Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!Zeldába ha megvan a 4 divine beast utánna a fő story mèg kb milyen hosszú?(csak kiváncsiság :) )
-
-
MODERÁTOR
válasz Kazuma989 #43487 üzenetére
Szia,
Kalibráld a JC-okat a menűben, ha utána is, vidd vissza, pár nap alatt nem lenne szabad ilyesminek jelentkezni. Ha időn belül vagy, cserélje ki az eladó. Biztos nem használtat sóztak rád, ugye?
Kontrollerekkel kapcsolatban szerintem azért nem válaszol senki 2 napja, mert nincs tapasztalat velük. Kínai EU stockból nem lehet olcsóbb? Bár ha itthon veszed olyan helyről, legfeljebb visszaviszed.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!
Mennyire normális az ha a joyconok picit mozognak a kijelzőn hordozható módban?Pár napja van meg a gèp nemtudom milyennek kell lenni sajna.(újan vettem oled)
Illetve megpróbálkozok még egyszer 10ezer forint alatt milyen kontrollert érdemes venni? Ezt a 2-t néztem ki:
[link]
[link]
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz z4zelda #43483 üzenetére
Anno sokat jártam én is. Nekem a kedvencem a Cadillacs and Dinosaurs volt, na meg a Tekken 1.[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz morfondőr #43482 üzenetére
Inkább legyen a jelige Dolgit.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Sirandrish #43481 üzenetére
Akkor jó!
-
z4zelda
tag
válasz dud998 #43480 üzenetére
Egy gyors próbát téve,remekül hozza a nosztalgiázni vágyó lövöldözéseket!Egy játékos módba szerintem a monoton játékmenet miatt hamar kifullad,de párban remek szórakozás lehet főleg aki gyerekkorába rengeteg pénzt dobált a játékgépbe ,mint Én!
Játékmenet gyorsabb is lehet,mert az átvezetőket átugorhatjuk!
Puska kiegészítő adná magát,mint anno Wii-n is volt,mert a reloadnál mindig felrántottam a pro-cont miközben gombra tölti újra a fegyvert!
Aki anno szerette annak ajánlom,de nem kell túl gondolni!
A fizikai kiadás tetszik, főleg a bóritója és a kis kitámasztható figurák! -
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #43481 üzenetére
Ha lesz boomer liga, akkor csatlakozom én is! Jelige: legalább az ellenfél térfelére hagyjatok átmenni néha!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Sirandrish
Topikgazda
-
dud998
őstag
válasz z4zelda #43477 üzenetére
Majd megírod légyszi, hogy milyen a játék?
-
dud998
őstag
válasz 30z.Samu #43478 üzenetére
Bunkó vagy Bugsy.
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #43472 üzenetére
-Ne szólítsatok Főnöknek, az tiszteletlenség.
-Bocs, Főnök!Sic Parvis Magna
-
dud998
őstag
válasz Sirandrish #43475 üzenetére
Azt hittem már az vagy.
Na jó tényleg befejeztem, mert megharagszol rám a végén.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz dud998 #43473 üzenetére
Ezért küzdöttem eddig, és elértem...mostmár akár nyugdíjba is mehetek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dud998
őstag
válasz koncsik #43470 üzenetére
Komoly hogy Clint bácsi már 91 éves.
-
dud998
őstag
válasz Sirandrish #43472 üzenetére
A te tiszteletedre a mai naptól fogva, minden vasárnap Boomer vasárnap lesz.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #43468 üzenetére
Ne szemtelenkedj édesfiam mert ellátom a bajod, a teremburáját neki, azt!
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #43467 üzenetére
Emlékeim szerint, annyira könnyű dolgom nem volt azért a Fifában sem...
Ha nyertem egyáltalán, ki emlékszik már[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
-
30z.Samu
félisten
A két boomer topikgazda.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #43466 üzenetére
Off topik FIFAzhatunk is, csak N-re nincs. Azon is jól verhető vagyok és nem leszek ideges
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #43465 üzenetére
Előbb jelenjen meg, aztán ha beszerzem, akkor mehet
Majdnem FifaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #43459 üzenetére
Jáccá velem, engem simán lenyomsz biztosan
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #43460 üzenetére
Mindenképpen kell egy "negatív" jelző, csak mert valakit valami nem érdekel?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz dud998 #43458 üzenetére
Ezt egyetlenegy másodpercig sem vitatom.
Az utolsó játék amivel komolyabban toltam online (kompetitív) az a COD4 volt...azóta berozsdásodtam ilyen téren, nem is kicsitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #43457 üzenetére
Ahhoz nincs türelmem hogy a villámkezü 12évesekkel viaskodjak..
KInőttem már abbólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dud998
őstag
válasz 30z.Samu #43457 üzenetére
Lehet pont az a gond, mert úgy nem megy.
Bocsi Sirandrish.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #43456 üzenetére
"de az Online mókához nekem már nincs türelmem "
Pedig ugyanolyan, mint az offline, csak élő emberekkel.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
Skacok. Ez a Mario foci singlebe mennyire tartalmas?
Még a GC verziót is ki akartam annak idején próbálni (nem tudtam beszerezni), így ez is érdekelne, de az Online mókához nekem már nincs türelmemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
addikt
STAR WARS™: Knights of the Old Republic™ II: The Sith Lords - Announcement Trailer - Nintendo Switch
2022.06.08.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
morfondőr
őstag
-
Scarletiel
senior tag
válasz peternac #43441 üzenetére
Igen mondjuk az is segíthet még azt el is felejtettem.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Kazuma989
tag
Köszönöm a segítséget, megnézem!
-
Scarletiel
senior tag
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!
A héten lecseréltem a liteomat egy fehér oledre.Kérdésem az lenne ha dokkolóra rakom miért érzem azt hogy késik egy picit az irányítás a tvn?(zelda bow-al próbáltam)Series X -nél nem éreztem ilyet sose.Illetve ha kijelzőn játszok akkor sem.Ilyen a switch tvn?Vagy a hdmi port lassabb lehet amire dugtam?
[link] ilyen a tvm.
Köszi a segítséget! :)[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Nna végére értem "nehézkesen" a Xenoblade Chronicles 2 Torna-nak. Hát a 2 után ez inkább ilyen közepesre sikerült, persze azért jó volt, meg örülök, hogy megtudtam az előzményeket is, de valahogy katartikusabbra és hasonló lelki utazásra számítottam mint a fő címnél volt. 10/7 nálam de így a 3 előtt kellett ez most
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
addikt
Én nem vettem meg. Demóval játszottam, meg az egyik ismerősöm gépen, úgyhogy túl sok tapasztalatom nincs vele.
Viszont ha jó áron veszed, és használtan sem esett be nagyon, akkor szerintem megéri rámenni. A rövid játék alatt nekem tetszett, csak nincs annyi kapacitásom, hogy ezt is megvegyem.
Visszakeresel a korábbi hozzászólások között, akkor volt pár vélemény róla. Többen is megvették.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz elder troll #43435 üzenetére
3 ezres kuponnal megvan 15 ből az alzáról... ha megéri. az volt a kérdés
-
addikt
-
addikt
-
rakkimcer
tag
Pokemon Sword 12490 Ft [link]
dobozon német nyelv van, de telepítés után minden nyelv benne van, angol is[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz CactuS #43422 üzenetére
Nekünk megvan mindhárom rész switch-re, az első Paw Patrol On a Roll szvsz a legjobb, a gyerek is azt szereti leginkább, a második Mighty Pups Save Adventure Bay is elmegy, de az már nagyon rövid, a harmadik The Movie: Adventure City Calls pedig a második rész új köntösben, és elég borzalmasan is néz ki switch-en (az első két részhez képest is), hosszúak a betöltések, iszonyat alacsony a felbontás, sokszor esik be a framerate.
-
addikt
válasz CactuS #43422 üzenetére
Én nem ide vettem meg őket, hanem Xbox -ra. Ott azért nagyobb akciók vannak, meg más régiós kedvező kódok...
Egyébként ezek nagyon egyszerű játékok. Szerintem. Tehát felnőtt embernek nem sok kihívás van benne. Inkább arra jó, hogy egy fárasztó nap után kikapcsolja az embert. Legalábbis nálam.
Nekem több is bejött, de ha van Xbox -od a PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay benne van a Game Pass -ban.
Szerk.:
Ha nincs Xbox, akkor felhőn/alkalmazáson keresztül ki tudod próbálni telefonon vagy tableten is. 300 forintot befizetsz a GPU -ra, és érintés támogatással is játszható. Vagy kontrollerrel. Ahogy neked tetszik.Csak majd az automatikus előfizetés megújítást kapcsold ki.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ah, akkor az lesz a baj. Azokat nem mertem megvenni, féltem, hogy nagyon rövidek és elég combos az áruk még mindig. Melyiket ajánlanád azokból?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
addikt
Paw Patrol: Grand Prix | Announce Trailer
2022.09.30.Star Trek Prodigy: Supernova | Announce Trailer
2022.10.LOL Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL | Announce Trailer
2022.10.07.DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms | Announce Trailer
2022 ősz.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz 30z.Samu #43417 üzenetére
Perfektó!
-
dud998
őstag
válasz 30z.Samu #43412 üzenetére
Vagy a Júing család legújabb kalandjai RPG.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Pokemon játékkal kapcsolatban érdekelnének vélemények.
Anno a Pokemon Red-et vittem végig, majd a Let's Go Pikachu-t és ennyi XP-m van a szériával.
Mindkettőt imádtam és most gondolkodtam, hogy újra veszek egy Switch konzolt és egy Shining Pearl-t hozzá.
A kérdésem az lenne, hogy a Brilliant Diamond and Shining Pearl játékok miért kaptak vegyes értékelést? Nekem laikusként egy ugyanolyan remakenek tűnik mint a Let's Go, csak más generációs pokemonokkal. -
addikt
-
addikt
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz igorguzmov #43401 üzenetére
Ezzel egyetértve javaslom az off topik vagy az említettek használatát a további eszmecseréhez a Steam deckről. KÖSZÖNÖM
-
BusinessGuy
őstag
Én most vettem pár hete. Volt már de csak megjelenéskor Zeldától Mario Odyssey-ig aztán eladtam mert a kijelzőt kifejezetten gagyinak találtam és a tartalom is akkor még csekély volt. Nekem meg a hamdheld volt a fontos.
Most behozhatatlan mennyiségű tartalom van rá alig tudok választani, a kijelző pedig hatalmas ugrás az alaphoz képest. Zeldát is majd tolom újra. :) -
ayo
veterán
válasz icemad #43405 üzenetére
hát eléggé flame komment volt már bocs, főleg a Switch topikban, ahol mai napig friend code-okkal kell bénázni és nincs egy normális voice chat funkció.
Steamen family view van, ott megadod mit érhet el, melyik játék vagy pl store-hoz legyen hozzáférése v nem. azt végig nyomod és utána kapsz egy pint, amivel vissza tudsz váltani. többet nem tud alapból, max nyakatekert megoldások vannak. idővel szerintem ezt is át fogják jobban venni a konzolos rendszerekből, mert ahogy neked is másnak is tuti igénye van ezekre.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mit nee? Szerinted egyszerű? Írhatnál egy logout bejegyzést róla, hogy kell felvenni egy szülői steam profil alá egy gyerek profilt, úgy, hogy a gyerek profilban korlátozva legyenek az elérhető tartalmak és a napi játékidő, plussz vásárláskor kérjen engedélyt a szülőktől, ha elvan mentve paypal vagy bankkártya. Mert ez Ps vagy xbox esetén 10 perc. Biztos nem csak én köszönném meg, ha lenne egy ilyen leírás.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
válasz igorguzmov #43401 üzenetére
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ennyit fogunk beszélni róla.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest