- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Gyakran játszom handheld módban és hosszútávon nem annyira kényelmes a Switch. Láttam, hogy lehet hozzá kiegészítő kütyüket venni, pl. Split pad pro vagy ilyen "hand grip", amibe joycon-ostul be lehet tenni a gépet és jobb fogást ad. Szóval ilyen megoldásokkal kapcsolatban kinek van tapasztalata, ki mit ajánl? Hivatalos és utángyártott (akár aliexpress-es) megoldások is érdekelnek
Köszi előre is! -
ρσгτσ
addikt
Még egy talán amatőr kérdés...de a korábbi hozzászólások között találkoztam ezzel a témával.
Azt láttam, hogy nem mindegyik kontroller tudja bekapcsolni a gépet. Dokkolt állapotban lenne lényeges számomra. Pontosan melyik képes erre?
A Switch Pro úgy látom igen. A HORI kontrollerek, illetve más egyéb?
-
cactuar
senior tag
válasz
Adam_Shepard #38989 üzenetére
Úgy tudom csak Európában csúszik az amiibo.
-
válasz
Adam_Shepard #38989 üzenetére
nyammm
(én se tudom mi az)
-
válasz
Adam_Shepard #38988 üzenetére
ne csigázz
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #38988 üzenetére
-
Gaboo77
tag
Tegnap vettem, vadonat új. A dobozból kivéve ilyen, azért furcsálom.
-
Guitar14
senior tag
Valószínű kosz ment be a szoknyácska alá és valószínű, hogy nem nagyon fog már kijönni nekem egy ilyen után kellett cserélnem az analogot mert felsértette az érintkező felületét belül. Ha szerencséd van akkor nem lesz belőle problémád de hát kicsi az esély.
-
Gaboo77
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már volt ilyen téma, de nem találtam rá. Egy vadonat új Switch V2 bal oldali analógja, ha jobbra tolom és visszaengedem fémes pengő hangot ad. Driftelni nem driftel de elég fura. Ez garanciális probléma, vagy benne van a gyártási hibaszázalákban?
Előre is köszi! -
petymek
senior tag
Úgy tűnik, nem gamer oldalak is figyelemmel kísérik a metroid megjelenését, és írnak róla.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Adam_Shepard #38972 üzenetére
+ cactuar:
Köszönöm. Akkor maradok ennél a verziónál. Vagyis az eredeti tervnél.Engem a csúszás nem zavar. Csak a bizonytalanságot nem szeretem.
-
cactuar
senior tag
válasz
Adam_Shepard #38968 üzenetére
+1
Nekem is ugyan ez a fólia + tok kombó van a Switchemhez, 4 éves lesz, és jól bírja. Egy Switch azért nincs úgy igénybevéve, mint egy telefon, szerintem nem feltétlenül kell rá drága üveget venni. -
Adam_Shepard
addikt
ÉN csak ezeket veszem és rakom fel. A V1-en launch daytől volt rajta és kb. midnent megfogott. SZERINTEM frankó.
Mellesleg nem fogok boltot írni, de azt az infot kaptam, hogy fehér+piros-kék OLED konzolokbol 2 számjegyű darabszámot fognak kapni, viszont tuti a PS5- féle csúszás. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Adam_Shepard #38968 üzenetére
Mármint akkor frankó minőség?
Őszintén megmondom nem gondolkoztam edzett üvegben, csak sima fóliában.Max. még egy nagyobb tokban, ami utazáshoz jól jön. Több minden fér bele.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik #38965 üzenetére
Egy csomagban van a tokkal, mert nekem úgy lenne érdekes. Persze még nem merültem bele a keresésbe, csak gyorsan körülnézve ezt találtam:
www.playitstore.huLehet még túrok fel jobb opciókat is.
Üveget nem néztem, ebben szerintem sima fólia van.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
pkaresz #38956 üzenetére
Személyes tapasztalataidat pár óra után ha leírnád azt nagyon értékelném.
Ugyanígy a Hot Wheels Unleashed-nél is platformtól függetlenül ha valaki beruházott volna rá.
Ez utóbbit azóta sem vettem meg mert elég sok negatív kommentet olvastam róla pedig nagyon tetszik videók alapján.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a Sonic Colours Ultimate.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Norb79 #38953 üzenetére
Én kértem tőlük is értesítőt, de nem nagyon jött még válasz. Gondolom mail -ben küldték neked, mert az oldalon még mindig 2021. November a várható beérkezés.
Rage47:
Én sem venném. Tudok várni is akár, ha úgy alakul. Elég későn rendeltem, szóval sanszos nem kapok első körben. -
-
Rage47
veterán
Valaki innen előrendelt és kapott már arról értesítést, hogy pénteken megkapja az OLED-et?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Adam_Shepard #38948 üzenetére
Van azért olcsóbban is, de igazából mindegy, mert így is jelentős a drágulás. Főleg ott, ahol 40+ a kártya.
Bár össze-vissza írják az oldalak is, némelyik azt sem tudja melyiket árulja. Szóval az sem biztos, hogy ott tényleg az a fajta van.
-
ρσгτσ
addikt
Nézegettem a hozzászólásokat az SD kártyákról, mert kell a gépbe...hát rendesen felmentek az árak. A tippeket viszont így utólag is köszi.
30z.Samu:
Én azon csodálkoztam, hogy a hasba szúrós N64 kontrollert újra kiadják. Úgy tűnik csak én nem szerettem. -
-
ayo
veterán
válasz
30z.Samu #38942 üzenetére
Szerintem arányban vannak az árak, és hogy mit kapsz. Bár Nintendónál inkább Family-ben, egyénileg már nem.
Szerencsére a legtöbb megvan nekem eredetiben, de igazából lehet itt is vennék pár játékot olcsón, kíváncsi leszek mi lesz ezekkel ha vége a Switch támogatásnak. -
30z.Samu
félisten
Én nagyon nem játszottam eddig online Switch-en, max egy kis Fortnite-ot, de azzal semmi probléma nem volt. Nyilván nekik is követni kell a "trendet" és mindenért is pénzt kérni, amiért lehetséges. Lásd az online játék lehetősége, de még a legmagasabb becsült összeg, a 35 dollár sem olyan sok. Pláne, ha körülnézel, hogy a másik két gyártónál mennyibe kerül és mit kapsz ezért. Most a GamePass-t ne vegyük ide, az tök más liga. Ráadásul még mindig ott a lehetőség arra, hogy ne egyedül vedd fizess elő, hanem többedmagaddal. Ha találsz legalább három embert, akkor még mindig nagy deal.
-
ayo
veterán
válasz
30z.Samu #38939 üzenetére
na igen, eddig ingyen volt az online, volt virtual console kategória olcsó cuccokkal és könnyedén lehetett másolni a mentéseket, szóval igazából annyi változott, hogy most ezért pénzt kérnek és a többi dolog se olyan kellemes
sajnálom mert pl egy jobb online szolgáltatásnak örültem volna, jobb szerverek stb. street fighter játékok pl. irtó szarokat, fizetős óta még még kevesebben tolják, tehát most ua szar online és alig vannak. -
tl-x
addikt
Ha valahol marad szabadon Metroid Special Edition szóljatok.
-
ayo
veterán
válasz
30z.Samu #38937 üzenetére
amúgy nem is értem ezt a nevet. igazából ez egy fizetős emulátor szolgáltatás. nem is olyan rég 1-10 euróért vehetted meg darabonként, most már digitálisan se birtokolhatod...
online szolgáltatásnak nem nevezném, semmi pluszt nem adott csak kevesebb játékostmásik kedvenc, hogy eleinte bedobnak pár menő nevét utána meg olyan címeket, amiket alig ismernek
persze van köztük tök jó, de azért na.
-
30z.Samu
félisten
A kibővített Nintendo Online október végén jól? Jól olvastam?
-
Norb79
őstag
Remote play win10 appban 720p-t enged max. Ps4pro kell hozzá minimum, alatta annyit se. MacOSen játszott a kolléga, gondolom ott is ez a korlát.
De ez itt nagyon off.
PS now meg elméletileg még mindig nincs nálunk. Gyakorlatilag megkerülhető a korlátozás nyilván kezdetek óta. -
icemad
nagyúr
válasz
Norb79 #38922 üzenetére
Ps now biztos nem 720p,gyakran használom 4k tv-n. A 720p sem jelent önmagában semmit, sokan keverik a felbontást a grafikai minőséggel. Nagyon nem ugyanaz. Legjobb példa erre pl egy random AAA játék PC-n. 720p low grafika és 720p ultra között rengeteg, szemmel látható különbség van.
-
30z.Samu
félisten
Gondolom arra, hogy akkora felbontáson stream-eli a másik eszközre, amin játszani szeretnél. Ezt amúgy sose próbáltam ki, bátyám egy időben nyomta a laptopján. A Fat PS4-gyel játszott munkahelyén Remote play-el, egész játszhatónak tűnt a dolog, de nyilván nem multiznék így.
-
consono
nagyúr
válasz
mike1334 #38919 üzenetére
Nekem itthon minden wifin lóg, csak a NAS van dróton
A konzolok főleg
De tény a wifi tényleg nem igazi erre, ennek ellenére a fél Assassins Creed Origins-t 4G-s mobilneten streamelve toltam végig (PS4-ről Macbook Air-rel). Nem tökéletes, de játszható volt már két éve is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik #38916 üzenetére
Igazából netkapcsolat és szerver függő a dolog, de kivitelezhető lenne.
Az MS megoldása is sokat fejlődött, bár az tény, hogy nem való minden játékra. Pl. online FPS -en annyira nem baba. Én FH4 -et, Dirt5 -öt, vagy art of rally -t is futtattam már felhőből telefonon keresztül.
Állítólag konzolról (felhőből) még jobb a dolog, de erről nem tudok nyilatkozni, mert szűk teszten fut és innen a fórumról nem sokan vannak benne a körben.
Az MS pont a cloud gaming -et használja (majd) arra, hogy némileg életben tartsa az előző generációs konzolokat. Mert a teljesítményük elmarad ahhoz, hogy az újabb játékokat megfelelően futtassák saját erőből.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hszilard666 #38913 üzenetére
Ilyen az idő, meglátszik rajtunk.
-
mike1334
veterán
Neverwinter Nights-szal játszott valaki switchen? (Nagyon)régen játszottam vele, szerettem is, de nem jutottam a végére. Teszteken lehúzták, kotorjam elő laptopra, vagy vállalható switchen?
-
ρσгτσ
addikt
The Switch OLED Difference - 20 Games Tested
Kevin Kenson. Van még pár videója az OLED -ről, ha valakit érdekel. -
icemad
nagyúr
válasz
Micsurin #38908 üzenetére
Ac-kből az újabbakra gondoltam, origins és azutáni részek.
Far Cry szerintem elférne, Doom meg Resident Evil mellett.
Arra is gondoltam, hogy az ubisoft nem foglalkozik a Nintendoval, de akkor az Immortals-t meg miért adták ki? Ráadásul pont azt, amikor itt egy Zelda BOTW.
Ez a felhős megoldás ez mi lenne? Összefoglalóban nem találtam meg.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad #38905 üzenetére
3-4 van, Unity-t halál felesleges portolni mert az alap kód is egy spagetti szörny hulladék nem véletlen a gépéhsége, utána volt egy Sindycate azt én sem értem az Odyssey meg felhőből futna ha elérhető lenne a régiónkban...
Amit lehetett igazából kitoltak, a régieket én sem értem miért nem hozzák mert egy Ezio Collection azonnali vétel lenne szerintem sokaknál.
Far Cry meg hááát nem tudom ha megnézed eleve nagyon kevés fps shooter van a konzolra az oka talán a Ninti hozzáállása az R kategóriás címekhez? (Doommal a platformon nagyon sántítana ugye)
Silεncε + Liberation HD(3-as pakkjának a része) + régió zártan Odyssey felhő.
-
icemad
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy a Far Cry vagy Assassin's Creed széria miért nem jött Switchre? A hardver szerintem elbírná, ha pl Witcher 3 vagy Immortals is megjelent.
-
Scholes9
nagyúr
Van itt aki előrendeli a Metroid Dreadet? Tesztek mikor jönnek?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Rony949 #38896 üzenetére
Lesz az majd open worldebb is idővel, aztán arra mész majd amerre akarsz. És szükséged is lesz rá, mert ha maxra akarsz húzni mindenkit, akkor kell tápolni majd rendesen. A secret helyekről, bossokról nem is beszélve.
A pre-rendered grafika meg sajnos ilyen. Még a Switch kis képernyőjén teljesen okés, de ha egy nagyobb tévén vagy monitoron szeretnéd nézni, úgy még kivehetetlenebb olykor, bár hozzáteszem, aki szereti a játékot, az ezzel együtt is szeretni tudja.
-
ldave
félisten
válasz
Rony949 #38900 üzenetére
Az a szép a Final Fantasy sorozatban, hogy bármelyikkel kezdheted, nem maradsz le semmiről. Ha neked a hetedik lesz az első (mint még nagyon sok embernek), nincs azzal semmi baj, hiába állítja is bárki az ellenkezőjét.
Amúgy szerintem jönnek majd konzolra is a Pixel Remaster részek, most még egyesével adják ki azokat PC-re, talán ha már mind a hat megjelent, akkor lesz egy csomag Switchre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia