualSense-t kényelmeseb használni nála.
-
taki01
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem mobapad M6 HD-m van. Nagyon jó hall effectes analog, mechanikus gombok, HD rezgés mint az eredeti joycon-kba. Annyi, hogy 80$.

-
tl-x
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Plusz az anyaghasználat sem volt az igazi.
-
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem volt ilyen vissza is küldtem
Egy borzalom, hátul van rajta egy kiálló pöcök ami a hátlapra támaszkodik, hogy ne lötyögjön. Hát de mivel van ott egy mm rés ezért oda szigetelőt kellett ragasztanom. 

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remeg a kezem, tavaly még ugrottam volna...
(én ehhez a régi sz@rhoz már nem veszek semmit
)
(most is ugrottam, a pi&#@↓ba) -
l.skywalker
titán
Nem tudom mennyire jó ár érte, szállítással mindennel együtt olyan 15ezerre jött ki a spanyol Amazonon:
HORI - Mando Split Pad Compact (Gris claro y amarillo) para modo portátil (Nintendo Switch) - Licencia oficial : Amazon.es: Videojuegos -
Szabi®
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A 2 év gari megéri a felárat viszont, ha szép a gép akkor érdemes lehet, aztán úgy is tetszeni fog, de ha mégsem 1-2 ezer bukóval tudod tovább adni. Tehát nem marad rajtad. A gépek mindig mennek.
-
Szabi®
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én konzolboltban néznék használtat, közel 110 az sok, 90 ezres tartományban van mindig gép, én 110-ért Pro controllerrel adtam+ két játék. Boltokban van 100 alatt és garanciát is kapsz 3/6 hónap, de résen kell lenni, mert a scalperek is ezeket lesik, innét szerzik be, és rakják rá a maguk sápját.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

le kell húzzam és vissza kell rakjam, akkor feltölti, de aljas módon ha rajta van hagyva akkor simán hagyja lemerülni. PS kontroller töltőnél ugyanúgy szoptam a venommal, de én hülye switchhez is azt vettem, hát tényleg soha többet nem veszek töltőt tőlük.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sirandrish