- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon gyenge port a Bloodstained (több más platformon is végigvittem), ellenben a PoP Lost Crown..
WOW! Mintha csak Switchre álmodták volna, gyönyörűen fut és remekül is mutat rajta! -
válasz
Rigormortiis #61876 üzenetére
Már kifizettem a dobozost... csak várni kell mire meglesz
-
válasz
Rigormortiis #61873 üzenetére
A 3.-at kissé nehéz beszereznem… dobozosan
-
Narxis
nagyúr
10 ok, amiért 2025-ben megéri Nintendo Switch konzolt venni, és 10 ok, amiért nem [link]
-
válasz
Rigormortiis #61856 üzenetére
Igen, egy darabig meg biztosan. Egyrészt hazvasarlas utan huszadrangu a csere, másrészt nem kapott el a must have erzes S2 kapcsan, harmadrészt 2 eves csak az OLED-em. Jol elvagyok még vele. Talan majd ha jön egy OLED rancfelvarrott S2, ugy 3 ev mulva, akkor váltok
-
válasz
Rigormortiis #61852 üzenetére
Akkor lehet kihagyom inkabb
-
Hotline Miami Collection most 5 eur.
Jatszott ezzel valaki, mennyire nehéz?
-
GTA3 utan lement a Vice City is, nekem ez a resz sokkal jobban tetszett mint a 3. Technikai oldalrol szinte semmi panaszom nincs ra, 2 alkalommal fordult elo a 10 ora jatek alatt hogy nagyon felporgott a gép (oled), ezen kívül zéró probléma. Ebben a reszben is van egy ket frusztráló küldetés, de jobb a helyzet mint a GTA3-ban. A sztori, a setting, a zene meg nekem nagyon adja
Az OLED amugy kozel max fenyeron 4.5 ora jatekidot birt VC alatt. Kellemes.
-
braseel
tag
válasz
Persie12 #61845 üzenetére
DS és Gameboy Advance játékok lejátszására szerintem az eredeti DS és a DS Lite volt alkalmas, és a kettő közül az utóbbit venném. Ha emuláció útján szeretnék OG Gameboy játékokat játszani, akkor arra mind alkalmas lehet egy R4i carddal, illetve a DSi-k SD kártya útján is. Utóbbi a 3SS/2DS családra is értendő. Viszont a 3DS játékok egy újabb szintet jelntenek a DS/DSi-khez képest, viszont a DS játékok nem mutatnak annyira szépen rajtuk a felbontásban mutatkozó különbség miatt. De van DS/3DS topic is.
-
Crvsh3R
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
ADAM1337 #61840 üzenetére
A legjobban ezzel a csomaggal jársz szerintem (én is ezt szereztem be): Diablo Prime Evil Collection, akcióban €19,79 szokott lenni, benne van a D2 illetve a D3 is.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
ADAM1337 #61835 üzenetére
Diablo® II: Resurrected™ (Release date: 23/09/2021)
-
cactuar
senior tag
Oled gépemet szeretném patika állapotba hozni eladás előtt. És olyan gondom van, hogy a fehér joy conok foltosak. Főleg handheld használtam. És nem koszosak, hanem olyan, mintha a műanyag meg lenne kopva, vagy nem tudom. Ezzel lehet valamit csinálni? Alkoholos torlokendővel neki estem, de semmi...
Itt az analóg alatt balra látszik, remélem visszaadja a fotó.
-
mike1334
veterán
válasz
tboy93 #61824 üzenetére
Láttam, hogy már van megoldás arra, ha OLED-et szeretnél a Lite-ba, de ennyire nem vagyok elvakult
Én meglepődtem mennyivel kompaktabb, van egy flip tok hozzá, kis túlzással elférne a zsebemben a cucc.
Akksi időt meg a v1-hez nézve jobb, de úgysem tudok egyszerre ennyit játszani, szóval simán tudom tölteni két játék között.
A drifttől kicsit félek, mert ugye itt nem cserélhető a kontroller, de láttam, hogy már van hall effect megoldás erre is. -
válasz
mike1334 #61823 üzenetére
Én lite-t cseréltem OLED-re 2023-ban. Amúgy egyetértek, sokkal robosztusabb eszköz, nmo meg kompaktabb. Zelda BOTW, Astral Chain, Mario Odyssey nekem a lite-n pörgött le, nagyon jó ár-érték arányú eszköz az a kis gép. Kicsit fura volt az OLED nyeklés nyaklása utána, de a kijelző meg szerintem annyival jobb, hogy amiatt nem váltanék vissza. Na meg az akku, az szerintem a lite kétszerese kb.
-
mike1334
veterán
válasz
tboy93 #61822 üzenetére
No, beerősítettem kicsit a Nintendo vonalat, sikerült szereznem egy fehér-piros 2DS-t, illetve az évek óta porosodó Switch v1-et lecserélni egy Switch Lite-ra (a gyerkőc miatt úgysem játszok tv-n, meg úgy egyáltalán
). Sokkal masszívabb érzetre, mint a joyconokkal a v1, kényelmesebb nekem, és a kijelzője is szebb.
Ráadásul szerintem szebb is ez a limitált kiadás
-
Rony949
őstag
A 3-at én is szeretem, de az egyik legnagyobb probléma vele, hogy kb. a játék 1/3-ától az olasz maffia pikkelni fog rád és emiatt a rendőr/mentő/tűzoltó/taxi küldiket csak a sztori legelején ideális megcsinálni, utána full szopó, mert a maffia előkapja az M4-es gépfegyvert (ami rohadt OP) és másodpercek alatt felrobbantja a kocsidat.
-
válasz
tboy93 #61818 üzenetére
A múlt hónapban játszottam végig én is a 3 Definitive változatát, és nagyon sokat szívtam például a bandákkal (sok szerencsét a mentős küldetéshez a végigjátszás után, közel lehetetlen). A Vice City volt a sweet spot, nem annyira nagy, mint az SA, de kikalapálták a 3 legnagyobb hibáit, majd nyakon öntötték az egészet a '80-as évek Miami feelingjével, és ezzel megvolt a számomra tökéletes cucc.
-
Na, ez az átokverte Vice City úgy elkapott, hogy tegnap még hajnal 1-kor is az ambulance mission-öket nyomtam
Aztán reggel meg alig bírtam felkelni. Nekem nagyon adja még mindig ez a hangulat.
-
Ma leporgott a GTA3 es a Saints Row IV.
A GTA3 nekem nagyon tetszett, színtiszta nosztalgia, tok jol játszható a felújítás, a bugok nagy resze is ki lett javítva, a teljesítmény többségében stabil. Nekem ez volt az első végigjátszásom, azert egy ket kuldetessel rendesen megszenvedtem, a "the bait" 18. alkalomra lett meg, mind a 17 elbaltazott esetben az AI felrobbantotta magat mielőtt celba ertunk volna, tehát onhiban kivul lett mission failed, ami elegge frusztráló volt. Ezen kívül mashol nem volt nagy gond, de erezni hogy a jatek azért mar nem mai. A zenek, a jatek iranyitasa, az viszont rendben van, a hangulat is jo, összességében en elveztem.
A Saints Row IV-rol ezt azert mar nem mondanam el, a 3+4-et egy csomagban vettem, fokepp a 3 miatt, ami egy tok jo jatek ellenben a 4-el. Nekem ez utobbi nem tetszett, a sztori nem jott be, ez a szupereros felallas sem, nem véletlen tartott 3/4 evig mire vegigertem rajta, folyton felre lett rakva. Amúgy technikailag nagyjából rendben van, nem szép, de stabil.
-
válasz
Rigormortiis #61812 üzenetére
Kozel max fenyeron hozott ma nekem az OLED 3.5 ora jatekidot, 20% maradt benne. Ezzel nekem sincs bajom.
En S2-bol varok egy rancfelvarrast szerintem. Nekem amugy is csak most lesz 2 eves az OLED-em.
-
-
Minden nyaron ujra radobbenek, hogy mennyire utalom a Switch OLED kijelzojet
Ez a 350 nit annyira de annyira lof.sz kategória, hogy nincsenek ra szavak. Kulteren még arnyekban is gyakorlatilag használhatatlan. Semmit nem látok belőle. Le is tettem, mert csak felcseszi az agyam hogy nem latom hol az enemy
-
Fura amugy, nekem valahogy sosem jon hogy a switch-el tv-n jatszak. Csak handheld. Evente 3 alkalommal just dance, overcooked coop miatt tv, de ennyi. Ha szabad is a tv, akkor is a kanapen fekve handheld nyomom. Nekem a switch kezi konzol
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #61806 üzenetére
Így van. A modernebb tv-k képjavító tecnológiái is csak rontanak rajta.
Mint amikor a még meglévő ps2met először rákötöttem az akkori (első) full hd lcdmre. Jajj de ocsmány volt
-
Norb79
őstag
válasz
penge111 #61804 üzenetére
Inkább a nézési távolság lesz a “ludas”.
Azért van javasolt távolság, ahonnan nézni javasolt a x méretű, y felbontású kijelzőket, mert ha túl távol ülsz, akkor kezd elmosódni a képélesség, és hát elsőnek a rece tűnik fel kevésbé.
Nem véletlenül volt ez a “poén” az x360/ps3 időkben, hogy nem tetszik a grafika, akkor “ülj hátrébb!”, mert az elmossa a képet, és akkor “jobb” lesz.
Valószínűleg ennyi történt a te esetedben is, hogy a 65öst túl közelről, a kisebbet meg túl távolról nézed, és ez tréfálja meg a szubjektív kép érzeted. -
penge111
addikt
Ma kicsit ledöbbentem, több mint két éve van egy Switch-em. Idáig zömébe a 65-ös TCL Tv-n játszottam. Handledbe ilyenkor pörög jobban, mert ahol ez a böszme tv van ott van klíma. Ilyenkor nyáron a kis szobában játszok, de hadled módban. Ott is van egy Tv de csak 48-as egy nagyon régi Sony es csak Full Hd, de anno nagyon jó kis Tv volt. Ma kiváncsiságból rákötöttem a masinát, meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal szebb képe van, a recék is kevésbé feltűnőek... Gondolom ez abból adódik, hogy csak full hd-t tud a Tv es a Switchnek nem is kell több...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb