- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
morfondőr
addikt
válasz
30z.Samu #43395 üzenetére
Az én steam fiókomon ott csücsül 360 db játék, év elején eladtam a vga-mat, szóval semmit nem tudok kezdeni velük jelenleg. Ennek ellenére nekem sem tetszik a Deck, nagyon nem tudom elképzelni hogy lehet kényelmesen játszani vele a gombok elrendezése, a mérete stb miatt. Egy switch még grippel is sokkal kompaktabb és élhetőbb szerintem. Én is inkább várnék egy frissített verziót, ha egyáltalán lesz olyan, mert a Valve is engedett már el nem egy projektet korábban.
(Másik kérdés a teljesítmény: ugye a deck egy linux alapú oprendszert használ, de maguk a játékok úgy vannak optimalizálva, hogy PC-n fussanak (vagyis directx, vulkan stb api-kon). Lehet úgy játszani a beállításokkal, hogy jobb legyen az eredmény, de olyan sosem lesz, mint a konzoloknál, hogy egy hw-re írják a játékot már az elejétől kezdve és annak a hw-nek az erőforrásaihoz a legalacsonyabb szinten hozzá tud férni a szoftver. Ha windows-t raksz a deckre, akkor szerintem csak még rosszabb lesz a helyzet, mert ott az oprendszer is erőforrásigényes. Persze a switch-nél még így is sokkal több benne a kakaó, de a PC játékok nem az optimalizációjukról híresek, sok erőforrás megy a levesbe. Mondom ezt úgy, hogy tavaly augusztusban vettem az első switch-em, előtte 20+ évig kizárólag PC-s voltam, semmilyen konzolom nem volt.)
-
30z.Samu
félisten
válasz
Rage47 #43394 üzenetére
Na de várj, mikor nézted meg. Én három hónapja néztem először videót róla és ahhoz képest teljesen más dimenzió már a gép. Ne érts félre, nem akarlak rábeszélni, csak azt akarom mondani, hogy durva mennyire foglalkoznak ezzel a géppel és folyamatosan kapja a frissítéseket. VR videóban is volt két bevágás, aminél kijavították saját magukat. Tegnap még nem tudta, ma már tudja szituáció.
-
Rage47
veterán
válasz
consono #43387 üzenetére
És te majd mókolgatni fogod a Decked, hogy elfussanak ezek a dolgok? Nekem már az sem tetszett, hogy állítgatni kell egy játékban, hogy jobban fusson. Láttam videóban, ezzel kezdte. PC-s időszakok jutnak róla eszembe. Switch-en meg elindítom a játékot és megy, ennyi.
Meg nézzétek meg, mekkora a Switch-hez képest. Ezt a Decket nem olyan könnyű hordozni. Netflixezni sem akkora élmény, akkor már inkább iPad. -
30z.Samu
félisten
válasz
consono #43384 üzenetére
Az a baj, hogy engem ez sem tántorít el.
Ha valahova elutazom és mondjuk nem lenne lehetőségem kijelzőre kötni laptopot vagy konzolt akkor a Deck jobb alternatív lenne gaming-re, mint a Switch. Már ha nem Nintendo játékkal akarok játszani az utazás során.
De nem csak játszani tudsz rajta, hanem gyakorlatilag bármit tudsz csinálni. Szóval akár elég ezt is elvinni, ha esetleg Netflix-ezni akarsz este.
(#43385TBT: Szerintem igen.
-
TBT
addikt
Érdemes még így 2022 közepén Switch konzolt venni (OLED verziót)?
Alza megbízható bolt ilyen szempontból? -
30z.Samu
félisten
válasz
Rage47 #43382 üzenetére
Őszintén szólva a Switch sem remekel ebben, személy szerint Nekem a 2DS XL is sokkal kényelmesebb volt kézben, mint a Switch. Szóval szerintem jó lehet, de nyilván nem tudom, még nem fogtam a kezemben. De nagyon rajta volt reggel az ujjam a "foglalás" gombon.
Októbernél előbb úgy se kapnám meg.
-
30z.Samu
félisten
Kicsit off, de most néztem meg a VR-éknál a Steam Deck videót...Te jó Isten mit tud ez a gép.
