Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz Adam_Shepard #39193 üzenetére
"New and improved joy-con realiabity."
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
tl-x
őstag
válasz Adam_Shepard #39193 üzenetére
Ha online rendelted (gondolom igen mert előrendelés) akkor 14 napon belül indoklás nélkül vissza kell hogy vegyék. Főleg hogy szerintük hibátlan. Amúgy velem normálisak mindig, mivel nem jutott a sima Metroid mellé semmi, így kaptam más nintendós ajándékot.
-
NyMRooD
őstag
Van itt olyan debreceni akinek előrendelésben nem jutott az OLED modelből és még árában szeretne egyet ma? (van egy előrendelésem ami ma estig átvehető és szívesen átadom)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Adam_Shepard #39192 üzenetére
Szerintem ez egyértelmű defektus. Nem is értem, mit akadékoskodnak ezen. Nulla napos termék, kizárt, hogy használatból eredő probléma legyen, nekik meg nemigen fáj semmibe a cseréje. Ja, de, bocs, adminisztrálni azt kell.
Get Moded!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #39192 üzenetére
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz koncsik #39185 üzenetére
Nos, tudod, hogy én sem ma kezdtem ezt, de amikor felhívtam a gameparkot ma eggel, akkor az a Zozó/Pupu/Tyutyu bá (nemtom hirtelen hogy hívják) olyan ordenáré bunkón lepattintott, hogy felvettem ezt a videót és elküldtem nekik ismételten részletesen emailben is.
Van összehasonlítási alapom, látszik is hogy nem egy Joycon ment át már rajtam ez a pakk is a fehér színe miatt tetszett meg csak..
-
Gaben92
őstag
Sziasztok,
Beszálltam én is a klubba és tegnap beszereztem egy fehér OLED modellt, szóval gondoltam beköszönök.
Nem nagyon olvastam még vissza (AW remastert tolom még PS5-ön szóval a Switch még pihenőpályán van kicsit), de az utolsó pár hsz-re:
- Joycon rendben nálam is, nincs probléma az analóggal
- Gamecard fedél… Konkrétan nem tudtam kinyitni pengető nélkül. Idővel fog ez lazulni kicsit, vagy növesszek hosszú körmöt?If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyat helyet Budapesten, ahol ki vannak állítva Switchek? Vásárlás előtt megnézném, hogy elég-e nekem a Lite kijelző mérete. -
addikt
válasz Adam_Shepard #39182 üzenetére
Nálam is jó mindkét analóg. Sajnálom, hogy hibásat kaptál...
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Rage47
veterán
Amúgy elég nehéz az OLED-en kinyitni a gamecard részt felül, nem tudom a régi konzolon hogy ment, de a Lite-on könnyedén kinyitottam.
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #39182 üzenetére
Nekem egyformán kattog a kettő, hasonlóan a korábbiakhoz. Gyors vissza.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Rage47
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
Akkor ismételten.
Kérek minden olyan usert, akinek van egy kis ideje az legyen kedves megnézni, hogy ez a jelenség nála is előjön-e az új OLED modellnél:
[link]
köszi!.
-
MODERÁTOR
válasz DM-Fan #39179 üzenetére
Nagyon klassz összefoglaló, köszönet. Lehet belinkelném a topikéba,
a topik ÖF-ban angolul van, illetve Zolibácsi magyarázó videojához van link.
+ Elvileg ha a második gépen el akarsz indítani olyan letöltött tartalmat, ami az elsőn éppen fut, egy másik account-tal megteheted.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
DM-Fan
nagyúr
Előre is elnézést, kicsit hosszú leszek, de ez most többeknek aktuális kérdés lehet.
Köszi, igen, ismertem a módszert, mivel az elmúlt napokban már keresgéltem ezzel kapcsolatban a Nintendo oldalán, meg Youtube-on is.Ezzel a módszerrel kapcsolatban egy komoly aggályom van, ez:
“Once the transfer is completed, the data won't be on the old Switch anymore. You can't have it on both.”
Namost ezt én annyira nem akarnám. Oké, hogy úgyis átteszem az SD-kártyát a Switch V1-ből az OLED-be, de nem szeretném, ha a régi Switch-ről eltűnne a user data, mivel azt a készüléket is megtartani és használni tervezem a jövőben is.Ergo ha jól értelmezem, ez a módszer inkább arra való, ha ténylegesen át akarsz költözni az egyik gépről a másikra, mert a régit mondjuk el akarod adni/ki szeretnéd dobni (erre utal a “transfer” elnevezés is, ami ugye nem “copy”).
Namost tegnap az OLED-ez kézbevéve a WiFi-re való csatlakozás után a gép kb. első kérdése volt, hogy új user vagyok-e, vagy pedig be szeretnék jelentkezni egy meglévő Nintendo Account-ba. Mondom utóbbi, jelentkezz be! Oké, meg is tette, majd megkérdezte, hogy hozzákapcsolja-e ezt az új gépet is az account-hoz és hogy ez legyen-e az elsődleges, illetve, hogy a korábbi gépet is tervezem-e használni. Mindkettőre azt mondtam, hogy igen. Meg is jött szépen az e-mail, hogy az ilyen és ilyen sorozatszámú OLED-modellről ezen és ezen időpontban, Magyarországról bejelentkezés történt az account-ba. Jött is az üzenet az új gépen, hogy elérhetők a mentések a régi gépről, ha a Save Data Cloud be van kapcsolva. Mivel ez nekem a Switch V1-en aktív, ezért minden mentésem aktualizáltan fel van szinkronizálva a felhőbe. Ezt a Switch OLED-en is látom, azonban ezzel a módszerrel még nem tölti le őket automatikusan, hiszen még nincs semmilyen szoftver az OLED-en, így fölösleges lenne, de le tudnám szinkronizálni mindet, ha akarnám.
Kíváncsi voltam, hogy miként működik ez esetben a játékok letöltése és együttes kezelése, ha a mind a két gép megmarad. Próbának a Quake-et szemeltem ki, mert az csak 1.3 GB. Megnyitottam az OLED-en az eShop-ot, majd a user ikonra kattintva a Redownload almenübe lépve láttam az összes eddigi vásárlásomat címenként, mellettük egy felhő ikonnal. A Quake mellett ráböktem a felhő ikonra, mire elkezdte letölteni az OLED belső memóriájába a címet. Miután lejött, rányomtam, hogy indítsa. Ekkor figyelmeztetett, hogy ő bizony lát ezen címhez mentést a Save Data Cloud-ban és kérdezte, hogy elinduljon-e enélkül. Mondom ne, így beléptem itt az új gépen Save Data Cloud-ba és mondtam neki, hogy töltse le csak a Quake-hez tartozó save-eket (valami 64 MB volt összesen). Ezt megtette, ezután indítottam a játékot és ment is minden prímán, átjöttek a mentések is. Kíváncsiságból csináltam itt az OLED—en egy új mentést, amit a játékból kilépve ő automatikusan szépen fel is szinkronizált, mivel itt az új OLED-en is beállítottam, hogy automatikusan menjenek fel az adatok a Save Data Cloud-ba. Kíváncsi voltam, hogy a régi gépen egyáltalán játszható maradt-e a Quake annak okán, hogy letöltöttem az OLED-re is és hogy az új gépen készített mentésre rálátok-e a régi gépen. Mindkettőre igen a válasz, annyi csak, hogy a régi gépen ismét le kellett szinkronizálni kézzel, hogy frissítse a Save Data Cloud-ban levő legfrissebb Quake-mentést a régi gépre (nem tudom, hogy automatikusan megtette-e volna idővel, ez kb. egy perccel azután volt csak, hogy OLED-en megcsináltam az új mentést).
Egy további dolog tűnt fel: amikor az OLED-en elindítottam a Quake-et, ugye megkérdi, hogy melyik user használja, amire ugye rábökök a saját ikonomra. Ezt követően megjelenik az az üzenet, amit eddig a régi gépen csak a Nintendo Switch Online (NES/SNES) alkalmazások futtatása előtt láttam: “Checking whether this software can be played…” Mondom aha, akkor itt lesz a turpisság: ezek után gyanús volt, hogy akkor itt lesz a korlát a két gép párhuzamos használatában. Kíváncsiságból elindítottam hát a V1 Switch-en a Quake-et, majd miután elindult, megkíséreltem ezt megtenni az OLED-en is. Ekkor az OLED-en a fenti, ellenőrzésre utaló kiírás után jött az alábbi üzenet:“Error code 2819-0003
Play will be suspended.
It may be the case that a user linked to this Nintendo Account on a different console is playing downloaded software or downloadable content.Visit Nintendo Support website for more information.
support.nintendo.com”Ergo felfüggeszti a szoftver futtatását, aminek az az oka, hogy egy másik, az account-hoz tartozó gépen épp letöltött szoftvert futtattam. Na ezek alapján gyanús lett, hogy akkor ez nem csak azonos szoftverek futtatása esetén lehet így és igazam lett: bármilyen letöltött címet is indítok akár egyik, akár másik gépen, ha ezt ezzel párhuzamosan megteszem a másik gépen, akkor ott felfüggesztésre kerül a játék, ergo hiába, hogy az OLED-en mondjuk a Quake fut, ha a V1 Switch-en ezzel párhuzamosan elindítom mondjuk a SNES-emulátort, akkor felfüggeszti a futtatását, amíg be nem zárom a másikat.
Szóval a fentiek alapján nekem az jött le, hogy mindkét gépen ott lehet a user account és a save data is és minden szoftver párhuzamosan le lehet töltve mindkét gépre is, ezzel nincs baja a Nintendo-nak, hiszen mindkét gép a miénk, minden szoftvert megvettünk, csak annyiban korlátoz, hogy egyidejűleg vagy az egyik, vagy a másik gépen futhat letöltött szoftver és ezt a rendszer állandóan figyeli is a háttérben. Érdekes, hogy cartridge-en levő szoftverre ez viszont nem vonatkozik, tehát mondjuk ha a régi gépen elindítottam a Wolfenstein II-t cartridge-ről, akkor azzal párhuzamosan már simán tudott futni a Quake az OLED-en - ami logikus is, hiszen a Wolfenstein II-t fizikai képtelenség is lenne az OLED-en futtatnom, hiszen a cartridge a régi gépben van.
A leírtakat mindenki tartsa szem előtt és ha megtartaná a régi gépét is, akkor ne essen neki vadul a “Transfer Your User” funkciónak, mert azzal a régi gépén bukja a dolgokat.
Én most azt tervezem, hogy mivel a V1 Switch-emen minden adat az 512 GB-os SD-n van, ezért átmozgatom onnan azt a 23 GB-nyi játékot a gép belső memóriájába, amit meg akarok tartani ezen a gépen (lehet egy kicsit kevesebbet, hogy a frissítések a jövőben le tudjanak töltődni) majd szépen fogom az SD-kártyát és átrakom az új gépbe, ahol magzatpózban való sírás közben leformázom azt, majd az eShop-ból a Redownload segítségével szépen letöltögetem apránként újra az összes szoftvert az immár az OLED-be helyezett SD-kártyára.
Get Moded!
-
Edge
veterán
válasz DM-Fan #39177 üzenetére
Bár lehet ismered, de az account és az összes beállítás és mentések átpakolására van gyári nintendós módszer:
How to transfer user data from one Nintendo Switch device to anotherEzek után ha át teszed az sdt a letöltött tartalmakkal és mégis újra le kell tölteni az nem túl jó. Persze egyszer kell megtenni.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
DM-Fan
nagyúr
Na, ezek szerint én sem maradtam le a gyors előrendelők listájáról, mert délelőtt szóltak, hogy mehetek érte, így kora délután át is vettem, csak eddig nem volt időm foglalkozni vele:
Eddig makulátlannak tűnik a kijelző is és a joy-con-ok is prímák.Nagyon megörültem a gyárilag felrakott kijelzővédő fóliának. Nagyon masszívnak tűnik a gép, sokkal jobban “egyben van”, mint a V1 modellem, nem olyan lötyögősek a joy-con-ok sem (bár lehet csak azért, mert zsír új, de mintha stabilabb lenne). Csúcsfényerőben magasabb, szerintem a csúcshangerő is erősebb.
Most már csak az 512 GB-is kártya átemelése és az adatok újra letöltése lesz a fejfájást okozó tényező. De alapvetően nagyon boldog vagyok, hogy jutott és hogy megvettem.
Get Moded!
-
-
addikt
válasz _Balee_ #39172 üzenetére
Persze, de a többi konzolnál is ezt csinálták. Úgyhogy nagyjából borítékolható volt, hogy itt is ez lesz a forgatókönyv.
Náluk pár héttel megjelenés előtt érdemes konzolt (elő-)rendelni. Simán be lehet jutni az első körbe. Aztán megjelenés után/környékén elkezdik felemelni az árát.
[ Szerkesztve ]
-
-
_Balee_
aktív tag
válasz Phoen|x #39167 üzenetére
Notebook.hu-ról 139.900 Ft-ért, azóta már felvitték 149.900 Ft-ra. Persze így is drágább volt, mint máshol, de legalább nem kell várnom egy hónapot.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
addikt
BigBen tokokat próbálta már valaki OLED -del? Bár nincs sok különbség az előző Switch -hez képest, de érdekelne, hogy normálisan belefér -e.
Illetve az is érdekelne, hogy melyik fajtával nézte.
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
válasz ooooobi #39150 üzenetére
Ma megrendeltem az Oled Switch-et és elvileg hétfőn már jön is. Addig ki sem bontom a Metroid Dread SE-t, nehogy elcsábuljak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
addikt
-
gainwardgs
veterán
aztán megéri váltás régiről, tényleg annyira brutál a kijelző
-
addikt
válasz Guitar14 #39161 üzenetére
Srácok kérdezték a boltban, hogy ki szeretném -e bontani. Aztán örültek, amikor azt mondtam: igen. Mert nagyon meg akarták már nézni. Úgy tűnik eddig senki nem bontotta fel az üzletben.
Az volt az első, hogy megnéztem nincs -e valami gond a kijelzővel. Akkor sem tűnt fel, hogy van rajta fólia.
Itthon meg már nem néztem, mert a kezdeti beállítások után ment dokkolóra, elindítottam a letöltéseket.
Szerk.:
Jah meg kipróbáltam amiket eddig vettem hozzá. Minden jól működik, úgyhogy annak is örültem.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Nyugi én mikor használtan vettem a V1 em, rendeltem hozzá képernyővédőt és mikor készültem rárakni akkor a nagy tisztogatásban nézem mi a francba akad el a kendő amivel törlöm és alányúltam aztán szembesültem vele hogy az egy nagyon méretpontos fólia ami pont akkora mint maga a képernyő.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MODERÁTOR
Azt is mondja a Nintendo, hogy az OLED továbfejlesztett JoyCon-okkal érkezett.
-
MODERÁTOR
Mint kiderült az OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik
-
addikt
Gratula az oled tulajoknak!
Go Gunners!
-
petymek
senior tag
Bővített unboxing, darabokig bontva
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Adam_Shepard
addikt
OLED gang!
Légyszi nyomkodjátok már meg befelé a két analógot, mert nálam a bal oldali nem kattog semennyire. (AC-s és Skyward swordos csinálja rendesn.).
-
ooooobi
senior tag
Beugrottam német MMbe, hogy hogynem ki volt rakva 3-3 oled amit metroiddal együtt 390ért adtak. Behúzott a marketing, v1 marios switch megy fel ebayre. Pedig weblapon néztem és azt írták leghamarabb 30.-án lesz nekik készleten. Vagy fél órát vaciláltam, de végül sikerült meggyőzni, magam mivel 95 százalékban handheld használom.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a GTA Trilogy Definitive Edition (Dátum még nincs, de elvileg november 11.)
Live-Die-Respawn
-
Sziasztok. Aktuális Holland lista az akciós játékokról. [link]
Vannak közte egész jó címek is, Pl Limbo, Children of Morta, Kona, stb.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, kb két hónapja vettem egy 8bitdo pro2 controllert. Sajnos játék közben néha, minden alkalommal valamikor egyszer valamikor többször is egy nap, megszakad a kapcsolat a joy és a gép között, és bejon a joystickos képernyő. Néhány másodperc zöld villogas után újra csatlakozik és játszhatok tovább. Írtam a supportnak, donwgardeltem, upgradeeltem a firmware-t, de így sem jó. Az ő béta firmwareükkel sem. Az mindegy hogy kábelen vagy bluetoothon kapcsolódik, így is úgy is megszakad, ami rohadt idegesítő. Esetleg valakinek ötlet?
-
Rage47
veterán
Még most sem hiszem el, de múlt heti rendeléssel ma átvettem az OLED-et Nem neppertől, nem túlárazva. Lehet valaki visszamondta, nemtom.
Majdnem 1 év Lite használat után ami feltűnik, hogy nehezebb és fura kicsit, hogy a joyconok néha "mozognak", mert nincsenek beleépítve a konzolba. De amúgy a kijelző brutáljó, a hang is jobb nyilván, stb. mindent elmondtak már a review-okban.
Kicsit azt sajnálom, hogy dokkolt módban nem tudom a fejhallgatót a kontrollerbe dugni. Gondolom ehhez Pro kontroller kéne.
Amúgy nem gyorsabb a konzol, de Lite-nál a Diablo 2 cinematic-ok nem voltak nálam folyamatosak, voltak fps droppok, itt az OLED-nél vajsima minden.
Még szokom az egészet, de összességében tetszik. Most újranézem a játékaimat, Zelda, stb. -
cactuar
aktív tag
Így 1 óra játék után nagyon tetszik a Dread, a hangulat nagyon ott van. Viszont nem szeretem, amikor nem hagy a játék a saját nyugodt tempómban felfedezni, mert menekülni kell egy gyilkos robot elől
-
MODERÁTOR
válasz Kai_Rong #39128 üzenetére
Köszi neked is, meg Dave-nek, azt hiszem a Child of Light megvan mindkettőre (bár kicsit félek, hogy wii U-ra van meg), de majd megnézem a listáimat.
Megnéztem: nincs...
Youtube van a Viva-n?[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
Alza az első napi megrendelést ma tolta tovább 11.30ra. Hát nem itt kellett volna előrendelni, most már ezt is tudom.
-
tag
Megkockáztatok ma a topikban egy nem OLED/Metroid témával foglalkozó kérdést.
Van nekem egy nagyon belépő szintű Xiaomi fülhallgatom (True Wireless Earbuds Basic), ha ezzel csatlakozok a switchre és a joy-conok rá vannak csatlakoztatva a konzolra, akkor nincsen gondom, viszont ha a joy-con-ok is bluetoothon kommunikálnak akkor teljesen szétesik a hang, másodperceket is késik. Van egy bt-s FEJhallgatom is, azzal nincsen ilyen probléma.
Tudom, hogy még viszonylag friss dolog a Switch-nél a BT-s audio lehetőség, de hátha van már valakinek tapasztalata. Van e itt olyan köztetek, aki egy FÜLhallgatóval (olyan amit nem egy "nyakpánt" köt össze hátulról), joy-conokat BT-n keresztül használja a konzolt, és nincs gond a hanggal? Ha igen, milyen fülhallgatója van? Vennék egy másikat, de csak ha tudom, hogy azzal jó lesz. -
addikt
OLED hordtáska (+fólia) nem jutott nekem... Elvileg következő héten van rá esély, hogy kapok. Ma már volt szállítás, hétvégén viszont nincs náluk "árumozgatás". PlayIT Store.
Mail -re nem válaszoltak, inkább felhívtak. Ez viszont korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Nintendo Switch OLED Unboxing TheVR Edition
Amit módosítottak a gépen, azok jók lettek, de én továbbra is tartom azt, hogy max akkor venném meg, ha nem lenne jelenleg Switch-em. Máskülönben számomra nem éri meg a csere.
Sic Parvis Magna
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #39110 üzenetére
Engem egy dolog tart vissza az OLED vásárlástól kicsit, mégpedig hogy kézben használva kicsit már a V1 is kényelmetlen volt hosszú távon, a Lite ilyen szempontból sokkal jobb. Viszont csábít az OLED kijelző és a ~60%-kal nagyobb képernyő méret.
Media Markt semmi készletet nem kapott? Azt reméltem, hogy hátha felkerül reggel a webshopba, mint tavaly a Series X a launchnál, ott úgy tudtam behúzni egyet az első napon. -
zbundy
aktív tag
Gondolkozok a switch oled váltásra egy mario odyssey edition gépről. Nincs elég újdonság, hogy meggyőzzem magam arról, hogy érdemes lenne megvenni önmagában, viszont ha jó áron el tudnám adni az előző gépet, akkor a különbözetet már talán rááldoznám. Kérdésem, hogy szerintetek egy v1 mario odyssey edition switch garancia és sajnos már doboz nélkül, de hibátlan állapotban minden tartozékával mennyiért menne el reálisan?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kérem a kedves egybegyűlteket, ne ragozzuk tovább, minden egyetértésem mellett.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostmáraztánténylegtörölnifogokmindent vagy rátokuszítomAndristhogytegyenrendetis.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------OLED gondolataim:
bekapcsolás előtt: nagyon tetszik a fekete/fehér kombó (kérdés mennyire sárgul majd), a lekerekítés, a képernyő átmérő (főleg a Lite után) meggyőző méretű. A JC-k driftelésére kíváncsi leszek, remélhetőleg legalább az idő hosszabb lesz, amíg megjelenik (a gyerekeknek maradt a V1, ez daddy only Switch lesz). A kihajtós támasz értelmesen használhatóvá tétele nekem nagyon jól jön, elsősorban desktop szeretném használni Pro Controller-rel, remélem az OLED képernyő elég lesz az élményhez.
A dokkoló frissíthetősége miatt reménykedem a felskálázás növelésében (4k), persze ez a remény már többször meghalt...
Sajnos valószínűleg csak holnap tudom beüzemelni... nagyon hosszú a backlogom, lesz mivel kipróbálni.
(Ráadásul a Far Cry 6 is megjelent - én úgy gondoltam, hogy sok mindenfélével játszom igényesen, de volt egy PS4 statisztika pár éve, ami kihozta, hogy 2x annyi időt töltöttem a FC-vel, mint összesen a többi PS játékkal, be kellett ismernem magamnak, hogy bejön a FC... )[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Az azért egy intelligensebb közösségben van olyan, hogy tisztesség. Márpedig a ph az egy közösség lenne, nem pedig webshop, se nem egy különálló apróhirdetési oldal. Az nem tisztességes magatartás, hogy még át se vette, de már megjelenés előtt minimum 50%-al drágábban árulja. Az pedig még lehet akár bűncselekmény is, hogy olyan tárgyat árul ami még nincs is nála. Ezek ellen úgy lehetne védekezni, hogy ez így ebben a formában tilos lenne hirdetni. Nevetséges, hogy abban az irományban valami nyomi webshopra mutató linket mutogatnak, hogy lám, külföldön is ez van. Amúgy már írtam régebben is máshová, ez legyen a ph baja, maximum kevesebb előfizetőjük lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz petymek #39104 üzenetére
Nekem sem szimpatikus ami mostanában ezen a téren van és abszolút megértem az ellenszenvet, mert azon túlmenően, hogy irritáló a dolog, még el is veszi az adott termék megvásárlásának lehetőséget a többi elől, tehát duplán károsít.
DE: miért ne tudná hivatalosan megvédeni ezt az álláspontot? Van valami vonatkozó jogszabály, ami ezt tiltja? Ad abszurdum, ha le is adózik a nyereség után (vagy azon a kereten belül marad ami adómentes, mert van ilyen), akkor pláne teljesen jogszerűen járt el sajnos. Nincs ezzel mit tenni, el kell szenvedni őket, vagy gyorsabbnak kell lenni náluk.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
addikt
válasz petymek #39105 üzenetére
Elég kritikus vagyok, de lehet az én beszámolóm e tekintetben nem sokat érne. Mivel sok-sok év után most lesz újra saját tulajdonban Nintendo konzol.
Csak kölcsön volt nálam Lite, hogy kipróbáljam mennyire jön át újra a Nintendo "érzés". Szóval összehasonlítási alapom nem nagyon lesz az elődökhöz képest.
Így azt gondolom, hogy az én véleményem számít itt a legkevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Amit ezen a videón a japán emberke bemutat (Nintendo Switch EL), ez lenne az OLED? Vagy ez egy másik?!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
MODERÁTOR
Itt a nagy nap, jöhetnek a beszámolók
-
MODERÁTOR
válasz DM-Fan #39093 üzenetére
Nemá', a tiedbe raktak egy V1 Switchet is (tökre megérte)
Nagyon menő
Egyébként tényleg hatalmas pakk, kellemes meglepetés. (Különösen, hogy mindhárom előrendelői ajándék is van mellé, úgy tudtam, hogy azokat csak egyesével adják a simához...)
Az OLED doboza is kisebb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest