- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sordoran #41960 üzenetére
alz.ban meg van 2 db raktáron.
18.390. jó, nem előrendelői.
már látom dobták a tippet, de megéri az árát?
Pro:
+ Hatalmas kaland egy óriási (bár kicsit üres) világban
+ A Pokémonok elfogása még mindig rendkívül szórakoztató
+ Jól kidolgozott korszak
Kontra:
– A kihívás általános hiánya
– A grafika lehetne jobb
– Üres világ -
30z.Samu
félisten
válasz
Sordoran #41960 üzenetére
Csatlakozom, rendeltem én is.
Mondjuk pénteken sok időm nem lesz tolni, de legalább Nálam lesz és hétvégén más nem meló után tudom nyomni. Nekem is lehetne bőven más nyomni, de hát sajnos nincs annyi időm a suli miatt. az Xbox-ot konkrétan be se kapcsoltam idén. Ha játszottam is, akkor AC-ztem, mert az nem igényel sok gondolkodás. Viszont most már kezd unalmas lenni, szóval kell valami más.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W