-
30z.Samu
félisten
Közben ránéztem a Mario Strikers-re itthon is normális kijelzőn, hát a grafika tényleg nem túl acélos, de az Arceus-hoz képest még mindig teljesen korrekt.
-
Rage47
veterán
Lett demo a Super Mario™ 3D World + Bowser’s Fury -hoz.
[link] -
taki01
őstag
Ebayztem egy usb-s kínai capture card-t.(Árához képest nagyon korrekt szerintem) Teszteltem néhány Switches játékkal.
Snowrunner
Metro 2033 Redux
WRC 10 -
30z.Samu
félisten
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #43369 üzenetére
"The game was first announced during a Nintendo Direct on February 9, 2022. It is the third entry in the series, and the first new entry in almost 15 years, following a lengthy gap in releases after Super Mario Strikers (2005) for the GameCube and Mario Strikers Charged (2007) for the Wii. The game is being co-developed by Next Level Games and Nintendo EPD."
Ezek voltak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gainwardgs #43363 üzenetére
Előző részekben is volt ilyen néhány karakternél. Pl. Donkey Kong is kézzel nyomja.
-
cactuar
senior tag
válasz
Trének semmiképp se mondanám azért.
A kezezés tényleg fura. De tornádó, meg tűzlabda is van, szóval... -
tboldi
nagyúr
válasz
De legalább hordozható.
-
cactuar
senior tag
A francia Nintendo youtube csatorna kirakott egy teljes meccset a Mario Strikers-ből: [link]
Kevesebb, mint 1 hónap van már csak hátra -
ρσгτσ
addikt
válasz
nylontacsko #43360 üzenetére
Én szeretek minden kontrolleren szilikon tokot használni.
Nem védelem miatt, csak jobban bejön fogásra, használat közben.
Norb79:
Jah hát úgy megértem.Szerk.:
Sőt, autózás miatt az egyik kontrolleren (konzolonként) még magasítót is fel szoktam dobni a bal analógra. Bár Switch -en annyira nem lényeges, de azért az egyik kontrolleren van.Meg az egyik joycon párnál is használom a balon.
-
draco31
veterán
5 euró két Naruto játék is, van róluk tapasztalat?
NARUTO: Ultimate Ninja STORM
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 -
Zoltar
újonc
válasz
pachito #43318 üzenetére
Több is megjelent. :) Két sorozat is fut, az egyik a Fighting Fantasy, ezt a Kaméleon Komix adja ki. Ezek a jól ismert Jackson-Livingstone könyvek, körülbelül ugyanolyanok az új részek is, mint a régiek. A másik sorozat a Vindgardia Hősei. Ez egy magyar sorozat, fantasy ugyanúgy, de ezekben a könyvekben nem egyedül kalandozunk, hanem társakkal, mint egy RPG-ben, ezért a játékmenet is eléggé más. Az első részből, a Végzet Prófétáiból van ingyenes e-book is (a többiből sajnos nincs).
Ezeken kívül van még egy csomó egyéb új lapozgatós, bár ezek gyerekeknek szólnak, pl. Éjszaka az állatkertben. -
ρσгτσ
addikt
-
Balazs_
senior tag
Készlethiány és árfolyamingadozás miatt ment fel a Lite-ok minimál ára? Vagy van amiről lemaradtam?
Épp írni akartam hattrickuser-nek, hogy nem sokkal drágább akciósan az új lite, mint a használtak itt Hardveraprón, de most látom, hogy tavaly óta nem volt 60 körül az új lite.
Én teljesen abban a tudatban voltam, hogy még mindig beesik 70 alá akciósan... -
ρσгτσ
addikt
Art Of Rally Speeds Onto Switch With A Physical Release, Pre-Orders Now Live
Bár az nem derült ki számomra, hogy felénk elérhető lesz -e. Szerintem baromi jó játék, de azt nem tudom, hogy Switch -en milyen.
-
morfondőr
addikt
válasz
hattrickuser #43341 üzenetére
Ebben a videóban bemutatják, hol kell megnézni a gombokat, analógokat: [link]
Az analóg karoknak mindig középre kell vissza ugrani abban a pillanatban, amikor elengeded, és természetesen mindig azt a mozgást kell követnie, amit csinálsz. -
icemad
nagyúr
válasz
Mindenképpen olyat vennék, amire van még valamennyi jótállás.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Analogokat próbálja ki, hajlamosak problémásak lenni néha.
Beállításokban van mód a "Calibrate Control Sticks"-nél.
Legyen körbeforgatva minden irányban, hogy működik és elengedve visszaáll-e középre ill. nem "mászik" el.
Esetleg az USB-C csatlakozót kipróbálni tölt-e rendesen másrészről meg egyértelműen képernyő szemrevételezése és a gombok kipróbálása (szintén a settingsben van lehetőség erre)Ezek feltétlenül legyenek ellenőrizve. Inkább csak az analog joystick lehet a problémás egyes modelleknél.
-
hattrickuser
aktív tag
Egy munkatársam a párjának születésnapjára egy Nintendo Switch Lite-ot szeretne vásárolni. Anyagi lehetőségei alapján csak használt jöhet számításba. Mi az amit feltétlenül célszerű ellenőrizni, van-e ajánlott/problémás széria? A segítő szándékú hozzászólásokat előre is köszönjük!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hszilard666 #43339 üzenetére
GTA -ból is nekem a régi részek jöttek be a legjobban. Egy felújított 2. résznek például nagyon örülnék Switch -en. Gyanítom nem nagyon lenne rá igény...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hszilard666 #43336 üzenetére
Így van.
Viszont...szerintem az már csak a Rockstar zászlója alatt jöhetne Switch -re (IS).
-
hszilard666
veterán
Megértem, a művészet magasiskolája, az biztos!
Az a jó művészeti termék ami hatással van a fogyasztóra.
Anno az 1-2t PC-n játszottam 2006 körül, a 3. at pedig 2021Q4 ben láttam első alkalommal, az is nagyon bejött.
Tényleg és ipaden is kint van!
Na jó, ha nem jelentik be switchre akkor megveszem ide, köszi hogy szóltál!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hszilard666 #43334 üzenetére
Max Payne régi részeket nagyon szerettem, főleg az elsőt. Még a telefonos verziót is megvettem, miután megjelent. Ráadásul szerintem jó port lett az is.
-
ρσгτσ
addikt
"...Alan Wake Remastered is coming to Switch this fall."
"Elsewhere in the video, Remedy reveals that Alan Wake Remastered, which hit PlayStation and Xbox consoles, and PC last year, is coming to Switch this fall. It will be a digital-only release on Switch, and it runs natively on the console – it’s not a cloud version like Remedy’s Control is on the platform."Bár a cikk/videó alapvetően nem erről szól, de azért linkelem.
-
morfondőr
addikt
-
Sonja
nagyúr
Azért nekem az ElecHead tetszett!
-
Rage47
veterán
-
dud998
őstag
válasz
Norb79 #43321 üzenetére
Amúgy a zagor.hu oldalon is sok fent van letölthetőben (pdf, epub) illetve egyéb kapcsolódó dolgok. Valamint a kjk.online oldalon játszhatóak digitálisan. Hogy ne csak off legyen, nézegettem videókat a két játékról és zseniális. A grafika is nagyon ott van. Mindkettőt meg fogom venni, annak ellenére hogy nem vagyok erős angolból. De a lényeget meg lehet érteni. És nagyon remélem, hogy nem állnak meg ennyinél hanem a többi könyvet is megcsinálják. Vagy a legjobb az egy program lenne amiben lehetne választani, hogy melyik kalandot indítsd el.
-
cactuar
senior tag
Fiatal koromban én is faltam a Kaland Játék Kockázat könyveket. A tolvajok városa, A végzet erdeje, A hóboszorkány barlangjai, Az elátkozott ház... Imádtam őket
-
taki01
őstag
Indie World 5.11. 16:00
-
dud998
őstag
Aki szerette a Kaland Játék Kockázat könyveket (imádom), asszem jövő hónapban jön ki Steve Jackson játéka.
[link]
-
30z.Samu
félisten
válasz
Rage47 #43301 üzenetére
Majd jön az Odyssey spin off epizódja, ahol különböző galaxisokban mászkálhatunk, felfedezhetjük a populációt, loot-olhatunk, bizniszelhetünk különböző bolygókon. Amolyan No Man's Sky-osan. Ja és két bolygó közötti utazások során random összefuthatunk Bowser csatlósaival, akik mindig ki akarnak rabolni minket.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!