Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Az igaz hogy BB jól megy (1-1-be azért nem volt akkora előnye, sőt), de az ő 911-e rendesen fel van ultrázva, én csak 1 ilyen turbót nyertem, de mikor belekerült mintha valami másik dimenzióban került volna a gép olyan jól ment tőle. A piros ultra keréktől is javult a stabilitása de ahogy próbálgattam más színnel stabilabb különösen kanyarban. A kék ultra motor meg egyszerűen visszafogta a zöld rpo-hoz képest (persze mindkettő tuned).

Az is érdekes volt groupon kívül tudtam menni belül meg csúszott, néha alig ment és az összes civil rám utazott, bukkanó mögött tuti előttem volt egy, vagy rám húzták a kormány a falból kijőve nekem jöttek, esetleg felborítottak (fejtetőre).
Majd rád írok ha látlak fent.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest