- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #8761 üzenetére
Az igaz hogy BB jól megy (1-1-be azért nem volt akkora előnye, sőt), de az ő 911-e rendesen fel van ultrázva, én csak 1 ilyen turbót nyertem, de mikor belekerült mintha valami másik dimenzióban került volna a gép olyan jól ment tőle. A piros ultra keréktől is javult a stabilitása de ahogy próbálgattam más színnel stabilabb különösen kanyarban. A kék ultra motor meg egyszerűen visszafogta a zöld rpo-hoz képest (persze mindkettő tuned).
Az is érdekes volt groupon kívül tudtam menni belül meg csúszott, néha alig ment és az összes civil rám utazott, bukkanó mögött tuti előttem volt egy, vagy rám húzták a kormány a falból kijőve nekem jöttek, esetleg felborítottak (fejtetőre).
Majd rád írok ha látlak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest