- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Sajnos ahogy nézem az online-hoz mindenhol csak 1-2 player van írva, és az egyjátékos módban sincs semmilyen bajnokság, csak meccsek.
Friend kódom, ha valaki majd akar multizni: SW-1554-0800-8714 -
sgfool
tag
A facebook-os magyar nintendo csoportban is megemlítettem, hogy switch sports terén simán összelehetne hozni pl egy bowling bajnokságot, online 16 játékos vehet részt rajta, tök jó lenne
-
mike1334
veterán
válasz
mike1334 #43189 üzenetére
Na, hogy ne csak a szám járjon..5 euró a Valiant Hearts.
I. világháborús játék, oldalnézetes, főleg logikai feladatokkal, és nagyon sok érzelemmel, nem egy vidám játék, de megéri megvenni, én nagyon szerettem (nem switchen játszottam vele, de nincs komoly grafikája, rajzfilmszerű, így nem hiszem, hogy gond lenne vele). 6,5-9 óra alatt lehet végigjátszani a hltb szerint.
Trailer.Jé, anno írtam is róla.
-
morfondőr
addikt
válasz
koncsik #43186 üzenetére
A bajnokság jöhet!
Sikerült játszani, de letiltott nettel próbáltam. Persze akart letölteni frissítést, de cancelt nyomtam. Azért látszik, hogy nem teljes áras AAA játék, de szerintem el lehet vele szórakozni a családdal, vagy online! A kislányom elég jól elfáradt egy szűk óra alatt. -
cactuar
senior tag
Elindult a tavaszi leárazás az eshop-ban.
-
A Sports-ban van online, nem tudom lehet-e saját kis bajnokságot összerakni... Ph!Cup
p -
Sordoran
addikt
Én azt se tudom, hogy teljesül-e a telefonos direkt marketing utáni rendelésem.
DPD hozza, az pedig csak szállítás napján értesít emlékeim szerint. (bolt weboldalán a rendeléseimnél nincs is ott, ez lehet a telefonos ügyintézés miatt van)
-
morfondőr
addikt
Én kedden rendeltem meg a Sports-ot notebook.hu-n, tegnap már a Foxpost raktárában volt. Kíváncsi leszek hogy ma megkapom-e!
-
ρσгτσ
addikt
Gamepark -tól rendelt valaki Switch Sports -ot? Szóltak már valakinek, vagy még nem érkezett be nekik? Holnap felhívom őket, de ha másnak van infója, azt megköszönöm.
Nem tudom pontosan hogy megy náluk. Bolti átvételre kértem. Pénteki megjelenés.
-
morfondőr
addikt
Csak óvatosan az olcsó gripekkel! Nekem volt egy, ami nem volt "kipárnázva" és szépen elkezdte koptatni a switch hátulját. Ahogy az ember játszik, óhatatlanul mozgatja, csavarja a gépet, ami súrlódást okoz! Vettem egy Skull&Co-t, az hibátlan, a másik a Satisfye, amit nyugodt szívvel lehet ajánlani. Marha drágák, de legalább nem rongálják a konzolt.
-
KKaresz45
senior tag
Én szeretem hogy ad egy merevítést a Switchnek, ha csak a joy-conra rögzül a grip, akkor a joy-con csatlakozóin van a terhelés. Nem mintha le akarna törni vagy ilyesmi, de nekem jobb érzés így fogni.
Közben találtam linket a JYS OLED markolathoz. Ahogy írtam korábban túl sokat ne várjon tőle senki, de legalább nem túl drága és szerintem a célnak tökéletesen megfelel. Ha valakit érdekel akkor csapjon le rá mert nem nagyon szokott lenni. Én is pont innen rendeltem, akkor az az egy darab volt.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
BusinessGuy #43161 üzenetére
Azt nem ismerem sajnos. A JYS-nek az OLED gripje méretben az OLED-hez tökéletes. Nem nagy durranás, egy merev műanyag darab, semmi gumírozás, de a célnak megfelel. Csak nem nagyon lehet kapni azt se. Most nem tudok linkelni pillanatnyilag.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
BusinessGuy #43159 üzenetére
A konzolvilágos linken kapható nem jó az OLED-hez. Konkrétan nem megy bele az OLED, próbáltam.
-
BusinessGuy
őstag
Tapasztalatotok alapján gripnek melyik a jobb a switch oledhez? A joyconhoz kapható battery amitöl fogása talán jobb lesz, avagy a konzolvilágnál kapható markolat [link] (nem tudom ez jó e az oledhez).
Kószi! -
ρσгτσ
addikt
válasz
cornholio002 #43155 üzenetére
Többen is rendeltünk már tőle. Szerintem eddig még nem volt itt panasz.
-
bwoay
nagyúr
válasz
a scamadviser szerint az alza.hu is jó eséllyel scam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én nem ismerem.
-
ρσгτσ
addikt
Van 2 új cucc a NYXI -nél.
NYXI 3 az 1-ben dokkolótöltő adapter:
-
sgfool
tag
válasz
Sordoran #43147 üzenetére
Én csak májusban terveztem csak megvenni a switch sport-ot, de most ez a korlátozott mennyiség megütötte a fülemet. A konzolstúdiónál még elérhetőnek tűnt, onnan gyorsan elő is rendeltem, hátha sikerült
Most rá kerestem a min min amiibo figurára is, azt korábban már megrendeltem a konzolvilágtól, elvileg pénteken érkezik. Viszont mást üzletben eleve nem is látom, gondolom ez is korlátozott mennyiségben lesz.
-
Sordoran
addikt
Úgy néz ki pénteken jön a Switch Sport, pedig eszembe se volt hogy most jelenik meg és meg kéne venni. Felhívot XY bolt, hogy náluk vettem Ring Fit-et 2 évvel ezelőtt, így érdekelhet ez a játék is, és kérek-e egyet, mivel korlátozott mennyiségben kapnak csak. Hát ilyen marketingről is csak hallottam eddig, de most bejött, mivel jó lenne többet mozogni.
Más is járt így? (más boltokban már előrendelésben elfogyott, ezért különösen fura, hogy itt pedig rám lett tukmálva) -
30z.Samu
félisten
válasz
Rage47 #43145 üzenetére
Hát nem tudom. én Wild-on játszom, de eddig egyszer sem haltam meg és végtelenségig egyszerűek a boss-ok is. Szóval a másik szinten szerintem egy kisgyerek is simán meg tudja csinálni, ha ismeri a gombkiosztást. Ettől függetlenül persze nagyon jó és szórakoztató játék, tisztában vagyok azzal, hogy nem én vagyok a célközösség.
-
Rage47
veterán
Kirby egyedül amúgy szerintem jobb. Vagy ha mással játszol, akkor váltogatva. A coop társ az szerintem csak bezavar, mert nincsenek közösen megoldandó feladatok, a kamerát mindenképp Kirby viszi... Mondjuk boss fight-oknál jól jöhet segítségnek, ha valaki nem gamer vagy kisgyerek.
-
törölt tag
-
Balazs_
senior tag
eMagon 12eFt felett 3eFt kedvezmény van + ingyen szállítás, van pár játék ami megérheti:
- Bravely Default II 11eFt
- Mario Golf 10eFt
- Mario Kart Live Luigi 21eFt
- Kingdom Hearts: MoM 11eFt, de kiszállítás 4 napon belülLevontam a kedvezményt az árakból, elvileg a kupont többször is fel lehet használni, de csak egyszer rendelésenként.
És hogy a fene essen bele, hogy a Xenoblade Definitive nincs eMagon, egyszerűen nem találok még használtat se 10eFt alatt...
-
morfondőr
addikt
Ha valaki rászán kicsit többet, akkor tudom ajánlani ezt a tokot és gripet is: [link]
Nagyon kényelmes a grip a tokba pedig minden belefér, még egy 20000 mah-s power bank is! -
bwoay
nagyúr
tökéletes hozzá. miért nem elérhető? 3 db-ot enged a kosárba tenni,
vélhetően ennyi van nekik készleten.
fólia: Gorilla Glass kijelzős telefonokra is szokás tenni, itt meg műanyag a felület, amit taperolsz, úgyhogy szerintem nem árt rá valami védelem.
btw, thanks Nintendo! -
bwoay
nagyúr
ez a másik, korábbi változat, sima fekete (vagy inkább szürke), a legelső gyári tok a géphez
a csomagoláson időközben sem változtattak, ezért nincs rajta feltüntetve, hogy az OLED-hez is jó, ami (szerintem) elbizonytalanítja az emberek többségét.
extrákat én sem vártam tőle, csak a PS Vitához vett Hori tokból kiindulva merevebb szerkezetre számítottam, de ez inkább egy puha tok, lényegében egy fokkal jobb, mintha neoprene-ből lenne. A Hori Tough Pouch kisebb, laposabb, lényegesen ellenállóbb és olcsóbb. Kártyatartó rekeszek meg hálós zseb ugyanúgy vannak benne, engem nem zavarnak, a többség meg szerintem hasznát veszi. -
ρσгτσ
addikt
Én nem emlékszem másik változatra, de ebből volt hiány. Ez biztos. Legalábbis az újabbak közül. Persze az igaz, hogy a régebbi verziók is jók hozzá.
Korábban gondolkoztam rajta, hogy eladom. Mert nem igazán használtam a gyári joycon -t. Aztán rájöttem, hogy néhány játéknál nem tudok mással játszani. Szóval akkoriban néztem, hogy elég könnyen el lehet adni.
Nem is akartam semmi extrát. Se védelmet, se plusz helyeket. Kifejezetten csak hordozásra kellett egy slim tok. Még a kártyatartó is zavar benne.
-
cactuar
senior tag
válasz
BusinessGuy #43129 üzenetére
Úgy olvastam, most április végén jött szállítmány a boltokba. Pl Konzolvilágban és Gameparkban most is van készleten.
-
bwoay
nagyúr
szerintem ez a tok... hát hogy is fogalmazzak
ebből a fehér/fekete változatból volt hiány, a sima feketéből tudtommal nem, plusz az még olcsóbb is több üzletben. ennek az okát korábban már fejtegettem egyszer: az OLED gépekhez mindenki ezt vette, de az újabb Switch-hez az eredeti fekete verzió is tökéletes.
mármint a méretet illetően.
mert szerintem ez a tok nem igazán jó. nem azt mondom, hogy rossz, csak ez egy basic tok, ami komolyabb védelmet nem nyújt, mivel ahhoz nem elég merev, árát tekintve meg annyira nem kedvező, hiszen gyári.
az általam egyik legjobbnak tartott tok az alábbi: Hori Tough Pouch
Az ára nagyon kedvező, a tok kellően merev és meglehetősen "slim" is.
Egyetlen "apró" dolgot tudnék felhozni ellene: a gyári tokkal ellentétben ehhez nem jár kijelzővédő fólia, így azt Aliexpressről érdemes pótolni 3 USD-ért.
Összeségében bánom, hogy anno ragaszkodtam a gyárihoz, és helyette ezt a Horit vettem meg, szerintem gyakorlatilag minden tekintetben jobb. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Azok általában kiegészítők miatt drágábbak. Bár tényleg vannak "örültek" is több oldalon. Mondjuk egy-két boltban most is van raktáron 140 körül. Például PlayIT Store.
Az biztos, hogy nincs túl sok belőle raktáron/polcon. Szóval kisebb eséllyel lehet szerezni jó áron használtan. FB Marketplace -en alkalmanként ki lehet fogni olcsóbban.
-
válasz
Nekem boltokból egy hónap alatt nem lett oledem, igazából fix dátum se volt rá, hogy mikor lesz. Másrészt a 370+os euró is odatesz lassan az áraknak.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tulajdonképpen meg is válaszoltad Magadnak a kérdést.
-
BusinessGuy
őstag
Sziasztok!
Ez a gép most hiány srácok? Gondolkodok egy OLED beszerzésén, volt már eddig két Switchem csak nekem pont a gyenge kijelző miatt nem jött be. Most viszont handheld mánia lépett fel újra nálam...Hardveraprón használtan annyiért vagy drágábban adják mint amennyiért boltból ki lehetne hozni vadiújan....Miért? -
ρσгτσ
addikt
Ez attól is függ, hogy mi a terv. Mert van pár megoldás több féle tárolási, illetve tartozék elhelyezési lehetőséggel.
Én ha nem NYXI -vel viszem (és a hozzá tartozó tokkal), akkor joycon -hoz a gyári slim tokot használom:
Ezt már újra lehet kapni, elég sokáig hiány volt belőle. Pl. Konzolvilágnál is van.
Vagy ott van például amit cactuar ajánlott múltkor. De korábban ajánlottak páran más opciókat is, ha visszakeresel. Én csak a 2 fent említett tokot használom OLED -hez.
icemad #43121:
Néha az sem gond, mert néhány toknál van kivehető bélés Switch Lite -nak is. -
icemad
nagyúr
válasz
erer1000 #43124 üzenetére
Simán eltudnám képzelni, hogy jön jövőre egy új gép, ha nem így állna a világ helyzete... De sajnos még mindig gond van a chipkészletekkel és a többi szükséges anyaggal is. Ha jönne is új gép, abból nem tudnának eleget gyártani, ha nincs elég eladott gép, akkor játékokat sem készítenek arra. Nézd meg mi van az sx/ps5 játékokkal. Másfél éve kint vannak az új gépek és még semmilyen od@b@szós játék nem jött ki rájuk.
Plussz ott van az is, hogy a Switch jelenleg is rekord eladásokat produkál.
Hardver szinten már bőven lenne előrelépés, mert jelenleg is vannak olyan hardverek, amik porba alázzák a switch teljesítményét. Egy órája voltam az egyik helyi boltban kipróbálni az Oculus Quest 2-t, hát az valami eszméletlen jó cucc. Pedig az is 2020-as technológiát használ, árban kb switch szint (talán még olcsóbb is) , de olyan élmény volt, amit nem lehet leírni. Minimum egy hasonló hardvert várnék az új switchtől is.
-
erer1000
őstag
Másik topikban páran említették hogy zelda lehet azért csúszik hogy új konzollal debütálhasson, és hasonlók.
Netes keresés után elég kétes infókat látok csak.
Szerintetek van esély hogy 23ban új switchet vagy utódot kapjunk?
Elvégre oké hogy eletciklus felénél van, de szokott atfedes lenni az előd és utód élete közt , és deck-nek rivális se ártana -
Troy.
addikt
válasz
AfricaByToto #43119 üzenetére
Igazság szerint szívesebben játszanék offline. Mondjuk ennek ellent mond, hogy már letöltöttem a Rocket League-t.
#43120 ρσгτσ: Nintendo Switch OLED.
Ami oldal szembe jött, az a https://www.nintendo.co.uk/ , viszont régiónak EU-t illetve Magyarországot állítottam. Ez nem okozhat problémát?
-
AfricaByToto
csendes tag
Hello!
Hasonló tokom van, csak Zeldás kivitelben, én meg vagyok vele elégedve, masszív tok.
A sima Switch online szerintem attól függ, hogy multizni tervezel-e illetve a kiegészítő pakk pedig, hogy retro játékokkal mennyire szeretnél játszani.
Játékokat én többnyire hardverapro-ról szoktam venni, ha mindenképp új kell akkor árukeresőn a legolcsóbb értelmes bolt, vagy még a Nintendo eshop-on szoktak egész jó akciók lenni.
Jó játékot! -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Új Nintendo switch felhasználó vagyok, előtte még nem volt. Első kérdésem az volna, hogy ez a tok ajánlott-e? [link]
Nintendo switch online mennyire jó deal, illetve hol érdemes vásárolni játékokat jó árban)?üdv.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik #43115 üzenetére
Joycon problémákat például ők orvosolják. Van hozzá egy csomó alkatrészük. Meg is lehet várni, ha előre megbeszéled velük.
Arra már nem emlékszem, hogy Lite -nál is így van -e....de azt hiszem nem. Ezt más biztosan jobban tudja.
Szerk.:
Az én korábbi problémámat már nem ők csinálták volna, de szerencsére sikerült cseréltetni a bolttal.Jó esetben másfél hét alatt fordul meg, de lehet akár 3-4 hét is. Legalábbis elmondásuk szerint.
Persze itt most garanciális javításról beszélünk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tomgabor #43110 üzenetére
Hivatalos partnertől, nagyobb cégektől érdemes venni. Illetve akiket innen ajánlanak a többiek. Úgy nem lesz "szürke"import.
A plusz garanciát meg az adott kereskedőtől kell megkérdezni. Mármint azt, hogy milyen partneren keresztül intézik, mert ez változó. Mivel az már bolti garancia.
A garanciális problémák oroszlánrészét amúgy nem a GamePark csinálja. Megy ki a csehekhez.
-
cactuar
senior tag
-
tomgabor
őstag
Lehet tudni melyik boltok garanciája érvényes a GameParknál? Esetleg megéri + garit venni Alzánál/Iponnál?
-
ldave
félisten
Szeptember 9-én jelenik meg a Splatoon 3.
-
ρσгτσ
addikt
-
30z.Samu
félisten
Egy pletyka szerint hamarosan jönnek Gameboy Advence játékok az online előfizetőknek.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged