Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz icemad #41997 üzenetére
Ja, pl a diablo3.
Sajnos ez a rögvalóság, ebből a 12-13 játékos listából nálam is itt figyel a polcon 10, és mindet rongyosra pörgettem vagy én, vagy egyik gyerek vagy a másik.De nézd meg a top3 játék több, mint amennyi switch elment. Akkor mindegyik switch vmelyikkel egybe volt csomagolva? Az eladott switchek fele se ilyen "csomag", esetszerűen készül tematikus switch csomag, ami aztán 100ezres eladásokat hoz max.
Nintendo tényleg ezekkel adja el a konzolját, de nem úgy, hogy mellécsomagolják, hanem hogy ezekért veszik a konzolt, hogy ezekkel játszanak, nem úgy, mint egy másik gyártó, aki az előző genes gépéből eladott 100 milliót, ahogy a nintendo a switchből, a saját systemseller cuccaiból meg 2-5-10 milliókat, nem 20-30-40 milliókat.
Azt a gépet CODozni, Fifázni veszik a népek, ezt meg ezekért a játékokért. -
addikt
válasz 30z.Samu #41994 üzenetére
Az lenne egy érdekes statisztika, hogy ezekkel átlagban hány órát játszanak az emberek. Mert ebben is a listában van olyan, amit megvettem, de aztán hamar elkezdtem hanyagolni. Mert rengetegen dicsérik, és a videók alapján is jónak tűnt, de én kevésnek éreztem.
Lenne például egy kiforrott achi/trófea rendszer, akkor azért sokat elárulna a játékról. Mert sokan úgy is ajánlanak meg dicsérnek valamit, hogy alig raktak pár órát a játékba.
Szerk.:
Szimplán az eladás a Nintendo/fejlesztő/kiadó cégnek érdekes. Pl. Mario Kart -ot is szerintem boldog-boldogtalan megveszi. Ami nekem mondjuk pont bejött, de azért nem vágnék eret, ha egyik napról a másikra eltűnne a piacról.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
cactuar
aktív tag
– Switch hardware total: 103.54 million
– Switch software total – 766.41 millionEbből a 12 címből fogyott eddig 10milliónál több:
– Mario Kart 8 Deluxe – 43.35 million
– Animal Crossing: New Horizons – 37.62 million
– Super Smash Bros. Ultimate – 27.40 million
– Zelda: Breath of the Wild – 25.80 million
– Pokemon Sword/Shield – 23.90 million
– Super Mario Odyssey – 23.02 million
– Super Mario Party – 17.39 million
– Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee – 14.33 million
– Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl – 13.97 million
– Ring Fit Adventure – 13.53 million
– New Super Mario Bros. U Deluxe – 12.72 million
– Luigi’s Mansion 3 – 11.04 million -
Scarletiel
senior tag
válasz cactuar #41991 üzenetére
Nagyon örülnék neki!!! Igaz a 2-ben is csak chapter 5-nél tartok és van már benne 80 órám, de letenni alig tudom 😂 Csak remélem a 2-nek a stílusát viszik tovább. Szeretem ezeket a fanservice dolgokat, főleg, hogy nem tolják túl. Kellően komoly, animés és vicces is helyenként.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
cactuar
aktív tag
válasz Scarletiel #41857 üzenetére
Na, lehet nem is kell sokat várnunk, és kapunk februárban valami Xenoblade bejelentést.
-
picimitch
tag
Sziasztok! Elrepült egy év, lejárt az online. Van esélye, hogy megtalálom rég elveszett expansion családomat?
-
addikt
Gyári Nintendo tokot én nem néztem (a fent említetten kívül), de mástól származónál vannak gondok. Erről tudok nyilatkozni. Pl. néhány kipróbált Bigben.
Valószínű gyárinál van annyi üres hely, hogy a v1/v2 helyett az OLED is elfér benne.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Hades akciós a store-ban.
€16,24(-35%)
-
bwoay
nagyúr
tok témához:
az összes eredeti zipzáras Nintendo tok (a.k.a. Nintendo Switch carrying case & screen protector) jó az új modellre is, és a korábbi színek többnyire olcsóbbak, mint az új fekete/fehér színváltozat. A különbség, hogy utóbbi csomagolásán feltüntették mindkét Switch változatot, így a gyanútlan vásárló hajlamos lehet azt gondolni, hogy csak ez jó az OLED-hez, de ez nem így van. Sőt, szerintem az összes színváltozat mérete konkrétan azonos.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
addikt
Chibig Studio:
Koa and The Five Pirates of Mara - Teaser Trailer
Mika and The Witch's Mountain - Teaser TrailerZX Spectrum - Commodore 64
-
Sordoran
addikt
Köszi tippet, de már megrendeltem én is. Igazából nekem vidékiként mindkettő csak szállítással megy, és az alza-val spórolok, valamint előbb is jön meg.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Balazs_
senior tag
Van bármi MMO jellegű játék Switch-re a Warframe és Warface-n kívül? (Tudom ezek se kifejezetten azok, de lehet gear-t fejleszteni.)
Nem lövöldözős, hanem inkább RPG-szerű játékot keresnék, PC-re nem opció, mobilra meg elég szutyok monetizációk vannak.
-
Sanraith
aktív tag
A grafika tényleg nem erős, de az uncsi tutorial rész után könnyen belefeledkeztem a játékba. Még az első területen fogócskázom, kb 8-9 óra játékidőm lehet. Minden tele van monokkal, szóval annyira nem üres. Ami eddig kihívás volt, az <20 szintű csapattal a 30+os világító szemű vagy "kényes" lények befogása.
Szerintem megéri, de kell hozzá, hogy bejöjjön a pokédex gyűjtögetős game loop. -
g@bo
nagyúr
válasz Sordoran #41960 üzenetére
alz.ban meg van 2 db raktáron. 18.390. jó, nem előrendelői.
már látom dobták a tippet, de megéri az árát?
Pro:
+ Hatalmas kaland egy óriási (bár kicsit üres) világban
+ A Pokémonok elfogása még mindig rendkívül szórakoztató
+ Jól kidolgozott korszak
Kontra:
– A kihívás általános hiánya
– A grafika lehetne jobb
– Üres világ[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz rakkimcer #41969 üzenetére
Láttam ott is de ők mocsok drágán szállítanak.
Viszont az Alzan rákeresve a játékra csak ilyen konzol csomaokat ad ki...
Nagy nehezen megtaláltam direktben a játékot és van bőven készleten.
Kb 1 hete hagytam ott a Pokemon BDSP-t 8 trainer után, sajnos azt nagyon meguntam. Kb ugyan azt a skill-t spammolgatni nem volt nagy kihívás.
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #41962 üzenetére
Én házhoz szállítással tudom csak kérni, szóval jövő hét lesz kézben nálam leghamarabb. De hátha a hétvégén erőt merítek magamon és nekiállok annak ami sürgősebb lenne, így a Pokémon marad nyugisabb időpontokra.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
consono
nagyúr
-
30z.Samu
félisten
válasz Sordoran #41960 üzenetére
Csatlakozom, rendeltem én is. Mondjuk pénteken sok időm nem lesz tolni, de legalább Nálam lesz és hétvégén más nem meló után tudom nyomni. Nekem is lehetne bőven más nyomni, de hát sajnos nincs annyi időm a suli miatt. az Xbox-ot konkrétan be se kapcsoltam idén. Ha játszottam is, akkor AC-ztem, mert az nem igényel sok gondolkodás. Viszont most már kezd unalmas lenni, szóval kell valami más.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #41959 üzenetére
Fene vigyen titeket a hype generálással, pedig mással kéne játszanom, de most berendeltem én is. Platinumshop-nál rendelhető, elvileg február 4-es beérkezéssel.
-
30z.Samu
félisten
Köszi, de annyira nem fontos, megvárom az új készletet vagy ha látok egyet használtan, akkor lecsapok rá.
(#41957) Kvelstadt: Nekem is ez a véleményem, végre egy olyan Pokémon játék, amit szerettem volna és még annál is több valamivel. Már csak egy hasonló stílusú Yu-Gi-Oh játék kéne, mert abban is csak kártyázgatások vannak, de konkrét story RPG-vel még nem találkoztam. Pedig szerintem menő lenne.
Sic Parvis Magna
-
Kvelstadt
veterán
válasz 30z.Samu #41956 üzenetére
Kicsit újra van gondolva ennek is a játékmenete, vagyis hát hasonlít a shield-swordre de annál sokkal jobb.
Azt én otthagytam, ebbe minden tetszik. A material beszerzés egyszerű és gyors, a harc is jobb, a menü, a gombkiosztás.
A switch megjelenése óta várok egy jó poké játékra, és ez sokkal jobb mint amit vártam.
Olyat vártam mint a pearl-diamond, de így hogy ezzel már játszom nem biztos hogy akarok még játszani azzal a classic játékmenettel.
Kazisan vettem mert adtak hozzá fémtokot, és úgy voltam hogy ha ez se tetszik a tokot megtartom.
Hát mostmár tudom hogy nem lett volna hiba digitálisan megvenni sem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #41954 üzenetére
Engem is elkapott, játszanék én is vele. Bár van mivel játszani, a DK-t sem vittem még végig, most vagyok a 6-os szigeten. Jó nehéz bakker úgy is, hogy elengedtem a KONG kirakását meg a puzzle gyűjtögetést.
(#41955) ρσгτσ: Igen, láttam valamelyik üzletnél. Na mindegy, 1-2 héten belül csak lesz, bár a SuperGamer-nél március 1-et írtak, az azért szép lenne.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Jól elkapodták a Pokémont bakker, sehol se lehet kapni. Mondjuk van mivel játszani, de ez azért durva.
Sic Parvis Magna
-
-
addikt
válasz knoxhu #41949 üzenetére
Ilyen slim tokból nem tudom van -e ilyen. Amiket eddig láttam, azok puhább kivitelek voltak.
Mármint olyanból, ami OLED -re is jó. Mert találkoztam már olyan tokkal, amiben szorult, illetve a felső gombokat (ZL, L, ZR, R) is benyomta a joycon -on.
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
válasz icemad #41943 üzenetére
Huuhhhhh... Hát ha a Luigi's Mansion 3 nem jön be akkor ez lehet hogy tényleg nem a te asztalod! Szerintem ez az egyik legjobb nintendo által kiadott játék a gépre ami nem mellesleg kivételesen nem egy port! A Luigi's Mansion első részét még Wii-n toltam végig és onnantól engem ez a széria be is szippantot. Nagyon bejött számomra ez a szellemporszívózós dolog, meg úgy a játék egész hangulata. A második részhez nem volt szerencsém 3ds hiányában viszont kárpótol érte a harmadik rész hisz amúgy is azt írták a tesztekben hogy ez az eddigi legjobb.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
addikt
válasz knoxhu #41944 üzenetére
Nekem nincs semmi gondom vele. Ezt használom, ha joycon -nal cipelem. Kifejezetten slim tok. Tehát abban az esetben jó, ha túl sok mindent nem akarsz magaddal vinni.
Szerk.:
Illetve cactuar is "ajánlott" múltkor hasonló tokot. Ezek is jól néznek ki.Kérdés az, hogy mi terv. Mennyi cuccot vinnél magaddal, illetve elsősorban milyen vezérlőt használsz.
[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
Tudtok tippet adni milyen tokot érdemes venni OLED-hez?
Ezt néztem, de túl jókat nem írnak. (a fehér/fekete verzió) -
válasz Scarletiel #41942 üzenetére
Ezek közül a Bayonetta-t, Monster Huntert, Personat játszottam nagygépeken. Luigi Mansion 3 megvan, de azzal sem játszottam 1 óránál többet. A Nintendo nem az én platformom az igaz. Még az új Kirbyt megvárom, ha az sem lesz jó, akkor megy a fiókba.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Scarletiel
senior tag
válasz icemad #41940 üzenetére
Mario meg Pokemon ami van mobilra az meg se közelíti minőségben azt amit Switch-en kapsz. Jelenleg 2 olyan játékkal játszol amit más platformon is tudsz játszani valószínűleg jobb módon.
Próbálj ki párat ezek közül ha van rá módod:
Fire Emblem Three Houses
Astral Chain
Bayonetta 1-2
Mario Odyssey
Monster Hunter Rise
Xenoblade Chronicles 1-2
Persona 5 strikers
Pokemon Sword and Shield vagy az új Arceus
Luigi's Mansion 3
Mario 3D world + Bowsers fury
Hyrule Warriors Age of CalamityHa ezek közül max 1-2 jön be csak akkor igen a Nintendo nem a te platformod. Ezzel nincs semmi baj csak akkor valóban nem kell beleinvesztálni. Handheld módban meg valóban kényelmetlen egy idő után a konzol, oda érdemes venni vagy Satisfie grip-et vagy Hori-t vagy amit én is használok Skull & Co Neo Grip-et.
[ Szerkesztve ]
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
cactuar
aktív tag
válasz Scarletiel #41939 üzenetére
Ezt szépen összefoglaltad, +1
-
válasz consono #41936 üzenetére
Mario meg Pokémon van mobilra is. A régebbi részek meg emulátorban elfutnak bármin is. Nekem jelenleg csalódás a switch. Azt tudtam, az exkluzív címeket nem nekem találták ki, de úgy voltam vele, hogy majd a fiaimnak megtetszik. Hát nem jött be. Nálam jelenleg a Graveyard Keeper meg a Bulletstorm megy csak, azok is csak kézi módban. Egyszerűen nem fognak meg az exkluzív címek, egyedül a Zelda BOTW, ami nagyon tetszik, szuper játék, de a pocsék V2 kijelző elveszi a kedvem tőle. 1 óra játék után meg a kezem is kiakad, annyira nem áll kézre. Animal crossing is ment pár órát, de nekem az ilyen fapados minecraft kategória.
-
Scarletiel
senior tag
válasz icemad #41934 üzenetére
Azért, mert ezekre olyan játékok vannak amik szórakoztatóak, vagy átgondoltak. Most nem akarok konzol war-t mert szeretem én a PS-t és Boxot is, sőt egy gamer PC is van itthon. Viszont Switch-re van Zelda Btow aminek a világa olyan komplex mint sehol máshol (fizika, környezeti interakciók, feladatok megközelíthetősége sbt)
Van Mario Odyssey ami tökéletesen mutatja, hogy lehet olyan játékot csinálni ami egyszerre könnyed és egy 4 éves is elvan vele meg lehet élvezhető egy 30 évesnek is mint én aki szeretne benne minden titkot felfedezni, megszerezni.
Vagy ott a Xenoblade Chronicles 1-2 ami véleményem szerint a két legjobb jrpg amivel eddig játszottam, mert a történet zseniális, a karakterek szerethetőek, a világ amiben van olyan szinten egyedi és szépen van felépítve (él az egész), amit szintén máshol nem láttam.
Ott Fire Emblem Three Houses ami csodálatos stratégia konzolon, remek történettel, több szállal és rengeteg nettó játékórával (értsd nem hülye point of interesteket gyűjtesz 30 órán át egy acivementért)
Van nekünk Animal Crossing New Horizons is ami egy végtelenül chilles játék és remekül ki tudod aknázni benne a fantáziád.
És még sorolhatnék jópár címet de a lényeg mindegyikben ugyanaz: Egyedi játékok amit sehol máshol nem kapsz meg vagy ha megkapsz hasonlót akkor olyan mintha a kínai piacos verziója lenne és nincs meg benne az a lélek csak pár elem.
Nem mondom, hogy más platformoknak nincsenek meg a saját lélekkel készített repertoárja, de szerintem itt van a legtöbb ilyen alkotás és akik szeretik ezeket a címeket, genréket, azok ezt a konzolt fogják választani független attól, hogy megér-e reálisan egy gyenge tablet joyconokkal 130 ezret vagy nem. A válasz reálisan mindig az lesz, hogy nem éri meg, de amíg nincs ellenfele ennyibe fog kerülni és még mindig több szórakozást ad számomra például mint a 34. Farcry, 43. Assassins Creed és a 21344. Battlefield hiába szebbek vagy futnak jobban ezek a játékok PC-n, PS-en, Xboxon.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
addikt
-
addikt
válasz consono #41936 üzenetére
Igen, a másik pedig az exkluzívok. Amit én is írtam feljebb. Na meg azért ez egy egészen családbarát konzol. Rengeteg tartalom van hozzá, amit egészen kis emberkék is örömmel tudnak használni.
Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy a többin nincs semmi. De egy csomó minden van itt, amiért rajongani tudnak a gyerekek, meg a felnőttek is. Akár több 10 éves múlttal is, ami még mindig menő. Pl. az említett Mario.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz icemad #41934 üzenetére
Nekem bejön a mérete. Persze nem mondom, hogy nem jönne be egy Lite levehető joycon -nal (vagy kettő közötti méret), de én még NYXI -vel vagy Split -tel csatolva is jól elvagyok vele.
Szerk.:
Igaz hogy én alig használom dokkolva, de nekem bejött ez a hibrid megoldás. Ez pedig (szerintem) sok embert győzött meg arról, hogy vegyen egyet magának. Akár második konzolnak is.[ Szerkesztve ]
-
Én a mai napig nem értem, hogy switchből hogy adtak el ennyit... Kb olyan szinten van, mint a PC-k 30 évvel ezelőtt. Mindenre jó egy kicsit, de semmire se jó igazán... Asztali konzolnak gyenge, kézi konzolnak túl nagy, nehéz és kényelmetlen, multiplayer funkciók kompletten hiányoznak, mozgásvezérlés "van de minek" kategória, stb.
-
addikt
válasz Scarletiel #41932 üzenetére
Mivel az exkluzívok és a kézi mód miatt nem igazán van alternatívája, így annyit ér, amennyit kérnek érte. Persze aki nem (vagy kevésbé) használja ki ezen tulajdonságait, annak ez is sok.
Mondjuk az is tény, hogy például 200 -ért nekem sem lenne ez a Nintendo a kezemben, mert annyit számomra nem ér.
Illetve kérdés az, hogy most egy teljesen áttervezett, hardveresen erősebb konzolnak mennyi lett volna a végfelhasználói ára. Mennyire lett volna gyártási kapacitás és komponens.
Persze emellett azt is tudjuk, hogy azért a Nintendo elég kényelmesen, hátradőlve ül a székében.
Szerk.:
Amúgy ha megnézed, akkor mindegyik gyártónál el lehet költeni a konzol árának a többszörösét. Tehát nem feltétlen az eszköz ára a kritikus pont. Főleg Nintendo -nál...még játékok nélkül is. Bár ezt te is írtad.[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz horkovy24 #41930 üzenetére
Így van. Lehetett volna az OLED paneles a kezdő, aztán egy Switch Lite Oled verzió levehető joyconokkal. És most lehetett volna egy erősebb OLED modell. Amúgy józan ész szerint tényleg nem éri meg a konzol az árát, főleg azzal a tudattal, hogy a játékok 90%-ban teljes áron vannak. Viszont ha érzelmi alapon nézzük, márpedig így kell egy hobbit nézni, akkor akik szeretik a Nintendo játékait azoknak megéri a 130 ezer + játékok ára + a millió kiegészítő ára.
Én 2 hónapja kezdtem el komolyabban a Nintendos pályafutásom, az előző pár próbálkozás nem jött össze ilyen vagy olyan okok miatt, de már most ezalatt a 2 hónap alatt okozott 180-200 óra örömet. Ha egy 2 órás mozi 2500Ft akkor az 200 órára 250 000Ft lenne és még van vagy 10 játékom amivel még nem is játszottam, hogy nehogy úgy járjak, hogy egy játékot sem viszek végig, mert mindbe belekezdek.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
horkovy24
senior tag
válasz Scarletiel #41928 üzenetére
Igazad van a V2-es sem ér annyit és én még nem is 110-ér vettem hanem 130-ért. De ha teljesen öszinték akarunk lenni akkor már az elejétől a V1-től kezdve gyárthatták volna Oled kijelzővel ha már szinte ugyanez volt a gép ára akkor is. Csak mondjuk minőségibb panellel. Persze ha nem minden a pénz csinálásról szólna!
[ Szerkesztve ]
-
sasreti
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg működő aktív Splatoon 2 csoport ahol szoktak együtt játszani?
-
Scarletiel
senior tag
válasz Darth_Revan #41922 üzenetére
Én ezt bocsánat kicsit szőrszál hasogatásnak tartom már. Kíváncsiságból megnéztem az enyém és igaz amit írsz, fehér háttérnél valóban egy hajszálnál is vékonyabb csíkban látszanak ezek a vonalak, illetve full fekete képernyőnél ha mikroszkóppal nézem akkor valóban látom a uniformity problémát, de valós használat közben és márpedig volt használva eddig vagy 100 órát fixen kézi módban, világos és sötét tartalommal is, abszolút nem veszek észre belőle semmit. Ezért visszaküldeni szerintem a felesleges kategória. Még ezekkel a "hibákkal" is mérföldekkel szebb a kép mint egy V2-esnek, nem beszélve arról, hogy nagyobb is a hasznos terület és a kickstand is újra lett gondolva. Hogy ez most megér-e 130 ezret az egy jó kérdés, de ha őszinte akarok lenni a V2-es sem ér meg 110 ezret max csak 80-at újonnan.
-
horkovy24
senior tag
válasz Kvelstadt #41924 üzenetére
Hát akkor tényleg nagyon remélem hogy a Galaxy 2-őt is kiadják mert kihagyhatatlan! Érdekes dolog ez mert engem valahogy ez a Skyward Sword nem fogott meg. Viszont nekem meg volt a Wind Waker Hd még Wii U-n és végig is toltam. Nekem ez a rész nagyon tetszett. Valóban portolhatnák ide is mert én is beszerezném a gyűjteménybe ugyanúgy mint a yoshi-t is bár az még legalább új is lenne számomra. Mikor a yoshi-t kiadták Wii U-ra sajnos már nem volt meg a gépem.
-
horkovy24
senior tag
válasz Darth_Revan #41922 üzenetére
Én áldom az eszem hogy nem cseréltem le a jó kis V2-es gépemet erre az Oledre. Kicsit sokallom érte azt a 130-140 ropit ami valahol még jóval több is. Ez azért már barátok között is egy elavult gépezet még ha hordozható is! Igaz mi igaz ettől függetlenül imádom, DE és itt jön az a bizonyos DE ha már a Nintendo még több suskát elkér a gépért akkor már rakjanak legalább bele egy normális panelt! Mert a hardver végülis ugyanaz a belső memóriát leszámítva.
-
Kvelstadt
veterán
válasz horkovy24 #41921 üzenetére
Nem volt wii u a közelben de akkor már wii sem.
Én azt nem értem miért nem portolnak át mindent wiiu-ról ami jó meg ami oda is portolva lett. Galaxy2, yoshi whooly world, wind waker hd stb.
Tök örülök a skyward swordnek de telhetetlen vagyok. Az összes nagykonzolos zeldát akarom éa most!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Just486
senior tag
Amekkora pixelek vannak benne, lehet hogy még kézzel sem nehéz hibamentesre bedrótozni
That unconquered country we call the future.
-
Darth_Revan
veterán
Magam részéről visszavittem a switch-et.
Oled panel van benne így a színek gyönyörűek viszont minőség terén ilyen rossz oledet rég láttam.3 db switch -et tettem egymás mellé tehát nem egyedi hiba.
Az összesnél vannak színes csíkok a szélén ami fehér háttérnél látszódik. Ez gyártási hiba mert ugyanazok a színek vannak mindenhol, lent piros, jobb oldalt sárga, fent kék, bal oldalra már nem emlékszem. Viszont volt panel ahol mintha nagyon picit kisebbek lettek volna.
A másik meg az uniformitás hiba. Kettőnél fehér háttér esetében nem igazán volt látható de egynél még ott is. Szürke alatt kezd megjelenni (10% gray) de közelről nézve éppen már kiszűrhető a gyári fekete témánál is. Szürke színnel nem egységes a szín és 1-2 mm-es sötétebb csíkok láthatóak. A legjobb amit láttam az az volt hogy csak a képernyő jobb felső sarkában az akku ikon fölött volt egy 1 mm-es csík.
Videó és játék válogatta hogy hol látható mivel nem minden színnel látható a legjobb esetben viszont a legrosszabb esetben ahol közepén volt egy kb 2 mm-es szürke csík az látszódott majdnem mindenhol.
Feher háttér esetében mintha nagyon enyhe sárga bevilagitodas látszódna, de ez enyhe volt szerintem sokan észre sem vennék.Ennyi pénzért ez szégyen, 2 évvel ezelőtti mi 9t pro telefonban jobb panel van. Jó, az uniformitás dolog az oled betegség, de a Xiaomi esetében lényegesen kevesebb volt a hibás panel anno amikor vettem a telefont.
Az egyetlen pozitívum hogy pixelhiba elég ritka betegségnek tűnik itt
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
válasz Kvelstadt #41920 üzenetére
Igen ez tipikusan az a dolog mint mikor egy film rendező egy filmjével a csúcsra járatja a karrierjét mert annyira jó viszont már egy másik filmjével már nem tudja ugyanazt a szintet megugrani csak esetleg megközelíteni. Egyébként nem is értem miért nem portolták a második részét is mert az szerintem még valamelyest túl is szárnyalja az első Galaxy-t! Sosem játszottál a Galaxy 2-el?
-
Kvelstadt
veterán
válasz horkovy24 #41919 üzenetére
Meg ott ezze a bolygó dologgal maxra pörgették a játékmenetet és sokkal kreatívabb ötletek vannak.
Egyébként az oddissey is baromi jó de nekem eddig a galaxy a széria csúcsa. Majd remélem a galaxy 2t is portolják, mert állítólag az mégjobb.Más téma:
Tegnap végre én is belekezdtem az arceusba.
Korábban sírtam már itt hogy milyen dolgok miatt nem bírtam játszani a korábbi részekkel.
Na itt olyan érzésem van mintha a fejlesztők ezt tudnák, bocsánatot akarnak kérni és még a seggem is ki akarják nyalni biztos ami biztoss.
Nagyon sok óra fog belemenni.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
horkovy24
senior tag
-
addikt
válasz Szabi® #41917 üzenetére
Borzasztóan nehéz...legalábbis laikusoknak. Szerintem. Plusz pont viszont, hogy:
Ez nem a fenti cikkből van.
"Cross-Platform Play, Cross Saves and Cross Progression Expands to include Nintendo Switch for MLB The Show 22!"
De természetesen:
"this excludes PS5 and Xbox Series X|S exclusive content"[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
addikt
-
Bétaville
senior tag
válasz hszilard666 #41914 üzenetére
Na majd ránézek.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
hszilard666
veterán
-
Bétaville
senior tag
Én most a Hellblade-el játszom, majd utána kezdek neki a Metroidnak.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Guitar14
senior tag
válasz 30z.Samu #41903 üzenetére
Én a Sunshine-t szeretem nagyon. (igaz GC-n van meg még anno olcsón vettem)
De számomra a játék eleje úgy megfogott, hogy végigvittem hosszabb abbahagyás nélkül.
2/3-ától vannak idegölő sunshine-ok de azon kívül szerintem imádnivaló. Mondjuk hozzá tartozik, hogy én szeretem a fludd-által hozzáadott mechanikát, mert sokan azt nem szeretik.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rage47 #41902 üzenetére
Én a galaxyt toltam le és jobban tetszett mint az Oddissey. Ezek a fixen a feladathoz szabott pályák jobban tetszenek mint az hogy van egy nagy pálya aminek a nagy részén csak futsz.
Sunshinet kipróbáltam, de én azt anno játszottam és így újra nem mentem neki, de ugráltam benne kicsit. A locsolás irányítását szokni kell, de egyébkéntt nem vokt bajom vele.
Az N64es rész közelébe sem mentem. Több mint eleget kinlódtink vele annak idején."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
draco31
veterán
válasz 30z.Samu #41901 üzenetére
26:00-tól, nem vágtam ki klippet. Lehet ilyenek miatt tűnik kicsit csúnyábbnak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
válasz Rony949 #41905 üzenetére
Nekem az irányítás volt az, ami miatt végül hagytam a fenébe az egészet, a kameráról ne is beszéljünk. Nem szépen öregedett ez a játék, legalábbis szerintem, pedig alapvetően tényleg tök ötletes meg minden. Csak az irányítást meg a kamerát egyszerűen nem bírtam megszokni.
Sic Parvis Magna
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest