- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Na ezt kapjatok ki: tegnap ugye irtam a customer supportnak, hogy a starter pakkhoz nem kaptam meg a cash meg rep szorzot ami jarna hozza 10napig (mint kesobb megtudtam csak akkor, ha 1es szintrol kezdesz), erre ma visszairtak hogy sajnos azt nem tudnak adni, de adnak egy kodot amivel vehetek ingyen rental cart vagy power upot, meg utana szoveg hogy akkor a kovetkezo 2 "item" amit veszek ingyen lesz, vagyis nem vonnak le boostot. Mondom jolvan, akkor megnezem mar hogy tenyleg csak power upot vagy rental car-t vehetek e, es poenbol nyomtam egyet az uj 911 GT3 RS-re a web dealsben (6000rep), es mit ad isten, ott van a garazsomban...
Es a legjobb hogy akar vehetek meg egy T3-ast ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest